Gość: kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 00:15 bardzo bardzo bardzo prosze o polecenie naprawde dobrego psychiatry-boje sie isc do kogos kogo nie znam-moze ma ktos namiary na kogos wartego polecenia- sprawa bardzo pilna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:36 Świetnym lekarzem jest dr Ewa Kozanecka. Wiem to, bo do niej chodzę i bardzo mi pomogła wyjść z okropnej depresji. Teraz przyjmuje w przychodni na ul. Fiołkowej 6 lub prywatnie na ul. Majora 1/5 bodajże. Jak będziesz chciała numer telefonu to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deerhunter Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:08 Centrum Psychoterapii ul.Batorego 2 to chyba sprawdzona placówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deerhunter Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:30 to znaczy mam nadzieję, że sprawdzona, sama leczyłam się w Kobierzynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deerhunter Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:03 Fajna ta zabawa w podszywki no nie?Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
anima100 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 15.04.05, 16:13 jeśli chcesz to napisz na priva: anima100@gazeta.pl znam mnóstwo osób zajmujących się leczeniem depresji, nerwicy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mibla Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 17:38 Poradnia jest na ulicy Lenartowicza, chyba nr 14, róg Alei. Dostaniesz skierowanie od lekarza, Prowadzone są tam warsztaty terpeutyczne - to jest leczenie darmowe. szefem ośrodka jest najlepszy psychiatra w Karkowie i jeden z ajnlepszych w kraju -prof Aleksandrowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenartowicza 14 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:41 Gość portalu: mibla napisał(a): > Poradnia jest na ulicy Lenartowicza, chyba nr 14, róg Alei. Dostaniesz > skierowanie od lekarza, Prowadzone są tam warsztaty terpeutyczne - to jest > leczenie darmowe.szefem ośrodka jest najlepszy psychiatra w Karkowie i jeden z > ajnlepszych w kraju -prof Aleksandrowicz. Hehehe bardzo śmieszne.Guzik tam złotko wiesz o aleksnadrowiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anima100 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:45 a Ty guzik wiesz o leczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franc_maurer Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:49 Gość portalu: anima100 napisał(a): > a Ty guzik wiesz o leczeniu O tym to ty zapewne wiesz już wszystko hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:53 Podziel się wiedzą ;) - jestem laikiem w ośrodkach/nazwiskach - a bardzo potrzebuję TAKIEJ pomocy ... Czy Aleksandrowicz jest warty polecenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:55 cicho buce ! nie kłocić się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anima100 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:11 Gość portalu: q napisał(a): >Czy Aleksandrowicz jest warty polecenia ? zdecydowanie TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:19 Gość portalu: anima100 napisał(a): > > zdecydowanie TAK Do debili:Aleksandrowicz jaki jest(tu już nie ważne) jest profesorem i nie ma czasu na zajmowanie się jakimiś tam pacjentami co im się ubzdurało że się do niego wybiorą na wizytę.Pan nie przyjmuje wogóle prywatnie,kieruje kliniką, wykłada na uj,pełni wiele różnych funkcji itp.spotkać go możesz pacjencie tylko przypadkiem na Lenartowicza bo czasami skonsultuje tam raz tylko i krótko jakiegoś tam długo leczonego w tym ośrodku pacjenta.Zapomnijcie głupi neurotycy że się umówicie na wizytę do aleksandrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anima100 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:57 Zawsze warto zastanowić się dwa razy przed napisaniem każdego postu na forum. Nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Z używaniem obraźliwych epitetów też radzę uważać. Przy portierni na Lenartowicza 14 wisi dokładny cennik usług oferowanych przez tamtejszych specjalistów. Napis "wizyta u profesora" i odpowiednia cena widnieje w języku polskim i angielskim. Ale jak widać nie wszyscy potrafią czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeech Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:15 > Przy portierni na Lenartowicza 14 wisi dokładny cennik usług oferowanych przez > tamtejszych specjalistów. > Napis "wizyta u profesora" i odpowiednia cena widnieje w języku polskim i > angielskim. > > Ale jak widać nie wszyscy potrafią czytać. To państwowa spółka nie prywatna.Nie ma cenników.I jaka portiernia?Ośrodek jest na ostatnim pietrze kamienicy,poniżej są inne przychodnie i mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 21.04.05, 18:58 Poczytałem.Jedno mądrzejsze od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:18 Rzeźnia witaj, co Ty tutaj robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 21.04.05, 22:38 Gość portalu: zdziwiona napisał(a): > Rzeźnia witaj, co Ty tutaj robisz? A Tyś kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:54 a zgadnij ;) nie zgadniesz czytałam kiedys Twoje posty na innym forum ale musiałam stamtąd odejść Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 21.04.05, 23:01 Gość portalu: zdziwiona napisał(a): > a zgadnij ;) > > nie zgadniesz > > czytałam kiedys Twoje posty na innym forum No ciężko by mi było przy takich skąpych danych.Ale może jakaś podpowiedź... > ale musiałam stamtąd odejść Zmuszono Cię?Hmmmm...nie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:05 w pewnien sposób mnie zmuszono, dziś ostatecznie i symbolicznie rozprawiłam się z dosyć nieprzyjemnym dla mnie 'epizodem' to dłuuuuuuuga historia a pamiętasz dryndrynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 21.04.05, 23:09 Gość portalu: zdziwiona napisał(a): > w pewnien sposób mnie zmuszono, > dziś ostatecznie i symbolicznie rozprawiłam się z dosyć nieprzyjemnym dla > mnie 'epizodem' > > to dłuuuuuuuga historia > > a pamiętasz dryndrynie ? A pewnie że pamiętam.Też bym się chciał porozprawiać...choćby tylko symbolicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:13 dziś wreszcie skasowano ten cholerny wpis wyzywający mnie od najgorszych przez pół roku wysyłałam powiadomienia o "popełnieniu przestępstwa", a tu nic w końcu szlag mnie trafił i stwierdziłam, że tym razem nie ustąpię i dopięłam swego :) ufff, gdybyś wiedział jaka to ulga no, a co tam słychać u Ciebie ? opowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:36 wiem, wiem trochę za ostro sie wyrażam poprawię się na przyszłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 21.04.05, 23:53 Masz czynne jeszcze "stare" konto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:56 chyba tak nie sprawdzałam Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 22.04.05, 00:00 To sobie sprawdź.Nie chce mi się pisać po próżnicy jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:04 jesli masz na mysli to dwunazwowe, to jest ono czynne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrast Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:30 Moze az jk nie robie nic to co? Psyholoe jestescie! Nic nie pomozeeeee!!!!! Bo tak chce Pan i juz diabel zostal wypuszczonY ze swego wiezienia co sie nam zdarzylo ZOBACZYCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:33 a jakieś tabletki na uspokojenie są w pobliżu ? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 22.04.05, 13:13 To zalezy od schorzenia. Mała depresja to nic,ale gdy zaczynają się urojenia kończy się zabawa... lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:41 lavinka napisała: > To zalezy od schorzenia. Mała depresja to nic,ale gdy zaczynają się urojenia > kończy się zabawa... powiedziała co wiedziała.Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś