Gość: spade IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 04.02.05, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:13 Polecam pizza hut na ul. Grodzkiej. Dobra pizza, przyzwoity lokali i bardzo miła obsługa. Poza tym niewiele drożej niż w innych pizzerniach gdzie standard jest dużo gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Pizza 06.02.05, 00:12 mi ta pizza nie smakuje. jest tak samo plastikowa jak hamburgery z McDupy. Polecam Fabrykę, na kazimierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tswiercz Re: Pizza IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:03 PizzaHut jest z mrożonek, przynajmniej ciasto a góra to już nie wiem. Ale to i tak ją dyskryminuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanito Re: przytulna pizzeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 07:31 Polecam "Trzy papryczki" na Poselskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzyrafa Re: przytulna pizzeria IP: 62.233.211.* 06.02.05, 09:26 taaaak... trzy papryczki na poselskiej to najbardziej przytulna i romantyczna pizzeria jaka znam, a poza tym daja naprawde doskonala pizze... tylko troche drogo - ale warto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: przytulna pizzeria 06.02.05, 10:35 > taaaak... trzy papryczki na poselskiej to najbardziej przytulna i romantyczna > pizzeria jaka znam, a poza tym daja naprawde doskonala pizze... tylko troche > drogo - ale warto :)) i trochę dziwnie zezujące kelnerki... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: przytulna pizzeria 06.02.05, 12:59 zezujace??? ja je zapamietalem jako jedne z ladniejszych kelnerek w krk, moze sie cos tam ostatnio zmienilo, hehe? a pizza w trzech papryczkach faktycznie jest super, polecam, mily lokal, z super ogrodkiem (ale teraz chyba nieczynnym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanito Re: przytulna pizzeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:28 Byłem niedawno i ładna dziewczyna była. Z pizzerii jest jeszcze Cyklop na Mikołajskiej, ale o przytulnosci i romantyzmie można zapomnieć. Trzy Papryczki podtrzymuję. Czy droga? Ceny porównywalne z Cyklopem (mała pizza 18-19, duża 21- 25). Tylko piwo z beczki jakieś mocno chrzczone mnię się w Papryczkach zdawało. Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: przytulna pizzeria 06.02.05, 23:58 Ja nie mówię, że nieładne. Po prostu bardzo niemiłe i skwaszone, z miną 'po co ten klient tu przyszedł' ... może źle trafiłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: przytulna pizzeria IP: *.kim.pl / *.kim.pl 06.02.05, 14:38 pod amorkiem na poczatku tomasza. Odpowiedz Link Zgłoś