Gość: Mikołaj IP: *.acn.waw.pl 19.06.02, 21:01 ...czyli o: -Idolu - MŚ w piłce i o wszystkim innym:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muzaaa Re: Wątek o wszystkim... 19.06.02, 21:04 Omal wysypki nie dostalam kiedy tu zagladnelam. MS do oslej lawki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wątek o wszystkim... 19.06.02, 21:14 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > ...czyli o: > -Idolu o czym ? > - MŚ w piłce hiszpania, hiiiszpaaaniaaaa rulez !!! musza wygrac, a przynajmniej dojsc do finalu, pomijam nawet glupi zaklad klasowy, ja ich po prostu uwielbiam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Wątek o wszystkim... IP: *.sp / 192.168.5.* 20.06.02, 09:13 To WSZYSTKO jest takie piękne!!! ;) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Wątek o wszystkim... 20.06.02, 09:21 mikolaj7 napisał: > hiszpania, hiiiszpaaaniaaaa rulez !!! maszynka czeka... reszte włosów chcsz postawić na cukier, białko czy lakier? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wątek o wszystkim... 20.06.02, 10:21 m.in napisał(a): > mikolaj7 napisał: > > hiszpania, hiiiszpaaaniaaaa rulez !!! > > maszynka czeka... > reszte włosów chcsz postawić na cukier, białko czy lakier? hmm... moze lakier? ale jak juz ma byc irokez to moze niebieski ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Wątek o wszystkim... 20.06.02, 10:37 myśle, ze sam szczyt grzebienia można by zrobić w odmiennym kolorze (zółty?) przy czym zaznaczam: irokeza zrobie ale przy farbowaniu nie licz na mnie! dziewczyny to potrafią.... Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Wątek o wszystkim... 20.06.02, 09:25 M7, mój kolego miał kiedyś irokeza... to nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wątek o wszystkim... 20.06.02, 10:21 an-nah napisał(a): > M7, mój kolego miał kiedyś irokeza... to nie boli... nie boli fizycznie... ale psychicznie :D Odpowiedz Link Zgłoś