Dodaj do ulubionych

Kto zdominuje Partie Demokratyczną w Krakowie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 21:57
No to ,kurcze ,koniec mojego wspierania Unii w Krakowie . Głosowałem na
Mazowieckiego,Kuronia, w międzyczasie na Rokitę , potem znów na
Mazwoieckiego ,Lassotę i na radnych z tego ugrupowania w moim okręgu .Ale
Hausner ? Ale inni z lewicy ? Ale Majchrowski ??? I niech mi panowie ze
starej Unii nie mówią że są gwarantem poprawności .Takiej poprawności to ja
nie chcę i opuszczam listę wiernych głosujących . A jak słyszę to jest wielu
takich jak ja.Szkoda etosu Unii ,szkoda fajnych ludzi ale wespół wzespół z
Hausnerem ,Majchrowkim i coraz większym betonem to już przesada ,a w Krakowie
to w szczególności .
Obserwuj wątek
    • Gość: tutu Zbyt wielu tu pamięta haniebną przeszłość Hausnera IP: *.crowley.pl 28.03.05, 22:13
      Jeden z głównych aparatczyków krakowskiej PZPR w stanie wojennym. Gość
      blokujący "nieprawomyślnym" kariery naukowe i wyjazdy zagraniczne, zmuszający
      wyjeżdżających na stypendia naukowe do podpisywania ubeckich kwestionariuszy z
      kim i o czym za granicą rozmawiali, kto się kontaktował z "wrogami
      ideologicznymi" itp. I ten ubecki nadzorca ma być czołową postacią Partii
      Etosu? :-)))
      Naukowiec od siedmiu boleści robiący profesurę rzutem na taśmę w ostatnich
      miesiącach panowania czerwonych, piszący bełkotliwe prace o wyższości
      gospodarki socjalistycznej nad kapitalistyczną ma przewodzić Partii Ludzi
      Rozumnych? :-)))
      Nędzny komunistyczny karierowicz i tchórz uciekający jak szczur z plajtującego
      politycznie rządu, oportunista broniący zawsze tylko swojego tyłka ma wejść w
      Krakowie na miejsce Mazowieckiego, Woźniakowskiego, Potockiego? :-)))
      Wolne żarty!

Polityczny trup poprowadzi to towarzystwo tylko do grobu. I niewielu zapłacze
      na stypie:-)
    • Gość: kubapowiatowy gorąca prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:33
      Ja bardzo przepraszam, i proszę – tym razem całkiem serio, bo sprawa jest
      poważna – żeby ktoś zorientowany wymienił, tak punkt o punkcie: cnoty, atuty,
      talenty, zalety oraz osiągnięcia J. Majchrowskiego.
      • retma Re: gorąca prośba 28.03.05, 23:13
        Rzeczywisćie ,to już jest koniec epoki . Teraz wyścig do "koryta" i walka na
        noże ,pewnie między betonem a resztkami dawnej unii . I z Majchrowskim ,
        Hausnerem ,pewnie dojdzie Jeszke, może Adamik , a może por.Borewicz ?.A nawet
        jeśli nie to już i tak wystarczy .Kończy się epoka Unii a zaczyna epoka Partii .
        I też beze mnie ....
        • zielonki Re: gorąca prośba 28.03.05, 23:23
          Ale żeby Meysztowicz się w to wmieszał też? Taki porządny cłop i do tego z zielonek. Z Okońskim, Majchrowskim, Hausnerem?
          Na Boga !!!
          • Gość: tutu Re: gorąca prośba IP: *.crowley.pl 28.03.05, 23:37
            zielonki napisał:

> Ale żeby Meysztowicz się w to wmieszał też? Taki porządny cłop i do tego z zie
            > lonek. Z Okońskim, Majchrowskim, Hausnerem?

Kasa misiu, kasa...
            A jaka partia przygarnie tą sierotkę gdyby zechciał wyjść z tego mętnego
            towarzystwa?

> Na Boga !!!

Eee, z Bogiem to oni nie mają wiele wspólnego.
      • Gość: krakowianin Re: gorąca prośba IP: *.devs.futuro.pl 29.03.05, 10:12
        On jest wielki i oby żył wiecznie
        • Gość: Grenadina Re: gorąca prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:18
          A kiedyś,jeszcze nie tak dawno,bo w styczniu ,unici wzdragali się na sygnały o
          sojuszu z ludźmi sojuszu ,w tym Belką ,Hausnerem i Kwaśniewskim.Sama słyszałam
          takie ostre wypowiedzi .Ale coś musiało się stać i się stało . Tylko że PD to
          nie UW . I chyba też na mnie nie mogą liczyć !
          • mmikki DEMOKRACI są także w KRAKOWIE 29.03.05, 10:50
            • twprezydent są także w KRAKOWIE - wśród SLD 29.03.05, 11:16
              Jesteś konformistą i karierowiczem?
              Działałeś w PZPR jak tow. Kubiak albo współpracowałeś z SB jak tow. Hausner?
              Jesteś w SLD, masz naturę szczura jak premier Belka i nie chcesz tonąć wraz z
              tą łajbą?
              Jesteś kulturalnym intelektualistą na miarę Frasyniuka?
              WSTĄP DO PD!
              Kariery nie zrobisz ale znajdziesz się w doborowym towarzystwie!
      • Gość: Zoran Re: gorąca prośba IP: *.autocom.pl 03.04.05, 00:31
        Wszystko to, o czym nie da się przeczytać w "Wyborczej" i felietonikach
        Mancewicza, który za punkt honoru obrał sobie niszczenie prezydenta (bo
        sprzeciwił się amerykańskiej agresji na Irak, gorąco wspieranej przez
        Mancewicza i kolegów). Zasługi? 1. Właśnie ten sprzeciw wobec kłamliwej i
        bezprawnej agresji (w Polsce taki gest wymagał olbrzymiej odwagi cywilnej, co
        powinien przyznać każdy, bez względu na opinie o ataku na Iraku). 2. Rozwój
        lotniska i tanie linie w Balicach - "Wyborcza" promuje p. Sepioła i udaje, ze
        Balice cokolwiek jemu zawdzięczają. 3. "Oddelegowanie" p. Pendereckiej i jej
        festiwalu do Warszawy - teraz tam przejada 1/3 całej kasy na miejską kulturę.
        POnoć już są pierwsze protesty. 4. W miarę sprawne rządy przy dominacji
        politycznych przeciwników w Radzie Miasta. 5. Sympatia wyborców, co
        nawet "Wyborcza" musiała przynać, bo tak wyszło w zamówionych przez redakcję
        badaniach opinii publicznej.
    • hm_tak Kiedy już opadną sztndary ... 29.03.05, 11:36
      ...to partię demokratyczną w Krakowie zdominuje jak zwykle Jaś Okoński i jego
      koleżanki z kolegami, którzy montują mu co 4 lata konieczne poparcie. Na
      szczęście Jaś Okoński zapragnie za 1,5 roku zostać prezydentem Krakowa, i
      poniesie spektakularną klęskę. Oczywiście niczego go to nie nauczy - i tak
      dalej. To czego ja mam szukać w Partii Demokratycznej? Ustawionych głosowań w
      Radzie Miasta? Napadów na Radnego Burkata, bo wykrył przekręty przy mostach?
      Braku planu zagospodarowania? Deweloperskich cudów nad planem i
      wyburzeń zabytków? Zanikania osobowości miasta? Tępej zabudowy najbardziej
      wartościowych okolic? Firmy "Salwador", albo cichego sojuszu pani
      dyrektor "Góralskiej" z byłym panem dyrektorem "Koźlińskim"?
      Dyskretna umowa z Rokitą zapewniłą juz Panu Prez. Majchrowskiemu drugą
      kadencję - chyba nikt nie ma wąpliwości.A co to oznacza? Że potrzeby
      gospodarcze popleczników Pana Rokity zostały zagwarantowane. A przez kogo?
      Odpowiedz sobie czytelniku sam - ja idę na kawę.
    • Gość: kubapowiatowy d... blada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:19
      Ja Cię bardzo przepraszam, ale nie jest dobrze - nawet po trzeciej „kawie”.
      Skoro lewica jest niby niegłupia, ale moralna inaczej, a prawica niby moralna,
      ale rozumna inaczej - to wydawać by się mogło, że jedynym rozwiązaniem będzie
      jakieś w miarę pozbierane centrum. Tymczasem to centrum, w wydaniu krakowskim,
      to ani uczciwe, ani pozbierane. No to co my mamy robić, do jasnej anielki?!
      A może, na złość im wszystkim zagłosować na samoobronę?
      • papp Epi-centrum 29.03.05, 16:08
        Takie centrum to ja p..cze . Okoński z Hausnerem - to ma być centrum ????
        Chyba epicentrum niezłego wybuchu .I na to się w Krakowie zanosi przy takim
        układzie .Chyba się przeproszę z Platformą ,choć też mają nieźle za uszami.
        • mmikki zdomunuje ten, kto się zapisze 29.03.05, 18:53
          poniżej link dla chętnych
          • zielonki Re: zdomunuje ten, kto się zapisze 29.03.05, 19:06
            Tu jest lepszy:
            www.upr.pl/loader.php/pl/sites/upr/www/sympatycy/
            • Gość: kubapowiatowy najwyższy czas dać komuś d…? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 19:43
              Ja bardzo przepraszam, ale po ostatnich występkach Michalkiewicza, to myślałem,
              że łączycie się z rydzykowcami albo giertychowcami. I że powstaje jakaś UPR-RM,
              albo inny LUPPER.
              • Gość: akf Re: najwyższy czas dać komuś d…? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:17
                Kubopowiatowy: Trzeba było słuchać Michalkiewicza uważnie. On podkreślał, że
                chodzi mu o wolność słowa i występuje głównie przeciwko temu, że
                tzw. "autorytety moralne" - i jeszcze inni, wiadomo kto - zdecydowali stanowczo
                zamknąć usta tym, którzy mają "nieprawomyślne" poglądy. Michalkiewicz jest
                klasycznym UPRowcem i ogromną wagę ma dla niego gospodarka - sojusz UPR z
                Giertychem nie jest możliwy. Tak sądzę.

A udecja nareszcie odkryła karty... W Krakwoie po tym zagraniu ma marne szanse.
                W Krakowie zawsze ona była bardziej sensowna niż centralnie. A teraz? Po
                sujuszu z komuną? Stracone złudzenia...
                • Gość: kubapowiatowy Re: najwyższy czas dać komuś d…? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:42
                  Ja bardzo przepraszam za ostre i dosadne słowa, ale uważam, że nikt przyzwoity
                  nie ma prawa „kolegować” się z tą toruńską zarazą. A on się koleguje, i to dość
                  blisko, co wielokrotnie widziałem i słyszałem (bardzo uważnie zresztą). Dlatego
                  nie bajeruj (o wolności słowa i jej „obronie”), bo jesteśmy ludźmi dorosłymi i
                  (jak sądzę) w miarę inteligentnymi. Chyba że to już przestało się liczyć?
                  A pomijając tzw. przyzwoitość (i jej pochodne), to co u tych czarnych
                  populistów ma do szukania liberał?!
            • hm_tak Re: zdomunuje ten, kto się zapisze 29.03.05, 19:50
              Szczególnie podoba mi się ten fragment:
              '...Fatal error: Call to a member function on a non-object
              in /home/users/upr/ariadne/lib/includes/loader.web.php on line 225..."
              • zielonki Re: zdomunuje ten, kto się zapisze 30.03.05, 01:19
                Tak działa wstępna selekcja.
          • hm_tak Mój kłopot polega na tym, że jestem już dorosły... 29.03.05, 19:47
            ...a zdominuje ten, kto się PRZEpisze. Ale życzę jak najlepiej. Przypominam, a
            nie jest to wielkie odkrycie, ze aparat zawsze ogrywa masy członkowskie.
            • Gość: kubapowiatowy Re: Mój kłopot polega na tym, że jestem już doros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 19:59
              A może ten aparat, to on ogrywa tylko ciemne masy, a te oświecone nie? W końcu
              to Kraków!
              • Gość: Masterplan Re: Mój kłopot polega na tym, że jestem już doros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:01
                Człowieku,zobacz jak było ? Był sobie Szen ,wcześniej Rokita ,
                Gerlich ,Kracik ,Meysztowicz , w międzyczasie Lassota a teraz ??? Ostał się
                Okoński ,a wcześniej odeszli i Gerlich ,i Kracik,i Lassota - a to było
                centrum .Teraz ? Okoński z Hausnerem ? A Mazowiecki ,Onyszkiewicz ,Geremek
                daleko a Okoński z Hausnerem bliziutko .I to oni rozdzielą karty . No ale
                przecież nie muszę na nich głosować !!!
                • Gość: UWi Deklarację PD podpisało 3000 ludzi;80% bezpartyjny IP: *.ghnet.pl 30.03.05, 02:38
                  ch. Do UW w Małopolsce jak można przeczytać w artykule przyszło 160 osób
                  (faktycznie o wyborów do PE trwa duży napływ). Z SLD jak dotąd nikt. Na
                  Krakowskiej konwencji było wielu starych Unitów - proszę zaglądnąć na
                  informację o konwencji: demokraci.pl. Żadnych rozmów między MC i młodzieżówką
                  SLD w Krzysztoforach nie było. Mnie nowa inicjatywa średnio się podoba, ale
                  poparła go właśnie część "starej Unii", wcale nie Okoński; że nie wspomnę kilku
                  wymienionych w komentarzach nazwisk, co to z uni "niestety" odeszły, ale na
                  informację o nowej inicjatywie już się do PD dobijali. MC jest obecnie
                  najmocniejszą módzieżówką w Krakowie. UW posiada dwa bardzo mocne koła z
                  młodymi ludźmi i znajdą się oni na listach. Wśród członków UW znajdują się
                  krakowscy liberałowie. Więc nie rozpędzajmy się z tą krytyką. Zapraszamy
                  natomiast do PD a jeśli ktoś woli PO to też jest w Małopolsce. Wszystko można
                  zmienić tylko powolutku i z cierpliwością. Od pisania na forum scena polityczna
                  w Polsce się nie zreformuje.
                  • hm_tak Re: Deklarację PD podpisało 3000 ludzi;80% bezpar 30.03.05, 10:44
                    "Wszystko można zmienić tylko powolutku i z cierpliwością. Od pisania na forum
                    scena polityczna w Polsce się nie zreformuje."

To duże novum,że od pisania na forum i tak dalej. A od czego, jeśli wolno
                    spytać - zreformuje się scena polityczna w Polsce, jeśli nie od celowego
                    informowania ludzi podobnych sobie o własnych poglądach, i to poprzez niezły
                    dobór (kierunkowy) próby, jakim niewątpliwie jest sieć? Przecież o rzeczach,
                    które tu wypisujemy - przynajmniej o części - nie słyszałeś. Ja własnie
                    powolutku i z cierpliwością zmieniam Twoje poglądy. Dostarczam informacji,
                    zachęcam do refleksji, do sposobu wymianmy myśli, a to by się temu i owemu
                    przydało, sądząc po zawartości wątku o radnym BK, czyż nie??
                    • Gość: UWi Dziekuję za informację. Żeby było precyzyjnie popr IP: *.ghnet.pl 30.03.05, 12:10
                      wiam. Od samego! pisania na forum nic się nie zmieni. Radny bk nie ma nic do
                      PD. I proszę pamiętać, że dyskusja to wymiana informacji (m.in), a te które
                      podała GW wraz z Państwa sugestiami są po prostu niezgodne z prawdą. Więc w
                      powyższym tekście je sprostowałem.
                      • b.krakus Re: Dziekuję za informację. Żeby było precyzyjnie 30.03.05, 13:02
                        Ja bardzo przepraszam, ale w takim razie po co to (sprostowanie) w ogóle robisz?
                      • hm_tak Re: Dziekuję za informację. Żeby było precyzyjnie 30.03.05, 13:29
                        Ale ekstra - to ja bym się chciał dowiedzieć, które z moich sugestii są
                        niezgodne z prawdą? A za to co Gazeta - to ja "nie teges". Niechże sobie Gazeta
                        radzi sama. Odpowiedzialnośc zbiorowa mnie nie bierze.
                        • Gość: UWi A do czyjego posta odnosiło się sprostowanie?? IP: *.ghnet.pl 31.03.05, 17:51
                          jw
    • Gość: WOJNAR ja zawsze głosowałem na UW i dalej będę po grób i IP: 62.111.139.* 30.03.05, 10:13
      nic mnie do tego nie zrazi , no chyba zeby z Lepperem albo z Giertychem poszli,
      ale to nierealne.
      Zatem głosuje na UW, alboi na to co powstanie i Hausner wogole mi nie
      przeszkadza.
      Głosowałem na Kuronia a Kuroń był dwa razy bardziej lewicowy niz Hausner zatem
      wszystko gra.
      • zambro Re: ja zawsze głosowałem na UW i dalej będę po gr 30.03.05, 11:01
        Teraz jest nieco inna sytuacja. Normalni ludzi czy bedą głosować na Unię czy
        SDPL to bedą głosować przeciwko Giertychowi czy Wassermanowi czy Rydzykowi. I
        takich głosów jest potrzeba jak najwiecej.
        • twprezydent Aż po grób? To już niedługo. Polityczne trupy. 31.03.05, 10:39
    • b.krakus niech struktury skruszą mury 30.03.05, 14:40
      Struktury, kadry, zapasy, zapisy, prze_pisy i popisy. Dostojne oldboye,
      doświadczone średniaki, czysto ideowe młodzieżówki - i całe to, mniej lub
      bardziej pospolite po_ruszenie. Tylko żadnego bilansu, programu, nowego
      otwarcia, refleksji albo rachunku sumienia – o pokucie już nie wspominając.
      Chociaż raz do roku, na przykład na Wielkanoc!
      To chyba jednak ateistyczna lewica.
    • Gość: Drt Linia podzialow sie zmienia... IP: *.univ-lyon2.fr 30.03.05, 16:17
      Wydaje mi sie iz, czas zakonczyc podzialy na bylych komunistow i opozycje.
      Minelo juz 15 lat i linia owych podzialow przesunela sie w strone programu,
      ideologii a nie korzyni historycznych. Dlatego podoba mi sie nowo powstala
      inicjatywa, nie daltego kto ja tworzy ale ze zaciera podzial ktore dla mnie
      osobiscie po 15 latach nie ma wiekszegho znaczenia. Duzo bardziej niebezpieczni
      dla demokracji i przyszlosci polski wydaja mi sie lepperzy, giertychowcy...a
      nie byli komunisci...bo tych prawdziwych i tak coraz mniej. Zgadzam sie z
      jednym przedmowca, iz taki Hausner jest duzo wiekszym libaralem i bardziej
      odpowiedzialnyum za panstwo niz skrajana prawica czy lepperowcy.Czas patrzec w
      przyszlosc a nie na stare podzialy, bo na tym nic nie zbudujemy...Mnie z
      trudnoscia pogodzic sie z tym mariazem ale jesli tak bedzie lepiej dla Polski
      to moze czas skonczyc ze starym podzialem... Takze zycze jak najlepiej nowej
      inicjatywie. Pozdrawiam wszystkich!
      • Gość: Perystaltyk Re: Linia podzialow sie zmienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:18
        Mądrze piszesz,ale nie masz racji .I nawet nie chodzi o konkretne osoby ,choć
        tu rzeczywiście można mieć wiele zastrzeżen,ale o tym za chwilę .Pojawie się
        bowiem tutaj taka teza ,że trzeba wreszcie zakopać stare podziały ( vide post
        komuna vs. post solidarnośc) ,że teraz są nowe osie sporu - anty europejskość i
        pro europejskość ,i z dwoga złego lepszy Hausner i Belka niż Giertych czy
        Lepper,czy Kaczyński czy Rokita . Atrakcyjne tylko nie prawdziwe .O ideach ,o
        programach świadczą efekty i to co zrobiono i co się realnie proponuje . Otóż
        wydaje mi się ,że propozycje PD to kierunek z jednej strony idealistyzcznej
        utopi a z drugiej ostrej walki o utrzymanie władzy albo części tej władzy . A
        pro europejskość jest tylko kamuflażem dla własnych interesów. I o to chodzi w
        tej rozgrywce .Znowu mądrasy wykorzystują naiwniaków . A dzieje się to kosztem
        Unii , i tego szkoda . Zmieniam front i głosuję na PO. Wole czytelne ,w pełni
        zrozumiałe i przewidywalne sytuacje . I taka jest racjonalna interpretacja
        zwrotu i perspektyw PD .
        • Gość: alicja Re: Linia podzialow sie zmienia... IP: *.net.autocom.pl 31.03.05, 17:32
          Wolisz Perystaltyku głosować na PO bo są w tej partii liderzy CZYTELNI.
          Nie wiem kogo przeczytałeś z PO, ale gdy ma śię popierać Radziszewską kłamczuchę
          / Ust. 203 i tylko tyle, a ile kłamstw o przygotowaniu!!/ czy bezideowca Rokitę
          to uważam, że wybór jest jednoznaczny. Bez nich bo nie głosuje sie na
          zakłamanie, antypolskość, bylejakość polityczną i GIGANTYCZNE LENISTWO. Nawet
          Tusk nie może pochwalić się czymkolwiek merytorycznym bo tak jak Rokita nigdy
          nie pracował. Niby wywodzą sie z wojującej Solidarności, ale ją totalnie
          lekceważą. Robią to dlatego, że gardzą Polakami i Polską. Głosuj na zdrowie
          swoje, a na większą biedę w kraju. Bież odpowiedzialność i miej dobre
          samopopczucie. Pozdr. alicja.
          • Gość: Perystaltyk Re: Linia podzialow sie zmienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:35
            Dziękuję za pozdrowienia ,ale nie zgadzam się z Tobą.Uważam,że w obecnej
            sytuacji Polsce potrzebni są wizjonerzy z umiejętnością wdrażania tych
            wizji,potrzebni są zwyciężający liderzy z realnymi pomysłami.Niestety ,mimo że
            wielokrotnie na Unię głosowałem nie widzę takich ludzi .Szanuję głęboko
            Mazowieckiego czy Frasyniuka ,ale ich skuteczność jest taka sobie a dołączenie
            do nich karierowiczów w rodzaju Hausnera czy Belki pokazuje ,że do
            nieskuteczności dojdzie jeszcze karierowiczostwo .To jest mieszanka nie do
            zaakceptowania . I nie chodzi tu o lewicowość H czy B tylko o ich bezideowość i
            próbę załapania się do nowej tratwy ratunkowej . I tego nie mogę
            zaakceptować .I daltego naPD nie zagłosuję ,zresztą nie tylko ja ale wielu
            innych głosujących na UW dotychczas!
    • mmikki DEMOKRACI i sympatycy UW - tutaj link 31.03.05, 02:11
      • saint_miki Re: DEMOKRACI i sympatycy UW - tutaj link 31.03.05, 13:26
        www.attac.pologne.com/akces/deklaracja.pdf
      • Gość: kubapowiatowy aksjolgia retoryczna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.05, 14:23
        Ja Cię bardzo Mmikki ppprzepraszam, ale Ty nam nie pisz JAK się mamy zapisać,
        tylko PO CO?
        • mmikki Re: aksjolgia retoryczna 31.03.05, 17:45
          odpowiedzi o sens musisz poszukać w sobie, ja Ci pokazuję sposób
          • Gość: kubapowiatowy Re: aksjolgia retoryczno-anatomopatologiczna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.05, 23:44
            Ja bardzo przepraszam, ale szukam tego w sobie i szukam, cały się już
            rozbabrałem – i nic!
            • twprezydent Tylko rektoskopia pomoże Ci znaleźć to miejsce 01.04.05, 00:19
              Gość portalu: kubapowiatowy napisał:

> Ja bardzo przepraszam, ale szukam tego w sobie i szukam, cały się już
              > rozbabrałem – i nic!

A ja wiem gdzie mam Unię Demokratyczną i jej późniejsze mutacje oraz alianse z
              SLD-owcami!
              Może szukasz, że tak powiem, z niewłaściwej strony?
            • mmikki Re: aksjolgia retoryczno-anatomopatologiczna 01.04.05, 08:00
              Gość portalu: kubapowiatowy napisał(a):

> Ja bardzo przepraszam, .... cały się już
              > rozbabrałem – i nic!

to troszke sie ubierz, bo noce jeszcze chłodne
              boję się, że mi sie przeziebisz i nie spotkamy sie na kongresie
              załozycielskim ;-))
              • Gość: kubapowiatowy Re: aksjolgia retoryczno-anatomopatologiczna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.05, 10:50
                Ja bardzo przepraszam, ale gdzie i kiedy jest ten kongres? I czy można, ot tak,
                przyjść i się przysłuchać?
                Oczywiście, jak się człowiek już trochę pozbiera.
    • Gość: Kolo Jaeschke wypadl, Mloda Socjaldemokracja udupila go IP: *.ipt.aol.com 31.03.05, 19:57
    • Gość: Stach SM Re: Kto zdominuje Partie Demokratyczną w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:26
      Zapewne uczyni to największy karierowicz farbowaniec MAłopolski Prof. docent -
      dogrosz HAUSNER i dobierze sobie wiodkich kumpli. Pożyjemy - zobaczymy.
      A jak mu nie wyjdzie to powinien wyjechać na uniwersytet np. ŁOMONOSOWA w
      Moskwie i wykładać lentexem lub linoleum aule i sale wykładowe.
    • Gość: kubapowiatowy Re: Kto zdominuje Partie Demokratyczną w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:03
      Ja bardzo przepraszam, ale czy to już się wyjaśniło?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka