qwint 02.02.05, 07:48 sesje czas zaczac;) ja juz to zrobilem 24 stycznia egzaminem z ochrony srodowiska(zdanym!!). dzis juz 3 egzamin tym razem z majcy(analiza matematyczna) niestety nic niewiem wiec bedzie poprawka:( POWODZENIA wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studentka historii Re: jak tam sesja ?? IP: *.ramtel.com.pl 02.02.05, 10:59 a moja sesja już za mną,wszystko juz zdałam :-)))))błogi spokój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwint Re: jak tam sesja ?? 02.02.05, 11:23 szczesciara!! a ja mam jeszcze jeden chyba ze trafi sie poprawka :( oby nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: jak tam sesja ?? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.02.05, 18:51 21 stycznia skonczyłam sesję:-) iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: jak tam sesja ?? IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 02.02.05, 21:17 Z tego co widze, to PK ma najpozniej sesje - od 1.II do 14.II - jeszcze tydzien poprawki i do szkolki 21.II. Pol biedy gdyby ulozyli egzaminy tak jak trzeba - czyli w pierwszym tygodni (ewentualnie drugim), ale nie - ostatni mam w walentynki - i kurde musze tu siedziec, im wiecej sie tego ucze tym mam wrazenie, ze mniej wiem... a czy maja sens 4 dniowe ferie? Swiat oszalal!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla bla Re: jak tam sesja ?? IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:14 Nie przejmuj sie UJ tez ma do 14- go, a Walentynki to tylko komercyjny niewypał kapitalistycznego ustroju. Poza tym nie wiem co i gdzie studiują Ci co skończyli sesje już 21-go. Odpowiedz Link Zgłoś
qwint Re: jak tam sesja ?? 03.02.05, 10:45 w sumie to macie racje. sesje mam do 11 II ale wiem ze poprawki sa w czasie jednego tygodnia "ferii" 14-21 MASAKRA. dobrze ze indeksy oddaje sie do 15 III wiec mamy jeszce troche czasu hehehe. nadal mam 2 egzaminy bo wczoraj dzieki konemu MPK niedojechalem na egzamin:( Qr.a;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: jak tam sesja ?? 04.02.05, 13:16 studiuja to co chca:-) a nie co musza:-) i egazminy maja zaliczone w terminie 0...taka jestem madra etc etc;-).czyzby zazdrosc?;-) iza Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: jak tam sesja ?? 03.02.05, 12:44 w poniedzialek ostatni z dwoch egzaminow :) pierwszy w zerowce poszedl koncertowo, wiec jestem optymistka. a potem dwa tygodnie wolnego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: jak tam sesja ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:18 S.E.S.J.A = System Eliminacji Studentów Jest Aktywny Odpowiedz Link Zgłoś
qwint Re: jak tam sesja ?? 04.02.05, 17:48 hehe jestem dumny z siebie;) dzis dostalem zaliczenie z wytrzymalosci materialow:))))))) a myslalem ze nie uzyskam go nigdy :))) Odpowiedz Link Zgłoś