Dodaj do ulubionych

Głos jak słowik!!!

IP: *.sp / 192.168.5.* 07.06.02, 08:59
Głos słowiczy! Fenomen wokalu!!!
Ale buźka? No Boże drogi, żeś pozwolił!!!
O kim mówię?
Kandydatek i kandydatów na paskudogębego ale pięknie śpiewającego szukam!
Macie jakieś propozycje?
wzroczny
Obserwuj wątek
    • tomcrac Re: Głos jak słowik!!! 07.06.02, 09:51
      Wokalista REM, Smashing Pumpkins, Bjork, James Brown, Cugowski ... jest tego troche, oczywiscie oni samych slowiczych glosikow nie maja, ale dzisiaj zadko mozna spotkac kastratoof :)
    • Gość: skks Re: Głos jak słowik!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 09:51
      Ja!
      :-))) skks
      • Gość: wzroczny Re: Głos jak słowik!!! IP: *.sp / 192.168.5.* 07.06.02, 09:56
        Gość portalu: skks napisał(a):

> Ja!
        > :-))) skks
        Ty się nie nadajesz! Serio, bo poza żem wzroczny to i pamiętny!;)
        Głos musi być i ta ...gęba, rozumiesz? Nie wystarczy POKSZYWIONA;)
        wzroczny

• Gość: skks Re: Głos jak słowik!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 09:59
          :-(((((
          A jużem myślał, że kariera przede mną. Taka co najmniej jak przed naszymi
          piłkarzami.
          :-))) skks
    • Gość: Oms Re: Głos jak słowik!!! IP: 195.150.144.* 07.06.02, 11:30
      No a Andrzej Lepper ? Jaki ma piękny refren : "Balcerowicz musi ...." A jaka
      morda ! Ciekawe ile płaci twarzowego ?
      • Gość: wzroczny Propozycja niezwykle interesujaca! IP: *.sp / 192.168.5.* 07.06.02, 11:50
        Ta propozycja, sugestia o wprowadzeniu tzw. twarzowego - rozumiem podatku za
        twarz - jest warta rozważenia.
        To świetna koncepcja i mam wrażenie ,że nie od rzeczy byłoby zebrać wymagana
        liczbę podpisów i wnieść jako obywatelska propozycję pod obrady Parlamentu!
        Czy ktoś jest przeciw? Nie widzę...
        wzroczny
        • drgin Re: Propozycja niezwykle interesujaca! 07.06.02, 12:01
          Jestem przeciw.Bo nie lubię być za.
          :)
    • Gość: mtq Freddie Mercury IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 16:27
      Freddie Mercury, Robert Plant, Ian Gillan
      • muzaaa Re: tomcrac:) 08.06.02, 23:25
        Bjork jest przeciez sliczna, jedna z moich ulubionych i ladnie spiewa.
        • kathy38 Freddie Mercury 08.06.02, 23:30
          A Freddie Mercury też przecież był niczego sobie facet.

Paskudny to jest Mick Jagger. Chociaż ma w sobie wiele seksu.
          • muzaaa Re: Freddie Mercury 08.06.02, 23:34
            On jest brzydki bo juz troche stary:) Jak byl mlodszy to gdyby nie te jego
            zawsze opiete spodnie na malej dupce to bylby niczego sobie.
            W ogole to nigdy jakos ich nie sluchalam.
            • Gość: mtq o kim mowisz? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:00
              ...chyba o Jaggerze, prawda?
        • tomcrac Re: tomcrac:) 09.06.02, 00:13
          > Bjork jest przeciez sliczna

eeeee tam farmazony prawisz ;)

> jedna z moich ulubionych i ladnie spiewa.

zgadza sie, nie jest nudna jak reszta popsmietanki

• jottka Bjork jest śliczna 09.06.02, 00:19
            Muzaaa ma rację, Bjork jest sliczna, a Ty jesteś najwidoczniej zauroczony
            sztampowym modelem panienek z okładek :))
            • Gość: tpomcrac Re: Bjork jest śliczna IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:26
              Jezeli Yamila Diaz Rahi jest sztampowym modelem panienki z okladki to tak :) Panowie! popatrzcie, kobiety neguja kogos gusta! toz to skandal! :))) Wy lepiej oceniajcie fizjognomie facetow, a dziewczynki zostawcie nam ^_^
            • Gość: tpomcrac Re: Bjork jest śliczna IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:27
              Jezeli Yamila Diaz Rahi jest sztampowym modelem panienki z okladki to tak :) Panowie! popatrzcie, kobiety neguja kogos gusta! toz to skandal! :))) Wy lepiej oceniajcie fizjognomie facetow, a dziewczynki zostawcie nam ^_^
              • Gość: tomcrac Znowu... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:29
                przezywam kryzys wartosci i siebie klonuje, zeby mnie wiecej bylo :( Nie pamietam, czy nacisnalem teraz "powrot", a jak tego nie zrobilem tzn, ze cos serwer sie na mnie uwzial..
              • Gość: tomcrac Znowu... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:32
                przezywam kryzys wartosci i siebie klonuje, zeby mnie wiecej bylo :( Nie pamietam, czy nacisnalem teraz "powrot", a jak tego nie zrobilem tzn, ze cos serwer sie na mnie uwzial..
    • kathy38 Re: Głos jak słowik!!! 10.06.02, 11:39
      Poszukałam w pamięci i oto moje typy:
      Jimmy Sommerville
      Mick Hucknell

Może być?
      • muzaaa Re: Głos jak słowik!!! 10.06.02, 15:19
        Yamila tez pikna, ale nadal jest to tylko modelka o perfekcyjnym ciele z
        jedrnymi jak kamien cyckami (poszukalam tej osoby w necie bo zupelnie nie
        wiedzialam o kim mowisz). Nie ma rowniez glosu jak slowik, chyba... Czy ona
        spiewa?

• Gość: tomCrac Re: Głos jak słowik!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 20:49
          > Yamila tez pikna, ale nadal jest to tylko modelka

Modelka, ktora podoba sie prawdziwym koneserom :)

> o perfekcyjnym ciele z jedrnymi jak kamien cyckami

Takie cialo i biust ma 99% modelek, u niej najwazniejsza jest twarz, gorace usta i nietypowy nosek :)

> (poszukalam tej osoby w necie bo zupelnie nie wiedzialam o kim mowisz)

Malo ludzi ja jeszcze zna i kojarzy, ale to niedlugo sie zmieni :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka