Gość: Pynia IP: *.jagiellonia.krakow.pl 29.05.02, 15:15 Czy są tu jacyś absolwenci szóstki??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomCrac Re: VI LO IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 00:36 > Czy są tu jacyś absolwenci szóstki??????????????? TAK JEST PANI GENERAL! CZYM MOGE SLUZYC??????!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evangeline Re: VI LO IP: *.alfaomega.pl 02.08.02, 07:44 absolwenci gdzies sie pochowali... jest za to przyszla uczennica :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: VI LO 02.08.02, 12:07 Przyszła katechetka też...biedne ucznie VI zakładu..:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: VI LO IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 12:17 > Przyszła katechetka też...biedne ucznie VI zakładu..:-((( mtq czy Ty masz jakies problemy ze soba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: VI LO IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 13:44 > tomCrac a Ty masz?!? Pewnie, ze mam! Dzisiaj mam katar, jutro pewnie temperatura, a za tydzien mam jechac na oboz. Inne problemy ze soba tesh mam, ale raczej nie do tego stopnia, zeby komus caly czas robic kolo pupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demigod Re: VI LO IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 13:41 przyszla uczennico ja jestem absolwentem i Cie goraco pozdrawiam .. ale jak znam zycie to latweono dla Ciebie nie bedzie ... nie lam sie !!! bedzie dobrze z problemami na forum pomozemy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: VI LO IP: 62.233.183.* 13.02.03, 17:32 ja jestem w czwartej klasie, wiec w tym roku bede absolwentka:), a masz jakies pytania???...zemgosia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cardigan Re: VI LO IP: *.chello.pl 13.02.03, 22:54 Do jakiej klasy chodzisz i jak Ci się podoba? Cardigan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Prosze na glowne forum IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 12:23 Tam jest watek o VI lo liczacy ponad 100 postoof, wiec trzeba go dalej pielegnowac :) Za chwile go odswieze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powtorek Re: VI LO IP: *.tele2.pl 05.09.02, 17:52 w tym roku właśnie udało mi się skończyć owo szacowne LO i mogę powiedzieć że niestety zawiodło ono moje oczekiwania.A oto dlaczego:chodziłam do wykładówki angielskiej,obiecywano mi dużo wyjazdów,zajebistą znajomość angielskiego,maturę międzynarodową itd.Tymczasem nie wyjechaliśmy nigdzie za granicę,a angielski znam na poziomie CAE,czyli mniej więcej przeciętnie dla ludzi w moim wieku.Plusy były za to takie, że udało mi się dość dokładnie spenetrować Kazimierz i okoliczne zakamarki,jako że często(szczególnie pod koniec)miałam ku temu sposobność-choćby dlatego,że umieszczali mi religię(na którą nie chodziłam) w środku lekcji.Ogólna rada-nie należy się kierować tym,co o tym liceum mówi się oficjalnie(to zresztą dotyczy chyba każdego liceum). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: VI LO IP: *.net.autocom.pl 05.09.02, 21:57 Ja wspominam VI LO bardzo mile, mimo że wiele mnie nie nauczyli (choć akurat z angielskim im się udało)... na forum Kraków (obecnie na drugiej stronie) jest wątek VI LO w Krakowie (ok.180 postów) - pod koniec jest także ranking w którym oceniamy nauczycieli naszego zakładu... Dołącz się do zabawy! Pozdrawiam! PS. Sam fakt, że szkoła jest na Kazimierzu to już bardzo dużo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: VI LO 09.09.02, 18:11 Jestem absolwentem VI LO 1995 r., poszerzony francuski-kompletnie nieprzydatny, drugi język to angielski-kiepsko nauczany. Obiegowa opinia nie pokrywała się z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
gogulec Re: VI LO 25.10.02, 23:42 Ludziska! Jak dobrze sobie przypomnieć, że kazimierska brać wciąż działa:) Ja jestem szóstkowa maturzystka 2000, mój luby kończył 14 SP (tylko kilka lat wcześniej..) i mamy niekończący się temat do dyskusji w którą stronę odbywało się deprawowanie i gorszenie młodzieży :)) A z Ms Hubert ktoś się męczył? (Mikołajek na wakacjach zamiast całek- niezły program..), a imć Kowalski dalej ociera ręce z kredy o pośladki?? Kurcze, dopiero 3 lata a zupełnie inna planeta.. A propos- czy ktoś z absolwentów wybiera się na bal 23.IX.? bo z chęcią bym poczytała relacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: VI LO IP: *.76.226.172.coditel.net 12.12.02, 21:28 pozdrawiam ;) 6 tkowiczow matura 95 i bardzo sie czesze ze nie mam juz nic wspolnego z tym liceum bylo minelo zostal sentymet do kaziemierza i super znajomosc dzielnicy :) !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: VI LO IP: 62.233.183.* 17.02.03, 16:52 ja jestem w niemieckiej klasie i szczerze przyznaje,ze zawdzieczam dobra znajomosc jezyka(Mittelstufe), pozatym bylam na 2 wymianach, 3miesiecznym stypendium i wogole chyba milo bede wspominac 6. Raczej polecam 6. choc wiadome, nie wszystko jest tak rozowe! pozdrawiam! Gosia PS.Pani hubert juz nie uczy, ale mialam z nia porzyjemnocc uczyc sie przez pol roku - fajna kobietaaa, szczegolnie te jej opowiadania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: VI LO IP: 62.233.183.* 17.02.03, 17:00 GDZIE JEST TO GLOWNE FORMUM?!?!?!? JAK SIE NA NIE DOSTAC?!?!?!?! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac tutaj Gosiu :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 20:36 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=1385647&strona=0 Odpowiedz Link Zgłoś