Dodaj do ulubionych

Soho - kto tam był ???

17.06.02, 11:11
Czy ktoś może powiedzieć coś na temat Soho ??? To podobno jakiś nowo otwarty
pub ?
Czy ktoś może polecić, iść, czy raczej nie warto ?
Obserwuj wątek
    • Gość: sigma Re: Soho - kto tam był ??? IP: *.net.autocom.pl 19.06.02, 22:04
      To ponoć knajpa Piaska.Sama jestem ciekawa jak tam jest,ale niestety nie mam
      pojęcia gdzie to się znajduje...A może ktoś wie?
      • Gość: krakusof Re: Soho - kto tam był ??? IP: 62.233.151.* 26.06.02, 16:11
        nie wiem czy jest to knajpa piaska czy tez nie ale jedno jest pewne jest to
        miejsce dosc hermetyczne poniewaz spotykaja sie tam geje, wiec chyba warto isc
        bo z nimi zawsze jest kupa zabawy:))
        • Gość: pll Re: Soho - kto tam był ??? IP: 62.233.183.* 29.06.02, 22:43
          jedno jest pewne jest to miejsce dosc hermetyczne poniewaz spotykaja sie tam
          geje, wiec chyba warto isc bo z nimi zawsze jest kupa zabawy:))

no dokladnie,
          jest na Szpitalnej i jest Piaska hehe

• Gość: Kaj Re: Soho - kto tam był ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 20:16
            Wiem ze Piasek byl na otwarciu no w koncu wlasciciel, czy to On "ukierunkowal"
            lokal-ponoc modne?
            • Gość: okto Re: Soho - kto tam był ??? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 12:22
              Przechodzilem sobie szpitalna w momencie kiedy Zarlok- Piasek pochalnial tam
              spore danie obiadowe.
            • Gość: mah Re: Soho - kto tam był ??? IP: 2.4.STABLE* / 10.2.57.* 05.08.02, 23:58
              nie wiem co w tym dziwnego,ze piasek jest gejem?i ze w zw.z tym otworzyl sobie
              gejowska knajpe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka