tangel 02.02.05, 13:06 czy ktoś pamięta jaka była nawyższa temperatura powietrza w grudniu 2004r w Krakowie.Wydaje mi się że, któregoś dnia była dość wysoka. Proszę o odpowiedź .Chodzi o zakład. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: zakład IP: *.autocom.pl 02.02.05, 15:15 twoj zaklad to jeszcze pryszcz,zawsze mozna to sprawdzic....poprzedni koles musial zdobyc gume donalda-nierealne...!chyba przegral.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: zakład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:37 Zadzwon albo napisz e-maila do pogodynki. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: zakład 02.02.05, 15:48 u mnie w mieszkaniu termometr jest wystawiony na slonce.. bywalo ze pokazywal temperature pod 40stopni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: zakład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:58 "zyje" ci ten termonetr jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: zakład IP: *.ecofis.de 02.02.05, 16:02 Termometr w przeciwienstwie do czlowieka nie umiera po osiagnieciu 43 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beztermometrowa Re: zakład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:55 A mój wykitował po paru gorących dniach w lecie: podleciał do góry, rozłał się tak jakoś i już sobie został. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: zakład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:25 Przeciez roznie to bywa z tymi termometrami np. mojego rozsadzilo przy -10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beztermometrowa Re: zakład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:06 A znajomy cudzoziemiec, jak raz wstał w Polsce rano i zobaczył na termometrze - 20 stopni, od razu pomyślał: "Kurna, zepsuł się" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: zakład IP: *.ecofis.de 03.02.05, 09:36 O rany. A ja myslalam, ze producenci termometrow przewiduja zmiany temperatury, ale moze to bylo naiwne z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: zakład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:06 Wyglada na to, ze nie wszyscy na rynku producenci sa uczciwi. No ale my na to nic nie poradzimy. Pozostaje spoleczenstwu dalej patrzyc na jeszcze wieksze oszukanstwa i korupcje (to moje zdanie i jak narazie go nie zmienie, no chyba,ze w Polsce stanie sie cud). Odpowiedz Link Zgłoś