Dodaj do ulubionych

przytulna pizzeria

IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 04.02.05, 20:17
Obserwuj wątek
    • Gość: r uczciwy komunista IP: *.crowley.pl 04.02.05, 20:32
      • Gość: itd inteligentna blondynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:38
    • metiowiec Ks.Jankowski W Celibacie 04.02.05, 22:16

• Gość: Paweł Re: Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:13
        Polecam pizza hut na ul. Grodzkiej. Dobra pizza, przyzwoity lokali i bardzo
        miła obsługa. Poza tym niewiele drożej niż w innych pizzerniach gdzie standard
        jest dużo gorszy.
        • kati_p Re: Pizza 06.02.05, 00:12
          mi ta pizza nie smakuje. jest tak samo plastikowa jak hamburgery z McDupy.
          Polecam Fabrykę, na kazimierzu.
          • Gość: tswiercz Re: Pizza IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:03
            PizzaHut jest z mrożonek, przynajmniej ciasto a góra to już nie wiem. Ale to i
            tak ją dyskryminuje.
    • Gość: Juanito Re: przytulna pizzeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 07:31
      Polecam "Trzy papryczki" na Poselskiej.
      • Gość: zyzyrafa Re: przytulna pizzeria IP: 62.233.211.* 06.02.05, 09:26
        taaaak... trzy papryczki na poselskiej to najbardziej przytulna i romantyczna
        pizzeria jaka znam, a poza tym daja naprawde doskonala pizze... tylko troche
        drogo - ale warto :))
        • kati_p Re: przytulna pizzeria 06.02.05, 10:35
          > taaaak... trzy papryczki na poselskiej to najbardziej przytulna i romantyczna
          > pizzeria jaka znam, a poza tym daja naprawde doskonala pizze... tylko troche
          > drogo - ale warto :))

i trochę dziwnie zezujące kelnerki...
          • seven Re: przytulna pizzeria 06.02.05, 12:59
            zezujace??? ja je zapamietalem jako jedne z ladniejszych kelnerek w krk, moze sie cos tam
            ostatnio zmienilo, hehe? a pizza w trzech papryczkach faktycznie jest super, polecam, mily
            lokal, z super ogrodkiem (ale teraz chyba nieczynnym;)
            • Gość: Juanito Re: przytulna pizzeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:28
              Byłem niedawno i ładna dziewczyna była. Z pizzerii jest jeszcze Cyklop na
              Mikołajskiej, ale o przytulnosci i romantyzmie można zapomnieć. Trzy Papryczki
              podtrzymuję. Czy droga? Ceny porównywalne z Cyklopem (mała pizza 18-19, duża 21-
              25). Tylko piwo z beczki jakieś mocno chrzczone mnię się w Papryczkach zdawało.
              • kati_p Re: przytulna pizzeria 06.02.05, 23:58
                Ja nie mówię, że nieładne. Po prostu bardzo niemiłe i skwaszone, z miną 'po co
                ten klient tu przyszedł' ...
                może źle trafiłam ;-)
    • Gość: ekler Re: przytulna pizzeria IP: *.kim.pl / *.kim.pl 06.02.05, 14:38
      pod amorkiem na poczatku tomasza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka