Gość: Jan Okonski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:55 Zdaje sie, ze szef Unii Wolnosci jest na liscie Wildsteina!!! TO pan panie Janku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierownik Tytusa, Romka i A'tomka IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 21.02.05, 15:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekB Zlustrujmy Smoka Wawelskiego. Mamy prawo IP: *.ghnet.pl 20.02.05, 23:50 wiedzieć, kto jest symbolem naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Zapisz sie baranie do PPS-u 21.02.05, 00:04 bo on właśnie pod światłym przywództwem Piotra Ikonowicza ogłosił iż chce likwidacji Instytutu Pamięci Narodowej i urzędu Rzecznika Interesu Publicznego oraz zniszczenia teczek osobowych służb specjalnych PRL. Natomiast osoby, których nazwiska znalazły się na "liście Wildsteina", z mocy prawa otrzymały status osób pokrzywdzonych. Bożw wybacz im ten skrajny debilizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekB Gratuluję SB-eckiej prowokacji w dawnych stylu. IP: *.ghnet.pl 20.02.05, 23:57 Czym skorupka za młodu nasiąknie... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Gratuluję SB-eckiej prowokacji w dawnych styl 21.02.05, 00:07 32 248 nazwisk z Małopolski czeka w Wieliczce na ujawnienie. Nie podskakuj WojtkuB, bo to niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekB Ciebie się nie boję bo jesteś zwykłym chamem i IP: *.ghnet.pl 21.02.05, 00:13 frustratem. O czym zaswiadczają twoje posty. A do tego tchórzem, który istotne dla naszego kraju spory prowadzi pod nickiem. Dodaj jeszcze jedno "0" przed swoje 'zielonki'. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Ciebie się nie boję bo jesteś zwykłym chamem 21.02.05, 00:21 Ty trockistowski ipsacjonisto. Wiesz co na tej liście oznaczają jedynki? Odpowiedz Link Zgłoś
saint_miki Re: Co za impertynent!!! 21.02.05, 01:43 Co za impertynent!!! Sam incognito występuje a uczciwie zalogowanych obraża. Chyba, że to WojtekB to tylko ksywa oficera prowadzącego. Niepokazuj tu się więcej ściemniaczu! Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 radni PiS-u powinni się poddać badaniom psychiatry 21.02.05, 07:54 cznym. Lustracja to teraz temat zastępczy. Gwiazda Wildsteina Bronka zaczeła gasnąć więc ogłosił listę /bigos/ osób które mają się same zlustrować. Na tej liście jest mój dziadek który został w czasie wojny zamordowany na Majdankum, ciekawe jak on ma się zlustrować ? Teraz do tego bohaterskiego czynu wyniesienia listy z IPN-u pucuje się inny niedowartościowany bojownik o wolność i demokrację. Normalni debile. Lustracja oczywiście ,że tak, ale nie w takiej formie. Osobiście Okońskiego nie lubię, ale nie można go zwalczać w tak chamski sposób. Ja słyszałem ,że Macharski był agentem UB i SB, no i co teraz ? niech udowodni, ze tak nie było. Dlaczego kościół jest wyłączony z lustracji ? bo okazałoby się ,ze ludzie największego zaufania społecznego to podli donosiciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekB Niech radni ujawnią akty niewierności małżeńskiej. IP: *.ghnet.pl 21.02.05, 00:31 Jako mieszkańcy mamy prawo wiedzieć, czy rządzą nami ludzie moralnie prawi. Dla potwierdzenie moich szczerych intencji sam pierwszy oświadczam, że nigdy nie zdradziłem żony*. *Wprawdzie żony nie posiadam, ale dla dobra "iv rzeczpospolitej" i w imię prawdy, moje małe krętactwo przedzierzga się w czyn bohaterski. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Tu widać sens twych słów: 21.02.05, 00:44 pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?url=http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2563062.html Odpowiedz Link Zgłoś
klkak To nie kpina tylko standardy obowiazujace w USA 26.02.05, 19:10 wszystkich osob publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Krakowska samolustracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 07:41 Od kilku lat samotnie walczę o tego typu lustracje tak z lewej jak z prawej strony politycznej na terenie Krakowa i woj. małopolskiego. Cały czas w prasie jest tylko o SLD a ja rozpoznałem też po prawej stronie perełki ze współpracy z b. SB. Pozostanie mi w pamięci okres 1979 – 1982 kiedy pracowałem w kulturze na terenie Skawiny. Teraz co po niektórzy zostali nawet asystentkami działaczy po prawej stronie. Natomiast tacy jak ja głodują za marną rentę inwalidzką ok. 370 zł miesięcznie. Do dnia dzisiejszego mimo, że to się ciągnie od co najmniej 1992 r nie została zlustrowana miedzy innymi Pani Piątek i Lipowska z Ośr. Int. Kryzysowej w Krakowie Sędziny np. sławna Osuchowa, Oklejak pełnomocnicy Prezydenta np. Oklejak itp. Sądy krakowskie a w szczególności Wydz. XI Sądu Okręgowego czy Sąd Rej. Kraków Podgórze to dopiero siedlisku do lustracji. A efekty np. te same sędziny co represjonowały w latach 1979 – 1992 obecnie już pod innymi sztandarami i błogosławieństwem niektórych działaczy kościelnych dalej to samo robią. Chętnie udostępnię materiały np. jak Pan Kaczyński jak był Ministrem Niesprawiedliwości ukręcił sprawę afery z b. wsp. SB związanymi z Krakowskimi Sadami i jednym obecnych pełnomocników a Prezydenta Miasta. Natomiast ja sam mimo nie prawicowych ale neutralnych poglądów poddałem się dobrowolnie lustracji i okazało się, że czekać będę nie dwa a kilkanaście miesięcy. Dlaczego też to zrobiłem ? Bo znane mi są informacje ,że była żona była wsp. SB a teraz to działaczka miedzy innymi Sanktuarium w Łagiewnikach i Parafii w Bieżanowie Starym i Prokocimiu. Natomiast jej siostra, która sprzedawała ludzi miedzy innymi mnie mieszka w bogatej obecnie willi na Bielanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak Czy Wandę tez lustrujemy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:34 Czy Wandę, co nie chciała Niemca też nalezy zlustrować, choćby za brak wspólpracy z ówczesną "Unią Europejską"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekB Wanda nie chciała ujawnić teczki i skczyła z nią IP: *.ghnet.pl 21.02.05, 11:02 do Wisły. A zły Niemiec żadał dostępu do akt osobistych przyszłej żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WANIEK Kosior i lustracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:47 Tak, znowu mały człowiek, który za wszelką cenę chce być wielkim...Zabrakło (bo też i nigdy nie było) tematów w których Pan Bolek miałby coś konkretnego do powiedzenia, więc z duuużym opóźnieniem wymyślił lustrację. Czyżby praca w klubach przyparafialnych już nie wystarczała? Nie doceniają tam zaangażowania i włożonej pracy?? Może wiecej samokrytyki i szacunku dla ludzi, których Pan zatrudnia, Panie Bolek. Bo znajdzie się bezrobotny na pracach interwencyjnych i nie zdzierży Pana chamstwa i poniżania innych. Zwłaszcza za marne 580 zł. miesięcznie. A wtedy nawet przyjaciele z klubu radia ma ryja nie pomogą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Bolesław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:02 No właśnie.... Jest tu ktoś, kto głosował na Kosiora? Możecie napisać dlaczego?? Przecież to człowiek o totalnym braku kompetencji. Luuudzie, odezwijcie się....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Sprawiedliwy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:01 Święte krowy Cała sfora Nie ma ch… na Kosiora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neruś Re: Krakowska samolustracja IP: *.autocom.pl 21.02.05, 15:35 No nareszcie!Swietny pomysł,ale prędzej mi kaktus na ręce urośnie,niż faktycznie np.Jacek Majchrowski poddasię samolustracji,przeciez ma intratna posadę,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Niech ujawnią do których burdeli chadzają IP: *.miks.uj.edu.pl 22.02.05, 16:35 dobrze by było aby radni przedstawili listę pseudonimów zawodowych swoich dziwek. To byłaby bardzo wesoła lustracja. Pozdrowienia dla p. Kośmidra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor zwrotki dla potłuczonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:59 W Afryce murzynek Bambo Ostrzegał - zostawmy szambo Od tego że ono wywali My nie staniemy się biali. Ale cóż, gdy sami murzyni Wyzywają go od czarnej świni A z walniętego szamana Chcą zrobić szambelana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srautor Re: zwrotki dla potłuczonych IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 02:42 czeste mycie skraca zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: zwrotki dla potłuczonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:41 Skóra się zdziera I człowiek umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srautor Re: zwrotki dla potłuczonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:21 Skóra się ściera! I człowiek umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: A tu będzie ciągła aktualizacja. 27.02.05, 23:50 nowamedia.w.interia.pl/konfidenci.htm i nie rozmydlajcie konfidenci tematu. Odpowiedz Link Zgłoś