sibeliuss 27.01.13, 19:09 www.wykop.pl/ramka/1392171/ugotowani-i-ukryta-prawda-tvnu/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_rz Re: TVN nas roluje 27.01.13, 23:06 kto ogląda te programy ten.....trąba...a można pójśc w tym czasie na spacer, albo poczytać książkę, wypić wódkę z kolegą Odpowiedz Link
kriss67 Re: TVN nas roluje 27.01.13, 23:17 Jak to swego czasu spiewał Kazimierz Staszewski: "mózgów mielenie na TVN-ie" Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TVN nas roluje 27.01.13, 23:23 Każda stacja publiczna nas roluje. Dlatego oglądam tylko TLC i Discovery Odpowiedz Link
kriss67 Re: TVN nas roluje 27.01.13, 23:43 Ostatnio pasjami połykam Viasat History. Polecam. TVN-u nie oglądam wcale. Obca mi jest stacja "Walter, mordo ty moja". Odpowiedz Link
marcin_rz Re: TVN nas roluje 29.01.13, 14:33 TLC? lubisz lifestylowe kanały? polecam ci BBC Knowledge do zestawu z Discovery Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TVN nas roluje 28.01.13, 08:16 1zorro-bis napisał: > nie ogladam polskiej TV.... > No i...? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: TVN nas roluje 29.01.13, 14:32 i mam spokoj.... sibeliuss napisał: > 1zorro-bis napisał: > > > nie ogladam polskiej TV.... > > > No i...? > Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: TVN nas roluje 29.01.13, 14:34 TVN-u nie oglądam, bo to po prostu tandeta udająca inteligentną rozrywkę. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: TVN nas roluje 29.01.13, 14:38 mam tylko Polonie - tragedia. Historie - non stop filmy o bohaterstwie Polakow. Kulture - czasem do strawienia... Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: TVN nas roluje 29.01.13, 15:01 1zorro-bis napisał: > mam tylko Polonie - tragedia. Widzowie z Szikago, czego oczekiwać... > Historie - non stop filmy o bohaterstwie Polakow. A co w tym złego? Historię mamy taką, a nie inną. Zresztą, na TVP są też dobre dokumenty, nie tylko o Polsce. A co do bohaterskich filmów to właśnie najwięcej puszczają ostatnio filmów jugosłowiańskich na temat II wojny światowej -tam o dopiero jest patos, ale i hollywoodzka epika > Kulture - czasem do strawienia... > Fakt, niby ambitna stacja, ale jak czasem puszczą "Złoto dezerterów" to żołądek chce się sam opróżnić... Odpowiedz Link