Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 23.06.02, 00:20 Dzisiaj przemeczyl 3 mile (prawie 5 km). A jak tam Kwasniewski? biega czasami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Re: Prez. Bush biega 23.06.02, 00:24 Na ten temat to ja z Toba nie pogadam a wygląda, że poza nami nie ma tu już nikogo. Mikołaj poszedł wybierać fryzurę a ja zaraz pojdę spać. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Prez. Bush biega 23.06.02, 00:40 kathy38 napisał(a): > Na ten temat to ja z Toba nie pogadam a wygląda, że poza nami nie ma tu już > nikogo. Mikołaj poszedł wybierać fryzurę a ja zaraz pojdę spać. Dobranoc. Dobranoc! ja tez zaraz lece spac :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Prez. Bush biega 23.06.02, 00:42 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Dzisiaj przemeczyl 3 mile (prawie 5 km). skurczybyk... ja bym nie przebiegl nawet kilometra. moze bym szybko przeszedl, ale bieganie mnie meczy od razu... > A jak tam Kwasniewski? biega czasami? a wyglada jakby biegal? hehe w tenisa moze gra :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Prez. Bush biega IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 01:32 kwachu biega czasami. do klopa. jak go przyprze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel Re: Prez. Bush biega IP: *.client.attbi.com 23.06.02, 01:43 Gość portalu: peteen napisał(a): > kwachu biega czasami. do klopa. jak go przyprze... hehe to cienki leszcz bo krolow tam nosili na rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prez. Bush biega IP: *.client.attbi.com 23.06.02, 01:45 Gość portalu: posel napisał(a): > Gość portalu: peteen napisał(a): > > > kwachu biega czasami. do klopa. jak go przyprze... > > hehe to cienki leszcz bo krolow tam nosili na rekach. Kurde ale mi sie dwoi. Prokocim mial byc. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Prez. Bush biega 23.06.02, 11:52 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gość portalu: posel napisał(a): > > > Gość portalu: peteen napisał(a): > > > > > kwachu biega czasami. do klopa. jak go przyprze... > > > > hehe to cienki leszcz bo krolow tam nosili na rekach. > > Kurde ale mi sie dwoi. Prokocim mial byc. tak, tak... chcialoby sie korzystac z roznych ksywek, co? moze wtedy admin mial racje, ze piszesz jako rozne osoby? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Prez. Bush biega 23.06.02, 01:44 Bush biega, poniewaz nie chodzi. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prez. Bush biega IP: *.client.attbi.com 23.06.02, 01:46 No przeciez biegal dzisiaj 3 mile na jakis tam "szlachetny cel". Widzialem na CNN. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Prez. Bush biega 23.06.02, 01:49 Jedyny szlachetny cel biegania to oczywiscie trzymanie dobrej kondycji i dbanie o zdrowie. A Bush przez to ze nie ma okazji do chodzenia (no wiesz spacery i te sprawy) to po prostu biega. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prez. Bush biega IP: *.client.attbi.com 23.06.02, 01:52 Ale 3 mile zaliczyl i jeszcze cos powiedzial do mikrofonu. Ja ostatnio tak biegalem jak mnie gonil-wlasciciel ogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Prez. Bush biega 23.06.02, 01:55 Wiem, takie symbole to sa tutaj bardzo w cenie. To co Bush skorzystal to jego, bieg to zdrowie. Ja nie lubie biegac... chyba jestem juz chora. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Prez. Bush biega 23.06.02, 01:56 Rafal, ciekawe cos ty zbroil w tym ogrodzie. Moze mi kiedys opowiesz:) teraz ja uciekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prez. Bush biega IP: *.client.attbi.com 23.06.02, 02:03 Jablka, gruszki ale moje ulubione to truskawki i agrest. Jednak najbardziej buszowalem na swierze orzechy. Takie w zielonych skorupkach co dopiero pekaly. Tesknie za takimi, palce brazowe ale smak....hmmm nie z tej ziemi. Ma ktos drzewo w Chicago? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGAZYN Re: Prez. Bush biega IP: *.proxy.aol.com 23.06.02, 06:39 Proksiu,co Ty tak z tym Krzakiem bez przerwy? Takiemu BOOCOWI jakim jest on tylko bieganie zostalo i oby dobiegl do konca kadencji,czego mu wspanialomyslnie po katolicku nie zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Prez. Bush biega 23.06.02, 11:53 Gość portalu: MAGAZYN napisał(a): > Proksiu,co Ty tak z tym Krzakiem bez przerwy? Takiemu BOOCOWI jakim jest on > tylko bieganie zostalo i oby dobiegl do konca kadencji,czego mu wspanialomyslni > e > po katolicku nie zycze! > ale mowisz o polskim krzaku, czy amerykanskim? hehe kazdy kraj ma swojego krzaka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Prez. Bush biega IP: *.krakow.pl 23.06.02, 10:52 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Dzisiaj przemeczyl 3 mile (prawie 5 km). > A jak tam Kwasniewski? biega czasami? Kwachu biega ale do baru po wódke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn Re: Prez. Bush biega IP: *.proxy.aol.com 23.06.02, 15:17 Do M7: Otoz to,chopcze otoz to! Ten tutejszy ma wyzsza technike przy sobie i wybory wygral w stylu Naszej kochanej Korei podczas M.Sw. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Prez. Bush biega 23.06.02, 15:26 Gość portalu: Magazyn napisał(a): > Do M7: Otoz to,chopcze otoz to! > Ten tutejszy ma wyzsza technike przy sobie i wybory wygral w stylu Naszej > kochanej Korei podczas M.Sw. wiem, caly swiat widzial ;-) ale na widok zwrotu 'nasza kochana ...' bardzo sie burze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn Re: Prez. Bush biega IP: *.proxy.aol.com 23.06.02, 15:35 To mialo byc w "cudzem slowie". M7 dzisiaj u Was "Dzien Ojca" jest,postawiles "starooszkowi" PYFO? Pozdrawiam Wsjech Faterow z krakowskiego Foruma, a w szczegolnosci z WOLNICY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Prez. Bush biega 23.06.02, 16:07 Gość portalu: Magazyn napisał(a): > To mialo byc w "cudzem slowie". i tak bluznierstwo ;-) > M7 dzisiaj u Was "Dzien Ojca" jest,postawiles "starooszkowi" PYFO? e nieee... moze za rok :P > Pozdrawiam Wsjech Faterow z krakowskiego Foruma, a w szczegolnosci z WOLNICY!!! > Odpowiedz Link Zgłoś