Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. Pio...

IP: *.crowley.pl 18.03.05, 22:51
I znów Gazeta Wybiórcza włącza się w organizację zlotu agresywnych grup
homoseksualnych. Gratulacje! Szkoda, że zamiast obiektywnej informacji
dostaniemy kolejne porcje lewackiej propagandy politycznej poprawności.
To nawet zabawne - tekst o stronie internetowej Stowarzyszenia Piotr Skargi
zawiera tylko jeden adres internetowy - strony "gejowskiej".
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P IP: 213.134.163.* 18.03.05, 23:11
      Jesli chcesz znalezc informacje o Stowarzyszeniu - zagladnij do skrzynki
      pocztowej - tam je znajdziesz jak rok temu...
    • Gość: Paweł Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyjnych IP: *.niedziela.pl / 157.25.136.* 18.03.05, 23:12
      Przecież to skandal że znów nam ktoś (pytanie kto za tym stoi i dlaczego?)
      funduje te farsę z agresywnymi homoseksualistami - tolerancja w jedną stronę
      • Gość: Zabeczka Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: 213.134.163.* 18.03.05, 23:16
        Agresywne "pedały" - ciekawe.
        Ciekawe kto obraza, przeklina i obrzuca kamieniami...
        Pedały czy katole... ciezko odpowiedziec. Przeciez Katolicy sa tacy porzadni...

PS. swoja droga fajna masz domene ;)
        • Gość: Brawo GAYZETA !!! Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.crowley.pl 19.03.05, 00:10
          Gość portalu: Zabeczka napisała:

> Agresywne "pedały" - ciekawe.

Czy ja wiem czy takie ciekawe? Ciebie pewnie by nie ruszyli więc się nie masz
          czego bać :-)))

> Ciekawe kto obraza, przeklina i obrzuca kamieniami...

Wart Pac pałaca... Rok temu stojąc na chodniku pomiędzy lewacką paradą a
          kontrdemonstrantami najpierw o mało nie oberwałem od jednej strony (lewej)
          kondomem napełnionym jakąś różową cieczą a chwilę później grudą ziemi czy czymś
          podobnym od drugiej (prawej). Widziałem też tzw. gejów ewidentnie prowokujących
          gwałtowne reakcje - jeden z nich nosił na szyi księżą stułę, inni lizali się
          obleśnie i obmacywali po tyłkach. Chcesz oglądać takie sceny na ulicach? Ja nie
          chcę!

> Przeciez Katolicy sa tacy porzadni...

Są różni. Większość porządnych. Spośród tych, których znam to nawet generalna
          większość.

> PS. swoja droga fajna masz domene ;)

Dziękuję, sam robiłem!
          • Gość: Zabeczka Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: 213.134.163.* 19.03.05, 01:10
            >Widziałem też tzw. gejów ewidentnie prowokujących
            > gwałtowne reakcje - jeden z nich nosił na szyi księżą stułę, inni lizali się
            > obleśnie i obmacywali po tyłkach. Chcesz oglądać takie sceny na ulicach? Ja
            nie chcę!

Nie chce! Tak samo, pare hetero czy homo.
            A po drugie - nie przyszlo ci do glowy, ze to protestancki pastor??
            I po trzecie - chyba nie masz watpliwosci kto przyszedl rzucac, kto przyszedl
            bic sie z policja, kto demolowal rynek?
            • Gość: Brawo GAYZETA !!! Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.crowley.pl 19.03.05, 01:47

> A po drugie - nie przyszlo ci do glowy, ze to protestancki pastor??

Nie, ponieważ tak reszta jego stroju jak i zachowanie wskazywało na to, że
              prowokuje. Poza tym od kiedy to protestancki pastor paraduje po ulicy ze stułą
              przewieszoną przez szyję? :-)

> I po trzecie - chyba nie masz watpliwosci kto przyszedl rzucac

Nie mam - najagresywniejsze jednostki z obu stron barykady.

> bic sie z policja

Chyba nikt.

> kto demolowal rynek?

Z tym mam pewien problem. Nie widziałem początku zamieszania na Rynku. Z tego
              co później się działo to widziałem głównie fatalne, nieprofesjonalne akcje
              policji - chaotyczne pałowanie kogo popadnie. Bezsens. Odreagowanie frustracji.
              Nie widziałem nikogo kto demolowałby Rynek. Znam to z relacji GW ale ponieważ
              kłamią w pozostałej części tej relacji jak psy to nie wierzę im w
              żadne "demolowanie Rynku".
              Weź też proszę pod uwagę prowokacyjny charakter całej tej imprezy. Po to
              właśnie żeby sprowokować protesty maszerowali na Wawel (!) lewaccy aktywiści
              zwiezieni z całej Polski.
              • Gość: envoy Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 19.03.05, 02:24
                >Weź też proszę pod uwagę prowokacyjny charakter całej tej imprezy. Po to
                >właśnie żeby sprowokować protesty maszerowali na Wawel (!) lewaccy aktywiści
                >zwiezieni z całej Polski.

Ah, wiec poglady lewicowe sa prowokacja wiec uzasadnione jest ich zwalczanie
                sila. Ciekawe, wydawalo mi sie ze zyjemy w kraju demokratycznym w ktorym wolno
                glosic wszelkiego rodzaju poglady niesprzeczne z prawem.

• Gość: Brawo GAYZETA !!! Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.crowley.pl 19.03.05, 02:47
                  Gość portalu: envoy napisał:

> Ah, wiec poglady lewicowe sa prowokacja wiec uzasadnione jest ich zwalczanie
                  > sila.

Dlaczego piszesz "ah, więc" skoro nikt niczego takiego nie napisał.
                  Wymyślasz sobie przeciwnika i dyskutujesz z nim. To marny chwyt erystyczny.
                  • Gość: envoy Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 19.03.05, 12:58
                    to dobrze ze wypierasz sie wlasnych slow. nie byly zbyt madre.
                    • Gość: Brawo GAYZETA !!! Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.crowley.pl 19.03.05, 15:20

> to dobrze ze wypierasz sie wlasnych slow. nie byly zbyt madre

Czyżbyś dzieciaku po raz pierwszy czytał "Zasady erystyki"? Kolejny tani chwyt
                      z cyklu: "Pan kłamie i pan świetnie wie, że pan kłamie". Po co to? Przekonasz
                      kogoś do swoich pedalskich idei takimi prymitywnymi sztuczkami?
                      Nie rozumiesz co ktoś pisze i nie zważając na to nadajesz swoje głupoty.
                      • Gość: kibic Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.krakow.pl / *.vrak.krakow.pl 19.03.05, 16:18
                        Z twoich wypowiedzi (Brawo GAyzeta) emanuje kompleks niższości i frustracja. Nazywasz lewakami ludzi, którzy głoszą tolerancję - przecież fundament chrześcijaństwa. Mam dla Ciebie radę: nienawidzisz ludzi tolerancyjnych, nie możesz patrzeć na padałów - zostań w domu! W domu na pewno nikt nie będzie Cię macał po tyłku. A szkoda, bo gdyby Cię ktoś kochał, to nie miałbyś takich antychrześcijańskich poglądów.
                      • Gość: envoy Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 19.03.05, 17:39
                        slonko moje drogie, ciesze sie ze sie wyparles tych bzdur ktore napisales w
                        poprzednim poscie. madrzejesz.
                        • Gość: Brawo GAYZETA !!! Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.crowley.pl 19.03.05, 18:02

> slonko moje drogie

Z takimi czułościami to wyjeżdżaj do lujów ze Skawiny a nie do mnie ciotko.
                          Fuj!
                  • Gość: eso Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 19.03.05, 13:24
                    Tak sie sklada ze to Ty "Brawo" piszesz od rzeczy !!
              • Gość: Zabeczka Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: 213.134.163.* 19.03.05, 14:17
                > Nie, ponieważ tak reszta jego stroju jak i zachowanie wskazywało na to, że
                > prowokuje. Poza tym od kiedy to protestancki pastor paraduje po ulicy ze stułą
                > przewieszoną przez szyję? :-)

No to chce ci powiedziec, ze byl to protestancki pastor - a ta stula pochodzila
                od ksiedza katolickiego, ktory nie mogl oficjalnie wziac w przemarszu udzialu.
                Poprosil pastora o to by w ten sposob zaakcentowal jego obecnosc. To tyle.
                Wymyslasz komus, nie znajac faktow! Z tego co pamietam to o tym mowil wlasnie
                ten pastor na konferencji prasowej - o ktorej pisala nie tylko GW.

> Nie mam - najagresywniejsze jednostki z obu stron barykady.

O przepraszam, jesli uwazasz, ze rzucane bylo z obu stron w takiej samej ilosci,
                to zapytam "gdzies ty byl?". Widziales ile kamieni polecialo w strone przearszu?
                Ja widzialem, zwlaszcza gdy niejeden swistnal mi nad glowa.

> > bic sie z policja
                > Chyba nikt.

Racja - nie z policja, tylko bic 'pedalow'... Ot patriotyczne poczucie polskosci...

> Z tym mam pewien problem. Nie widziałem początku zamieszania na Rynku.

A ja znam to z autopsji.

> Znam to z relacji GW ale ponieważ
                > kłamią w pozostałej części tej relacji jak psy to nie wierzę im w
                > żadne "demolowanie Rynku".

Z tego co pamietam, to GW nie miala wylacznosci na artykuly? Wystarczy siegnac
                do pozostalej czesci dziennikow. Chociazby do "Tygodnika Powszechnego". Dla
                porownania przeczytaj sobie potem relacje "Naszego ("Ich") dziennika" - i wtedy
                pomysl kto lze jak pies.
                Ogladnij relacje z TVN, TV4, TVP, arte...
                Oups, przepraszam... podstawieni aktorzy zagrali to w studio nagraniowym. Ta
                relacja tez jest wymyslonym obrazkiem. ;)

> Po to
                > właśnie żeby sprowokować protesty maszerowali na Wawel (!) lewaccy aktywiści
                > zwiezieni z całej Polski.

Czy Wawel to zarezerwowany obszar tylko dla świetych prawikow? A po drugie -
                nikt nie przekona mnie do argumentu "bilismy bo to prowokacja byla". Tak samo
                wytlumaczysz np. ostatnie pobicie kibica Wisly? Przeciez sprowokowal bo mial
                szlik inny niz potrzeba...

A teksty typu "pedaly do gazu"? I tekst "do pieca z nimi. Hitler by sie
                przydal". (kwestii jasnosci, jest to nagrane na tasmie, aby mi nikt nie zarzucil
                klamstwa, ta tasme ma tez prokuratura rejonowa w krakowie) To sa teksty
                patriotyczne? Katolickie? Polskie? Jesli tak - to ja wstydze sie takiego
                wizerunku Polski. A sam czuje sie Polakiem, patriota. Kiedys co wiecej czulem
                sie katolikiem. Teraz juz chyba nie...

JA CHCE SWIATA CO POMIESCI WIELE SWIATOW!!!
                • Gość: Brawo GAYZETA !!! Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.crowley.pl 19.03.05, 15:49

> No to chce ci powiedziec, ze byl to protestancki pastor - a ta stula
                  pochodzila
                  > od ksiedza katolickiego, ktory nie mogl oficjalnie wziac w przemarszu udzialu.
                  > Poprosil pastora o to by w ten sposob zaakcentowal jego obecnosc.

Żabeczko, wierzysz w te głupoty? Katolicki ksiądz dał protestanckiemu pastorowi
                  stułę, żeby ten mógł w niej maszerować na "gejparadzie" :-)))
                  Żaden kościół protestancki nie wspiera lewackich organizacji propagujących
                  cywilizację śmierci - aborcję, eutanazję, legalizację "małżeństw"
                  homoseksualistów itp. Wyjątkiem jest kilkunastoosobowy pseudokościół
                  propagowany przez "gejowskie" media od którego stanowczo odcinają się
                  protestanci. To tandetna zagrywka propagandowa.

> Wymyslasz komus, nie znajac faktow! Z tego co pamietam to o tym mowil wlasnie
                  > ten pastor na konferencji prasowej

Z niego pastor jak ze mnie pederasta.

> O przepraszam, jesli uwazasz, ze rzucane bylo z obu stron w takiej samej
                  > ilosci to zapytam "gdzies ty byl?".

A jeśli w proporcjach 65 do 35 to co? Sprawniej rzucający są winni a miotający
                  wolniej to ofiary?

> Z tego co pamietam, to GW nie miala wylacznosci na artykuly? Wystarczy siegnac
                  > do pozostalej czesci dziennikow. Chociazby do "Tygodnika Powszechnego".

:-))) Rozbrajasz mnie...

> Czy Wawel to zarezerwowany obszar tylko dla świetych prawikow?

Ależ skąd - to najlepsze miejsce na pedalskie sabaty, to wymarzony dziedziniec
                  na "gejparady". Róbcie tak dalej, tylko nie dziwcie się gwałtownym reakcjom
                  tych, których obrażacie i prowokujecie. Chyba, że właśnie o to chodzi...

> A sam czuje sie Polakiem, patriota.

Ooo, to jesteś samcem Żabeczko?

> Kiedys co wiecej czulem sie katolikiem. Teraz juz chyba nie...

Ja kiedys czułem się indianinem. Dopiero dorośli wytłumaczyli mi, że nie jestem
                  a samo "czucie się" nie wystarczy. Trzeba spełnić parę innych kryteriów.

> JA CHCE SWIATA CO POMIESCI WIELE SWIATOW!!!

JA TEŻ!!!
                  • Gość: Zabeczka Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 19.03.05, 16:11
                    >> Z tego co pamietam, to GW nie miala wylacznosci na artykuly? Wystarczy siegnac
                    >> do pozostalej czesci dziennikow. Chociazby do "Tygodnika Powszechnego".

> :-))) Rozbrajasz mnie...

masz linka, przeczytaj potem sie nabijaj ;)
                    tygodnik.onet.pl/1560,1162962,dzial.html
                    > A jeśli w proporcjach 65 do 35 to co? Sprawniej rzucający są winni a miotający
                    > wolniej to ofiary?

Przynajmniej bys tak jawnie nie klamal - bo w zdecydowanej wiekszosci lecialo ze
                    strony agresywnej nielegalnej kontrmanifestacji...

>> JA CHCE SWIATA CO POMIESCI WIELE SWIATOW!!!
                    >
                    > JA TEŻ!!!

Czytam to...

> Ależ skąd - to najlepsze miejsce na pedalskie sabaty, to wymarzony dziedziniec
                    > na "gejparady". Róbcie tak dalej, tylko nie dziwcie się gwałtownym reakcjom
                    > tych, których obrażacie i prowokujecie. Chyba, że właśnie o to chodzi...

I mysle, ze tak naprawde to jednak nie chcesz. :(
                    Ja nie rzucam w procesje katolikow, mimo, ze sie z nia nie zgadzam...
                    • Gość: Brawo GAYZETA !!! Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.crowley.pl 19.03.05, 16:36
                      Gość portalu: Zabeczka napisał:

> > A jeśli w proporcjach 65 do 35 to co? Sprawniej rzucający są winni a miot
                      > ający wolniej to ofiary?
                      >
                      > Przynajmniej bys tak jawnie nie klamal - bo w zdecydowanej wiekszosci
                      > lecialo ze strony agresywnej nielegalnej kontrmanifestacji...

No właśnie to napisałem. Przecież 65% to zdecydowana większość :-)))

> Ja nie rzucam w procesje katolikow, mimo, ze sie z nia nie zgadzam...

Taak, na razie jeszcze katolicy nie są atakowani ale wszystko zmierza w tym
                      kierunku. Obecność niejakiego Piotrowskiego - mordercy ks. Popiełuszki - oraz
                      wielu byłych esbeków w szeregach organizacji, która przewodziła ubiegłorocznemu
                      przemarszowi (Racja) pozwala podejrzewać, że szybko się to zmieni.
                      Ci sami ludzie, te same idee a więc wkrótce zapewne powrócą te same metody.
                      • Gość: Zabeczka Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 20.03.05, 07:18
                        > - oraz
                        > wielu byłych esbeków w szeregach organizacji, która przewodziła ubiegłorocznemu
                        > przemarszowi (Racja) pozwala podejrzewać, że szybko się to zmieni.
                        > Ci sami ludzie, te same idee a więc wkrótce zapewne powrócą te same metody.

Tylko mi nie pisz, ze katolicy sa w tym kraju dyskryminowani - rozsmieszasz mnie.
                        Stop, stop, stop... masz dowody :> rozumie, ze nie dzialasz podobnie jak Radio
                        Maryja - i nie szkalujesz bezpodstawnie? :P
        • Gość: MArek Tak, są agresywni, bo publicznie narzucają innym IP: *.supra.com.pl / *.supra.com.pl 19.03.05, 11:16
          swoją seksualność. Wyobraź sobie, że to jest łamanie prawa, w każdym bądź razie
          wtedy, gdy się dzieje w zakładzie pracy! To jest mobbing! Za to agresywne
          feministki żądają więzienia bez sądu, bo sąd jest w tym przypadku atrapą
          (posądzony ma udowodnić że nie mobbował!). No więc raz jeszcze: nie życzę sobie,
          aby mi spacerowali i się narzucali pod moim oknem! Kamieniem nie rzucę, ale
          sobie wypraszam. A jak tak bedą robić - to wtedy nazywać ich będę po imieniu. W
          każdym razie, nie słowem "gej" - bo jest ono obleśne.
          • m635 Re: Tak, są agresywni, bo publicznie narzucają in 19.03.05, 11:43
            To także jakaś forma ekshibicjonizmu. Widziałem w relacjach tv małą, grubą
            blondynkę w okularach niosącą tabliczkę "Jestem lesbijką" i wykrzykującą coś
            histerycznie. A co mnie obchodzą jej dewiacje i problemy? Gdybym chodził po
            ulicy z tabliczką "Śmierdzą mi nogi" albo "Mam hemoroidy" to też byłby "comming
            out" jak to zdaje się nazywa w swojej nowomowie Wyborcza?
            "Gej" to przykład sztandarowy nowomowy, lewackiego bełkotu GW.
          • Gość: eso Re: Tak, są agresywni, bo publicznie narzucają in IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 19.03.05, 13:29
            Ale przeciez jak sie heteroseksualiscie obmacuja publicznie to jest spoko tak,
            wtedy nikt nikomu nic nie narzuca?
            Rozpatrz sprawe z obu stron zanim cokolwiek napiszesz - postaraj sie byc choc
            troche tolerancyjny. Nie chciales pisac ze nei jestes wiec napisales to samo
            ale okrezna droga...
            • Gość: bb Tylko, że "obmacywanie się" przez heteroseksual... IP: *.chello.pl 20.03.05, 15:47
              heteroseksualistów jest normalne. A dewicje nie. Homoseksualizm tak jak np.
              zespół dauna to choroba genetyczna, jeśli nie da się jej uleczyć trzeba
              ograniczyć chemicznie popęd u takich ludzi. Bo to co oni robią jest niezdrowe
              fizycznie i moralnie.
              • Gość: eso Re: Tylko, że "obmacywanie się" przez heteroseksu IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 20.03.05, 16:16
                Obmacywanei heteroseksualistow jest normalne jak normalne - zalezy do panstwa -
                w panstwach koserwatywnych publiczny pocalunek jest przestepstwem, ale tobie
                zapewne chodzilo o to, ze jak facet z kobita to tak a jak dwie kobitki albo
                dwoch faciow to juz nie. Otoz jesli wszystko mierzylibysmy podlug wiekszosci to
                kazdy Polak musialby byc hetero, bialy, byc katolikiem bodajrze mieszkac w
                miescie i byc kobieta, bo przeciez wiecej jest w naszej spolecznosci kobiet,
                osob o bialej skorze, katolikow, oraz mieszkajacych w miescie! Czy to znaczy ze
                mezczyzni bedacy w mniejszosci, ateisci, muzulmanie, czarnoslkorzy Polacy, cyz
                tez homoseksualisci sa odstepstwem od normy i trzeba ich tepic - jesli bysmy
                robili tak jak proponujesz to tak musialoby sie stac!!
                Homoseksualizm jest jedynie dewiacja w sensie scjologicznym - w slownikowuym
                nie! Homoseksualizm nie jest jak zespol dauna - nie jest choroba genetyczna i
                nie mozna go leczyc - jak sie nie znasz to prosze cie nie komentuj!!
                To co oni robia to ich sprawa - nie wiem czemu ma byc niezdrowe fizycznie? A co
                do moralnosci to jakos to chyba jej nie lamie.
                • Gość: to_niesprawiedliwe Mniejszosci seksualne: inne spojrzenie !!! IP: *.spectraweb.ch 27.03.05, 16:33
                  Dzielenie ludzi na hetero, bi, czy homo - nie ma sensu !!!

Jest duzo bardziej niebezpieczna i agresywna mniejszosc !!!

To Atrakcyjni i Inteligentni !!!

Prowokuja i panosza sie wszedzie !!!

Geniusz i Adonis w telewizji, w kinie, itp. itd...

Upokorzona i spodlona wiekszosc musi temu przeciwdzialac !!!

Uwazam, ze nadszedl czas, by to zdecydowana wiekszosc (Buraki i Potwory)
                  powiedzieli zdecydowanie NIE !!!

Burak is Beautiful !!!

• Gość: eso Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 19.03.05, 13:14
        A hihi - jak juz chcesz udawac oburzonego czytelnika i siac propagande ze to
        homoseksualisci sa agresywni, to przynajmniej nei pisz z IP niedziela.pl <LOL>,
        wtedy moze ktokolwiek ci uwierzy!
        Moherowe berety rulez!!
      • Gość: Fous-y-tous Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:19
        Przepraszam JACY AGRESYWNI HOMOSEKSUALIŚCI? Jeżeli ktoś jest agresywny to
        dresami podszyte bojówki Młodzieży Wszechpolskiej. Należałoby prewencyjnie
        zamknąć tych ujadających ksenofobów w więzieniu. Policja na pewno odpowiedni
        paragraf znajdzie, pamietając jak ładnie sobie poradziła z Wolnym Kaukazem
        protestującym przeciwko wujaszkowi Putninie...
      • Gość: fajka Re: Wyborcza lubi liberalno-lewicowych-tolerancyj IP: *.selex.pl 21.03.05, 11:08
        qgresywni to byli przeciwnicy homoseksualistów, coś pomyliłeś.
    • Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 19.03.05, 02:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: dwnt Re: Państwo prawa według Belki i Hausnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 11:36

to naprawde skrajny i beznadziejny przypadek psychopatii.
        Zenujace.

• Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 19.03.05, 13:44
    • Gość: przedsiębiorca Znów pedały będę się afiszować w moim mieście? IP: *.chello.pl 19.03.05, 02:58
      znów będą rządać przywilejów? Nigdy. Muszę się rozejrzeć w firmie za pedałami,
      bo zwolnienia idą.
    • Gość: biolog Homoseksualista to ktoś gorszy, bład natury, odpad IP: *.chello.pl 19.03.05, 03:03
      tak jak inne choroby genetyczne tą też powinno się leczyć, najlepiej w
      psychiatrykach z daleka od społeczności.
      • Gość: eso Re: Homoseksualista to ktoś gorszy, bład natury, IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 19.03.05, 13:35
        Szkoda ze nie wyglosiles tego pogladu na obronie swojej pracy (o ile masz
        magistra), bo otrzymalbys ocene 2.0 i to nie przez tzw polityczna poprawnosc,
        ale za brak wiedzy!
      • Gość: Zabeczka Re: Homoseksualista to ktoś gorszy, bład natury, IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 19.03.05, 14:36
        > Homoseksualista to ktoś gorszy, bład natury,
        > tak jak inne choroby genetyczne tą też powinno się leczyć, najlepiej w
        > psychiatrykach z daleka od społeczności.

Tak samo jak ksieza - tez sie nie rozmnazaja.
      • Gość: Roman G -LPR Re: Homoseksualista to nie bład natury, IP: *.chello.pl 19.03.05, 21:48
        Prof. dr hab. Jacek Majchrowski
        Prezydent Miasta Krakowa
        Pl. Wszystkich Świętych 3/4
        31-004 Kraków

Stanowczo popieram organizowanie na terenie miasta Krakowa w dniu 23 kwietnia
        2005 r. kolejnego przemarszu grup homoseksualnych.
        Wszyscy mają w pamięci prowokację ze strony organizacji pseudokatolickich i
        pseudopatriotycznych w dniu 7 maja 2004 r., która, zakończyła się zamieszkami.
        Mam nadzieję, że i tym razem stanie Pan po stronie grup tolerancyjnych, i
        kierując się troską o dobry wizerunek kulturalnej stolicy Polski i
        bezpieczeństwo jej mieszkańców, nie dopuści Pan do kolejnej prowokacji ze
        strony tych, którzy z nietolerancji czynią narzędzie walki ideologicznej.
        W związku z tym zwracam się do Pana z apelem o podjęcie działań umożliwiających
        zorganizowanie na terenie Stołecznego Królewskiego Miasta Krakowa imprez
        mających na celu promowanie tolerancji i demokratycznych zachowań.
      • Gość: Lidka Halo ! Fantazje seksualne, to choroba genetyczna ? IP: *.cybernet.ch 26.03.05, 22:16
        Halo ! Fantazje seksualne, to choroba genetyczna ?

Ciekawa teoria...
    • dante-alighieri Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 19.03.05, 08:15
      Deklarują, że są organizacją non profit. Stać ich jednak na jedną z
      najdroższych w Krakowie kancelarii prawniczych. Wiernych zasypują płomiennymi
      listami z prośbami o datki, podpierając się przy tym wizerunkiem Matki Boskiej.
      I pieniądze płyną szerokim strumieniem, zwłaszcza od ludzi starszych. Na co
      idą? Tego staruszkom nikt nie mówi
      Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. ks. Piotra Skargi nie kryje
      inspiracji ultrakatolicką międzynarodową organizacją TFP (Tradition, Family and
      Property, czyli Tradycja, Rodzina i Własność), która głosi wojnę z rewolucją
      cywilizacyjną, ostro zwalcza lewicowe wpływy w Kościele, a homoseksualizm
      uznaje za groźną dewiację.
      Dla stowarzyszenia to jednak pretekst do czerpania gigantycznych datków od
      wiernych. SKCh - niemal jak w przypadku Łańcuszka św. Antoniego - sugeruje im,
      by do finansowego wspierania akcji namawiali swoich krewnych i znajomych.
      W całym kraju do punktów Dominikańskiego Centrum Informacji o Sektach i Nowych
      Ruchach Religijnych zgłaszają się starsi ludzie listownie namawiani do
      wpłacania datków. Niektórzy czuje się teraz oszukanych, bo pieniądze, zamiast
      na walkę o chrześcijańskie wartości, poszły na przykład na wykupienie
      antyeuropejskich ogłoszeń.
      - Płaciłam, bo myślałam, że to na Kościół - żali się ze łzami w oczach
      staruszka, którą do dominikańskiego centrum przyprowadziła wnuczka, gdy okazało
      się, że babcia, zamiast kupić leki, przesyła skromne środki Stowarzyszeniu.
      Wśród krakowskich polityków związanych z prawicą mówi się o finansowych
      powiązaniach Stowarzyszenia z Ligą Polskich Rodzin i Młodzieżą Wszechpolską.
      Nikt jednak nie chce tego oficjalnie potwierdzić.
      Krakowski Kościół dwukrotnie odciął się od działalności Stowarzyszenia,
      nazywając je prywatną inicjatywą. Krytycy SKCh określani są mianem "wroga
      Maryi" i narażają się na sądowy proces.
      Stowarzyszenie im. ks. Piotra Skargi założyło w 1999 roku trzynaście osób, w
      większości młodych ludzi. Niewiele o nich wiadomo. - Kojarzę tylko Sławomira
      Skibę [wiceprezes.O prezesie Stowarzyszenia Sławomirze Olejniczaku wiadomo
      tylko, że ma 36 lat i jest absolwentem filozofii. W życiu publicznym zaistniał
      dzięki aktywności Stowarzyszenia. Kilku jego działaczy, m.in. Sławomir Skiba,
      Piotr Döerre, Arkadiusz Stelmach, poznało się podczas spotkań Klubu Zachowawczo-
      Monarchistycznego. Skiba kiedyś był dziennikarzem "Naszego Dziennika". Podobnie
      Döerre, dzisiaj krakowski radny LPR.
      Liga nie kryje, że sympatyzuje ze Stowarzyszeniem.
      Zdaniem Dominikańskiego Centrum wspierający akcję Stowarzyszenia starsi ludzie
      padają ofiarą psychomanipulacji.
      Ojciec Tadeusz Franc, dominikanin z Wrocławia: - Listy od Stowarzyszenia
      napisane są sugestywnym, nacechowanym emocjonalnie, wręcz manipulacyjnym
      językiem. Uderzają w pobudki patriotyczno-religijne, odwołują się też do niemal
      intymnej więzi z Matką Boską. Starsi ludzie, dla których religia i ojczyzna to
      wartości najwyższe, po ich przeczytaniu są ogromnie poruszeni. Datki wysyłane
      na rzecz Stowarzyszenia pozwalają wyciszyć te emocje. Wszystkim mówimy, że to
      marketingowe oszustwo.
      Do kartki z wizerunkiem Matki Bożej Fatimskiej dołączono na przykład list, z
      którego dowiadujemy się, że "trwa wielka walka dobra ze złem", "szatan pracuje
      nad przeciągnięciem dzieci na swoja stronę i nad zawładnięciem ich duszami",
      a "jeżeli nie będziemy wierni Przymierzu z Maryją, nasza Ojczyzna będzie
      narażona na ryzyko upadku w przepaść zniewolenia przez niemoralność, narkotyki,
      telewizję, korupcję". Pod listem osobiście składa podpis prezes Olejniczak. I
      zapewnia, że tylko włączenie się - przede wszystkim finansowe - w akcję
      Stowarzyszenia może zapobiec katastrofie. "Będąc przekonany o zrozumieniu z
      Pana strony i współpracy w realizacji tego dzieła, proszę Matkę Bożą, aby
      obdarzyła Pana i całą rodzinę szczególnymi łaskami za wsparcie naszej pracy.
      Szczerze oddany w Jezusie i Maryi - Sławomir Olejniczak. PS. Proszę wesprzeć
      rozpowszechnianie tego biuletynu w całej naszej Ojczyźnie, przesyłając, o ile
      to możliwe, swój datek w kwocie 50 zł, 30 zł lub chociażby 20 zł. Bóg zapłać!" -
      tak kończy się list, który otrzymał jeden z mieszkańców Krakowa.
      Wysyłkowa sprzedaż książek to też sposób na zdobywanie cennych danych
      osobowych, które są wykorzystywane, by zamawiających książki bombardować
      później listami z prośbami o datki. Akcją wysyłania książek zainteresował się
      generalny inspektor ochrony danych osobowych. Okazało się bowiem, że Fundacja
      realizację zamówienia uzależniała od zgody na wykorzystywanie danych
      zamawiającego książkę oraz "udostępnianie ich podmiotom prowadzącym podobną
      działalność". Generalny inspektor uznał, że jest to niezgodne z ustawą.
      Finanse to najpilniej strzeżona tajemnica Stowarzyszenia. Informacji o obrotach
      Stowarzyszenia postanowiliśmy poszukać w dokumentach sądowych. Akta są bardzo
      skromne. Zawierają raptem statut, wnioski o rejestrację i kilka protokołów z
      walnych zgromadzeń. Tylko w jednym z nich znajduje się zapisek mówiący, że
      działalność w 2002 roku będzie finansowana z pieniędzy z roku poprzedniego. O
      jakie sumy chodzi? Nie wiadomo. Okazuje się jednak, że pieniądze ze sprzedaży
      książek i dewocjonaliów wcale nie trafiają na konto Stowarzyszenia, ale
      powołanej w 2001 roku fundacji Instytut Edukacji Społecznej i Religijnej im.
      ks. Piotra Skargi. Na nią wystawiane są druki przelewów za dewocjonalia. Drobną
      czcionką umieszczono dopisek: "Dar na działalność statutową Instytutu im. Ks.
      Piotra Skargi". Dlaczego dar, a nie opłata za książkę? Bo w statutach
      Stowarzyszenia i Fundacji jest zapewnienie, że są to organizacje non profit,
      które pozyskiwane środki mogą przeznaczać tylko na działalność zgodną ze
      statutem. Nie wolno im więc wykazywać zysku.
      Fundatorami Instytutu są trzej obcokrajowcy: Caio Xavier da Silveira z
      francuskim paszportem, mieszkający w Krakowie obywatel Brazylii Leonardo
      Przybysz i Niemiec - Mathias Gero von Gersdorff. O nich samych nic nie wiadomo
      poza tym, że Przybysz jest tłumaczem polskiej wersji książki o objawieniach
      fatimskich. Von Gersdorff mieszka we Frankfurcie nad Menem. W krakowskim sądzie
      podał ten sam adres, pod którym w Niemczech można się skontaktować z oddziałem
      TFP. Na założenie fundacji każdy z nich przeznaczył po 500 dolarów. Co ciekawe,
      w zarządzie Fundacji pojawiają się już jednak nazwiska dobrze znane ze
      Stowarzyszenia. Prezesem jest Sławomir Olejniczak (jednocześnie prezes SKCh),
      oprócz niego w zarządzie jest też Sławomir Skiba i skarbnik SKCh Arkadiusz
      Stelmach. O tym, jak dużymi pieniędzmi obraca Fundacja i na co są one
      przeznaczane, akta - podobnie jak w przypadku Stowarzyszenia - milczą.

W ubiegłym roku do skrzynek pocztowych krakowian trafiło prawie 300 tysięcy
      profesjonalnie wydanych ulotek - "Powiedz nie promocji homoseksualizmu w
      Krakowie". Specjaliści szacują, że ich druk mógł kosztować nawet kilkadziesiąt
      tysięcy złotych.

• Gość: to [...] IP: *.zax.pl / *.zax.pl 19.03.05, 09:52
    • Gość: to [...] IP: *.zax.pl / *.zax.pl 19.03.05, 09:58
      • Gość: dwnt Re: HTTP://WWW.PIOTRSKARGA.PL - strona internetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:53
        i przy okazji kupić ciekawą książkę.
        • Gość: marai WWW.PIOTRSKARGA.PL - strona internetow IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 12:02
          dzieki za adres. Właśnie jego zabrakło mi w artykule.
      • Gość: maria WWW.PIOTRSKARGA.PL - strona internetow IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 12:01
        Dzięki za adres, już piszę!!
    • Gość: belcia Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 11:47
      I znów GW jest obrzydliwie stronnicza. Gdzie wasza tolerancja? Dlaczego
      podajecie adres strony gejowskej a nie podajecie strony Stowarzyszenia im. P.
      Skargi? Oni też potrzebują wolontariuszy!!!Rzygać się chce od takiej demokracji!!!
      • Gość: Zabeczka Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 19.03.05, 14:39
        > Oni też potrzebują wolontariuszy!!!Rzygać się chce od takiej demokracji!!!

Ich na tych wolontariuszy stac - tak samo jak na wyslanie 200 tys ulotek.
        • twprezydent Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P 19.03.05, 15:58
          Gość portalu: Zabeczka napisał(a):

> > Oni też potrzebują wolontariuszy!!!Rzygać się chce od takiej demokracji!!
          >
          > Ich na tych wolontariuszy stac - tak samo jak na wyslanie 200 tys ulotek.

A co, homosiów nie stać? Są finansowani z budzetu przez rozne Jarugi-Nowackie
          oraz przez roznych europederastów - ostatnio czytałem o kolejnych osmiu
          tysiącach euro na marsze po Krakowie przeslanych z Niemiec.
          • Gość: Gosc Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 19.03.05, 16:04
            6,500 zlotych od Jarugi,ktore do tej pory nie dotarly...
            A jakbys poczytal dokladniej - te osiem tysiecy euro idzie na CSD w Wawie... nie
            krakowie...
            A po drugie 8 tys Euro to nie kilka milionow zlotych...

a po trzecie - nie rozmawiam z homofobamii... gdzie widzisz homosiow?
    • Gość: maria Dziękuję za adres www.piotrskarga.pl IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 11:59
      Teraz, jak którys z internautów podał mi adres Tow. im P. Skargi, jestem
      właściwie poinformowana. GW może uczyć sie obiektywizmu od swoich czytelników.
      Może zatrudnicie go w swojej redakcji, byście po raz kolejny nie kompromitowali
      się swoją nietolerancją/??
    • Gość: Łukasz Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 12:11
      Jak chcesz zobaczyc agrsywne grupy homoseksualne to jedź na love parade. Na
      ubiegłorocznym marszu nie było agresyuwnych gfrup homoseksualnych i to trzeba
      przyznac
    • Gość: Pio Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 12:32
      Za taką "kulturę" chrześcijańską to ja serdecznie dziękuję. Na forum wypisywane
      są ewidentne kłamstwa. Sam siebie przechodzi niejaki "Brawo GAYZETA", który
      sugeruje, że uczestnicy marszu rzucali kamieniami. Brawo kłamco!
      Swoją drogą: co robiłeś w okolicy, skoro wiedziałeś, że będziesz narażony na
      zgorszenie - SKC uprzedziło cię przecież o tym swoimi "chrześcijańskimi"
      ulotkami. Przyszedłeś się przyglądać czy może sam plułeś i rzucałeś jajkami?

W czym i komu tak naprawdę przeszkadza ten marsz? Najgłośniej krzyczą osoby i
      organizacje, których to zupełnie nie dotyczy! Czy myślicie, że widząc na ulicy
      geja i lesbijkę można się tym "zarazić"? Czy myślicie, że wasze dzieci są takie
      głupie, że nie wiedzą o dziwacznych możliwościach uprawiania seksu już w
      przedszkolu? Bo ja wiedziałem, a nie było wtedy żadnych marszy i ani innej
      "promocji". A połowa mojej podstawówki oglądała na wideo pod nieobecność
      rodziców seks z koniem w filmie "Caryca Katarzyna".

Patrząc na to wszystko dochodzę do wniosku, że walczący z homoseksualizmem
      uważają go za coś atrakcyjnego, co wciąga jak nałóg, czym można zostać zakażonym
      przez samo patrzenie, przez myśl, przez wiedzę. Tak bardzo chcą chronić innych
      przed jego zgubnym wpływem, równocześnie robiąc mu reklamę. A więc coś jest w
      tym twierdzeniu, które do tej pory wydawało mi się głupie - że homofobi boją się
      głównie siebie.
      • Gość: Krakus Nierzycze sobie abyś cie paradowali pedaraści IP: *.chello.pl 19.03.05, 12:37
        w miejscach publicznych. To zbyt piękne miasto aby ścicić się zgnilizną.
        • Gość: envoy Re: Nierzycze sobie abyś cie paradowali pedaraści IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 19.03.05, 12:57
          A ja sobie nie zycze zebys ty wychodzil na ulice i masakrowal jezyk polski w
          swoich wypowiedziach na forum. Jak jestes kretynem to znaj swoje miejsce i
          przestan ujadac.
        • Gość: Zabeczka Re: Nierzycze sobie abyś cie paradowali pedaraści IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 19.03.05, 14:52
          ja tez nie zycze sobie by po ulicach maszerowaly parady katoli... swieto bozego
          ciala i masa innych swiat... to miasto jest zbyt piekne by go splycac!!!
          • Gość: Krakus To katolicki kraj, niepodoba się? To wypad. IP: *.chello.pl 19.03.05, 18:42
            żabeczko spedalona
            • Gość: envoy to swiecki kraj IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 19.03.05, 18:48
              nie podoba sie? to wypad do iranu.
            • Gość: Zabeczka Re: To katolicki kraj, niepodoba się? To wypad. IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 20.03.05, 07:20
              >To katolicki kraj, niepodoba się? To wypad.
              > żabeczko spedalona

To demokratyczny Kraj!!! Nie podoba Ci sie? Trudno - ale uszanuj
              wieloswiatopogladowosc innych. Wbrew Tobie - mniemam przykladnemu katolikowi -
              nie podpowiadam 'Wypad'. Tylko mowie, ok, mnie Twoj katolicyzm w niczym nie
              przeszkadza.
            • Gość: Lidka Precz z Fantazjami Seksualnymi !!! IP: *.cybernet.ch 26.03.05, 22:30
              Dla prawdziwego katolika glownym narzadem seksualnym jest penis i wagina.

A nie glowa !!!

Tylko u chorych zboczencow seks zaczyna sie w glowie !!!

Zdrowi, normalni ludzie,czyli katolicy nie maja fantazji seksualnych !!!

• Gość: Lidka Re: Precz z Fantazjami Seksualnymi !!! IP: *.cybernet.ch 26.03.05, 22:40
                Seks sluzy wylacznie zaplodnieniu !!!

Dlatego podczas seksu nie dotykam sie, gdzie nie trzeba !!!

Dlatego podczas seksu mysle wylacznie o praniu pieluch,
                zakupach i sprzataniu mieszkania !!!

Nie chce pojsc do piekla !!!
    • Gość: Polak i Katolik Dzis pedaly, jutro Zydzi czy Cyganie! Do czego to IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.03.05, 15:18
      podobne? Jak oni smieja domagac sie respektowania swoich "praw"? Jakich "praw"?
      Najwazniejsze prawo jest prawo naturalne, a to wymaga, aby kazdy byl Polakiem i
      katolikiem i koochal Ojca swietego.
      Nasze Stowarzyszenie Kultury Chrzescijanskiej nie dopusci aby pedaly, zydy czy
      czarnuchy lataly po naszych chrzescijanskich ulicach wymachujac transparentami
      i kondomami z rozowym plynem nieznanego pochdzenia. Moze oni naszczali do tych
      kondomow i i wrzucili farbke do jajek wielkanocnych? To byloby porojne
      zniewazenie naszej Chrzescijanskiej Kultury.
      NIecj zyje Kultura Chrzescijanska!
      Niech Zyje Rozglosnia Torunska!
      Niech zyje Macierewicz z Lechem Kazczynskim!
      Za morde wziac wszystkich niekatolikow i farbowanych katolikow!
      Niechaj bedzie pochwalony Jezus Chrystus!
      • Gość: kibic Po chrześcijańsku obrzucą nas mięsem i kamieniami. IP: *.krakow.pl / *.vrak.krakow.pl 19.03.05, 16:06
        A my po pedalsku będziemy się do nich uśmiechać :-)))
    • Gość: to Re: Protestuję przeciwko cenzurze gazety wybiórcze IP: *.zax.pl / *.zax.pl 19.03.05, 16:26
      usunęli moje wcześniejsze posty w których podałem dwa adresy mailowe: widocznie
      bardzo ich zabolały zatem zapamiętajcie je sobie dobrze!

gazetawyborcza.republika.pl/
      www.piotrskarga.pl/
      • Gość: Prawdziwek PRECZ Z DEMOKRACJA! PRECZ Z PRAWAMI! IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.03.05, 16:31
        Nie bedzie pedal plul nam w twarz ani inny zyd!W imie prawdziwych wartosci
        chrzescijanskich zaprwadzimy w tym kraju porzadek! Bedziemy sprawdzac rzoporki!
        Be4dziemy sprawdzavc wielkkosc przyrodzenia!
        ALELUJE I DO PRZODU! A nie: Alleluja i do tylu!
    • Gość: me Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P IP: *.watrfd01.mi.comcast.net 19.03.05, 19:24
      a gdzie milosierdzie katolikow?
      • Gość: to zboczeńcy występują przeciw Bogu IP: *.zax.pl / *.zax.pl 19.03.05, 19:35
        co ma piernik do wiatraka??? o czymś co jest nienoralne należy pisac jasno a
        nie wypaczac znaczenie Miłosierdzia Bożego. Widzę że nie rozumiesz znaczenia i
        sensu Miłosierdzia Bożego.
        • Gość: Lidka Tylko Moje fantazje seksualne !!! IP: *.cybernet.ch 26.03.05, 22:12
          Gwalciciel, pedofil i homofob: Tylko moje fantazje emocjonalno-seksualne sa
          Jedynie Sluszne !!!

Liczy sie tylko moje !!!

P. S.
          Fantazji seksualnych sie nie wybiera...
    • Gość: Roman G Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P IP: *.chello.pl 19.03.05, 21:49
      Prezydent Miasta Krakowa
      31-004 Kraków

• Gość: Andrzej K. poparcie IP: *.chello.pl 19.03.05, 21:50
      Prezydent Miasta Krakowa
      31-004 Kraków

• Gość: juriusz Nigdy Więcej Holocaustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:32
        Może temat nie wyda się najodpowiedniejszy, ale to co uskuteczniają
        Polacy-Katolicy-Patrioci przywodzi na myśl działania pewnego Adolfa H., znanego
        niemieckiego przywódcy, bohatera wielu książek i filmów. No nic, za kilka lat
        będzie znowu kościół katolicki przepraszał za Stowarzyszenie Księdza Skargi i
        tym podobne akcje.
        • Gość: !!! Nigdy Więcej Sodomy, Gomory i Potopu Szwedzkiego IP: *.crowley.pl 19.03.05, 23:39
          > Może temat nie wyda się najodpowiedniejszy, ale to co uskuteczniają
          > Polacy-Katolicy-Patrioci przywodzi na myśl działania pewnego Adolfa H.

Gdyby ci gnojku hitlerowcy wymordowali kilka osób z rodziny to byś nie pisał
          takich głupot! A zginęli dlatego właśnie, że byli Polakami, katolikami i
          patriotami.
          Trzeba osiągnąć szczyt pedalskiej histerii żeby widzieć w działaniach LPR-u czy
          PiS-u hitleryzm.
          • Gość: Juriusz Re: Nigdy Więcej Sodomy, Gomory i Potopu Szwedzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 02:20
            Oczywiście, masz rację, działania LPR-u i MW są wielce odmienne od działań
            nazistów w tym temacie, one są wręcz dyktowane przez głęboką chrześcijańską
            miłość bliźniego i tolerancję.
            • Gość: Andrzej Re: Nigdy Więcej Sodomy, Gomory i Potopu Szwedzki IP: *.ny325.east.verizon.net 20.03.05, 11:22
              Gość portalu: Juriusz napisał(a):

> Oczywiście, masz rację, działania LPR-u i MW są wielce odmienne od działań
              > nazistów w tym temacie, one są wręcz dyktowane przez głęboką chrześcijańską
              > miłość bliźniego i tolerancję.
              --------------------------------------------------------------------------------
              Kretyn z Pana, Panie Juriusz. Kretyn a na dodatek pedał i pewnie komuch.
              • Gość: Gosc Re: Nigdy Więcej Sodomy, Gomory i Potopu Szwedzki IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 20.03.05, 11:30
                > Kretyn z Pana, Panie Juriusz. Kretyn a na dodatek pedał i pewnie komuch.
                Ot nie ma jak chrzescijanska milosc blizniego ;)
              • Gość: Juriusz Re: Nigdy Więcej Sodomy, Gomory i Potopu Szwedzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 12:01
                ...bo każdy pedał to komuch i kretyn, nie? Ja wiem, że to trudno pojąć, ale nie
                tylko "pedały" biorą udział w marszu i nie tylko "pedałom" nie podoba się to co
                wyprawiają NIEKTÓRZY w tym temacie. No a kwestia zasadnicza, czyli miłość
                bliźniego i tolerancja jakoś Panu umknęła w tym bogatym rozwinięciu tematu, ale
                to typowe, zawsze jakoś umyka gdy jest to niewygodne.
          • Gość: jasiek Re: Nigdy Więcej Sodomy, Gomory i Potopu Szwedzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:40
            Gość portalu: !!! napisał(a):
            > Gdyby ci gnojku hitlerowcy wymordowali kilka osób z rodziny to byś nie pisał
            > takich głupot! A zginęli dlatego właśnie, że byli Polakami, katolikami i
            > patriotami.
            A niektórzy zgineli tylko dlatego, że byli homoseksualistami.
            • m635 Re: Nigdy Więcej Sodomy, Gomory i Potopu Szwedzki 20.03.05, 12:30
              Gość portalu: jasiek napisał(a):

> Gość portalu: !!! napisał(a):
              > > Gdyby ci gnojku hitlerowcy wymordowali kilka osób z rodziny to byś nie pi
              > sał
              > > takich głupot! A zginęli dlatego właśnie, że byli Polakami, katolikami i
              > > patriotami.
              > A niektórzy zgineli tylko dlatego, że byli homoseksualistami.

To może przez pamięć tych ofiar paru głupków przestanie przyrównywać Giertycha
              do Hitlera a MW do Hitlerjugend. Nawet jeśli czyjeś działania uważają za
              chuligańskie to stawianie znaku równości chuligana z ludobójcą jest
              skandaliczne. Obrażacie w ten sposób ofiary hitlerowców.
    • Gość: krakus Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P IP: w3cache.* / *.2-0.pl 20.03.05, 09:56
      dać im spokój po wiecu pójdą sobie do swojej ulubionej restauracji ślaska przy
      ul krolewskiej
    • Gość: zefir Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:30
      a co mnie to obchodzi!
    • Gość: jezuu Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. P IP: *.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:55
      Lpr to parada wyuzdanych pomysłow Giertycha i Twaroga . Dla większości myślących panowie jesteście pchłami które możemy zdeptać
      • Gość: to Re: masz coś do powiedzenia???? IP: *.zax.pl / *.zax.pl 20.03.05, 21:59
        ...na razie to bełkot waćpanie. kolejny z klapami na mózgu...przeprany mózg
        przez wybiórczą.
    • Gość: krix eeeeeee... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 21:22
      a ja jestem hetero ale nie obnosze się z tym po ulicach bo nie chcę gorszyć
      homoseksualistów. może szanowni geje i lezbijki uszanują nasze
      (heteroseksualne) prawo do odmiennosci ;-) i przestaną w tak agresywny sposób
      upubliczniać swoje upodobania seksualne. a to co nazywacie "marszem tolerancji"
      czy jak tam chcecie inaczej jest poprostu marszem promocji upośledzenia
      seksualnego.
      • Gość: maks Re: eeeeeee... IP: 62.111.139.* 22.03.05, 13:27
        nie obnosisz sie? to ciekawe?
        czy zawsze ukrywasz przed znajomymi, ze masz dziewczyne i nie wspominasz o niej?
        czy idac z nią ulicą unikasz podawania jej reki (bo moglbys zgorszyc jakiegos
        pedała), nie mowiac juz o calowaniu?
        czy zamierzasz kiedys wziac slub? NO WIESZ CO! JAK MOZESZ! W ten sposob
        bedziesz swiadomiej prowokował i nazywał swoją wybrankę serca ŻONĄ przy
        wszystkich, publicznie!!!

i co? niezly z ciebie prowokator?
    • Gość: krol macius I między skrajnosciami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 08:28
      Z jednej strony prowokują ludzi organizacje lewackie z drugiej pseudokatolickie.
      Ani Rydzyk, ani Stowarzyszenie im. Piotra Skargi (nb. co za tupet sięgać po imię Skargi jako
      patrona!!!) nie mogą istnieć bez agresywnych lewaków i vice versa.
      Dlaczego?
      Bo jedni straszą drugimi i w ten sposób napędzają sobie zwolenników.
      Parada gejow z pewnością nie pomoże "szeregowym gejom" w budowaniu pozytywnego ich
      wizerunku w opinii publicznej. Wręcz przeciwnie - mocno zaszkodzi.
      Podobnie jak dzialalność pseudokatolików szkodzi Kosciołowi Katolickiemu.
      Ale to jest bez znaczenia dla politycznych aktywistów z obydwu biegunów bo oni mają wlasne,
      zupelnie inne cele.
      Organizatorami "parad" sa politycy, ktorzy na lewackich papierach chcą dostać się do sejmu i
      parlamentu europejskiego.
      Takimi samymi pieczeniarzami są pseudokatoliccy aktywiści i przyświecają im dokładnie te
      same cele co lewakom.
      Wniosek?
      Nie popierać ani jednych ani drugich.
      A Gazeta Wyborcza, ktora popiera lewaków?
      To ich problem. Stają się "Radiem Maryja" lewaków i za jakiś czas tylko w tych kregach bedą
      mieli czytelników.
      • twprezydent Mądrze prawisz, królu złoty! 21.03.05, 11:37
        Pełna zgoda z przedmówcą poza jednym - nie nazywałbym pseudokatolikiem
        zwolennika o. Rydzyka czy też Stowarzyszenia ks. Skargi. Nie nam oceniać czy
        katolikami są czy nie. To nie jest tak, że katolikiem jest tylko "postępowy"
        jezuita czy jakiś ks. Musiał albo Nowak. Nie wolno sobie narzucić takiego
        wzorca katolicyzmu mimo starań GW czy Tygodnika Powszechnego. Można się nie
        zgadzać z o. Rydzykiem czy ks. Jankowskim (i podzielam ten pogląd) ale nie
        wolno im odmawiać prawa do bycia katolikami.
      • Gość: :/ Re: między skrajnosciami IP: 62.111.139.* 22.03.05, 13:31
        jak nie znasz zadnego z organizatorow to moze sie nie wypowiadaj!

zapraszam na spotkanie, adresy e-mail i telefony z nami są na stronie:
        www.tolerancja.gej.net

Nie jestesmy politykami i nie opowiadamy sie za opcja "lewicy" czy "prawicy".
        To zwykle kłamstwa i nieprawdziwe zarzuty które napisałeś!
        • Gość: zz Re: między skrajnosciami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:56
          Gość portalu: :/ napisał(a):

> jak nie znasz zadnego z organizatorow to moze sie nie wypowiadaj!

Po co ma ktoś was poznawać, zboki jedne, żeby mieć zdanie o waszych pedrylskich
          paradach?

> zapraszam na spotkanie, adresy e-mail i telefony z nami są na stronie:

Wazelinkę trzeba zabrać?
          Niedoczekanie wasze!

> Nie jestesmy politykami i nie opowiadamy sie za opcja "lewicy" czy "prawicy".

:-))) Podobnej bzdury dawno nie czytalem.
    • Gość: . ::::: DYSKUSJA WOKÓŁ TEGO TEKSTU :::::: IP: *.media4.pl 25.03.05, 16:59
      prawy.pl/czytaj.php?id=2944&dz=nowosci
    • hm_tak Na ok 100 postów 29.03.05, 19:56
      ...troje zalogowanych. Super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka