Gość: tysia POLECAM studio VIP kolo Hotelu Europejskiego IP: *.autocom.pl 09.02.06, 23:21 POLECAM studio VIP kolo Hotelu Europejskiego chodze tam od 2 lat i Pani Jola jest fenomenalna! zawsze wychodziłam zadowolona, tym bardziej ja doceniłam po ostatniej wizycie we FREESTYLE STUDIO ( bo p. Jola nie miałam juz miejsc niestety;() i o mało nie oszalałam z rozpaczy, ceny dramatyczne ( za sciecie byle jakie, kolor- był do reklamacji - powiedzieli mi 240 plnow!!! chociaz telefonicznie i na str internetowej cena była ponizej 200 plnów, bardzo odradzam ten salon, chyba ze chcecie sie pozbyc kłaczków) ;/ z kolei Jolka ma a- dobre farby, b- super robi ( polecam baleyage) c- ceny po porównaniu stwierdzam iz sa mega konkurencyjne aha.. nalezy sie umawiac neico wczesniej bo nigdy nie ma miejsc ( dwa tyg wystarczy) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszkusia konkluzja 05.10.06, 00:51 Odnosze wrazenie ze forum zmienilo sie w miejsce do krypto reklamy. Sledze od roku opinie i przeraza mnie mnogosc(pseudo)opini na temat uslug. W wiekszosci sa to opinie(takie odnosze wrarzenie)salonow ktore szukaja rozglosu. Plytkie!!!!!!!! P.S. Moje drogie!- -"Jeszcze sie taki nie urodzil co kazdej dogodzil" Kiedys czerpalem ztego forum inspiracje co poprawic w mojej pracy by wykonywac to co robie jak najlepiej. Niestety czar prysl. Mam nadzieje ze to sie zmieni. Czasami obiektywizm zdziala wiecej niz krytycyzm za wszelka cene. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete.s.c Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 23.02.06, 19:10 www.nefretete.biz :-) Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.go.net.pl 23.02.06, 21:29 a idź w cho... z tą reklamą nefretete.Za samą natrętność Twojej reklamy bałabym się tam wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berenike Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.autocom.pl 08.03.06, 16:06 Polecam Panią Agnieszkę Jaśko, która przenosi się z salonu Neo do salonu DAVINESS ul. Dietla 50, tel. 012-431-02-08. Miła i kompetentna osoba z dużą praktyką i wyczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś
inka-karolinka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 27.03.06, 22:31 a mozesz podac ceny strzyzenia i pasemek do dlugich wlosow i czy ona potrafi cos zaproponowac bo ja nie mam pomyslu.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 29.03.06, 10:40 bardzo proszę o podanie adresu lub te. do caruso. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaaaaa10 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? adres caruso 10.04.06, 01:40 teraz jest bn rusznikarkiej deptak 7 431-07-70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka poleccie fryzjera gdzies kolo rynku IP: 194.205.246.* 28.04.06, 16:48 plizzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: poleccie fryzjera gdzies kolo rynku IP: *.3.14.vie.surfer.at 09.05.06, 19:23 swego czasu chodzilam na Borsucza, do Rafala - ale to przegiecie cenowe, ciecie i balajage to koszt 400 zl. ale juz kilka razy bylam na Karmelickiej, blizej Batorego, po stronie przystanku tramwajowego w kierunku OD Rynku, jest szyld i tam jest pani Marta - mila, sympatyczna, dobrze tnie (a mam dlugie wlosy). Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 29.03.06, 11:04 Ja miałam genialną fryzjerkę Julitę która niestety wyjechała na kontrakt do Toni and Guy.Byłam załamana ponieważ mimo że fryzurę mam tą samą od lat- zapuszczam;to chodziło mi o baleyage z trzech kolorów WElli SP,robiony misternie milimetr po milimetrze.Niestety w żadnym z salonów nikt nie chciał się podjąć mówiąc że "trendy są inne" czyli wstrętne paski na centymetr...POza tym jakoś nikomu nie chiało się 4 godzin poświęcić mimo że cena nie grała roli..WCzoraj poszłąm do poleconej przez Julitę koleżanki-z sercem na dłoni.Wysiedziałam się 4! godziny ale efekt piorunujący!.Cierpliwie,pasemko po pasemku,mieszając kolory przez dwie godziny Pani Ela nakładała kolory a potem wmasowywała kompres Keratin Oil i Power MAskę.Jestem zachywcona ponieważ o to mi chodziło.Zapłąciłam 250zł więc tym większy mój zachwyt-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas ja polecam salon Expander na dlugiej IP: *.pk.edu.pl 02.04.06, 13:31 naprawde fajne fryzury robia...moze nie tanio,ale przynajmniej umieja zrobic "cos" z wlosami,a nie tak jak np.w Jean-Louis,gdzie moze jeden fryzjer na 5 zna sie na stylizacji Odpowiedz Link Zgłoś
haunia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 04.04.06, 12:53 o Ty tez do niej chodzilas Rewelacyjna. a ta kolezanka w tym samym zakladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
haunia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 09.04.06, 12:53 a to wiem, mnie ona nie pasuje, nie bylam zadowolona. Ale niedaleko, na dietla jest salon daviness, wspominany na grupie, naprawde polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 09.04.06, 18:27 Ja robię tylko baleyage-Julita zostawiła wskazówki dokładne co do proporcji,tak że będę korzystała.Ścinać już nigdy nie planuję ani modelować bo raczej miałam już na głowie "Wszystko" i odwiedziłam prawie wszystkich mniej lub bardziej renomowanych fryzjerów tutaj;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
haunia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 11.04.06, 13:09 A to dlatego. no a ja wlasnie koloru nie robie, a scinam i wlasnie dlatego znalazlam innego fryzjera. I jestem zadowolona Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika78 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:21 Weronika, moglabys mi podac namiary na ta pania Ele, mnie tez najbardziej zalezy na dobrej koloryzacji. W jakim salonie ona pracuje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:44 a co sądzicie o salonie Franck provost w kraków plaza?znajomi polecają mi tam ulę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika78 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:11 Weronika, moglabys mi podac namiary na ta pania Ele, gdzie ona pracuje? mnie tez zalezy na bardzo dokladnym baleyagu..pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 03.05.06, 19:27 Zakład na ulicy Wielopole,zaraz za wiaduktem.Wella.Ale moje kolory dobierała inna fryzjerka,mam zapisane dokładne proporcje na karteczce i dlatego pewnie tak łątwo poszło.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.bie.lama.net.pl 04.04.06, 07:40 Gorąco polecam salon Beauty Time na Królowej Jadwigi 135. Robiłam kolor i jestem ogromnie zadowolona. p.s. pytajcie o Panią Ewe:)- potrafi wysłuchać i fajowo doradzić.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlenka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neolan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 00:22 Kto był ostatnio w M. Caruso na Rusznikarskiej?? Czekam na Wasze opinie, bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierka michel caruso do marlenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 01:25 witam ja tam chodze jzu dosc dlugo i jestem bardzo zadowolona polecilam rowzniez kolezanka i zrezygnowaly ze starych swoeich fryzjerow po tym jak zobaczyly moja fryzurke ceny dosc przystepne tzn nie jest to podrzedny osiedlowy salon wiec sciecie nie kosztuje tam 10 zl najbardziej rozpaczasm ze jzu nie sa na stradomiu tam mieli taki salon ze naqet w stanch nie widzialm takiego ekskluzywa ale teraz na rusznikarskiej tez jest fajny najwazniejsze ze mila i profesjonalna obsluga pozdraiwam acha podaje tel na wszelki wypadek 431-07-70 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaaaaa10 polecam CARUSO 10.04.06, 01:31 POLECAM MICHELE CARUSO JA JESTEM ZADOWOLONA JZU KILKA OSOSB NAWET WIDZE POSZLO Z FORUM I TEZ ZADOWOLENIE NIE WSPOMNE O MICH KOLEZANKACH KTORE ZMIENILY FRYZJERA PO TMY JAK ZOBACZYLY MOHJA FRYZURKE KTORA ZROBIONO MI W MICHELE POLECAM ACHA NAJWIEKSZA FANTACJE MA CHYBA PAN BARTEK CHOC JA CHODZE DO ANI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: NIE polecam CARUSO! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.05.06, 14:45 wlasciciel caruso niezla reklame sobie tu robi - prawie w kazdym poscie jest do nich nr tel i nowy adres! zenada.. szkoda ze to forum sie przeobrazilo w taka nie szczera wymiane pogladow. teraz to juz naprawde nie wiadomo gdzie isc. jak ktos napisze ze fajnie jest w JLD, to za chwile ktos pisze ze tam jest fatalnie i tak ciagle.. chyba po prostu trzeba samemu isc i sprawdzic i nie sugerowac sie opiniami innych bo nie wiadomo ktore sa prawdziwe a ktore falszywe! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaaaaa10 Re: NIE polecam CARUSO! dlaczego hm 07.08.06, 23:36 witaj moze masz racje ze nie ktore salony sie tu reklamuja ale nie sadze zeby ktos z Michel tu pisal, oni maja ciagle ruch a do bartka nie mozna sie dopchac. ja trafilam tam wlasnie z tego forum jak jesce byli na stradomskiej chodz juz tam dlugi okres i naprawde jestem zadowolona. Zreszta polowa znajomych tez tam pzreszla wiec nie iem czemu piszesz ze nie poelcasz jak tak nie bylas. pozdrawiam i zycze znalezienia swojego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: NIE polecam CARUSO! dlaczego hm 15.01.07, 13:46 Kiedys tam byłam, własnie u tego pana. tak źle obciętych włosów NIGDY wcześniej 9ani później) juz nie miałam. Tego sie nie dało w żaden sposób ułożyć, wyłaziły kłaki, jakbym pod kosiarkę wpadła. Normalnie mam dośc podatne, wijące się włosy i nie przypuszczałam, że cos takiego jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 09:01 Mogę szczerze polecić trzy miejsca: 1. Salon fryzjerski na placu Wolnica - Laurent. Ceny wysokie niestety, ale za to dobór kolorów i fryzur wprost niesamowity. Nigdy niew miałam tak pięknych fryzur zrobionych jak tam (taka blond długowłosa pani). Natomiast wadą, oprócz cen, jest czas jaki się tam spędza (no ale dzięki temu wszystko jest jak trzeba) no i to, że owa Pani nie zwraca uwagi do końca na sugestie klienta - no ale ma całkowitą rację i mistrz z niej istny jest. 2. Na Czarnowiejskiej Wella obok pierożka. Ceny ujdą, ścięcia wszystkich fryzjerek są ok, co najciekawsze widziałam tam panie starsze obcinające się i też były ścinane b. dobrze, chociaż trochę pod taki "starszy" gust, młodzieżowe fryzury też są super. Kolory dobierają ok, kosmetyki super, no i masujący fotel ;) Natomiast za drogo kosztuje tam samo mycie z modelowaniem. 3. Illusion na Dietla - ale to z poleceń koleżanek, które wyglądają ślicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:23 czestochowa.toplista.pl/?we=jaskier no tylko Odpowiedz Link Zgłoś
kaziuuk Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 21.04.06, 20:45 Polecam Panią Monike z salonu "galaxy" na ul. Dobrego pasterza. Widać po efektach że dziewczyna żyje tą pracą( moją dziewczyne zmieniała niedopoznania) Odpowiedz Link Zgłoś
e-go Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 09.05.06, 09:51 ciekawe mnie też tam zmieniła jakaś panna nie-do poznania :/ na poczatkku ich istnienia na dobrego pasterza, zrobiłą mi taki "piekny" balejage, że nie wiedziałam czy sciąć sie na łyso czy zafarbować z blondynki na czarno.... to był koszmar, gorąco nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Caruso nie polecam IP: 195.136.143.* 18.05.06, 15:57 Nie polecam Caruso. Byłam tam 2 razy u 2 róznych osób i za każdym razem strzyżnie było takie sobie. W każdym razie bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 14:10 Kto jescze nie uczesany? B. proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 01.06.06, 15:02 A kuku.... w Krakowie tylko dobrzy fryzjerzy! Jak wszystko tutaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia :) Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: 62.121.129.* 04.06.06, 11:55 Hej! Niedawno sie pzreprowadział do Krakowa i chce isc do fryzjera. Ale wiem gdzie.... Licze na jaką konsultacje albo porady fryzjerów, gdzie takie salony znajde ? I żeby nie było zbyt drogo plis.... odpowiedzcie, słyszałam cois o Salonie Ilussion na Dietla.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO DO kURII Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 18:00 ZAWSZE NAJLEPIEJ STRZYGĄ W kURII !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madleine Szukam Fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:18 Mam cienkie, sięgające do ramion, lekko cieniowane włosy, trochę zniszczone końcówki. Szukam w miarę niedrogiego fryzjera (do 50-60zł, za mycie, cięcie i modelowanie). Boję się awangardowych fryzur i dużych zmian na głowi, ale jednocześnie szukam takiego fryzjera, który przełamie to troszkę. Jednym słowem, to chcę coś zmienić, ale się boję. Przeczytałam multum postów i nie mogę się zdecydować, który byłby najlepszy, biorąc pod uwagę wyżej wymienione kryteria. POMOCY, PROSZĘ o kontakty, adresy, cenniki i o jakiego fryzjera mam się pytać w salonie. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_herbata1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 04.08.06, 12:43 Witam wszystkich forumowiczów. Kilka dni temu przekopałam się przez całe to forum i byłam strasznie zdezorientowana, gdzie sie wybrać, żeby gorzej nie wygladać.Bardzo długo byłam klientka NEO na Grodzkiej. Byłam bardzo zadowolona. Obydwie Agnieszki były rewelacyjne. Nistety właściciel salonu nie nalezy do osób miłych i nastawionych na klienta. Niestety jego arogancja i sposób w jaki mnie potraktował sprawił,ze wiecej tam nie poszłam (mimo,ze przez ponad dwa lata byłam stała klientka, moja siostra i dwie przyjaciółki). Przeniosłam się do Framesi na Rynku do Anatola. Jest ok, ale ostatnio mialam wrażenie ze jestem tam coraz krócej i zawsze wygldam tak samo. Wczoraj, po lekturze forum wybralam sie do Davines na Ditla. Obsługa bardzo mila,słuchają o co sie prosi. Zero nachalnosci i 100% staranności. Włosy mam bardzo dobrze scięte, po umyciu sie same ukladaja.Cena 62 zł i jestem zadowolona. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xe-nedra Neo nie polecam IP: *.chello.pl 26.08.06, 15:57 nie polecam Neo na Grodzkiej - wyszlam z tego salonu oszpecona. w ogole mam pecha dpo fryzjerow, moze dlatego ze nigdy nie moglismy sie zrozumiec o co mi chodzi , ale do Neo przynioslam kilka zdjec zeby bylo jasne jaka fryzurke chce i poprosilam fryzjera styliste zeby jakos je dospasowal do mojego ksztaltu twarzy no i przede wszytskim spytalam czy w ogole bedzie mi w tym dobrze. powiedzial ze jasne, ze ta fryzurka bedzie mi pasowac a powstala tragedia :( wszyscy mowili ze niezbyt dobrze wygladam. sorry ale STYLISTA to powienien raczej umiec dobrac fryzure , sczegolnie ze za kilka ciec nozyczkami bez mycia zaplacilam 70 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia nie polecam Loreala na Czarnowiejskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:09 ja wyszłam oszpecona z tego salonu. Nie dajcie sie nabrać na ładne słówka właściciela. Potrafi odstawic taką chałturę, że głowa mała. Warunkiem w miarę przyzwoitego strzyżenia jest robienie u niego koloryzacji ( za 200-300 zł), jeżeli nie decydujesz się na kolor to zlewają Cię totalnie. Zdecydowanie odradzam. A strzyżenie, nie nalezy do super tanich (70-80 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Jacek Bakaj????? IP: *.wsb-nlu.edu.pl 04.08.06, 13:03 Borsuczej i Rafala NIE POLECAM!!!! Jarka Gajewskiego z EXPANDERA jak najbardziej... Ale teraz wybieram sie na Slawkowska do Jaques Alexandre Academies do pana Jacak. WIE KTOS JAKIE CENY????????? interesuje mnie sciecie i baleyage (wlosy do ramion) Odpowiedz Link Zgłoś
ebe4 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 06.08.06, 10:08 szczerze to cięzko się zorientowac które z tych wpisów nie pochodzą od fryzjerów;p Może skorzystam z którejś porady, ważne żeby duzo eksperymentować, tylko w ten sposób mozna dobrac fryzjera ktory najbardziej nam pasuje. Jak do tej pory zadowolona byłam z cięcia Eweliny z LAURENTA na wolnica, o której kilka osób tutaj juz pisało - bardzo dokładne i staranne cięcie no i doradza szczerze, nie leci na kazdą sugestię klienta, tylko dobiera, co ważne. Polecana łańcuszkowo. Dobre slowo nalezy się tez pani Monice z salonu na o. dywizjonu 303/19d/3 tel. 64 78 549- polecana przez tych ktorym polecono - bardzo fajna dziewczyna, artystka co widac juz od przedkroczenia progu i wystroju salonu fryzjerskiego, bardzo tanio. Staranne strzyzenie miałam kiedyś na Sławkowskiej, nie pamiętam nazwy po prawej od Rynku, staranne ale bez jakiś porad czy sugestii - myslę ze to moze byc dobry salon dla pań starszych które chcą po prostu podciąć i odświeżyc fryzurkę, to samo powie,m o salonie na Piłsudskiego po lewej stronie w kierunku alei (kolo skrzyzowania) tez starannie ale bez inwencji w doradzaniu. Oczywiscie to naturalnie zalezy pewnie od fryzjera na ktorego się trafi. OStrzegam przed salonem na Fiołkowej, gdzie się kiedys zapędziłam i moje strzyzenie trwało w porywach do 10 minut, szok. chałtura. I tyle ode mnie, szukam dalej, albo pojdę do Eweliny, choć moze zaryzykuję gdzieśwe Framesi..., hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odradzam FREESTYLE odradzam FReeSTYLE ze Stradomskiej!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.06, 16:14 odradzam Freestyle ze Stradomskiej!!! dziewczyna która to ząłozyła to Agnieszka z Neo, kiedys super fryzjerka , której chyba sława do cna uderzyła do główki!!! Wyszłam stamtąd z fryzura tragiczną , od razu do innegio fryzjera zeby jakos sie ratowac, facet sie pytał czy mnie kolezanka obcinała!! Szok, zapłaciłam za ciecie ponad 200 zł! Nigdy więcej tam nie pójde, szczególnie ze nie byłam jakąś anonimową klientką - chodziąłam do jasnie pani agnieszki przez trzy lata! Tragedia, odradzam, nie warto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: odradzam FReeSTYLE ze Stradomskiej!! IP: *.chello.pl 26.08.06, 16:00 200 zl za strzyzenie???? slyszalam ze 55 zl Odpowiedz Link Zgłoś
dera23 Re: odradzam FReeSTYLE ze Stradomskiej!! 13.03.07, 14:19 A ja myślę , że to antyreklama:)) konkurencji, bo cięcie tam kosztuje ok 50 zł:) Ja za farbowanie, cięcie , modelowanie i zazwyczaj jeszcze jakieś kosmetyki palce nie cale 200:) Pozdrawiam ANia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.serv / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:16 nie radzę iśc do fRAMESI.Ja do tej pory żałuję,że tam byłam.Za ścięcie (beznadziejne,nie dpbrane do typu włosów),balejaż zapłaciłam 360zł-zeby chociaż jakis efekt był za te pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 15.01.07, 14:03 Framesi na Rynku odradzam. Raz mnie dobrze obcieli, ale drugi raz to była totalna pomyłka. Byłam z córcią, córcia wyszła jeszcze gorzej. Nikt nie słucha o jaka fryzure chodzi, tylko tna według szablonu. Niestety nie do każdego szablon pasuje i nie każdy szablon chce mieć na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_k Poszukuje Pani Gosi z salonu Freestyle 12.04.11, 16:39 Czy ktoś wie gdzie pracuje teraz p. Gosia z salonu Freestyle na ul. Stradomskiej ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
myszaste1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 16.08.06, 23:31 moim zdaniem najlepszym zakladem fryzjerskim jest styl agaty na ulicy lea 11.szefowa jest mistrzynia polski 2005 w i kilkakrotna mistrzynia polski w kolorze.jest rozniez młody ryzjer ktory jest mistrzem polski juniorow 200l i mistrzem europy za kolor.obydwoje wyczaruja na głowie arcydzieło, poniewz ich praca to rownież pasja.zreszta na scianach wisi pełno dyplomow co mówi samo za siebie.zakład pracuje na najwyzszej jakosci farbach i kosmetykach.nawet prosty baleyage wyglada super.jezeli ktos chce fryzurke artstyczn to tylko tam.pozatym miła obsługa (zawsze czeka kawa i herbatka).czekajac na sługe zawsze mozna skorzystac z solarium www.stylagaty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszaste1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 16.08.06, 23:33 przepraszam za pomyłke.młody chłopak ktory tam pracuje jest mistrzem juniorow 2006 w polsce i mistrzem europy za kolor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyagata Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.06, 10:02 a wez spadaj z ta kryptoreklama Odpowiedz Link Zgłoś
tuska62 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 19.08.06, 15:16 Ja też byłam w salonie na ul. Lea 11 i jestem zadowolona z nowej fryzurki .Za obcięcie z modelowaniem zapłaciłam 75 zł ale chyba było warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.ghnet.pl 25.08.06, 00:00 A może ktoś był u pani Asi w Pasji na pl.Boh.Getta...?? Dobrze robi balejage? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:48 slyszalam o pani Asi ze jest dobra, ale to tylko od znajomej, sama nie bylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosel Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:50 No więc o salonie moge powiedziec tylko tyle: Przeprowadziłam sie do krakowa, poprzednio miałam super fryzjera we wrocławiu, gej z wyczuciem:)) No więc jak to laik ogladając strony internetowe pod wpływem chwili umówiłam się na wizytę w stylu agaty, zwabiona jej pseudo popularnością nagrodami itp. Efekt: nikt nie zauwazyl ze bylam u fryzjera 380 zl Stzrygla i farbowala mnie sama pani agata, lecz chyba talentu zabraklo. W salonie panuje haos, wszyscy rozmawuiaja z soba ignorując klienta, a wystroj i czystosc pozostawia wiele do zyczenia. Wyszlam zniesmaczona, 380 zloty to fajny ciuszek czy buty, a efektu zero........ Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 20.11.06, 19:22 A ja byłam u Klaudiusza, który dawniej pracował w Caruso, a teraz na ruczaju w Stylowni. Strzyżenie, farbowanie - 280pln. Absolutnie wszyscy ze mną włącznie zachwyceni! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.ruc.lama.net.pl 25.11.06, 22:56 Widocznie to nie twój STYL, ja tam dzisiaj byłam, fryzurkę mam super. GORĄCO WSZYSTKIM POLECAM WŁAŚNIE STYL AGATY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatalna fryzura Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 22:29 Muszę się Was ostrzec przed salonem fryzjerskim na tandecie, znalazłam sie tam przez przypadek i weszłam podciąć i delikatnie wycieniować moje włosy (włosy miałam za ramiona). Wyszłam z tragiczną sieczką na głowie, wycieniowanie polegało na wykonaniu na moich włosach schodów hispańskich-istna tragdeia, nic się nie da z nimi zrobić, wygladam jak strach na wróble, przepłakałam kilka nocy posłuchajcie mojej rady i nie oddajcie swoich im włosów. Błagam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wmika Poszukuję fryzjera Kaludiusza a Michel Caruso 07.09.06, 16:42 Witam, mój ulubiony fryzjer p.Kaludiusz, który pracował do tej pory w salonie Michel Caruso zmienił miejsce pracy. Oczywiście w salonie nie mają pojęcia gdzie.Może ktoś ma namiary???Bardzo mi zależy, bo jestem b.zadowolona z jego obcięcia, a nie chce mi się znowu szukać i eksperymentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Poszukuję fryzjera Kaludiusza a Michel Caruso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:14 A ja się wam dziwie że bulicie tyle kasy. Wypas fryzjerka jest na Balickiej 14a - pani Sylwia. Baleyage mam za 80 zł zamiast 200 czy 300 i dzieki temu mam jeszcze na solarium i kosmetyczke i i wypas fryzurke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Poszukuję fryzjera Kaludiusza a Michel Caruso IP: 195.20.3.* 08.10.06, 19:47 teraz pracuje w nowym salonie - "Stylownia" na ul. Miłkowskiego za Tesco na Ruczaju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roca Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.76.classcom.pl 25.09.06, 19:39 warto zajzec do expandera na pilusudskiego ja chodze tam do ani dziewczyna ma wyobraznie i umiejetnosci.co do cen zdania sa rozne ale moim zdaniem warto.nr kontaktu to4212233 Odpowiedz Link Zgłoś
sadecka Co powiecie na Klub Maniewskiego??? 05.10.06, 09:29 Dosyc odważne cięcia proponują, byłyście tam może? Ulica Rakowicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 10:30 A ja Wam wszystkim polecam salon "Sensja" na Wiślnej 5 1p. fajne fryzjerki z fantazją, moja koleżanka robiła fryzurę ślubną i rewelacja. Mają super kosmetyczkę (chyba właścicielka). Ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: Dobry fryzjer w Krakowie?Pani Ania IP: *.chello.pl 05.10.06, 18:08 byłam u Pani Ani bardzo miła osóbka, pracuje na świetnych kosmetykach a ma dość niskie ceny , i ma talent Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz NEO Grodzka...? 14.10.06, 00:53 Co powiecie o tym salonie? Jestescie zadowoleni? Ile kosztuje tam sciecie poldlugich wlosow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A A gdzie Darek z Framesi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:56 Wiecie moze, gdzie p. Darek z Framesi ma swoj nowy zaklad? We Framesi nie chca podac jego nowych namiarow, pewnie zwykla zazdrosc... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz chyba się zdecydowałam 17.10.06, 18:10 Michel Caruso na 75%. Czy moglibyście podać mi cenę za ścięcie + modelowanie długich włosów? I jakie są wrażenia tych, którzy byli tam niedawno? Planuję zapisać się na przyszły tydzień. Do kogo najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz zmieniłam zdanie :D 18.10.06, 14:33 Michel Caruso, Pasja czy Daviness? Czy moglabym prosic o cennik Caruso i Pasji Forumowiczki, ktore byly tam niedawno lub same tam pracują? Z gory dziekuje! Chodzi o wlosy troche ponizej ramion, ale jeszcze nie dlugie. Michel Caruso- nie moge w ogole znalezc strony w internecie, Pasji rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwq Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:33 www.mojamatura.pl/5,matura.html Odpowiedz Link Zgłoś
rosjanka18 Lart Studio 07.11.06, 09:12 Słyszał lub był ktos w Lart Stodio na Krowoderskiej? W najnowszym numer UODY poleca ten salon. Jednak nie wiem czy naprawde warto tam isć czy to tylko kłamliwa reklama... Jeżeli ktoś był to prosze o opinie. Wacham sie miedzy tym salonem a pojsciem do Pani Agnieszki Jaśko w "Free Style". Nie wiem co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: Lart Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:46 odradzalam Jaśko i bede odradzac. Tnie niechlujnie i nieporządnie, jak ma dobry humor to sie przyłoży, a jak sie śpieszy na zakupy albo ploty, to zlewa i robi totalną masakre. Odpowiedz Link Zgłoś
rosjanka18 Re: Lart Studio 08.11.06, 20:22 A slyszalm o Jasko kilka fajnych opini...:/ Teraz to ja juz nie wiem zupelnie... A ty "wrrr" co polecasz?? Juz strasznie zaroslam i nie moge moich wlosow ulozyc...<straszne>! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada trwała IP: *.zax.pl 15.11.06, 12:18 poszukuje dobrego fryzjera, który zrobi ładna trwała a nie siano na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
coscoscos1 Re: Lart Studio 08.07.14, 23:00 Z całego serca odradzam. Nie znam osoby, która byłaby zachwycona tą szkołą, cała paplanina jaki to Lart jest super to tylko reklama, wcale nie przeżyjecie tutaj najlepszego roku w swoim życiu, tak naprawdę to szkoda na to pieniędzy, bo szkoła zdecydowanie nie jest ich warta. Lekcje typu monologi, emisje głosu (z 3 nauczycielami) które są ważne owszem trwają 1,5 h, ale dla całej grupy, więc czas na jednego ucznia to ok 7 min. Szalenie mało, nic się w tym czasie krótkim nie zdąży zrobić. I piszę to tylko dlatego, żeby ostrzec ludzi a nie z zawiści czy coś. I pewnie pojawią się głosy, że mi nie wyszło i jestem tylko jedną osobą. Nie nie nie. Nic bardziej mylnego. Poza tym, wiele osób dodatkowo chodzi do innych osób z poza szkoły na lekcje, bo Lart nie wystarczy i na pewno nie przygotowuje dobrze do szkoły teatr. A Ci, co się dostali, byli już 'zrobieni' wcześniej, a przez ten rok się tylko dalej dokształcali, bo podejrzewam, że gdzieś ten rok trzeba było spędzić Odpowiedz Link Zgłoś
nati19801 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 16.11.06, 10:02 Polecam pania Sylwie z salonu framesi na lokietka 48 jezeji chodzi o galejage i strzyzenie to robi to rewelacyjnie,umie doradzic i wogule jest tam fajna atmosfera polecam Odpowiedz Link Zgłoś
luizzka1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 03.01.08, 21:42 A ja się bedę upierać przy Le Premier. Zrobili mi super fryzurkę, i włosy które zawsze rozchodziły mi sie na czubku głowy zaczęły sie układać do tego świetny rudy kolor - baleyage podobno są niemodne -POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:18 wyczytalam na forum o "Amelia"... byłam, sprawdziłam, polecam :) wyszłam zadowolona ze starannym "balejażem" i ładnie obiecietymi włoskami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.netcontrol.pl 23.11.06, 16:39 a co sadzicie o Kublinie? na Zakopiance.Chcialabym trafic do kogos kto pomoglby mi dobrac fryzurke.Po tych wszystkich postach mam metlik:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:29 Kublinie polecam Pania Izę,bardzo miła osoba i super robi włosy,ceny przystępne.Ja płacę u niej za balejaż 3 kolory i cięcie zawsze 190zł.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś