Gość: Kacper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:57 Slyszalem ze mozna ciekawie i dobrze zjesc na szerokiej w magmie a musze zaprosic znajomych na kazimierz. czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven hehe 22.02.05, 14:00 a tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=411&w=19979302&a=20865627 piszesz, ze byles w magmie niedawno... no wiec jak to w koncu z toba jest? zalosna pseudoreklama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Żarcie na Kazimierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:23 w dalszym ciągu chcę się dowiedzieć coś bliżej o knajpie pomimo komentarza kolegi.Wybieram się tam jutro więc proszę o informacje dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
ksylolit Re: Żarcie na Kazimierzu 22.02.05, 16:30 Wybierz sie i nam opowiedz, to dość nowe miejsce (śp.Anatewkę znaliśmy dobrze) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Żarcie na Kazimierzu 22.02.05, 17:23 ja nie jestem twoim kolega, informacje mogles zebrac jak byles ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Seven 22.02.05, 17:50 Wiem (choć nie wiem jak to sprawdzić), jednak ip identyfikuje komputer, jeśli się nie mylę, nie zaś człowieka:))) no chyba, że jestem aż tak do tyłu z współczesną techniką:))) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Seven 23.02.05, 11:00 wg mnie malo prawdopodobne, ze z tego samego kompa korzystaja dwie osoby piszace o tym samym na tym samym forum... i jeszcze pewnie mineli sie w drzwiach, kiedy jeden skonczyl prace przy komputerze, a drugi wlasnie mial ja zaczac?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorofil Re: Seven IP: *.uci.agh.edu.pl 23.02.05, 10:44 ja tam nie wiem czy autoreklama czy nie ale jeśli tylko o adres idzie to podejrzewam że o takiej końcówce ma ileś tam tysięcy klientów tp :) Odpowiedz Link Zgłoś