Dodaj do ulubionych

National Geografic ze stycznia 2005 - prośba

IP: *.net.autocom.pl 11.02.05, 20:02
Mam do Was wielką prośbę. Poszukuję numeru National Geografic ze stycznia tego roku. Chodzi mi o wydanie angielskie. Interesuje mnie artykuł z tego magazynu dotyczący kofeiny, lecz do sklepów trafił już kolejny nr NG i nie mogę teraz nigdzie zdobyć nr. ze stycznia :(
Więc jeśli ktoś z Was dysponuje tym numerem i jeśli komuś nie sprawiłoby to kłopotu, to bardzo proszę, czy mogłabym ten artykuł skserować, lub, jeśli ktoś woli odkupić ten nr gazety???
Będę naprawdę bardzo wdzięczna :D
Obserwuj wątek
    • Gość: ukyopipikopipiopio Re: National Geografic ze stycznia 2005 - prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:13
      stare numery różnych gazet kupisz w niedziele na hal targowej ... do
      połódnia...
    • pilly Hala Targowa 12.02.05, 13:21
      Nie musisz czekać do niedzieli. Przez cały tydzień pod Halą Targową i na innych
      placach targowych oraz w przejściu pod peronami Dworca Głównego kupisz starsze
      numery większości pism. Za 1/3 ceny kioskowej.
    • Gość: ... Re: National Geografic ze stycznia 2005 - prośba IP: *.devs.futuro.pl 12.02.05, 13:41
      Aleja Pokoju, na przeciwko przychodni, tuż przy rondzie masz hurtownie RUCH-u i
      coś na zasadzie kiosku ruchu, tam mozesz kupić starsze numery różnych gazet
    • Gość: PROKOCIM Re: National Geografic ze stycznia 2005 - prośba IP: *.client.comcast.net 12.02.05, 18:23
      magma.nationalgeographic.com/ngm/0501/feature1/index.html
      • nnike Re: National Geografic ze stycznia 2005 - prośba 13.02.05, 09:37
        PROKOCIM na prezydenta! I piszę to bez sarkazmu.
        Pozdrawiam serdecznie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka