sandra2 17.06.02, 11:11 Czy ktoś może powiedzieć coś na temat Soho ??? To podobno jakiś nowo otwarty pub ? Czy ktoś może polecić, iść, czy raczej nie warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sigma Re: Soho - kto tam był ??? IP: *.net.autocom.pl 19.06.02, 22:04 To ponoć knajpa Piaska.Sama jestem ciekawa jak tam jest,ale niestety nie mam pojęcia gdzie to się znajduje...A może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusof Re: Soho - kto tam był ??? IP: 62.233.151.* 26.06.02, 16:11 nie wiem czy jest to knajpa piaska czy tez nie ale jedno jest pewne jest to miejsce dosc hermetyczne poniewaz spotykaja sie tam geje, wiec chyba warto isc bo z nimi zawsze jest kupa zabawy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pll Re: Soho - kto tam był ??? IP: 62.233.183.* 29.06.02, 22:43 jedno jest pewne jest to miejsce dosc hermetyczne poniewaz spotykaja sie tam geje, wiec chyba warto isc bo z nimi zawsze jest kupa zabawy:)) no dokladnie, jest na Szpitalnej i jest Piaska hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaj Re: Soho - kto tam był ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 20:16 Wiem ze Piasek byl na otwarciu no w koncu wlasciciel, czy to On "ukierunkowal" lokal-ponoc modne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okto Re: Soho - kto tam był ??? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 12:22 Przechodzilem sobie szpitalna w momencie kiedy Zarlok- Piasek pochalnial tam spore danie obiadowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mah Re: Soho - kto tam był ??? IP: 2.4.STABLE* / 10.2.57.* 05.08.02, 23:58 nie wiem co w tym dziwnego,ze piasek jest gejem?i ze w zw.z tym otworzyl sobie gejowska knajpe? Odpowiedz Link Zgłoś