Dodaj do ulubionych

Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!!

07.02.05, 17:38
W dniu dzisiejszym zaraz po północy pojawił się wątek dotyczący Jana Pawła II.
Do godziny 6.00 paru"forumowiczów"- wpisało się dodatkowo z takimi postami,że
nie mogę nie wyrazić swojego wzburzenia i pozostawiania tego incytentu bez
echa!!!.Szydzili i lżyli Jana PawłaII-największego "Człowieka Świata"!!!!.
On -Największy autorytet duchowy i moralny,został "zgnojony"na F.K..
Ostrzegam Was"szydercy",że za taka samą sprawę Urban został skazany!!!.Na
dobrą sprawę Wy moglibście mieć identyczną sprawę,strzeżcie się !!!!.Jak
ćpacie to nie dochodżcie do F.K.,bo wpadniecie w wielkie tarapaty!!!!.
Obserwuj wątek
    • metiowiec Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 07.02.05, 18:33
      Śmieszny jesteś !
      Jakim prawem nazywasz go największym człowiekiem świata ?(prosze o uzasadnienie
      Nie on pierwszy i nie on ostatni został tu zgnojony.A to że Urban dostał to co ? Pan Mietek Dostał tez bo nazwał jakąś wysoko postawioną panią K****

Gnojeni są tu na F.K różni ludzie, Ci od polityki,mediów itd. i nic w tej sprawie nie robisz - papiez też człowiek, taki jak inni
      • longwehicle Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 07.02.05, 19:11
        Żałosny człowieczku!!!
        Ja piszę w imieniu większości!!!.Tych którzy Jana Pawła II kochają i nie
        pozostawią bez echa takich zachowań.Jest dla Ciebie Forum dla tych co kryż
        noszą na sznurku zwrócony w dół.Tam blużnij na wszystko i na wszystkich.To Twoje
        prawo- a moje prawo nakazuje bronić moje dzieci przed takim blużnierstwem!!!.
        • metiowiec Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 07.02.05, 19:19
          A gdzie masz badania,sondaże,CBOS że to większość uważa go za Najważniejszego Człowieka.I nie bądź śmieszny to że się sprzeciwiłem twojemu postowi nie oznacza że noszę krzyż do góry nogami, nie nosze go wogóle...
          • longwehicle Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 07.02.05, 19:43
            Więc Pozostaw "MOJEGO BOGA" i wszystkiego co się co z nim wiąże w spokoju!!!.
            CBOS ,badania?????.Nasze serca,ostatni "Anioł Pański",pełne kościoły,wilgotne
            oczy,trwoga i oczekiwanie na kolejne wiadomości o zdrowiu Ojca Świętego,to
            legitymacja do napisania tego wątku!!!!.
            Podobno Światowid wraca do łaski.....................ale nie w moim sercu!!!
            • Gość: A Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! IP: *.aine.pl 14.02.05, 18:28
              pontyfikat Jana Pawła II jest ważnym okresem dla
              > Polski i Polaków
              > tak jest i tak będzie

Papież jest dla Ciebie bogiem?????
              Czy Ty wiesz jak grzeszysz pisząc takie coś??????
          • seven Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 07.02.05, 19:51
            ja tez nie nosze krzyza, ale nie umniejszam wielkosci Jana Pawla II, masz wiecej takich
            autorytetow na swiecie? dalajlama, papiez ii...?? ludzi TAKIEGO formatu jest naprawde malo...
        • broton Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 07.02.05, 19:42
          ... longi , Ty pisz raczej (jedynie) w swoim imieniu ...
    • metiowiec Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 07.02.05, 20:57
      Drogi Longu, nie mam nic przeciwko Papieżowi ani jego działalności.Tylko nie namiejscu jest twoje apelowanie do użytkowników forum, nie sądzisz że to oni powinni zdecydować.Wilgotne oczy od łez to nie dowód, Kiedy Grali Bitelsi kobiety mdlały ! czy oni też byli najważniejszymi ludźmi na świecie ?
      Pomyśł też o ludziach innej wiary czy dla nich też jest najważniejszy ? dla mnie najważniejsza jest mama.I mimo mojego młodego wieku śmiem twierdzić że zachowujesz się jak podniecony małolat.Co do twoich dzieci to niedobrze że chces je odizolować od chamsta na świecie, bo jest bo bez liku powinny się z nim oswoić bo kiedyś w życiu mogą dostać niemiłosiernie w d***.Nie jestem twoim wrogiem,satanistą,poganinem,bez bożnikiem uważam tylko że twoje zachowanie jest nieodpowienie.Mam nadzieje że da Ci to coś do myślenia
    • metiowiec Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 07.02.05, 20:59
      Aha i twoje słowa "ZOSTAW MOJEGO BOGA" chyba tez nie sa na miejscu chyba ze papiez to twój bóg...bo do samego boga w religi chrześcijańskiej jakiej przedstawicielem jest papież nic nie pisałem, ani za ani przeciw
      • m.in Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 07.02.05, 22:13
        metiowcu drogi
        żal czytac co wypisujesz
        złóżmy to na karb Twojego niezbyt posuniętego w latach wieku (a co za tym idzie
        małego doświadczenia życiowego)
        jakby to napisac krótko...
        ...
        moze tak: nikt, kto patrzy na historię szerzej niż dwa lata "w te" i "we wte"
        nie może miec wątpliwości, iż pontyfikat Jana Pawła II jest ważnym okresem dla
        Polski i Polaków
        tak jest i tak będzie
        po prostu
        Longu drogi: nie przejmuj sie tak bardzo
        encykliki JP II pozostaną na zawsze
        wpisy trolli forumowych spadną w czeluść Mordoru

tyle ode mnie
        • Gość: A Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! IP: *.aine.pl 14.02.05, 18:26
          pontyfikat Jana Pawła II jest ważnym okresem dla
          > Polski i Polaków
          Niestety to prawda... takiej władzy kościół nie miał nigdy wcześniej :-(((

> tak jest i tak będzie
          Tak jest, ale - mam nadzieję - tak nie będzie.

• angelinaj obserwując można zauważyc problem 07.02.05, 22:32
      tego forum. Jest kilka osób które chciałby innym narzucać tematy, określac co
      jest dobre a co złe, właściwe i niewłaściwe, stosowne i niestosowne. Ci ludzie
      to takie towarzystwo wzajemnej adoracji ktore stara sie zawłaszczyć to forum.
      takie "bagienko" w którym taplają sie i myslą że są powołani by "strzec" ich
      zdaniem pewnych wartosci nawet za cene wycinania wyrazanych przez innych opinii
      nawet najgłupszym.
      • m.in Re: obserwując można zauważyc problem 07.02.05, 23:31
        jedyny problem jaki ma to forum (i inne zresztą też) sa trolle forumowe

nawet jesli ktoś chce narzucić tematykę, czy opinię nie ma mocy sprawczej
        do "wycinania"
        a wiem co piszę - rozumiem, ze Ty tego nie wiesz, bo bys tak nie pisał(a)

więc odstosunkuj się od "bagienka"
    • stary71 Longu, masz moje poparcie 08.02.05, 02:02
      Nie czytałem wątku, (może już skasowany?), ale domyślam się, że był ohydny.
      Wynika to z Twojej reakcji.
      Jest przejawem wyjątkowego chamstwa natrząsanie się z uczuć religijnych,
      wartości i autorytetów. To nie kwestia wiary, lecz kultury.
      Nie musi się być entuzjastą Papieża, nie musi się być człowiekiem wierzącym.
      Nie ma takiego przymusu. Wolna wola. Ale obrzucanie błotem jest niegodne. Tu
      przypominam niektórym, którzy wpisywali się powyżej, że podobnym przejawem
      chamstwa jest obrażanie czyjejś matki. Bywa stosowane. Nie przeze mnie.
      Przeciw chamstwu, złej woli i głupocie trzeba protestować. Nawet jeden głos się
      liczy. Chama zdumiewa na ogół, ze ktoś się sprzeciwia. Nawet, gdy ten ktoś się
      boi. Złodzieje i mordercy też liczą na pospuszczane głowy świadków. Gdy jednak
      ktoś głowę podniesie - to przynajmniej daje świadectwo, że nie ma zgody. Nawet
      jeśli nic innego nie może zrobić.
      My też niewiele zrobimy. Ale protestować należy.
      Sciskam Cię
      s71
      • Gość: H56 pan Karol Wojtyła jest przywódcą Watykanu ,który IP: *.comnet.krakow.pl 13.02.05, 21:47
      • Gość: H56 ekselencja Karol Wojtyła jest przywódcą Watykanu ! IP: *.comnet.krakow.pl 13.02.05, 22:29
        Watykan to państwo utworzone przez Mussoliniego w nagrodę za owocną współprace
        z faszystami.
        Okreslanie przez grupę ludzi jakiegoś ksiedza ,papieżem ,ojcem świętym, do
        niczego mnie ateistę nie obliguje. Longi, co do wielkości tego człowieka mam
        całkowicie inne zdanie.
        Jeżeli ktoś, za zycia pozwala aby budowano mu pomniki, jest próżny,zarozumiały
        i stawia się nad swoim Bogiem. Opływa w bogactwach kiedy inni za progiem
        umierają z głodu.To bałwochwalca. Nie lubie Urbana, ale uwazam ,ze został
        skazany przez św.Inkwizycje a nie przez niezależny Sąd. Ten wyrok oświeszył
        cały nasz wymiar sprawiedliwości. Autentycznie ucieszyłem sie ,ze ten stary
        człowiek wyszedł ze szpitala, bo krew mnie zalewała jak pierwszą informacją we
        wszystkich wiadomościach było jak to choruje p.Wojtyła i napewno wkrótce
        wyzdrowieje. Nawet za komuny nie było takiej propagandy. Przestałem ogladać
        TV1,2, TVN. Obecnie najbardziej obietywnie jest w Polsacie.
        • broton Re: ekselencja Karol Wojtyła jest przywódcą Watyk 14.02.05, 22:12
          ... no .!!??..
    • Gość: karol Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! IP: *.chello.pl 13.02.05, 22:36
      longi -pisz lepiej tylko w swoim imieniu a nie większości
      moze ty się z jakieś sekty urwałeś
      załóż lepiej sobie prywatne forum a tu daj ludziom żyć -słabo się robi jak się
      to czyta
      a moze ty z LPR ? to by wiele tłumaczyło
    • kocibrzuch Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 13.02.05, 23:27
      Obrażanie Wojtyły jest dla mnie przejawem chamstwa i braków w wykształceniu - z tych właśnie cech wynika, nie z ateizmu.
      Można być nawet "wojującym ateistą", proszę uprzejmie, nikomu tego nie bronię, choć to śmieszne, ale obrażanie i wyszydzanie tego człowieka to draństwo i ostatnia podłota.
      • broton Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 14.02.05, 22:21
        ...równym chamstwem i efektem kiepskiego wykształcenia jest narzucanie wiary ,
        wartości , ocen - temu ateiście - jego obrazanie i wyszydzanie - to draństwo i
        podłota ... ostatnia ...
        • kocibrzuch Re: Apel do forumowiczów F.K.!!!!!!! 16.02.05, 12:10
          Zgadzam się z wypowiedzią kolegi Brotona, oczywiście.
          Aczkolwiek podejrzewam, że z mojej wypowiedzi wysnuł sobie wnioski niezgodne z
          moją intencją. Na to nic nie poradzę.
    • longwehicle Re: zalogowany!!!!! 14.02.05, 18:54
      pozdrawiam!!!/gościnnie/
      Nie mogę pozostawić bez komentarza postów dotyczących mojego wątka!!!
      Po pierwsze:....proponuję aby dyskusje prowadzili tylko zalogowani Forumowicze,
      czemu bo... będę miał w tedy dużą możliwość popatrzyć mu w oczy!!!/są sposoby/.
      W dalszym ciągu w postach są słowa obrażliwe wobec Papieża-pomimo wszystko to
      "Głowa Państwa",więc czy chcecie czy nie chcecie -musicie mu okazywać należny
      szacunek!!!.
      Po drugie:....tym co robię zaskarbię sobie ten przywilej ,że na moim grobie
      najbliżsi umieszczą Krzyż święty,a nie taki grób, który stoi pod murem albo za
      nim!!!.
      Po trzecie:...szanuję ludzi o innych poglądach i religiach,nie depczę ich
      świętych i tego samego zachowania chcę wobec mojego Boga!!!.

pozdrawiam!!!
      • metiowiec [...] 14.02.05, 19:16
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: zniesmaczony Re: zalogowany!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 19:38
          odcinając się od głupoty twojej wypowiedzi (np. porównanie papieża do stalina).. chciałbym
          zasugerować, żebys pisał na forum ze słownikiem ortograficznym, "ważywko", hehe, dobre.
          • metiowiec Re: zalogowany!!!!! 14.02.05, 19:40
            I co cfaniaku ? najwazniejsze w mojej wypowiedzi jest to że napisałem ważywko zamiast warzywko bo się spieszyłem ? W takim razie powodzenia !
            • Gość: zniesmaczony Re: zalogowany!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 19:52
              nie, z pewnoscia wazniejsze jest porownanie papieza do stalina i naigrawanie sie z wiary longa.
              • metiowiec Re: zalogowany!!!!! 14.02.05, 19:56
                primo : Nie porównałem papieża do stalina tylko zapytałem się longa że skoro głowe państwa trzeba szanować to czy szanowałby stalina jesli byłby głowa państwa
                seccundo : nie naigruje się z wiary longa, tylko powiedziałem że on obnosi się z tą wiarą, czego przykładem jest chwalenie sie na forum co się bedzie miało na grobie
                • Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:04
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • metiowiec Re: Jesteś idiotą metiowiec,czy jak ci tam 14.02.05, 20:12
                    Tak, miło mi ponieważ wyszedłeś na prymitywa
      • tomoe5 Re: zalogowany!!!!! 15.02.05, 22:25
        przepraszam uprzejmie, choc może dzień póżniej ja skomentuję:
        >jestem zalogowana, czy to znaczy, że będziesz mnie śledził jakimiś
        podejrzanymi "sposobami"? niby to miało kogoś przestraszyć? a wiesz, że za to
        można posiedzieć(chyba nawet dłużej niż za obrazę twojego "boga")
        >co do głów państwa, to nie uważam żebym miała wobec nich jakiekolwiek
        obowiązki, czy to papież, czy Bush. nikt nie ma prawa zmuszać mnie, żebym ich
        czanowała. jedyne co moim skromnym zdaniem obowiązuje to uprzejmość, może autor
        wspominanego wątku jej nie przestrzegał, ale to nie znaczy,że ty masz prawo
        posyłać go do diabła, bo też nie jesteś bogiem
        >skąd przekonanie, że wszyscy marzą o grobie z krzyżem? osobiście jestem
        poganką, czytaj buddystką i wogóle mnie groby nie interesują(szczerze mówiąc,
        jeżelibym miała być pochowana obok Ciebie to byłby jedyny wypadek, kiedybym sie
        przejęła tym negatywnie
        >jakbyś szanował innych, to nie posądzałbyś Metiowca o satanizm tylko dlatego,
        że nie czci twojego idola
        Z CAŁYM SZACUNKIEM DLA ODMIENNYCH POGLĄDÓW, ZASTANÓW SIĘ CHŁOPIE NAD SOBĄ!!!
        • longwehicle Re: zalogowany!!!!! 15.02.05, 23:13
          Witaj!!!
          Do tej chwili buddystów uważałem za ludzi inteligentnych,więc Powinnaś wiedzieć
          że istnieje coś co się nazywa wyszukiwarka!!!.Więc nie wyciągam królika z
          cylindra,tylko korzystam z podstawowego narzędzia w internecie!!;c))).Jeżeli
          chodzi o wspólny cmentarz to Twoje niedoczekanie!!!.Was podobno kremują i
          rozsypują pod złotymi bożkami z wielkim zezem -więc nie drwij z krzyża-
          i z tego co dla mnie jest drogie.!!!
          A jeżeli chodzi o inne poglądy nie rusza mnie to,pilnuje tylko żeby nawiedzeni,
          cudaki,ufoludki,małolaty,kwadratogłowi,ci co inaczej...,itd.itp.odpieprzyli się
          od niżej podpisanego!!!;c)))).
    • boldhead po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi... 14.02.05, 20:14
      ...stwierdzam, ze cala ta dyskusja jest o kant dupy potluc. Drogi Longu, ten
      ktory JP II powaza bedzie go powazal bez nawolywan o tym ze jest on najwiekszy,
      nalepszy, boski itd. ten, ktory chce go obrazac bedzie to robic niepomny Twoich
      apeli i wezwan. I tyle. Zawsze znajdzie sie ktos, kto dal samego zagrania Ci na
      nerwach bedzie wypisywal rozne pierdoly i cieszyl sie jak dziecko obserwujac jak
      serio traktujesz jego wypowiedzi. Wiecej dystansu :). Swoje wiesz i tego sie
      trzymaj. Ja tez swoje wiem, JP II powazam, choc w wiekszosci przypadkow sie z
      Nim nie zgadzam. Kwestia filozofii...pozdrawiam
      • mrug I tak trzeba było od razu... 14.02.05, 21:09
      • broton Re: po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi... 14.02.05, 22:32
        ...tu się czuje doświadczenie ...
        ... ale jakie ...
    • longwehicle Re: kcbp:To ty jesteś MIRIAM!!!???;c))) 15.02.05, 18:25
      Jeszcze niedawno pisałaś jaka jesteś mocna , że rozstałaś się z mężem który cię
      zdradzał!!!NOOO!!!WITAM KRAKOWSKĄ MIRIAM!!!!!!!
      • kcbp Re: kcbp:To ty jesteś MIRIAM!!!???;c))) 15.02.05, 18:38
        czytaj uważnie co pisze
        • longwehicle Re:Foru społeczeństwo 2005-11-22 godz.15.03;c)))) 15.02.05, 20:14
          :....."..bo ja miałam odwagę..."""".Jednak MIRIAM!!!
      • metiowiec Re: kcbp:To ty jesteś MIRIAM!!!???;c))) 15.02.05, 18:50
        Hmmm chyba long naprawde jest chamem skoro wyciąga czyjeś brudy publicznie,
        • seven Re: kcbp:To ty jesteś MIRIAM!!!???;c))) 15.02.05, 18:58
          obawiam sie, ze nie widziales postow kcbp z tego watku, ktore zostaly juz wyciete przez
          admina...
        • longwehicle Re: kcbp:To ty jesteś MIRIAM!!!???;c))) 15.02.05, 20:25
          A co ty kolego "wyciągasz" w momencie"pisania"???!!!;c)))))).
          P.S.A co tam , chyba sam sobie pierzesz gatki!!!!;c))).
          • broton Re: kcbp:To ty jesteś MIRIAM!!!???;c))) 15.02.05, 22:49
            ... do rzeczy ... longi ...
        • niacin Re: kcbp:To ty jesteś MIRIAM!!!???;c))) 15.02.05, 23:59
          Nie, nie jest chamem, ale typopwo polskim katolikiem, z cala hipokryzja jaka
          jest czescia skladowa u niektorych "chodzacych" do kosciola w PL. Smutne ?
    • Gość: daro ofensywa sił reakcji ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:56
      Zachowanie niektórych osób na tym forum przekonuje mnie, że Kraków jest
      ostoją "czarnej sotni" w Polsce. Od czasów pani Dulskiej nic się nie zmieniło !
      • zielonki Re: ofensywa sił reakcji ! 16.02.05, 00:08
        Postępowiec sie znalazł. Jesteś już przebrzmiały. Pa.
    • stary71 Chodźmy na Rynek ze smołą i pierzem... 16.02.05, 00:39
      wytarzajmy tam jedni drugich, tj. każdy każdego bez względu na wiek, płeć,
      wyznanie oraz tzw. orientację, potem popatrzmy na siebie, a jak już skończymy
      się śmiać, to poszukajmy knajpy, która chciałaby gościć taką menażerię...
      Ludzie! Dajmy już spokój! Przecież z tego nic prócz obrzucania się błotem nie
      wynika!
      Pozdrawiam wszystkich, bez względu ...j.w.
      s71
      • tempe Re: Chodźmy na Rynek ze smołą i pierzem... 16.02.05, 00:43
        nie sposób podpisac się pod tak dojrzałym apelem:)
        • zielonki Re: smoła i pierz ... 16.02.05, 00:46
          to czarne atrybuty. Pewnie nie wszystkim spasuje. Może dodać troczę papryki?
          • stary71 Re: smoła i pierz ... 16.02.05, 00:48
            Papryki? Zielonej, żółtej - bardzo proszę....
            • zielonki Re: smoła i pierz ... 16.02.05, 00:51
              w proszku. I Chili jeszcze proszę.
            • tempe Re: smoła i pierz ... 16.02.05, 00:51
              papryczka czilli
              napisz, że nie jest Ci wszystko jedno:)
              • zielonki Re: smoła i pierz ... 16.02.05, 00:53
                Nie. Nie jest mi wszystko jedno. Nigdy nie było!
                • tempe Re: smoła i pierz ... 16.02.05, 00:55
                  a czy to nie wszystko jedno?
                  • zielonki Re: smoła i pierz ... 16.02.05, 00:59
                    O właśnie coś mi się przypomniało.
                    Rozpocznę nowy wątek:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka