Dodaj do ulubionych

Dymny, Skrzynecki, Wodz, Szajbus...odeszli

21.02.05, 11:04
Powoli lecz nieustannie klimat krakowski sie zmienia. Odchodza ludzie tworzacy
koloryt tego miasta.Mieli tyluz przeciwnikow co wielbicieli. Byli normalni w
swojej normalnosci. Nie zachwycali sie soba jak i nie potepiali siebie. Byli
prawdziwymi ludzmi wolnymi od zaklamania. Byli upierdliwi i uroczy. BYLI
SOBA!!! Najsmutniejsze jest to, ze nie ma ich nastepcow. Swiat XXI wieku jest
inny i nie ma w nim miejsca na sentymenty. Krakowskimi "innymi" sa teraz
ludzie w stylu radny Twarog czy Mlodziez Wszechpolska innymi slowy : zwykle
chamstwo.

Obserwuj wątek
    • aborygen1 Re: Dymny, Skrzynecki, Wodz, Szajbus...odeszli 21.02.05, 11:05
      ten post jest juz w komentarzach...sorry za powtarzanie sie
      • henio56 pieprzysz, idż pod którykolwiek sklep z alkoholem 21.02.05, 11:15
        a zobaczysz im podobnych. Polecam sklep pod Strażą Miejską na Stachiewicza. Ilu
        tam się artystów przewineło, to ksiażkę można napisać.
        • aborygen1 Nie kazdy menel.... 21.02.05, 14:32
          to artysta tak jak nie kazdy artysta to... ARTYSTA!
          Jesli tego nie rozumiesz to trudno...
    • mrug Re: Dymny, Skrzynecki, Wodz, Szajbus...odeszli 21.02.05, 16:01
      Towarzystwo wzajemnej adoracji, którym się zdaje, że tworzą wielką sztukę.
      Wszyscy tacy sami. A co do Szajbusa, to do dobrego tonu należało mieć własnego
      mocno postrzelonego znajomego, z którym można było napić się wódeczki i potem
      powspominać co też Szajbus takiego nie zrobił. W Piwnicy był tylko jeden Artysta
      - Demarczyk. Pozostałym brakuje wszystkiego, poczynając od charyzmy a kończąc
      na talencie.
      • Gość: aborygen1 Demarczyk...Groszki i roze:) IP: *.vic.bigpond.net.au 21.02.05, 16:45
        ...Byla i jest wspaniala...jednakze to Skrzynecki nadawal ton i atmosfere temu
        miejscu
        • mrug Demarczyk...Tomaszów :) 21.02.05, 16:57
          Nikt tak jak Ona nie potrafił zaspiewać Tuwima.
          • henio56 ci co piją na rynku ,to artyści, reszta to menele 21.02.05, 17:15
            alkoholik to alkoholik nie wazne jakie jego wykształcenie, zawód, wyznanie.
            Gdyby mnie taki szjbus zaczepił, to dostał by zapewne w kły ,bo nie lubię
            natrętów i fioletowych nosów.
            • Gość: aborygen1 to dostał by zapewne w kły IP: *.vic.bigpond.net.au 21.02.05, 18:29
              Nazekasz na alkocholikow a sam jestes zwyklym chamem i nie wazne jakie jest
              twoje wyksztalcenie...przypuszczam ze wyzsze.... i nawet sloma juz przestala
              Ciebie uwierac w butach...to dostał by zapewne w kły - tylko cham tak postepuje
              • henio56 Re: to dostał by zapewne w kły 21.02.05, 18:50
                nie narzekam na alkoholików, ale daleko mi do ich glorofikacji, wykształcenia
                nie mam wyższego i słoma mnie również nie uwiera. Zapewne od razu by facet nie
                dostał, ale po zwróconej raz uwadze, niechybnie bym nie wytrzymał.
                • Gość: aborygen1 Oki ...no to sorry IP: *.vic.bigpond.net.au 21.02.05, 18:57
                  W takim razie przepraszam, za zbyt mocny komentarz!!!
                  pozdrawiam
                  Aborygen1
            • Gość: miejscowy Re: ci co piją na rynku ,to artyści, reszta to me IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 22.02.05, 00:18
              henio56 napisał:

> alkoholik to alkoholik nie wazne jakie jego wykształcenie, zawód, wyznanie.
              > Gdyby mnie taki szjbus zaczepił, to dostał by zapewne w kły ,bo nie lubię
              > natrętów i fioletowych nosów.

I takie klymaty teraz w Krakowie "rulez". Za przeproszeniem Młodzież Weszpolska
              typu Henio56. O w mordę jeża, nic dobrego z tego nie wyniknie.
              • Gość: H56 Re: ci co piją na rynku ,to artyści, reszta to me IP: *.comnet.krakow.pl 22.02.05, 07:28
                tak, ja szczególnie pasuję na młodzieżowego wszechpolaka.
    • Gość: daro pogrzeb Szajbusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 01:03
      Pogrzeb Szajbusa odbędzie się w piątek o 13.00 na cmentarzu Batowickim (nowa
      kaplica).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka