Gość: agggggggga IP: *.crowley.pl 11.04.05, 15:18 szukam kogoś kto dobrze i nie drogo zrobi mi projekt indywidualny domu ok120m2.\ Zależy mi żeby była to osoba "wypróbowana" moze macie kogoś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witruwiuszowicz Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:43 Talowski będzie dobry, tylko nie wiem czy jest tani oraz czy zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:06 jesli chodzi o okolice Krakowa to znam mlody zespol projektowy architekt i konstruktor, są dobrzy i raczej niedrodzy, na pewno konkurencyjni. Za caly projekt domu (150m2)z wszystkimi branzami placilem ok 5-6tys zl. Namiar na projektanta 0 502 832 953, warto pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.number / *.in-addr.btopenworld.com 19.04.05, 02:55 Pan Foster jest dobry. Nie jest tani ale ma swietne referencje i znany na calym swiecie. Wpisz w obojetnie jaka przegladarke ,a znajdziesz kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marceli Szpak Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:16 rob ll rob-ol ll gupol pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopisma odwiedz strone www.architekci.pl 19.04.05, 23:07 moze tam cos znajdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZA Re: odwiedz strone www.architekci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:53 ZNAM NIEDROGIEGO ARCHITEKTA ALE ON NIE MA TELEFONU , SAMOCHODU ALE MA 80 LAT, TELEFONU NIE DAM BO I PO CO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perla36 Re: odwiedz strone www.architekci.pl 20.08.05, 16:44 Gość portalu: ZUZA napisał(a): > ZNAM NIEDROGIEGO ARCHITEKTA ALE ON NIE MA TELEFONU , SAMOCHODU ALE MA 80 LAT, > TELEFONU NIE DAM BO I PO CO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:47 Gość portalu: agggggggga napisał(a): > szukam kogoś kto dobrze i nie drogo zrobi mi... Odpowiedz Link Zgłoś
mjodlovski ~~~~~TANI ARCHITEKT~~~~ 26.08.05, 12:48 Tanie biuro, młody zespół, wiele dobrych projektów ,projekty adaptacyjne budowlane wystroje wnętrz..., sama korzystałam i mam zniżkę - myśle że i ty mozesz mieć kontakt na maila- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.05, 15:37 polecam: lachimus@tlen.pl tani i ze smakiem Odpowiedz Link Zgłoś