Gość: Zbigniew IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 20:28 Słyszałem że najlepsze są Canony. Co Wy na to? Podobno Sony nie warte swojej ceny a optyka najlepsza właśnie w Canonach (podobno inne firmy właśnie z niej korzystają). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 ha! (of topic :) 15.06.02, 20:38 wysledzilem Cie - siedzisz na Warszawie, Jottka na Szczecinie, a ja sie nudze :P nieladnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: ha! (of topic :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 20:43 mikolaj7 napisał(a): > wysledzilem Cie - siedzisz na Warszawie, Jottka na > Szczecinie, a ja sie nudze :P > > nieladnie :-) A Ciebie nie ma na sf?:) U nas trochę nudno teraz:( Nyślałem że na ten temat o kamerach się PROKOCIM odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ha! (of topic :) 15.06.02, 21:06 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > wysledzilem Cie - siedzisz na Warszawie, Jottka na > > Szczecinie, a ja sie nudze :P > > > > nieladnie :-) > > A Ciebie nie ma na sf?:) kurcze... to chyba wszyscy wiedza gdzie siedzi reszta, tylko ja nadrabiam ostatnio zaleglosci :-) ale na sf nie ma tyle do roboty, co w Wawie, czy Poznaniu. hehe jak zobaczylem P.B. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: ha! (of topic :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:09 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > wysledzilem Cie - siedzisz na Warszawie, Jottka na > > > Szczecinie, a ja sie nudze :P > > > > > > nieladnie :-) > > > > A Ciebie nie ma na sf?:) > > kurcze... to chyba wszyscy wiedza gdzie siedzi reszta, > tylko ja nadrabiam ostatnio zaleglosci :-) > > ale na sf nie ma tyle do roboty, co w Wawie, czy Poznaniu. > hehe jak zobaczylem P.B. ;-) Zaczniesz pisać na Poznaniu? Pamiętaj o kulturze wypowiedzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ha! (of topic :) 15.06.02, 21:11 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > wysledzilem Cie - siedzisz na Warszawie, Jottka na > > > > Szczecinie, a ja sie nudze :P > > > > > > > > nieladnie :-) > > > > > > A Ciebie nie ma na sf?:) > > > > kurcze... to chyba wszyscy wiedza gdzie siedzi reszta, > > tylko ja nadrabiam ostatnio zaleglosci :-) > > > > ale na sf nie ma tyle do roboty, co w Wawie, czy Poznaniu. > > hehe jak zobaczylem P.B. ;-) > > Zaczniesz pisać na Poznaniu? nie wiem... moze. i tak czytam juz Szczecin. i czasem Warszawe, ale tam nie pisze, bo nie chce mieszac w ich konflikty (bo lubie osoby, ktore sa 'po obu stronach barykady' :-). na Poznan tez czasem wpadam, ale jak widze te boje krakfana i Twoje to mi sie odechciewa czytac. ostatnio chyba cos tam naskrobalem... tylko na Wroclaw nigdy nie wchodze :-) > Pamiętaj o kulturze wypowiedzi:)) teraz musze ciagle pamietac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: ha! (of topic :) IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 23:39 mikolaj7 napisał(a): > ale na sf nie ma tyle do roboty, co w Wawie, czy Poznaniu. > hehe jak zobaczylem P.B. ;-) ??? Rozumiem, że chodzi ci o fotke?? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ha! (of topic :) 27.07.02, 13:39 Gość portalu: P.B napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > ale na sf nie ma tyle do roboty, co w Wawie, czy Poznaniu. > > hehe jak zobaczylem P.B. ;-) > > ??? > Rozumiem, że chodzi ci o fotke?? szok !! myslalem, ze jestes nastolatkiem (ze nie wspomne o innych forumowiczach z Poznania !!) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: ha! (of topic :) IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 22:41 mikolaj7 napisał: > szok !! myslalem, ze jestes nastolatkiem (ze nie wspomne o > innych forumowiczach z Poznania !!) :-))) Nastolatkiem? He, a po czym to wywnioskowałeś? No ale z drugiej strony 21 lat to nie tak dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Jaka kamera cyfrowa? IP: *.client.attbi.com 15.06.02, 20:59 Wszystko to chyba kwestia gustu. Do biznesu to pewnie bym wybral Sony DSCF707- 5.0 Megapixel 5x optical/10x digital zoom. Dla wlasnych potrzeb to Canon PowershotG2 - 4.0 Megapixel 3x optical/3.6x digital zoom. Zreszta jest wiele dobrych camer, Optimus tez robi niezle. Zalezy co kto lubi, ja preferuje Sony i Canon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Jaka kamera cyfrowa? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:07 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Wszystko to chyba kwestia gustu. > Do biznesu to pewnie bym wybral Sony DSCF707- 5.0 Megapixel 5x optical/10x > digital zoom. > Dla wlasnych potrzeb to Canon PowershotG2 - 4.0 Megapixel 3x optical/3.6x > digital zoom. > Zreszta jest wiele dobrych camer, Optimus tez robi niezle. > Zalezy co kto lubi, ja preferuje Sony i Canon. Już precyzuje pułap cenowy:)) Jakieś 5000 zł u nas za takie pieniądze można kupić MV4i Canona? Niestety u nas w Polsce nie od razu wszystkie nowości są dostępne:( Na www.canon.pl tej wymienionej przez Ciebie chyba nie ma :( Kolega mówił mi że dobra jest mv30 chociaż na stronie jej już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Jaka kamera cyfrowa? IP: *.client.attbi.com 15.06.02, 21:13 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > Wszystko to chyba kwestia gustu. > > Do biznesu to pewnie bym wybral Sony DSCF707- 5.0 Megapixel 5x optical/10x > > > digital zoom. > > Dla wlasnych potrzeb to Canon PowershotG2 - 4.0 Megapixel 3x optical/3.6x > > digital zoom. > > Zreszta jest wiele dobrych camer, Optimus tez robi niezle. > > Zalezy co kto lubi, ja preferuje Sony i Canon. > > Już precyzuje pułap cenowy:)) Jakieś 5000 zł u nas za takie pieniądze można kup > ić > MV4i Canona? > Niestety u nas w Polsce nie od razu wszystkie nowości są dostępne:( > Na www.canon.pl tej wymienionej przez Ciebie chyba nie ma :( > Kolega mówił mi że dobra jest mv30 chociaż na stronie jej już nie ma. No to chyba bys sie miescil z cena. Ten Sony DSCF707 kosztuje chyba ok 1000 dolarow i tak na prawde ma chyba 5.4 MP. A Canon o ktorym wspomnialem to chyba ok 800 dolarow. Nie jestem znawca aparatow ale patrzac na parametry to Sony lepiej wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Jaka KAMERA cyfrowa? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:19 PROKOCIMIE ja się pytam o kamere cyfrową a nie aparat:))) Teraz dopiero się domyśliłem, że opisujesz aparaty. To jak Canon jest dobry(chodzi o kamerę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Jaka KAMERA cyfrowa? IP: *.client.attbi.com 15.06.02, 21:35 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > PROKOCIMIE ja się pytam o kamere cyfrową a nie aparat:))) > Teraz dopiero się domyśliłem, że opisujesz aparaty. > To jak Canon jest dobry(chodzi o kamerę). Dobry, mysle ze bedziesz zadowolony. Canon to dobra marka jesli chodzi o takie zabawki ale jakbys chcial wydac ok $3000 to plecam Sony DCR-VX2000. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jaka KAMERA cyfrowa? 15.06.02, 21:38 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > PROKOCIMIE ja się pytam o kamere cyfrową a nie aparat:))) > > Teraz dopiero się domyśliłem, że opisujesz aparaty. > > To jak Canon jest dobry(chodzi o kamerę). > > Dobry, mysle ze bedziesz zadowolony. Canon to dobra marka jesli chodzi o takie > zabawki ale jakbys chcial wydac ok $3000 to plecam Sony DCR-VX2000. 12 patoli za kawalek plastiku, ktory nagrywa filmy? bez jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Jaka kamera cyfrowa? IP: *.client.attbi.com 15.06.02, 21:22 hehe cos mi sie wydaje ze sobie piszemy o dwoch roznych zeczach. Czytajac "kamera" myslalem ze chodzi o camera (aparat) a Tobie chyba chodzi raczej o camcorder. Zle zrozumialem, ale zdarza sie po tylu latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Jaka kamera cyfrowa? IP: *.sp / 192.168.5.* 15.06.02, 21:42 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > hehe > cos mi sie wydaje ze sobie piszemy o dwoch roznych zeczach. > Czytajac "kamera" myslalem ze chodzi o camera (aparat) a Tobie chyba chodzi > raczej o camcorder. > Zle zrozumialem, ale zdarza sie po tylu latach. A tak naprawde to i jedno i drugie to kamera. Z tym że jedna z nich raczej wyłącznie do ruchomych obrazków. I wszystko zależy od tego jaki cel zakupu. Czy to tylko zabawka czy chcesz tym pracować, nawet profesjonalnie... Sony z Fujinonem... ? Albo taki Canon do którego pasuje każde szkło Canona nawet to od fotograficznego aparatu...? A Ty PROKOCIM wyrosłaś na Becie? Myślę o formacie... Pozdrowienia... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaio Re: Jaka kamera cyfrowa? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.08.02, 23:14 > Kolega mówił mi że dobra jest mv30 chociaż na stronie jej już nie ma. kolega ma rację, problem w tym, że ta linia chyba była zbyt dobra i ją szybko wycofano. w nowych katalogach canona jej już rzeczywiście nie ma, a w polsce w sprzedaży była trochę ponad 1/2 roku. spróbuj w mediamarkcie, chyba ją jeszcze widziałem w zeszłym tygodniu za ok. 4000. jak u ciebie z mową germanów? www.canon.de/presse/infos/vid/mv_30_30i kaio (^^) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny-mikolaj7 Re: Jaka kamera cyfrowa? 05.08.02, 15:23 Kup taką, w ktorej będę się pięknie prezentował! Odpowiedz Link Zgłoś