salma88 31.01.05, 17:42 Czy macie dostep do starych testow egzaminacyjnych na prawo na UJ? A moze wiecie gdzie mozna je dostac? Czy sa do kupienia na UJ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: Prawo UJ IP: *.net.autocom.pl 31.01.05, 18:12 Można je kupić w punkcie ksero w budynku Novum na parterze (chyba z dwóch ostnich lat). Kiedys wiem, ze były równiez w informatorze, który moża było kupic w dziekanacie wydziału prawa ( tez w bydynkek Novum tylko, ze drugie pierto)..obecnie nie wiem czy takie informatory są do na bycia...ale myślę, ze tak. Ja mam testy z dwóch ostanich lat i stare informatory na 2002/2003 i 2003/2004, wiec mozesz do mnie pisac, zaglądam tu codziennie:) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Prawo UJ IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 18:33 Czy nie zechciałabyś ich sprzedać? Mój mail to gramisz@o2.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania_wilczynska Re: Prawo UJ 31.01.05, 22:08 Hej:) kto da więcej za testy? A tak serio to też jestem nimi bardzo zainteresowana, to jedyny sposob na przygotowanie sie na te tajemnicze egzaminy nie obowiązujące materialu z wosu ani histori:/ Jeśli mozna sie z Toba skontaktować w celu kupieni ich lub zrobienia xera(mam siostrę w Krakowie, ktora by to załatwiła) to byłabym wdzięczna za wiadomość. Z góry dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Prawo UJ IP: *.net.autocom.pl 01.02.05, 01:35 Mój adres to jagunia1@o2.pl :). Możecie pisac,jednak najchętniej zaltwiałabym to wszystko po sesji...bo teraz nie specjalnie mam czas. Niestety nauka mnie pochłania, wiec teraz nie bywam na mieście...ale juz w nowym semestrze jakos po 20 lutym, nie ma sprawy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś