Dodaj do ulubionych

Krakowska samolustracja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:55
Zdaje sie, ze szef Unii Wolnosci jest na liscie Wildsteina!!! TO pan panie
Janku?
Obserwuj wątek
    • zielonki Re: Chodzi o Jana czy Jana Tytusa? 20.02.05, 23:44
      Oba akta są tajne.
      • Gość: kierownik Tytusa, Romka i A'tomka IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 21.02.05, 15:35
    • Gość: WojtekB Zlustrujmy Smoka Wawelskiego. Mamy prawo IP: *.ghnet.pl 20.02.05, 23:50
      wiedzieć, kto jest symbolem naszego miasta.
      • zielonki Zapisz sie baranie do PPS-u 21.02.05, 00:04
        bo on właśnie pod światłym przywództwem Piotra Ikonowicza ogłosił iż chce likwidacji Instytutu Pamięci Narodowej i urzędu Rzecznika Interesu Publicznego oraz zniszczenia teczek osobowych służb specjalnych PRL. Natomiast osoby, których nazwiska znalazły się na "liście Wildsteina", z mocy prawa otrzymały status osób pokrzywdzonych.
        Bożw wybacz im ten skrajny debilizm!
    • Gość: WojtekB Gratuluję SB-eckiej prowokacji w dawnych stylu. IP: *.ghnet.pl 20.02.05, 23:57
      Czym skorupka za młodu nasiąknie...
      • zielonki Re: Gratuluję SB-eckiej prowokacji w dawnych styl 21.02.05, 00:07
        32 248 nazwisk z Małopolski czeka w Wieliczce na ujawnienie. Nie podskakuj WojtkuB, bo to niedługo.
        • Gość: WojtekB Ciebie się nie boję bo jesteś zwykłym chamem i IP: *.ghnet.pl 21.02.05, 00:13
          frustratem. O czym zaswiadczają twoje posty. A do tego tchórzem, który istotne
          dla naszego kraju spory prowadzi pod nickiem. Dodaj jeszcze jedno "0" przed
          swoje 'zielonki'.
          • zielonki Re: Ciebie się nie boję bo jesteś zwykłym chamem 21.02.05, 00:21
            Ty trockistowski ipsacjonisto. Wiesz co na tej liście oznaczają jedynki?
          • saint_miki Re: Co za impertynent!!! 21.02.05, 01:43
            Co za impertynent!!!
            Sam incognito występuje a uczciwie zalogowanych obraża. Chyba, że to WojtekB to tylko ksywa oficera prowadzącego.
            Niepokazuj tu się więcej ściemniaczu!
            • henio56 radni PiS-u powinni się poddać badaniom psychiatry 21.02.05, 07:54
              cznym. Lustracja to teraz temat zastępczy. Gwiazda Wildsteina Bronka zaczeła
              gasnąć więc ogłosił listę /bigos/ osób które mają się same zlustrować. Na tej
              liście jest mój dziadek który został w czasie wojny zamordowany na Majdankum,
              ciekawe jak on ma się zlustrować ? Teraz do tego bohaterskiego czynu wyniesienia
              listy z IPN-u pucuje się inny niedowartościowany bojownik o wolność i
              demokrację. Normalni debile. Lustracja oczywiście ,że tak, ale nie w takiej
              formie. Osobiście Okońskiego nie lubię, ale nie można go zwalczać w tak chamski
              sposób. Ja słyszałem ,że Macharski był agentem UB i SB, no i co teraz ? niech
              udowodni, ze tak nie było. Dlaczego kościół jest wyłączony z lustracji ? bo
              okazałoby się ,ze ludzie największego zaufania społecznego to podli donosiciele.
    • Gość: WojtekB Niech radni ujawnią akty niewierności małżeńskiej. IP: *.ghnet.pl 21.02.05, 00:31
      Jako mieszkańcy mamy prawo wiedzieć, czy rządzą nami ludzie moralnie prawi. Dla
      potwierdzenie moich szczerych intencji sam pierwszy oświadczam, że nigdy nie
      zdradziłem żony*.

*Wprawdzie żony nie posiadam, ale dla dobra "iv rzeczpospolitej" i w imię
      prawdy, moje małe krętactwo przedzierzga się w czyn bohaterski.
      • zielonki Re: Tu widać sens twych słów: 21.02.05, 00:44
        pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?url=http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2563062.html
      • klkak To nie kpina tylko standardy obowiazujace w USA 26.02.05, 19:10
        wszystkich osob publicznych.
    • Gość: Henryk Krakowska samolustracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 07:41
      Od kilku lat samotnie walczę o tego typu lustracje tak z lewej jak z prawej
      strony politycznej na terenie Krakowa i woj. małopolskiego. Cały czas w prasie
      jest tylko o SLD a ja rozpoznałem też po prawej stronie perełki ze współpracy z
      b. SB. Pozostanie mi w pamięci okres 1979 – 1982 kiedy pracowałem w kulturze na
      terenie Skawiny. Teraz co po niektórzy zostali nawet asystentkami działaczy po
      prawej stronie. Natomiast tacy jak ja głodują za marną rentę inwalidzką ok. 370
      zł miesięcznie. Do dnia dzisiejszego mimo, że to się ciągnie od co najmniej
      1992 r nie została zlustrowana miedzy innymi Pani Piątek i Lipowska z Ośr. Int.
      Kryzysowej w Krakowie Sędziny np. sławna Osuchowa, Oklejak pełnomocnicy
      Prezydenta np. Oklejak itp. Sądy krakowskie a w szczególności Wydz. XI Sądu
      Okręgowego czy Sąd Rej. Kraków Podgórze to dopiero siedlisku do lustracji.
      A efekty np. te same sędziny co represjonowały w latach 1979 – 1992 obecnie
      już pod innymi sztandarami i błogosławieństwem niektórych działaczy kościelnych
      dalej to samo robią.
      Chętnie udostępnię materiały np. jak Pan Kaczyński jak był Ministrem
      Niesprawiedliwości ukręcił sprawę afery z b. wsp. SB związanymi z Krakowskimi
      Sadami i jednym obecnych pełnomocników a Prezydenta Miasta.
      Natomiast ja sam mimo nie prawicowych ale neutralnych poglądów poddałem się
      dobrowolnie lustracji i okazało się, że czekać będę nie dwa a kilkanaście
      miesięcy.
      Dlaczego też to zrobiłem ? Bo znane mi są informacje ,że była żona była wsp. SB
      a teraz to działaczka miedzy innymi Sanktuarium w Łagiewnikach i Parafii w
      Bieżanowie Starym i Prokocimiu. Natomiast jej siostra, która sprzedawała ludzi
      miedzy innymi mnie mieszka w bogatej obecnie willi na
      Bielanach.
    • Gość: Krak Czy Wandę tez lustrujemy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:34
      Czy Wandę, co nie chciała Niemca też nalezy zlustrować, choćby za brak
      wspólpracy z ówczesną "Unią Europejską"?
      • Gość: WojtekB Wanda nie chciała ujawnić teczki i skczyła z nią IP: *.ghnet.pl 21.02.05, 11:02
        do Wisły. A zły Niemiec żadał dostępu do akt osobistych przyszłej żony.
    • Gość: WANIEK Kosior i lustracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:47
      Tak, znowu mały człowiek, który za wszelką cenę chce być wielkim...Zabrakło (bo
      też i nigdy nie było) tematów w których Pan Bolek miałby coś konkretnego do
      powiedzenia, więc z duuużym opóźnieniem wymyślił lustrację. Czyżby praca w
      klubach przyparafialnych już nie wystarczała? Nie doceniają tam zaangażowania i
      włożonej pracy?? Może wiecej samokrytyki i szacunku dla ludzi, których Pan
      zatrudnia, Panie Bolek. Bo znajdzie się bezrobotny na pracach interwencyjnych i
      nie zdzierży Pana chamstwa i poniżania innych. Zwłaszcza za marne 580 zł.
      miesięcznie. A wtedy nawet przyjaciele z klubu radia ma ryja nie pomogą...
    • Gość: Igor Bolesław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:02
      No właśnie.... Jest tu ktoś, kto głosował na Kosiora? Możecie napisać dlaczego??
      Przecież to człowiek o totalnym braku kompetencji. Luuudzie, odezwijcie się....!!!
      • Gość: autor Sprawiedliwy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:01
        Święte krowy
        Cała sfora
        Nie ma ch… na Kosiora!
    • Gość: neruś Re: Krakowska samolustracja IP: *.autocom.pl 21.02.05, 15:35
      No nareszcie!Swietny pomysł,ale prędzej mi kaktus na ręce urośnie,niż
      faktycznie np.Jacek Majchrowski poddasię samolustracji,przeciez ma intratna
      posadę,no nie?
    • Gość: dg Niech ujawnią do których burdeli chadzają IP: *.miks.uj.edu.pl 22.02.05, 16:35
      dobrze by było aby radni przedstawili listę pseudonimów zawodowych swoich
      dziwek. To byłaby bardzo wesoła lustracja.

Pozdrowienia dla p. Kośmidra!
    • Gość: autor zwrotki dla potłuczonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:59
      W Afryce murzynek Bambo
      Ostrzegał - zostawmy szambo
      Od tego że ono wywali
      My nie staniemy się biali.

Ale cóż, gdy sami murzyni
      Wyzywają go od czarnej świni
      A z walniętego szamana
      Chcą zrobić szambelana.
      • Gość: srautor Re: zwrotki dla potłuczonych IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 02:42
        czeste mycie
        skraca zycie
        • Gość: autor Re: zwrotki dla potłuczonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:41
          Skóra się zdziera
          I człowiek umiera.
          • Gość: srautor Re: zwrotki dla potłuczonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:21
            Skóra się ściera!
            I człowiek umiera.
            • zielonki Re: A tu będzie ciągła aktualizacja. 27.02.05, 23:50
              nowamedia.w.interia.pl/konfidenci.htm
              i nie rozmydlajcie konfidenci tematu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka