Dodaj do ulubionych

dobrego, niedrogiego architekta polećcie proszę

IP: *.crowley.pl 11.04.05, 15:18
szukam kogoś kto dobrze i nie drogo zrobi mi projekt indywidualny domu
ok120m2.\ Zależy mi żeby była to osoba "wypróbowana" moze macie kogoś takiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: witruwiuszowicz Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:43
      Talowski będzie dobry, tylko nie wiem czy jest tani oraz czy zyje
      • Gość: zenon Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:06
        jesli chodzi o okolice Krakowa to znam mlody zespol projektowy architekt i
        konstruktor, są dobrzy i raczej niedrodzy, na pewno konkurencyjni. Za caly
        projekt domu (150m2)z wszystkimi branzami placilem ok 5-6tys zl. Namiar na
        projektanta 0 502 832 953, warto pogadac.
    • Gość: rob Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.number / *.in-addr.btopenworld.com 19.04.05, 02:55
      Pan Foster jest dobry. Nie jest tani ale ma swietne referencje i znany na calym
      swiecie. Wpisz w obojetnie jaka przegladarke ,a znajdziesz kontakt.
      • Gość: Marceli Szpak Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:16
        rob
        ll
        rob-ol
        ll
        gupol
        pozdrawiam
    • lub.czasopisma odwiedz strone www.architekci.pl 19.04.05, 23:07
      moze tam cos znajdziesz...
      • Gość: ZUZA Re: odwiedz strone www.architekci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:53
        ZNAM NIEDROGIEGO ARCHITEKTA ALE ON NIE MA TELEFONU , SAMOCHODU ALE MA 80 LAT,
        TELEFONU NIE DAM BO I PO CO ;)
        • perla36 Re: odwiedz strone www.architekci.pl 20.08.05, 16:44
          Gość portalu: ZUZA napisał(a):

> ZNAM NIEDROGIEGO ARCHITEKTA ALE ON NIE MA TELEFONU , SAMOCHODU ALE MA 80 LAT,
          > TELEFONU NIE DAM BO I PO CO ;)
    • Gość: Łysy Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:47
      Gość portalu: agggggggga napisał(a):

> szukam kogoś kto dobrze i nie drogo zrobi mi...
    • mjodlovski ~~~~~TANI ARCHITEKT~~~~ 26.08.05, 12:48
      Tanie biuro, młody zespół, wiele dobrych projektów ,projekty adaptacyjne budowlane wystroje wnętrz..., sama korzystałam i mam zniżkę - myśle że i ty mozesz mieć kontakt na maila-
    • Gość: mike Re: dobrego, niedrogiego architekta polećcie pros IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.05, 15:37
      polecam: lachimus@tlen.pl
      tani i ze smakiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka