Dodaj do ulubionych

PSYCHIATRA-prosze o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 00:15
bardzo bardzo bardzo prosze o polecenie naprawde dobrego psychiatry-boje sie
isc do kogos kogo nie znam-moze ma ktos namiary na kogos wartego polecenia-
sprawa bardzo pilna
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:36
      Świetnym lekarzem jest dr Ewa Kozanecka. Wiem to, bo do niej chodzę i bardzo mi
      pomogła wyjść z okropnej depresji. Teraz przyjmuje w przychodni na ul.
      Fiołkowej 6 lub prywatnie na ul. Majora 1/5 bodajże. Jak będziesz chciała numer
      telefonu to daj znać.
    • Gość: deerhunter Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:08
      Centrum Psychoterapii ul.Batorego 2 to chyba sprawdzona placówka.
      • Gość: deerhunter Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:30
        to znaczy mam nadzieję, że sprawdzona,
        sama leczyłam się w Kobierzynie
        • Gość: deerhunter Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:03
          Fajna ta zabawa w podszywki no nie?Żegnam.
    • anima100 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 15.04.05, 16:13
      jeśli chcesz to napisz na priva:
      anima100@gazeta.pl

znam mnóstwo osób zajmujących się leczeniem depresji, nerwicy itd.

• Gość: mibla Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 17:38
        Poradnia jest na ulicy Lenartowicza, chyba nr 14, róg Alei. Dostaniesz
        skierowanie od lekarza, Prowadzone są tam warsztaty terpeutyczne - to jest
        leczenie darmowe. szefem ośrodka jest najlepszy psychiatra w Karkowie i jeden z
        ajnlepszych w kraju -prof Aleksandrowicz.
        • Gość: lenartowicza 14 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:41
          Gość portalu: mibla napisał(a):

> Poradnia jest na ulicy Lenartowicza, chyba nr 14, róg Alei. Dostaniesz
          > skierowanie od lekarza, Prowadzone są tam warsztaty terpeutyczne - to jest
          > leczenie darmowe.szefem ośrodka jest najlepszy psychiatra w Karkowie i jeden z
          > ajnlepszych w kraju -prof Aleksandrowicz.

Hehehe bardzo śmieszne.Guzik tam złotko wiesz o aleksnadrowiczu.
          • Gość: anima100 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:45
            a Ty guzik wiesz o leczeniu
            • Gość: franc_maurer Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:49
              Gość portalu: anima100 napisał(a):

> a Ty guzik wiesz o leczeniu

O tym to ty zapewne wiesz już wszystko hehe.
              • nnike Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 16.04.05, 00:41
                Wariaci :D:D
          • Gość: q Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:53
            Podziel się wiedzą ;) - jestem laikiem w ośrodkach/nazwiskach - a bardzo
            potrzebuję TAKIEJ pomocy ... Czy Aleksandrowicz jest warty polecenia ?
            • Gość: Paola Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:55
              cicho buce !
              nie kłocić się !
            • Gość: anima100 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:11
              Gość portalu: q napisał(a):
              >Czy Aleksandrowicz jest warty polecenia ?

zdecydowanie TAK
              • Gość: śmiech Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:19
                Gość portalu: anima100 napisał(a):

>
                > zdecydowanie TAK

Do debili:Aleksandrowicz jaki jest(tu już nie ważne) jest profesorem i nie ma
                czasu na zajmowanie się jakimiś tam pacjentami co im się ubzdurało że się do
                niego wybiorą na wizytę.Pan nie przyjmuje wogóle prywatnie,kieruje kliniką,
                wykłada na uj,pełni wiele różnych funkcji itp.spotkać go możesz pacjencie
                tylko przypadkiem na Lenartowicza bo czasami skonsultuje tam raz tylko i krótko
                jakiegoś tam długo leczonego w tym ośrodku pacjenta.Zapomnijcie głupi neurotycy
                że się umówicie na wizytę do aleksandrowicza.
                • Gość: anima100 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:57
                  Zawsze warto zastanowić się dwa razy przed napisaniem każdego postu na forum.
                  Nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.
                  Z używaniem obraźliwych epitetów też radzę uważać.

Przy portierni na Lenartowicza 14 wisi dokładny cennik usług oferowanych przez
                  tamtejszych specjalistów.
                  Napis "wizyta u profesora" i odpowiednia cena widnieje w języku polskim i
                  angielskim.

Ale jak widać nie wszyscy potrafią czytać.
                  • Gość: eeeeeech Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:15
                    > Przy portierni na Lenartowicza 14 wisi dokładny cennik usług oferowanych
                    przez
                    > tamtejszych specjalistów.
                    > Napis "wizyta u profesora" i odpowiednia cena widnieje w języku polskim i
                    > angielskim.
                    >
                    > Ale jak widać nie wszyscy potrafią czytać.

To państwowa spółka nie prywatna.Nie ma cenników.I jaka portiernia?Ośrodek
                    jest na ostatnim pietrze kamienicy,poniżej są inne przychodnie i mieszkania.
                    • rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 21.04.05, 18:58
                      Poczytałem.Jedno mądrzejsze od drugiego.
                      • Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:18
                        Rzeźnia witaj, co Ty tutaj robisz?
                        • rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 21.04.05, 22:38
                          Gość portalu: zdziwiona napisał(a):

> Rzeźnia witaj, co Ty tutaj robisz?

A Tyś kto?
                          • Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:54
                            a zgadnij ;)

nie zgadniesz

czytałam kiedys Twoje posty na innym forum

ale musiałam stamtąd odejść
                            • rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 21.04.05, 23:01

> a zgadnij ;)
                              >
                              > nie zgadniesz
                              >
                              > czytałam kiedys Twoje posty na innym forum

No ciężko by mi było przy takich skąpych danych.Ale może jakaś podpowiedź...

> ale musiałam stamtąd odejść

Zmuszono Cię?Hmmmm...nie nie wiem.
                              • Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:05
                                w pewnien sposób mnie zmuszono,
                                dziś ostatecznie i symbolicznie rozprawiłam się z dosyć nieprzyjemnym dla
                                mnie 'epizodem'

to dłuuuuuuuga historia

a pamiętasz dryndrynie ?
                                • rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 21.04.05, 23:09

> w pewnien sposób mnie zmuszono,
                                  > dziś ostatecznie i symbolicznie rozprawiłam się z dosyć nieprzyjemnym dla
                                  > mnie 'epizodem'
                                  >
                                  > to dłuuuuuuuga historia
                                  >
                                  > a pamiętasz dryndrynie ?

A pewnie że pamiętam.Też bym się chciał porozprawiać...choćby tylko
                                  symbolicznie.
                                  • Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:13
                                    dziś wreszcie skasowano ten cholerny wpis wyzywający mnie od najgorszych

przez pół roku wysyłałam powiadomienia o "popełnieniu przestępstwa", a tu nic

w końcu szlag mnie trafił i stwierdziłam, że tym razem nie ustąpię

i dopięłam swego :)

ufff, gdybyś wiedział jaka to ulga

no, a co tam słychać u Ciebie ?
                                    opowiadaj
                                    • Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:36
                                      wiem, wiem
                                      trochę za ostro sie wyrażam

poprawię się na przyszłość

:)
                                      • rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 21.04.05, 23:53
                                        Masz czynne jeszcze "stare" konto?
                                        • Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:56
                                          chyba tak
                                          nie sprawdzałam
                                          • rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 22.04.05, 00:00
                                            To sobie sprawdź.Nie chce mi się pisać po próżnicy jakby co.
                                            • Gość: zdziwiona Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:04
                                              jesli masz na mysli to dwunazwowe,
                                              to jest ono czynne
    • Gość: hrast Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:30
      Moze az jk nie robie nic to co?
      Psyholoe jestescie!
      Nic nie pomozeeeee!!!!!
      Bo tak chce Pan i juz diabel zostal wypuszczonY ze swego wiezienia co sie nam zdarzylo ZOBACZYCIE!!!
      • Gość: znawca Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:33
        a jakieś tabletki na uspokojenie są w pobliżu ?
        • lavinka Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc 22.04.05, 13:13
          To zalezy od schorzenia. Mała depresja to nic,ale gdy zaczynają się urojenia
          kończy się zabawa...

lav
          • Gość: mycha Re: PSYCHIATRA-prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:41
            lavinka napisała:

> To zalezy od schorzenia. Mała depresja to nic,ale gdy zaczynają się urojenia
            > kończy się zabawa...

powiedziała co wiedziała.Tylko po co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka