Gość: wzroczny IP: *.sp / 192.168.5.* 07.06.02, 08:59 Głos słowiczy! Fenomen wokalu!!! Ale buźka? No Boże drogi, żeś pozwolił!!! O kim mówię? Kandydatek i kandydatów na paskudogębego ale pięknie śpiewającego szukam! Macie jakieś propozycje? wzroczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomcrac Re: Głos jak słowik!!! 07.06.02, 09:51 Wokalista REM, Smashing Pumpkins, Bjork, James Brown, Cugowski ... jest tego troche, oczywiscie oni samych slowiczych glosikow nie maja, ale dzisiaj zadko mozna spotkac kastratoof :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Głos jak słowik!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 09:51 Ja! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzroczny Re: Głos jak słowik!!! IP: *.sp / 192.168.5.* 07.06.02, 09:56 Gość portalu: skks napisał(a): > Ja! > :-))) skks Ty się nie nadajesz! Serio, bo poza żem wzroczny to i pamiętny!;) Głos musi być i ta ...gęba, rozumiesz? Nie wystarczy POKSZYWIONA;) wzroczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Głos jak słowik!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 09:59 :-((((( A jużem myślał, że kariera przede mną. Taka co najmniej jak przed naszymi piłkarzami. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oms Re: Głos jak słowik!!! IP: 195.150.144.* 07.06.02, 11:30 No a Andrzej Lepper ? Jaki ma piękny refren : "Balcerowicz musi ...." A jaka morda ! Ciekawe ile płaci twarzowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzroczny Propozycja niezwykle interesujaca! IP: *.sp / 192.168.5.* 07.06.02, 11:50 Ta propozycja, sugestia o wprowadzeniu tzw. twarzowego - rozumiem podatku za twarz - jest warta rozważenia. To świetna koncepcja i mam wrażenie ,że nie od rzeczy byłoby zebrać wymagana liczbę podpisów i wnieść jako obywatelska propozycję pod obrady Parlamentu! Czy ktoś jest przeciw? Nie widzę... wzroczny Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: Propozycja niezwykle interesujaca! 07.06.02, 12:01 Jestem przeciw.Bo nie lubię być za. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Freddie Mercury IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 16:27 Freddie Mercury, Robert Plant, Ian Gillan Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: tomcrac:) 08.06.02, 23:25 Bjork jest przeciez sliczna, jedna z moich ulubionych i ladnie spiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Freddie Mercury 08.06.02, 23:30 A Freddie Mercury też przecież był niczego sobie facet. Paskudny to jest Mick Jagger. Chociaż ma w sobie wiele seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Freddie Mercury 08.06.02, 23:34 On jest brzydki bo juz troche stary:) Jak byl mlodszy to gdyby nie te jego zawsze opiete spodnie na malej dupce to bylby niczego sobie. W ogole to nigdy jakos ich nie sluchalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq o kim mowisz? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:00 ...chyba o Jaggerze, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: tomcrac:) 09.06.02, 00:13 > Bjork jest przeciez sliczna eeeee tam farmazony prawisz ;) > jedna z moich ulubionych i ladnie spiewa. zgadza sie, nie jest nudna jak reszta popsmietanki Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Bjork jest śliczna 09.06.02, 00:19 Muzaaa ma rację, Bjork jest sliczna, a Ty jesteś najwidoczniej zauroczony sztampowym modelem panienek z okładek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpomcrac Re: Bjork jest śliczna IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:26 Jezeli Yamila Diaz Rahi jest sztampowym modelem panienki z okladki to tak :) Panowie! popatrzcie, kobiety neguja kogos gusta! toz to skandal! :))) Wy lepiej oceniajcie fizjognomie facetow, a dziewczynki zostawcie nam ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpomcrac Re: Bjork jest śliczna IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:27 Jezeli Yamila Diaz Rahi jest sztampowym modelem panienki z okladki to tak :) Panowie! popatrzcie, kobiety neguja kogos gusta! toz to skandal! :))) Wy lepiej oceniajcie fizjognomie facetow, a dziewczynki zostawcie nam ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcrac Znowu... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:29 przezywam kryzys wartosci i siebie klonuje, zeby mnie wiecej bylo :( Nie pamietam, czy nacisnalem teraz "powrot", a jak tego nie zrobilem tzn, ze cos serwer sie na mnie uwzial.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcrac Znowu... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:32 przezywam kryzys wartosci i siebie klonuje, zeby mnie wiecej bylo :( Nie pamietam, czy nacisnalem teraz "powrot", a jak tego nie zrobilem tzn, ze cos serwer sie na mnie uwzial.. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Głos jak słowik!!! 10.06.02, 11:39 Poszukałam w pamięci i oto moje typy: Jimmy Sommerville Mick Hucknell Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Głos jak słowik!!! 10.06.02, 15:19 Yamila tez pikna, ale nadal jest to tylko modelka o perfekcyjnym ciele z jedrnymi jak kamien cyckami (poszukalam tej osoby w necie bo zupelnie nie wiedzialam o kim mowisz). Nie ma rowniez glosu jak slowik, chyba... Czy ona spiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Głos jak słowik!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 20:49 > Yamila tez pikna, ale nadal jest to tylko modelka Modelka, ktora podoba sie prawdziwym koneserom :) > o perfekcyjnym ciele z jedrnymi jak kamien cyckami Takie cialo i biust ma 99% modelek, u niej najwazniejsza jest twarz, gorace usta i nietypowy nosek :) > (poszukalam tej osoby w necie bo zupelnie nie wiedzialam o kim mowisz) Malo ludzi ja jeszcze zna i kojarzy, ale to niedlugo sie zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś