Dodaj do ulubionych

Trener Cracovii Wojciech Stawowy: Tylko makijaż

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:31
Po przeczytaniu tego wywiadu resztka zaufania do Stawowego jako trenera
wyparowala u mnie jak paruje kawa pita potajemnie przez jego zawodnikow. Nie
wiem skad przeswiadczenie, ze upor tego faceta to pozytywna cecha. Smiem
twierdzic, ze to cecha destrukcyjna, i nikt mnie nie przekona, ze dobrym
rozwiazaniem dla druzyny ekstraklasowej jest rozegranie pieciu(sic!)
sparingow miedzy listopadem a marcem. A coz to za asekuracja panie Wojtku, ze
kosztem nerwow kobicow bedzie Pan wprowadzal 4-3-3 w trakcie rundy? Nie bylo
czasu w przerwie zimowej??!!Zenua. Nobody's perfect, ale czas prowizorki w
KSC juz dawno minal...
Obserwuj wątek
    • Gość: dolfuss Re: Trener Cracovii Wojciech Stawowy: Tylko makij IP: *.chello.pl 07.03.05, 07:33
      Stawowy wie co robi!
      • Gość: Cyfra Re: Trener Cracovii Wojciech Stawowy: Tylko makij IP: *.g.pppool.de 07.03.05, 09:50
        Trenera sie rozlicza po zakonczeniu rundy a nie przed jej rozpoczeciem.
    • Gość: twsd Zarozumialec Stawowy IP: *.su.krakow.pl 07.03.05, 14:25
      Zarozumialec Stawowy jak zwykle dorabia na poczekaniu ideologię do mało
      sprzyjających faktów. Najpierw bajdurzył, że będzie rozgrywał dużą ilość
      sparringów z silnymi rywalami - nic z tego nie wyszło, ale nic to, według niego
      to nawet lepiej. Potem wyjazd do Pragi - podobno bardzo ważny i potrzebny -
      znów nic z tego nie wyszło, ale to też żaden problem, a nawet lepiej ,że tak
      się stało. Treningi w Chorzowie - a jakże, bardzo dobry pomysł dopóki okazało
      się, że... jednak nie są potrzebne. Brawo, brawo, może wreszcie pęknie nadęty
      przez zaprzyjaźnionych dziennikarzy balon (akurat nie mam na myśli GW) i
      wielki "Mag" okaże się małym ... - sami sobie dopiszcie. Według mnie, na
      początek sezonu Cracovia - Zagłębie 1-2. Ale nie martwcie siękibice Cracovii,
      tak właśnie ma być...
    • Gość: kibic Wisly kto poleci wczesniej Stawowy czy Liczka? IP: *.jgsullivan.com 07.03.05, 21:10
      Az mnie to ciekawi, choc obu Krakowskim klubom zycze jak najlepiej Wisle 10
      tytulu:), Cracovi pucharow.

• Gość: cracovia3 Re: kto poleci wczesniej Stawowy czy Liczka? IP: *.utc.com 10.03.05, 07:23
        Nie wiem czego jeszcze wiecej mozna wymagac od mlodego trenera. W przeciagu
        dwoch lat awans z trzeciej do pierwszej ligi i tam wysoka pozycja po pierwszej
        rundzie (a mogla byc jeszcze wyzsza). Wiem natomiast ze wielu nie moze tego
        zniesc i z dlatego pomowienia. Moze i on latwym czlowiekiem nie jest, ale czy
        to wazne gdy robi wyniki? Facet jest bezkompromisowy i ma plan. Wiem tez ,ze w
        polskiej pilce to nie modne i latwiej maja ukladowcy i hosztaplerzy typu
        Wujcika, Smudy a na krakowskim rynku Zapalskiego czy tez obecnego koordynatora
        Gornika Wieliczka (nazwisko wylecialo mi z glowy). Tak trzymac panie wojtku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka