Dodaj do ulubionych

Jutro TEN Dzień

13.02.05, 19:44
Tak jutro 14 Lutego !
Od Rana W Radiu Miłosne Przeboje (bleee)
SMS od operatora sieci z życzeniami(bleeee)
W nowej Hucie Gwałt (Do Dla Bl[eeeee])
Na Ruczaju Komunalna Agencja Towarzyska
Pełno naiwniaków chodzących w czerwonych ciuszkach po rynku
Duże zniżki u pań na pl.Matejki

Ogólnie bleeeeeee i co ja mam zrobić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zaga Re: Jutro TEN Dzień IP: *.chello.pl 13.02.05, 19:49
      Hmm... w sumie ten dzień reż mnie trochę denerwuje, ale to może dlatego że
      aktualnie nie mam nikogo.Tak obiektywnie patrząc TEN dzień jest chyba trochę
      kiczowaty...
      • metiowiec Re: Jutro TEN Dzień 13.02.05, 19:52
        Jezu nieważne czy się ma kogoś czy nie. Nie można kochac w inne dni tylko 14 lutego ? I nie trochę ale BAAAAAAAAAARDZO KICZOWATY !
        • Gość: wanilia Re: Jutro TEN Dzień IP: *.net.autocom.pl 13.02.05, 21:20
          I tu z tobą się, chyba piewrwszy raz ,w 100% zgadzam
    • Gość: zaga Re: Jutro TEN Dzień IP: *.chello.pl 13.02.05, 20:04
      Masz rację, nie powiem,kochać powinno się cały czas,ale czy zaszkodzi jeśli
      akurat jutro komuś okażesz odrobinę uczucia?
      • Gość: Simone Blee, ja takze mam mdlosci IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 20:50
        • Gość: joko Re: Blee, ja takze mam mdlosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:23
          a kto powiedzial ze jak walantynki to trzeba akurat wtedy kochac?! nie wazne
          jaki dzien, jesli kochasz to kochasz jak nie to nie, a 14 luty to akurat dzien
          aby sie akurat cieszyc z tego ze ma sie kogos, tyle..jak ktos nie chce to nie
          musi..jest takie "swieto" wiec co poradzic..a takie wyzalanie sie dlaczego ono
          jest, ze ma sie dosc patrzenia na calujace sie pary na ulicach w
          walentynki..dajcie sobie spokoj!!! a zawsze najwiecej "ale" maja samotni...i to
          jest prawda. jak ktos kogos ma to co za problem spedzic ten dzien milo z
          ukochana osoba..? smiac sie..isc do kina, na kolacje..i nie wierze ze osoby
          ktore maja droga polowke moga na to narzekac:)))
          • Gość: mmmm Re: Blee, ja takze mam mdlosci IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 13.02.05, 22:16
            zgadzam siem -brawo brawo brawo :D a mtki tez maja swoj dzien -i co kochamy je
            tylko wtedy???!!!!!! ;P pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka