mrug 01.03.05, 17:56 Kazimierz - pod jaki Urząd Skarbowy podlega? Czy jest Kraków-Stare Miasto? Czy jakiś inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guyb Re: Urząd skarbowy 01.03.05, 18:01 Najlpeiej zadwonić i się zapytać. Proponuje zacząć od US Stare Misto. Jeśli okaże się, że to nie u nich, to powinni skierować do innego. Możesz też sprawdzić w internecie. Na www.krakow.pl (gdzieś w liście urzędów jest Izba Skarbowa) i tam jest opisane które rejony podlegają którym urzędom. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Urząd skarbowy 01.03.05, 18:27 Na stronie US Stare Miasto jest podany zasięg, który teoretycznie obejmuje Kazimierz. Ale istnieje też coś takiego jak US Śródmieście, o którym nie mam danych. Byłem dzisiaj na Grodzkiej, ale odbiłem się od zamknietych drzwi (nie ma to jak kończyć pracę w urzędzie o 15.15). Niestety potrzebuje tej informacji jeszcze dzisiaj. Tak więc. Ad rem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źródło Re: Urząd skarbowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:01 www.iskrakow.krak.pl tam jest spis ulic wg US-ów, a Kzimierz podlega pod Stare Misto ( I Dzielnica + Dębniki), Śródmiescie to II i XIV ,a na marginesie w Polszcze jest osmiogodzinny dzień pracy - w dodatkowe soboty, popołudnia i inne np poniedziałki i tak rzadko kto zagląda, poza tym wszystko kosztuje :( ja polecam trzymac się z dala od tej instytucji ( poczta, telefon, pełnomocnicy itp. itd) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Urząd skarbowy 01.03.05, 21:33 Czasem nie da się trzymać z dala od takich instytucji. Niemniej, dzięki Ci, źródło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędas Re: Urząd skarbowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:30 Oj żródło - nie strasz, nie strasz. Tam ludzie pracują, tacy jak Ty zapewniam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw przekaz 1% IP: *.transmission.com.pl 02.03.05, 12:52 www.wiosna.krakow.pl/1procent Odpowiedz Link Zgłoś