Dodaj do ulubionych

07 zgłoś się...

21.06.02, 16:48
pomijając, naszego krakowskiego posełka-pijaczka, kopalnia wiedzy - tylko
dzisiaj: hasło barmanki "lorneta i meduza" ( a co to młodzieży, co, tylko niech
starsi nie podpowiadają ), "panie to były za sanacji , a teraz to są
obywatelki", "potrzebuję klamkę - ciężko będzie, mogę załatwić, ale
pustą ", "spieprzaj na drzewo banany prostować"
a wiecie czym zawinił główny przestępca ? podrabiał czekoladę na skalę
przemysłową !!!
co kolejny odcinek, to sikam ze śmiechu ( ten holyłódzki sznit )
:c)
Obserwuj wątek
    • dora5 Re: 07 zgłoś się... 21.06.02, 16:53
      ojej był już:-(((( akurat nikogo nie ma jeszcze w domu, więc nikt by się ze
      mnie nie śmiał że oglądam asa wywiadu i jaszczuka i te dialogi..niech się
      kabaret OTTO schowa:-))))
      • peteen Re: 07 zgłoś się... 21.06.02, 16:54
        jest jeszcze !!!
        • dora5 Re: 07 zgłoś się... 21.06.02, 16:56
          taaak?! juz lece, pa:-D
    • fugazzi Re: 07 zgłoś się... 21.06.02, 20:35
      4 czerwca widziałem Waszego posła na dworcu w Krakowie. Na żywo!!! Ja to mam
      szczęście:)))

Pozdrawiam, Fugazzi...
      • Gość: trudny Re: 07 zgłoś się... IP: *.sp / 192.168.5.* 22.06.02, 13:47
        fugazzi napisał(a):

> 4 czerwca widziałem Waszego posła na dworcu w Krakowie. Na żywo!!! Ja to mam
        > szczęście:)
        I jak myślisz on tam sypia? Czy może to kolejne wcielenie przyjaciela ludu
        dworcowego. On ma faktycznie facjate dworcowego żula i aż podziwiam Twoją
        spostrzegawczość żeś potrafił wyłowić taki egzemplarz pośród czerwonych mord...
        Oczywiście myślę o rumianości twarzy wywołanej intensywnością spożywania
        wybornych trunków, ogorzałości naturalnej i truskawiejących sezonowo nosków.
        Pozdrawiam peronowo
        trudny;-)

• Gość: Frodo Re: 07 zgłoś się... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 17:01
          Trudny, ale ty jesteś burakiem! Czy to wszystko z trudnego dzieciństwa się
          wzięło? Czy twój ukochany tata zapinał cię w pupę?
          • Gość: peteen Re: 07 zgłoś się... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 17:50
            prawdopodobnie nie zrozumiałeś postu trudnego, szkoda, bo byś się uśmiał...
            • Gość: trudny Re: Peteen... zgłoś się...albo jak chcesz IP: *.sp / 192.168.5.* 22.06.02, 17:56
              Pozdrawiam upalnym popołudniem. A wianek jaki masz jeszcze puścić wieczorem? No
              nie wiem czy na wodę , ale nad wodą ostatnie wianki tej wiosny polec powinny...
              Ale czas świętojański okrutny, co nie?
              ;)trudny
              • Gość: peteen Re: Peteen... zgłasza się...bo chciał IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 18:07
                pozdrawiam ze stanu półpłynnego ( ach te upały !)
                jestem starym specjalistą od pozbawiania wianków, jakkolwiek by to nie
                brzmiało; nad wisłę pojechała moja córka, ja nie przepadam za montażami słowno-
                muzycznymi systemu 'światło i dźwięk'
                :)))

• Gość: trudny Re: Peteen... zgłasza się...bo chciał IP: *.sp / 192.168.5.* 22.06.02, 18:18
                  Ale wał dziś będzie pełen wałów...
                  ( No wybacz ale nie da się powiedzieć , że bulwar bedzie pełen bulwarów.
                  To bulwarsujące...
                  trudny;-)
          • Gość: trudny Re:Frodo zgłoś się... IP: *.sp / 192.168.5.* 22.06.02, 17:52
            Gość portalu: Frodo napisał(a):

> Trudny, ale ty jesteś burakiem! Czy to wszystko z trudnego dzieciństwa się
            > wzięło? Czy twój ukochany tata zapinał cię w pupę?
            A możesz mi wyjaśnić w czym Twój problem?
            Na czym to polega, że dostępuje zaszczytu tak zrecznego epitetu od tak uroczego
            rozmówcy?
            Burak. Według mojego przekonania chodzi Ci zapewne o jakiś pejoratyw, czy tak?
            Czy też może życzyłbyś sobie abym nie zabierał głosu wcale a jeśli to aby brzmiał
            tak jak sobie tego życzysz?
            Zaś co do dzieciństwa to odnoszę wrażenie że Twoje to jeszcze rozdział nie
            zamkniety...i życzę trwania w nim oby jak najdłużej. I szansa na owe "zapięcie "
            w pupę być może i od ukochanego taty dłużej przy Tobie będzie...
            trudny

• fugazzi Re: 07 zgłoś się... 22.06.02, 18:04
          No nieeeeeee. Ja posła widziałem jako przyszłego pasażera kolejowego. A dlatego
          o tym piszę, ponieważ dla mnie, jako prostego człowieka, przyjezdnego,
          spotkanie posła było przeżyciem politycznym;)

Pozdrwiam, Fugazzi...
          • Gość: peteen Re: 07 zgłoś się... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 18:09
            dla niego samego spotkanie z samym sobą jest przeżyciem...
          • Gość: trudny Re: 07 zgłoś się... IP: *.sp / 192.168.5.* 22.06.02, 18:17
            fugazzi napisał(a):

> No nieeeeeee. Ja posła widziałem jako przyszłego pasażera kolejowego. A dlatego
            >
            > o tym piszę, ponieważ dla mnie, jako prostego człowieka, przyjezdnego,
            > spotkanie posła było przeżyciem politycznym;)
            >
            >Och to przeżycie godne pozazdroszczenia i jeszcze pewnie poseł jako człek
            życzliwy, uduchowiony i medialnie doskonały pokazywał Ci swój kolejowy bilet...
            taki z fotografia i wieloma pieczęciami...ach doprawdy jakże mi żal żem nie mógł
            brać udziału w tej trzygodzinnej bez mała metafizycznej podróży.
            Co tam polityka! Podróże, bliskość ciał w dudniącym po szynach wagonie naszej
            kapitalnej kolei, i ten barowy przedział i te tematy ludzkiej dyskusji...och ale
            mi żal...
            Pozdrawiam peronowo i sokistycznie
            trudny;;;-)))
            • fugazzi Re: 07 zgłoś się... 23.06.02, 01:06
              Hmmmm, aż głupio mi dementować. Spotkałem posła w przelocie, nie doświadczyłem
              wspólnej podróży.

Pozdrawiam, Fugazzi...
    • Gość: Borewicz 07 zgłasza się... n/txt IP: *.krakow.pl 21.06.02, 21:43
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka