mikolaj7 Re: Kiedy kolejna dżampreza? 02.06.02, 21:46 ktos jeszcze musi chyba za majowke zaplacic? dobra okazja... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Kiedy kolejna dżampreza? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 21:51 jak młodzież coś zorganizuje, teraz wasza kolej... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Kiedy kolejna dżampreza? 02.06.02, 21:53 U Vincenta młodzież była większością!:-) Dlaczego nie było Peteen'a?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Kiedy kolejna dżampreza? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 21:55 no, nie będę pisał po pięć razy, sprawdź inne wątki, a poza tym ja pisałem o ZORGANIZOWANIU imprezy, a nie uczestniczeniu w niej, wincka też dziadki załatawiały... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Kiedy kolejna dżampreza? 02.06.02, 21:59 Impreza? ktos powiedzial impreza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kiedy kolejna dżampreza? 02.06.02, 22:03 Gość portalu: peteen napisał(a): > no, nie będę pisał po pięć razy, sprawdź inne wątki, a poza tym ja pisałem o > ZORGANIZOWANIU imprezy, a nie uczestniczeniu w niej, wincka też dziadki > załatawiały... bo dziadki som doswiadczone i maja rozne chody i znajomsoci, czego mnie nie dane jeszcze bylo wyksztalcic. no chyba, ze moze strasza mlodziez, hehe nie pokaze palcem :D Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Jottka! 02.06.02, 22:05 czy laskawie sie kiedys nam objawisz? mielismy spotaknie post majowkowe, tez nas zawiodlas... jednak sie boisz hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka! 02.06.02, 23:50 Mikołaj, że raz odpowiem zbiorczo na tego typu zachęcające teksty - zastanów się chwilę. Myślisz, że po tego typu zaprosinach będę miała ochotę przychodzić? Nie szarpie mną żądza udowadniania komukolwiek czegokolwiek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jottka! 03.06.02, 00:08 szkoda... za kazdym razem zalujemy wszyscy, ze Cie nie ma :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka! 03.06.02, 00:15 No nie, ja też żałuję, ale tak naprawdę to ja jestem człowiek po uszy zapracowany i nie stać mnie w tej chwili na wyrwanie się na kilka godzin na imprezy. Tak za jaki miesiąc powinno być lepiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś