Gość: faciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 15:05 ..Limanowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eksiu z separatystami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:17 limanowskimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faciu A jednak.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 08:37 Po 3 latach..hmmm nieźle. Ale to jednak za mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: Z czym Wam się kojarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 13:51 Mnie się akurat kojarzy z Zespołem Pieśni i Tańca "Limanowianie" - chyba tak się nazywa, bo akurat znam aż 4 osoby z tego zespołu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faciu A lody o nazwie właściciela?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 16:08 ...czy ktoś je jadł...są w Polsce dość popularne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksiu Re: A lody o nazwie właściciela?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 19:02 ty tu, faciu, kryptoreklamy nie uprawiaj... ;c) mnie się z dobrą kojarzy, oprócz separków, oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: A lody o nazwie właściciela?? 02.04.05, 08:52 hehe..To nie kryptoreklama. Tylko jeden produkt o zasięgu oglnopolskim..no bo znane soki to robią 10 km dalej..Ale Dobra to fakt..Funkconuje powiedzonko o tym że to k/Limanowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: A lody o nazwie właściciela?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 16:38 To Limanowa leży k/Dobrej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: Z czym Wam się kojarzy IP: *.alan.krakow.pl 30.03.05, 13:52 z kolonią taka wakacyjną, gdzieś w latach 80-tych:) calkiem milo bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Teraz to już.. 02.04.05, 08:54 ..koloni nie ma, ale drzewej - waśnie w latach 80-tych, sporo dzieciaków przyjeżdżało (również z "zaprzyjażnionego" DDR-u) :) Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: Z czym Wam się kojarzy 10.04.05, 19:29 Mieszkaja tam, w Limanowej, ludzie chorobliwie ambitni. Chcieli byc wojewodztwem, ale przeskoczyl ich Nowy Sacz. Teraz rewanzuja sie temu miastu i probuja go opanowac, co sie udaje. Maja tu juz swojego Prokuratora Rejonowego, Komendanta Miasta.., pewnie niedlugo przylacza Nowy Sacz do Limanowej. Odpowiedz Link Zgłoś