Gość: peteen IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 12:27 który, jako sprawca całego nieszczęścia, zadecyduje: czy niedziela, czy inny dzień, czy 18, czy 19 godzina... czy o czymś jeszcze ma zdecydować ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Czekamy na skks-a... 02.06.02, 12:03 czy zapadly juz jakies rozstrzygniecia na gorze? dzisiaj, jutro, o ktorej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Czekamy na skks-a... 02.06.02, 13:26 No bo, ten tego, sprawa staje się paląca, to w końcu o której? A w ogóle dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czekamy na skks-a... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.06.02, 14:33 Witam Wszystkich!!!!!! I wróciłem z tych gór!!! I żyję. Mam do poczytania 3 dni!!! Spotkanko dziś lub jutro. Mnie wsio ryba. Byle wieczorem! Mam propozycję/ może być odrzucona:))/ - dziś o 19,00 Wicek T. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Czekamy na skks-a... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 14:38 czyli tak jak mialo byc. zgoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Nie przyjdę IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.06.02, 16:31 Przykro mi, ale jestem chora :( Niestety już po raz drugi zmagam się z infekcją i to w tej chwili jest najważniejsze. Będę wisieć tę dychę (komu?). Może będzie jeszcze jakiś termin dodatkowy, to się postaram nie zawalić. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Nie przyjdę IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 16:44 Czyli będą 2 terminy, Skks się będzie musiał umawiać 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Czekamy na skks-a... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 14:34 mialo byc dzis ale pewnie bedzie we wrezsniu na Wrzesniowce bo co chwile nikt nie moze! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Czekamy na skks-a... 02.06.02, 14:57 Eeee, nie może, wszyscy mogą... No prawie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Czekamy na skks-a... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 16:43 mnie też nie będzie, uchwytnym dopiero od środy, skks-ie ode mnie 2 dychy za dwie porcje, reguluję w środę ( masz czas, żeby wyskoczyć na browar ? ) ściskam tych, którzy się spotkają dzisiaj - pamiętam o zdjęciach, pamiętam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Czekamy na skks-a... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 16:45 Czyli nie ma się po co spotykać, proponuję za tydzień w weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Ale mieszacie:((( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 16:46 Ja mogę dzisiaj i jak tylko skks będzie to się zjawię tylko proszę żeby się odezwał od której można przychodzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ale mieszacie:((( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 16:49 Ja też mogę, ale co z tego, jak nie będzie zdjęć (chyba że Skks ma je w swoich recach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks 19,00 IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 02.06.02, 17:17 Ja będę o 19,00 u WickaT.:)) Jeżeli ktoś ma ochotę na herbatkę to zapraszam:)))) :-))) skks PS. zdjęć nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: 19,00 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 17:21 Gość portalu: skks napisał(a): > Ja będę o 19,00 u WickaT.:)) > Jeżeli ktoś ma ochotę na herbatkę to zapraszam:)))) > :-))) skks > PS. zdjęć nie mam. Ja też będę a ten post co napisałem przed chwilą olejcie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Józefa 25? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 17:24 Żebym trafił:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Józefa 25? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 17:27 Żebyś potem DO DOMU trafił :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Józefa 25 02.06.02, 17:29 Gość portalu: mtq napisał(a): > Żebyś potem DO DOMU trafił :-))) Na Kaźmirzu miękko jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Józefa 25? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 17:31 Gość portalu: mtq napisał(a): > Żebyś potem DO DOMU trafił :-))) o mnie się martw o mnie się ja sobie radę dam:))) Dzisiaj spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Ale mieszacie:((( 02.06.02, 17:32 to ja spadam z forum, ale na 100% będę (mogę się troche spóźnić, bo to różnie z temi autobusami bywa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Ale mieszacie:((( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 17:20 Gość portalu: mtq napisał(a): > Ja też mogę, ale co z tego, jak nie będzie zdjęć (chyba > że Skks ma je w swoich recach :-) przecież zdjęcia to nie wszystko:)) Liczy się dobre towarzystwo:)) To jak z tym skks przyjdzie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ale mieszacie:((( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 17:26 no to bede :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Ale mieszacie:((( 02.06.02, 17:26 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Gość portalu: mtq napisał(a): > > > Ja też mogę, ale co z tego, jak nie będzie zdjęć (chyba > > że Skks ma je w swoich recach :-) > Nie ma zdjęć? To przecież można jakieś zrobić?! Co za problem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: prywatne lekcje z czytania dla p.Z IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.06.02, 17:26 "Ja będę o 19,00 u WickaT.:)) Jeżeli ktoś ma ochotę na herbatkę to zapraszam:)))) :-))) skks PS. zdjęć nie mam. :-))) skks" To już specjalnie dla tych co po raz trzeci pytają o to samo;))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś