Gość: dub IP: *.ghnet.pl 07.03.05, 14:52 Super pomysł,jestem ciekaw kiedy zainteresuje on MW i innych zwolenników masowej reprodukcji gatunku ludzkiego......i obrońców jedynie słusznej wiary....pozdrawiam z uśmiechem....:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Umplo Re: The Antykoncepcja Game - skandalizująca gra k IP: 194.63.135.* 08.03.05, 11:34 Nie, generalnie fajna gra, przynajmniej sensowniejsza niż debilne strzelanki i wyrywanie flaków:))))))) A tym , co już wrzeszczą o tym, że dziecko to wróg i protestują , choć nie widzieli, sugeruję nauczyć się pisania gier i napisać swoją , np. "Powrót Matki Boskiej" czy coś w tym stylu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Fajna gra? Przecież jej nie znacie?! 08.03.05, 12:14 Gość portalu: Umplo napisał(a): > Nie, generalnie fajna gra, przynajmniej sensowniejsza niż debilne strzelanki i > wyrywanie flaków:))))))) > A tym , co już wrzeszczą o tym, że dziecko to wróg i protestują , choć nie > widzieli Nie bądź śmieszny. Przecież też nie widziałeś :-) Ale uznałeś, że słuszna ideologicznie więc jesteś zachwycony. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umplo Re: Fajna gra? Przecież jej nie znacie?! IP: 194.63.135.* 08.03.05, 13:14 Jasne , że nie widziałem i nie mogłem widzieć. Bo nie zmieniłam płci ostatnio:)))))))))) widac nie oglądasz gier, w które gra (lub może grać) Twój syn/córka(wybierz własciwe), jesli twierdzisz, że taka gra ma coś wspólnego z ideologią:))))) Obejrzyj chocby Dooma, to jest dopiero edukacyjna gra://///////// Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Fajna gra? Przecież jej nie znacie?! 08.03.05, 13:37 Najpierw: > A tym , co już wrzeszczą o tym, że dziecko to wróg i protestują , choć nie > widzieli a pozniej: > Jasne , że nie widziałem i nie mogłem widzieć. Ci co wrzzeszcza maja wiec takie samo prawo do wyrazania swojej opinii na temat tej gdry jak i Ty :) Nie widzisz tego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umplo Re: Fajna gra? Przecież jej nie znacie?! IP: 194.63.135.* 08.03.05, 14:00 Za mna nie stoi żadna ideologia, za nimi tak. Chciałabym, zeby równie głośno wrzeszczeli(bo ja na razie jedynie(!) napisalam, że to generalnie lepsza gra niż strzelanki:P, a nie protestuje przeciw lub za) ----> tak więc chciałabym,, zeby równie głośno wrzeszczeli widząc jak ich syn/córka gra w Dooma, a jakoś tego nie widzę. Dlaczego nie oprotestują polowy "wyrywania flaków" , natomiast gra która ma wstawki wychowawcze już się nie podoba? bo chyba druga część tej gry to własnie odpowiedzialność ? Róznica miedzy nami polega na tym, że ja zapewne bedę te grę miała na tapecie za 2 tygodnie, oni nigdy nie zobaczą jej na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Jak dzieci, jak dzieci... 08.03.05, 14:17 Gość portalu: Umplo napisał(a): > napisalam, że to generalnie lepsza gra niż strzelanki:P Na jakiej podstawie to napisałaś? Uwierzyłaś w ten gazetowy tekścik? Może najpierw sprawdź a potem wypowiadaj takie "generalne" sądy :-) > Dlaczego nie oprotestują polowy "wyrywania flaków" , natomiast gra która ma > wstawki wychowawcze już się nie podoba? Skąd wiesz jakie ma "wstawki"? A może jest inaczej niż napisał autor tego tekściku (zapewne też nie znający gry). > bo chyba druga część tej gry to własnie odpowiedzialność ? A może wręcz przeciwnie? > Róznica miedzy nami polega na tym, że ja zapewne bedę te grę miała na tapecie > za 2 tygodnie, oni nigdy nie zobaczą jej na oczy. Niekoniecznie. Podejrzewam, że nie będziesz jej miała. Dałaś się wypuścić "artystce". Żadnej gry nie ma, jest "akcja artystyczna" od siedmiu boleści. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Fajna gra? Przecież jej nie znacie?! 08.03.05, 14:40 Zwracam Ci uwage na brak logiki w Twojej wypowiedzi, a Ty mi tu z ideologia. Opanuj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Re: Fajna gra? Przecież jej nie znacie?! 08.03.05, 14:10 Gość portalu: Umplo napisał(a): > Jasne , że nie widziałem i nie mogłem widzieć. Bo nie zmieniłam płci > ostatnio:)))))))))) A jakżesz to miałem rozpoznać Twoją płeć droga Umplo? Po czym? Po poziomie inteligencji? > widac nie oglądasz gier, w które gra (lub może grać) Twój syn/córka(wybierz > własciwe), jesli twierdzisz, że taka gra ma coś wspólnego z ideologią:))))) Oczywiście, że ma. I nie "taka" ale "ta" - ta konkretna. Sposobem na sprzedanie tej gierki jest wywołanie skandalu (o ile to będzie sprzedawane a nie jest to, pożal się Boże, akcja artystyczna). Dowodem na to są choćby te komentarze. > Obejrzyj chocby Dooma, to jest dopiero edukacyjna gra://////// Obejrzałem. I co to ma do rzeczy? Reklamuje ją ktoś jako edukacyjną??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umplo ........ IP: 194.63.135.* 08.03.05, 14:40 Ależ oczywiście, zgadzam się z każdym Twoim słowem, nie mam racji to beznadziejna gra i w ogóle jestem tylko glupią babą, która nie wie nic o niczym Dziękuję za nawrócenie na właściwie tory mam nadzieją, że pomozesz mi przy urodzeniu drugiego dziecka:P, choć wiem też , ze ty i to pierwsze uirodziłbys i wychował za mie lepiej. Wybacz mi , ze istenieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:50 Kobieca logika. To nawet bywa urocze... :-) Niekoniecznie w poważnych sporach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samak Re: The Antykoncepcja Game - skandalizująca gra k IP: *.noname.net.icm.edu.pl 08.03.05, 12:19 ciekawe kiedy doczepia sie do niej rydzyki, i inni fundamentalisci katoliccy spod znaku LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bring'em on! Re: The Antykoncepcja Game - skandalizująca gra k IP: 80.51.232.* 08.03.05, 12:31 "Zarzucają autorkom, że chodzi im tylko o wyciąganie pieniędzy od ludzi i proponują wytoczyć im proces." A niby z jakiego paragrafu? Plemniki nie znajdują się w Polsce pod ochroną prawną (dzięki Bogu), a poza tym chodzi o ich wybijanie wirtualne (a jest przecież wiele gier, w których strzela się do ludzi i nikt nie robi z tego afery). Z opisu wynika, że gra jest dowcipna. Ideologia nie ma tu nic do rzeczy. Chętnie sam bym w nią zagrał. Myślę, nawet, że warto by tą grą zainteresować nastolatków. Jakby w nią grali zamiast w "Dooma 3" to przynajmniej by wiedzieli skąd się biorą dzieci (twierdzą, że wiedzą, tylko skąd tyle ciąż u nastolatek?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsik Re: The Antykoncepcja Game - skandalizująca gra k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 12:36 Też bym zagrał. I bez sensacji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plemnik Re: The Antykoncepcja Game - skandalizująca gra k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:12 i ja też bym zagrał!!! (wykończył bym konkurencje!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Re: Popieram Bringe'a w 1000% :))) IP: 212.160.172.* 08.03.05, 12:48 Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Jeda uwaga techniczna 08.03.05, 13:42 Jesli gra ma miec walory edukacyjne, to kompletnym bezsensem jest wyposazac plemniki w sztuczna iteligencje i na kolejnych poziomach gry czynic je bardziej "przebieglymi" :) Plemniki takie "sprytne" nie sa ;) Mozna natomiast zastosowac proste przelozenie ze statystyki - im wiecej sie bzykasz, tym wiecej plemnikow i wieksze prawdopodobienstwo zajcia w ciaze :) No badzmy juz konsekwentni w tym szerzeniu WIEDZY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umplo Re: Jeda uwaga techniczna IP: 194.63.135.* 08.03.05, 14:03 Chyba coś tu nie gra. Ja sie nie bzykam, ja się kocham . Mozna natomiast zastosowac proste przelozenie ze statystyki - im wiecej sie > bzykasz, tym wiecej plemnikow i wieksze prawdopodobienstwo zajcia w ciaze :) No > > badzmy juz konsekwentni w tym szerzeniu WIEDZY :) Nie. Im częsciej kochasz się z Twoim partnerem nie stosując anytykoncepcji, tym większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Jedna uwaga erotyczna 08.03.05, 14:19 Gość portalu: Umplo napisał(a): > Chyba coś tu nie gra. Ja sie nie bzykam, ja się kocham . Zupełnie jak Maleńczuk: "...ja naprawdę kocham się". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umplo Re: Jedna uwaga erotyczna IP: 194.63.135.* 08.03.05, 14:36 Ile masz dzieci ? Karmisz piersia czy sztucznie? Rodziłeś cesarka czy naturalnie? 5 godzin czy 18-scie? WEidzisz, ja Ci o tym wszystkim moge poopowiadać, ty mnie nie...Czyli troszeczkę się zagalopowałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Re: Jedna uwaga erotyczna 08.03.05, 15:08 Gość portalu: umplo napisał(a): > Ile masz dzieci ? Karmisz piersia czy sztucznie? Rodziłeś cesarka czy > naturalnie? 5 godzin czy 18-scie? WEidzisz, ja Ci o tym wszystkim moge > poopowiadać Ale poczucia humoru za grosz. Albo nie znasz piosenki Maleńczuka... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Jeda uwaga techniczna 08.03.05, 14:39 Czlowieku, gra, ktorej idee pochwalasz, stosunek plciowy i idee antykoncepcji wlasnie sprowadza do technikalizacji - zabijesz wszystkie plemniki, albo PRZEGRASZ. Sama ra komputerowa to technikalizacja zycia i jego zasad ("zabili go i uciekl", "piec zyc" itp.). Wiec co Ty mi tu bredzisz w takim kontekscie o "kochaniu"? > Nie. Im częsciej kochasz się z Twoim partnerem nie stosując anytykoncepcji, > tym większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Pokaz mi srodek antykoncepcyjny poza kastracja lub podwiazaniem nasieniowodow skuteczny w 100%. Przy kazdym srodku antykoncpepcyjnym jest podawany jako parametr wlasnie pewien wspolczynnik majacy swoje korzenie w rachunku prawdopodobienstwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umplo Informuję wszystkich IP: 194.63.135.* 08.03.05, 14:50 Zapewne to 'bredzę" o kochaniu, że nikt żadnego dzieciaka w szkole nie uczy o antykoncepcji i strąd biorą się 14- 15 letnie matki(bo im nikt nie bredził o kochaniu i stosowaniu antykoncepcji) ...Tak sie składa, że przez 12 lat stosowania antykoncepcji nie zaszłam w 12 ciąż, ale w dwie planowane, więc sobie odpuść... Bardzo dziekuję wam za miłe zyczenie z okazji Dnia Kobiet,małemu w brzuchu tez przekaże, że tak o niego dbacie, że gotowi jesteście zamordować jego głupią matkę, która jest maksymalną debilką poddaną technicyzacji, uniformizacji i bredzeniu o tym, ze można kogokolwiek kochac, a nie bzykac się z nim...dziekuję. To mój ostatni post na tym temacie, gdzie uzywałjac internetu nikt absolutnie nie ulega uniformizacji i technizacji, oprocz mnie. Nie zapomnijcie dodac, że ten post wynika niewątpliwe z głupich babskich wachań hormonalnych w ciązy i co bedziecie glupiej baby słuchac. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy skąd u r306 to rozróznienie na bzykasię\kocha wg IP: 212.160.172.* 09.03.05, 10:01 > Wiec co Ty mi tu bredzisz w takim kontekscie o "kochaniu"? stosowania antykoncepcji? Czy ktoś naprawde na powaznie uwaza ze seks bez zabezpieczenia to "kochanie sie" a z antykoncepcją - "bzykanie?? Co za bzdura. Nawet jak ludzie kochają się i sa w stałym zwiazku wcale jeszcze nie oznacza, ze wiadomośc o ciązy przyjmą pozytywnie. Oczywiscie, przy kazdym "bzyku" guma powinna być :) > zabijesz wszystkie plemniki, albo PRZEGRASZ Tak jest, jesli ktos nie chce zostac rodzicem a nie uda mu sie wyeliminowa wszystkich pelmniczkow pred dotarciem do ajjeczka - PRZEGRYWA. > Pokaz mi srodek antykoncepcyjny poza kastracja lub podwiazaniem nasieniowodow > skuteczny w 100%. I na koniec pytanie: dalczego niektórzy (zreszta w duzejczescie okkładni ci sami ktorym sie ta gra inie podoba) bardzo protestują przeciwko dopuszczalnosci stosowania tych metod w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: skąd u r306 to rozróznienie na bzykasię\kocha 09.03.05, 10:21 Bzykanie bylo tu technicznym okresleniem pewnego procesu fizycznego. Jest niezalezne od tego czy odbywa sie z milosci czy tez tylko z powodu zaspokojenia popedu seksualnego. Do kobiety ktora kocham niejednokrotnie mowilem "Slonko, bzyknalbym Cie". Czy twierdzisz, ze w takim razie jej nie kocham? Tylko ubawiala mnie ta wstawka mojej przedmowczyni, o milosci w kontekscie Odpowiedz Link Zgłoś
r306 cd... /nowa klawiatura... 09.03.05, 10:52 ... GRY KOMPUTEROWEJ. Niezaleznie czy sie bzykasz z milosci czy tez nie (oczywiscie uzywajac antykoncepcji w obu przypadkach) - statystyka matematyczna jest nieublagana i moja uwaga techniczna co do algorytmu programu mowila o tym aspekcie, a nie o tym czy jestem zwolennikiem czy tez przeciwnikiem tej gry. To nie ja wiec dorobilem do tego watku "ideologie". Radze przeczytac uwaznie krytyke i zwrocic uwage czego ona dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
annika.h NIE WIDZĘ RÓŻNICY MIĘDZY STRZELANIEM DO PLEMNIKÓW 08.03.05, 14:15 A STRZELANIEM DO LUDZI W INNYCH GRACH -STRZELANKACH.SĄ TAK SAMO BEZNADZIEJNE.SZUM SIĘ ZROBI,JAK PRZEWIDUJĘ ,BO TU GDZIEŚ W TLE PRZEWIJA SIĘ ULUBIONY TEMAT NIEKTÓRYCH POLAKÓW-ŻYCIE POCZĘTE ,GRZESZNA ANTYKONCEPCJA ITD... Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: The Antykoncepcja Game - skandalizująca gra k 08.03.05, 16:45 Będziemy grali "czarnym" i moherowym beretom na pohybel ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: The Antykoncepcja Game - skandalizująca gra k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:48 tppiotr napisał: > Będziemy grali "czarnym" i moherowym beretom na pohybel ! Kolegom na fujarze. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Link do listy 08.03.05, 19:42 Ewy szczyrek: grzenda.art.pl/antykoncepcja/ranking_wygranych.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupi Re: Link do listy IP: *.benchmark.pl / *.ktr.pl 08.03.05, 22:06 Niestety, gra sama w sobie ma błędy, które dyskwalifikują ją jako program, na bazie którego zorganizowano konkurs - zresztą zagrajcie i spróbujcie dorównać najlepszym :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranny_Plemnik Ty głupi to prawdziwy holokaust plemników IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:46 Masz sumienie? lokata - 1. ~głupi 72307 - liczba zestrzelonych plemników: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Templariusz Re: The Antykoncepcja Game - skandalizująca gra k IP: *.hctx.net 08.03.05, 22:58 Ludzie, czy Wy wszyscy ulegliscie jakiemus zbiorowemu umyslowemu poje..iu? Z jednej strony ciemne katole z Rydzykiem i Gietrychem, z drugiej strony feministki, pedaly, weterani SB albo jacys teczkami manipulowani przez FSB agenci. Czy w Polsce nic nie moze byc normalne. Panstwowa szkola, oplacana przez wszystkich podatnikow powinna uczyc o antykoncepcji a nie o niepokalanym poczeciu. Z drugiej strony przez antykoncepcje nie powinno sie wyrazac jakies ideologii lub anty-ideologii, np. przeciw KK. Antykoncepcja jest na pewno czynnoscia higieniczna i z oczywistych powodow powinna byc propagowana. Nie nalezy jednak zapominac ze na dluzsza mete antykoncepcja ma tez wielki efekt spoleczny. O ile trudno jest oczekiwac jakiegos rozsadku od fanatycznego KK czy pazernej post-komuny, to chyba sa jeszcze w Polsce jacys ludzie ktorzy zdaja sobie sprawe ze w przyszlosci ktos bedzie musial placic za ich emerytury. Jak na razie bardzo duze sukcesy w antykoncepcji donosza Niemcy, Holendrzy, Francuzi i Hiszpanie, o czym swiadcza tlumy smierdzacego arabstwa na ulicach ich miast. Jesli chcecie zeby za kilka lat Warszawa wygladala jak Madryt czy Beirut to grajcie w ta Antykoncepcje dalej. Znani ze swej madrosci, pracowitosci i szczodrosci bedouini juz niedlugo beda w Polsce pracowac na wasze emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r-mi Re: The Antykoncepcja Game - skandalizująca gra k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 03:01 tak jest. klepmy niechciane dzeciaki. za twoja przyszla emeryture zaplaci margines spoleczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r-mi Re: The Antykoncepcja Game - skandalizująca gra k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 03:04 poza tym co to za argument? mamy robic dzieciaki zeby na kogos pracowaly? opanuj sie. traktujesz ludzi przedmiotowo jak maszynki do robienia kasy. niezly argument przeciw antykoncepcji. jesli zabraknie pieniedzy na emerytury to trzebas zreformowac system i ograniczyc marnotrastwo a nie naklepac paru obywateli wiecej ktorzy i tak pracy nie znajda Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: The Antykoncepcja Game - skandalizująca gra k 09.03.05, 09:19 > tak jest. klepmy niechciane dzeciaki. za twoja przyszla emeryture zaplaci > margines spoleczny. Tak sie sklada, ze margines spoleczny nigdzie nie dba o antykoncepcje i klepie "niechciane dzieciaki" bo zwyczajnie z nich zyje - z zasilkow i zapomog na te dzieci. A co do "dzieci placa na emeryture" - tak sie sklada, ze w liberalnych Niemczech i Francji tez, "katolicka" Polska nie jest tu zadnym wyjatkiem. Problem z reformowaniem polskiego ZUSu wiaze sie jeszcze z tym, ze ZUS po "transformacji ustrojowej" nia mial ZADNYCH srodkow ze starych skladek. Nigdy nie byly one wszak kapitalizowane. I zadna wysniona przez Ciebie reforma systemu ubezpieczen nie wymaze tej 50letniej dziury w finanowaniu emerytur. Troche racjonalnego myslenia Ci sie przyda. Idealizm sie przydaje... na lekcjach z literatury okresu romantyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leninoski nie chodzi o wartości tylko o ideologię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:28 Trudno nie zauważyć, że Gazeta jest obsesyjnie lewacka i antykatolicka. Niektorzy "sprytni" artyści i politycy czynią z tego praktyczny użytek: robią publicznie jakieś antykatolickie prowokacje (Nieznalska, Środa, Dunin, autorki gry o zabijaniu plemników) i Gazeta robi im natychmiast reklamę w wielonakladowych mediach. Wartośc intelektualna lub artystyczna owych prowokacji jest bez znaczenia, mogą być głupie, chamskie, szkodliwe - byle były antykatolickie. Przyklady: o grze w plemniki czytam już ktoryś z rzedu artykulik w Gazecie Wyborczej z czego wynika, że chodzi tu o wydarzenie kulturalno - artystyczne jakiego w naszym miescie dawno nie było. Może nawet od premiery "Wesela"? A o pani Środzie o ktorej swiat wczesniej nie słyszał, w podziece za jej głupkowatą wypowiedź o roli katolicyzmu w ciemiężeniu kobiet, Gazeta drukuje aż dwie sążniste publikacje!!! Nie wspomnę już o Nieznalskiej, ktora w gazetowych opiniach urosla do rangi najwybitniejszych polskich artystek. Jestem pewien, ze o Nowosielskim napisano w Gazecie wielokrotnie tekstów niż o Nieznalskiej. Jeśli wiec dyskutujecie na gazetowym forum, róbcie to bez zacietrzewienia bo te dyskusje sa odbiciem stylu gazety. Nie chodzi o fakty, tolerancję, poszanowanie poglądów itp tylko o ideologię i propagande. Nie zapominajcie, ze jest to gazeta coraz bardziej ideologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ ale o co chodzi?? IP: *.autocom.pl 10.03.05, 09:26 ale o co chodzi??? ! przeciez z tego, co wiem, ta gra istnieje już od kilku lat... o co tyle szumu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leninoski Re: ale o co chodzi?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:06 właśnie o ten szum chodzi, Odpowiedz Link Zgłoś