stokrotka83 Re: Jagooooodaaaa, czesc i czolem ... 27.06.02, 12:13 goda skad ja mam wiedziec jki masz login , bo chyba nie mikolaj7? odezwij sie. jak tam misiu, czy aby pod twoim nikiem nie ukrywa sie pewna jadwiga ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jagooooodaaaa, czesc i czolem ... 27.06.02, 12:16 stokrotka83 napisał(a): > goda skad ja mam wiedziec jki masz login , bo chyba nie mikolaj7? > odezwij sie. > > jak tam misiu, czy aby pod twoim nikiem nie ukrywa sie pewna jadwiga ?;) pod moim? hmm... sam nie wiem, musialby ktos potwierdzic moja wersje, ale chyba raczej nie. zreszta na tym forum nigdy nie widzialem zadnej jadwigi. nie latwiej szrajbnac do niej maila? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka83 Re: Jagooooodaaaa, czesc i czolem ... 27.06.02, 12:19 juz pisalam , teraz chcialam sobie z nia podyskutowac na forum . a co do twojej torzsamosci nadal nie jestem przekonana;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jagooooodaaaa, czesc i czolem ... 27.06.02, 12:24 stokrotka83 napisał(a): > juz pisalam , teraz chcialam sobie z nia podyskutowac na forum . aaa, ale ona o tym wie ? no bo wiesz, tu raczej rzadko wpadaja przypadkowi ludzie :-) > > a co do twojej torzsamosci nadal nie jestem przekonana;) hym... jakby Cie przekonac pomyslmy... moze ktos przyjdzie z pomoca? nie? to naprawde nie wiem... jakie to frustrujace, nie moc udowodnic kim sie jest ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Potwierdzam IP: *.krakow.pl 27.06.02, 12:34 No dobra wybawie cię z opresii Mikołaj...A swoja droga to dociekliwa niewiasta ta stokrotka...A więc Mikołaj to Mikołaj7 a nie Jadwiga ...:) Nie dziękuj Mikołaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Potwierdzam Jadwige 27.06.02, 12:56 jak to nie jadwiga? nie dalej jak wczoraj z nią rozmawiałem i mówiła, że m7 to ona..., życie jest naprawdę zaskakujące... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 ach, nie! 27.06.02, 13:18 m.in napisał(a): > jak to nie jadwiga? nie dalej jak wczoraj z nią rozmawiałem i mówiła, że m7 to > ona..., życie jest naprawdę zaskakujące... > :) moj Boze, wydalo sie, myslalam, ze juz nikt si enie zorientuje w moim oszustwie, a tu taka przykra niespodzianka, chlip, chlip :-((( o czym chcialas ze mna pdoszywaczka porozmwaiac, stokrotko? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokr.83 Re: ach, nie! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.06.02, 21:56 No wiesz , nie moglas zapomniec o czym tak pilnie chcialam z tobo porozmawiac. nie zalamoj mnie ;)!!! Michalku , samo twoje pytanie przekonalo mnie na 150 % ze nie nie o ta jadwige chodzi. Nie zmienia to faktu ze przyznales sie do kobiecej torzsamosci w postaci niejakiej Jagody. mimo ze nie byla to ta Jaga o ktora mi chodzilo. buziaczki stokrotka Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ach, nie! 27.06.02, 22:33 Gość portalu: stokr.83 napisał(a): > No wiesz , nie moglas zapomniec o czym tak pilnie chcialam z tobo porozmawiac. > nie zalamoj mnie ;)!!! > > Michalku , samo twoje pytanie przekonalo mnie na 150 % ze nie nie o ta jadwige > chodzi. > > Nie zmienia to faktu ze przyznales sie do kobiecej torzsamosci w postaci > niejakiej Jagody. mimo ze nie byla to ta Jaga o ktora mi chodzilo. buziaczki > stokrotka arghhh... dobra, przyznaje sie - tak naprawde mam na imie Michal (nie mylic juz nawet z TYM michalem), a podszywalem sie pod Jadwige, ktora podszywala sie, glupia, pod Mikolaja. przepraszam, juz wiecej was nie wprowadze w blad. :-))) a w ogole skad wiesz, ze nie bylam ta Jaga, o ktorej myslalas? admini wiedza wszystko, pamietaj ! Michal (hehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: ach, nie! IP: *.client.attbi.com 27.06.02, 22:35 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: stokr.83 napisał(a): > > > No wiesz , nie moglas zapomniec o czym tak pilnie chcialam z tobo porozmaw > iac. > > nie zalamoj mnie ;)!!! > > > > Michalku , samo twoje pytanie przekonalo mnie na 150 % ze nie nie o ta jad > wige > > chodzi. > > > > Nie zmienia to faktu ze przyznales sie do kobiecej torzsamosci w postaci > > niejakiej Jagody. mimo ze nie byla to ta Jaga o ktora mi chodzilo. buziacz > ki > > stokrotka > > arghhh... dobra, przyznaje sie - tak naprawde mam na imie > Michal (nie mylic juz nawet z TYM michalem), a > podszywalem sie pod Jadwige, ktora podszywala sie, glupia, > pod Mikolaja. > > przepraszam, juz wiecej was nie wprowadze w blad. :-))) > > a w ogole skad wiesz, ze nie bylam ta Jaga, o ktorej > myslalas? admini wiedza wszystko, pamietaj ! > > Michal (hehe ;-) > a na wakacje do szwecji? co? heh Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ach, nie! 27.06.02, 22:38 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: stokr.83 napisał(a): > > > > > No wiesz , nie moglas zapomniec o czym tak pilnie chcialam z tobo por > ozmaw > > iac. > > > nie zalamoj mnie ;)!!! > > > > > > Michalku , samo twoje pytanie przekonalo mnie na 150 % ze nie nie o t > a jad > > wige > > > chodzi. > > > > > > Nie zmienia to faktu ze przyznales sie do kobiecej torzsamosci w post > aci > > > niejakiej Jagody. mimo ze nie byla to ta Jaga o ktora mi chodzilo. bu > ziacz > > ki > > > stokrotka > > > > arghhh... dobra, przyznaje sie - tak naprawde mam na imie > > Michal (nie mylic juz nawet z TYM michalem), a > > podszywalem sie pod Jadwige, ktora podszywala sie, glupia, > > pod Mikolaja. > > > > przepraszam, juz wiecej was nie wprowadze w blad. :-))) > > > > a w ogole skad wiesz, ze nie bylam ta Jaga, o ktorej > > myslalas? admini wiedza wszystko, pamietaj ! > > > > Michal (hehe ;-) > > > > a na wakacje do szwecji? co? heh wiedzialem, ze zaraz zaczniecie mnie mylic z NIM... ale bez obaw - Michal Stokrotki jest normalny, tylko lubi sie podszywac pod Jadwige i Mikolaja :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: ach, nie! IP: *.client.attbi.com 27.06.02, 22:40 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: stokr.83 napisał(a): > > > > > > > No wiesz , nie moglas zapomniec o czym tak pilnie chcialam z tob > o por > > ozmaw > > > iac. > > > > nie zalamoj mnie ;)!!! > > > > > > > > Michalku , samo twoje pytanie przekonalo mnie na 150 % ze nie ni > e o t > > a jad > > > wige > > > > chodzi. > > > > > > > > Nie zmienia to faktu ze przyznales sie do kobiecej torzsamosci w > post > > aci > > > > niejakiej Jagody. mimo ze nie byla to ta Jaga o ktora mi chodzil > o. bu > > ziacz > > > ki > > > > stokrotka > > > > > > arghhh... dobra, przyznaje sie - tak naprawde mam na imie > > > Michal (nie mylic juz nawet z TYM michalem), a > > > podszywalem sie pod Jadwige, ktora podszywala sie, glupia, > > > pod Mikolaja. > > > > > > przepraszam, juz wiecej was nie wprowadze w blad. :-))) > > > > > > a w ogole skad wiesz, ze nie bylam ta Jaga, o ktorej > > > myslalas? admini wiedza wszystko, pamietaj ! > > > > > > Michal (hehe ;-) > > > > > > > a na wakacje do szwecji? co? heh > > wiedzialem, ze zaraz zaczniecie mnie mylic z NIM... > > ale bez obaw - Michal Stokrotki jest normalny, tylko lubi sie > podszywac pod Jadwige i Mikolaja :-))) jaaa tera to juz stokrotki Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ach, nie! 27.06.02, 22:42 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: stokr.83 napisał(a): > > > > > > > > > No wiesz , nie moglas zapomniec o czym tak pilnie chcialam > z tob > > o por > > > ozmaw > > > > iac. > > > > > nie zalamoj mnie ;)!!! > > > > > > > > > > Michalku , samo twoje pytanie przekonalo mnie na 150 % ze n > ie ni > > e o t > > > a jad > > > > wige > > > > > chodzi. > > > > > > > > > > Nie zmienia to faktu ze przyznales sie do kobiecej torzsamo > sci w > > post > > > aci > > > > > niejakiej Jagody. mimo ze nie byla to ta Jaga o ktora mi ch > odzil > > o. bu > > > ziacz > > > > ki > > > > > stokrotka > > > > > > > > arghhh... dobra, przyznaje sie - tak naprawde mam na imie > > > > Michal (nie mylic juz nawet z TYM michalem), a > > > > podszywalem sie pod Jadwige, ktora podszywala sie, glupia, > > > > pod Mikolaja. > > > > > > > > przepraszam, juz wiecej was nie wprowadze w blad. :-))) > > > > > > > > a w ogole skad wiesz, ze nie bylam ta Jaga, o ktorej > > > > myslalas? admini wiedza wszystko, pamietaj ! > > > > > > > > Michal (hehe ;-) > > > > > > > > > > a na wakacje do szwecji? co? heh > > > > wiedzialem, ze zaraz zaczniecie mnie mylic z NIM... > > > > ale bez obaw - Michal Stokrotki jest normalny, tylko lubi sie > > podszywac pod Jadwige i Mikolaja :-))) > > jaaa tera to juz stokrotki no a czyj?! na pewno nie michal MICHALA (uffff...), zostaje tylko Stokrotka :-))) wez tez pod uwage, ze jestem jej kolezanka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: ach, nie! IP: *.client.attbi.com 27.06.02, 22:44 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: stokr.83 napisał(a): > > > > > > > > > > > No wiesz , nie moglas zapomniec o czym tak pilnie chci > alam > > z tob > > > o por > > > > ozmaw > > > > > iac. > > > > > > nie zalamoj mnie ;)!!! > > > > > > > > > > > > Michalku , samo twoje pytanie przekonalo mnie na 150 % > ze n > > ie ni > > > e o t > > > > a jad > > > > > wige > > > > > > chodzi. > > > > > > > > > > > > Nie zmienia to faktu ze przyznales sie do kobiecej tor > zsamo > > sci w > > > post > > > > aci > > > > > > niejakiej Jagody. mimo ze nie byla to ta Jaga o ktora > mi ch > > odzil > > > o. bu > > > > ziacz > > > > > ki > > > > > > stokrotka > > > > > > > > > > arghhh... dobra, przyznaje sie - tak naprawde mam na imie > > > > > Michal (nie mylic juz nawet z TYM michalem), a > > > > > podszywalem sie pod Jadwige, ktora podszywala sie, glupia, > > > > > pod Mikolaja. > > > > > > > > > > przepraszam, juz wiecej was nie wprowadze w blad. :-))) > > > > > > > > > > a w ogole skad wiesz, ze nie bylam ta Jaga, o ktorej > > > > > myslalas? admini wiedza wszystko, pamietaj ! > > > > > > > > > > Michal (hehe ;-) > > > > > > > > > > > > > a na wakacje do szwecji? co? heh > > > > > > wiedzialem, ze zaraz zaczniecie mnie mylic z NIM... > > > > > > ale bez obaw - Michal Stokrotki jest normalny, tylko lubi sie > > > podszywac pod Jadwige i Mikolaja :-))) > > > > jaaa tera to juz stokrotki > > no a czyj?! > > na pewno nie michal MICHALA (uffff...), zostaje tylko > Stokrotka :-))) > > wez tez pod uwage, ze jestem jej kolezanka ! ????????? to ty teraz kobita Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ach, nie! 27.06.02, 22:46 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: stokr.83 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > No wiesz , nie moglas zapomniec o czym tak pilnie > chci > > alam > > > z tob > > > > o por > > > > > ozmaw > > > > > > iac. > > > > > > > nie zalamoj mnie ;)!!! > > > > > > > > > > > > > > Michalku , samo twoje pytanie przekonalo mnie na > 150 % > > ze n > > > ie ni > > > > e o t > > > > > a jad > > > > > > wige > > > > > > > chodzi. > > > > > > > > > > > > > > Nie zmienia to faktu ze przyznales sie do kobiece > j tor > > zsamo > > > sci w > > > > post > > > > > aci > > > > > > > niejakiej Jagody. mimo ze nie byla to ta Jaga o k > tora > > mi ch > > > odzil > > > > o. bu > > > > > ziacz > > > > > > ki > > > > > > > stokrotka > > > > > > > > > > > > arghhh... dobra, przyznaje sie - tak naprawde mam na i > mie > > > > > > Michal (nie mylic juz nawet z TYM michalem), a > > > > > > podszywalem sie pod Jadwige, ktora podszywala sie, glu > pia, > > > > > > pod Mikolaja. > > > > > > > > > > > > przepraszam, juz wiecej was nie wprowadze w blad. :-)) > ) > > > > > > > > > > > > a w ogole skad wiesz, ze nie bylam ta Jaga, o ktorej > > > > > > myslalas? admini wiedza wszystko, pamietaj ! > > > > > > > > > > > > Michal (hehe ;-) > > > > > > > > > > > > > > > > a na wakacje do szwecji? co? heh > > > > > > > > wiedzialem, ze zaraz zaczniecie mnie mylic z NIM... > > > > > > > > ale bez obaw - Michal Stokrotki jest normalny, tylko lubi sie > > > > podszywac pod Jadwige i Mikolaja :-))) > > > > > > jaaa tera to juz stokrotki > > > > no a czyj?! > > > > na pewno nie michal MICHALA (uffff...), zostaje tylko > > Stokrotka :-))) > > > > wez tez pod uwage, ze jestem jej kolezanka ! > > ????????? to ty teraz kobita Prosze moich innych osobowsci nie stresowac ! zarowno Jadiwgi, jak i Michala! :-))) poczytaj ten watek caly, hehe, wg Stokrotki mam zwielokrotnione rozdwojenie jazni :D do tej pory zdarzylo mi sie takie cos tylko na jednym forum :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: ach, nie! IP: *.client.attbi.com 27.06.02, 22:48 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: stokr.83 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > No wiesz , nie moglas zapomniec o czym tak p > ilnie > > chci > > > alam > > > > z tob > > > > > o por > > > > > > ozmaw > > > > > > > iac. > > > > > > > > nie zalamoj mnie ;)!!! > > > > > > > > > > > > > > > > Michalku , samo twoje pytanie przekonalo mni > e na > > 150 % > > > ze n > > > > ie ni > > > > > e o t > > > > > > a jad > > > > > > > wige > > > > > > > > chodzi. > > > > > > > > > > > > > > > > Nie zmienia to faktu ze przyznales sie do ko > biece > > j tor > > > zsamo > > > > sci w > > > > > post > > > > > > aci > > > > > > > > niejakiej Jagody. mimo ze nie byla to ta Jag > a o k > > tora > > > mi ch > > > > odzil > > > > > o. bu > > > > > > ziacz > > > > > > > ki > > > > > > > > stokrotka > > > > > > > > > > > > > > arghhh... dobra, przyznaje sie - tak naprawde mam > na i > > mie > > > > > > > Michal (nie mylic juz nawet z TYM michalem), a > > > > > > > podszywalem sie pod Jadwige, ktora podszywala sie > , glu > > pia, > > > > > > > pod Mikolaja. > > > > > > > > > > > > > > przepraszam, juz wiecej was nie wprowadze w blad. > :-)) > > ) > > > > > > > > > > > > > > a w ogole skad wiesz, ze nie bylam ta Jaga, o kto > rej > > > > > > > myslalas? admini wiedza wszystko, pamietaj ! > > > > > > > > > > > > > > Michal (hehe ;-) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > a na wakacje do szwecji? co? heh > > > > > > > > > > wiedzialem, ze zaraz zaczniecie mnie mylic z NIM... > > > > > > > > > > ale bez obaw - Michal Stokrotki jest normalny, tylko lubi s > ie > > > > > podszywac pod Jadwige i Mikolaja :-))) > > > > > > > > jaaa tera to juz stokrotki > > > > > > no a czyj?! > > > > > > na pewno nie michal MICHALA (uffff...), zostaje tylko > > > Stokrotka :-))) > > > > > > wez tez pod uwage, ze jestem jej kolezanka ! > > > > ????????? to ty teraz kobita > > Prosze moich innych osobowsci nie stresowac ! > > zarowno Jadiwgi, jak i Michala! :-))) > > poczytaj ten watek caly, hehe, wg Stokrotki mam > zwielokrotnione rozdwojenie jazni :D > > do tej pory zdarzylo mi sie takie cos tylko na jednym forum > :-))) ja sie poddaje, nie mam dzisiaj sily na dlugie czytanie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ach, nie! 27.06.02, 22:54 > > ja sie poddaje, nie mam dzisiaj sily na dlugie czytanie wiec specjalnie dla Rafalka krotka synteza: - Stokrotka sadzi, ze jestem Jadwiga. - po kwilce stwierdza, ze jednak nie moge nia byc, mimo, ze M.in powtierdza ta straszna prawde - potem ja sie dowiaduje od Stokrotki, ze tak naprawde jestem Michalem. i wszystko jasne :D ona mnie rozszyfrowala... mnie i moje zwielokrotnione ego i nicki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: ach, nie! IP: *.client.attbi.com 27.06.02, 22:58 mikolaj7 napisał(a): > > > > > ja sie poddaje, nie mam dzisiaj sily na dlugie czytanie > > wiec specjalnie dla Rafalka krotka synteza: > > - Stokrotka sadzi, ze jestem Jadwiga. > - po kwilce stwierdza, ze jednak nie moge nia byc, mimo, ze > M.in powtierdza ta straszna prawde > - potem ja sie dowiaduje od Stokrotki, ze tak naprawde > jestem Michalem. > > i wszystko jasne :D > > ona mnie rozszyfrowala... > > mnie i moje zwielokrotnione ego i nicki :-))) acha, czyli mozna zapisac stokrotke do naszego klubu. pamietasz nasze rozmyslania na e-mail, chyba z przed dwoch tygodni? tylko my bylismy trzezwi Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ach, nie! 27.06.02, 23:01 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > ja sie poddaje, nie mam dzisiaj sily na dlugie czytanie > > > > wiec specjalnie dla Rafalka krotka synteza: > > > > - Stokrotka sadzi, ze jestem Jadwiga. > > - po kwilce stwierdza, ze jednak nie moge nia byc, mimo, ze > > M.in powtierdza ta straszna prawde > > - potem ja sie dowiaduje od Stokrotki, ze tak naprawde > > jestem Michalem. > > > > i wszystko jasne :D > > > > ona mnie rozszyfrowala... > > > > mnie i moje zwielokrotnione ego i nicki :-))) > > acha, czyli mozna zapisac stokrotke do naszego klubu. > pamietasz nasze rozmyslania na e-mail, chyba z przed dwoch tygodni? > tylko my bylismy trzezwi dwoch tygodni? to o teorii spisku i szpiegowaniu mnie przez gazete? ;-))) a kto wtedy jeszcze byl? zaraz, zaraz... przybliz mi troche ta sytuacje, bo cos nie nadazam w paru momentach :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: ach, nie! IP: *.client.attbi.com 27.06.02, 23:05 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > ja sie poddaje, nie mam dzisiaj sily na dlugie czytanie > > > > > > wiec specjalnie dla Rafalka krotka synteza: > > > > > > - Stokrotka sadzi, ze jestem Jadwiga. > > > - po kwilce stwierdza, ze jednak nie moge nia byc, mimo, ze > > > M.in powtierdza ta straszna prawde > > > - potem ja sie dowiaduje od Stokrotki, ze tak naprawde > > > jestem Michalem. > > > > > > i wszystko jasne :D > > > > > > ona mnie rozszyfrowala... > > > > > > mnie i moje zwielokrotnione ego i nicki :-))) > > > > acha, czyli mozna zapisac stokrotke do naszego klubu. > > pamietasz nasze rozmyslania na e-mail, chyba z przed dwoch tygodni? > > tylko my bylismy trzezwi > > dwoch tygodni? to o teorii spisku i szpiegowaniu mnie przez > gazete? ;-))) mowilem o toku kumania a nie o jakims szpiegowaniu > a kto wtedy jeszcze byl? zaraz, zaraz... przybliz mi troche > ta sytuacje, bo cos nie nadazam w paru momentach :-))) nie wiem kto byl, nie mysle o tym, bylo minelo. teraz jest fajnie i tak trzymajmy Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ach, nie! 27.06.02, 23:10 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > ja sie poddaje, nie mam dzisiaj sily na dlugie czytanie > > > > > > > > wiec specjalnie dla Rafalka krotka synteza: > > > > > > > > - Stokrotka sadzi, ze jestem Jadwiga. > > > > - po kwilce stwierdza, ze jednak nie moge nia byc, mimo, ze > > > > M.in powtierdza ta straszna prawde > > > > - potem ja sie dowiaduje od Stokrotki, ze tak naprawde > > > > jestem Michalem. > > > > > > > > i wszystko jasne :D > > > > > > > > ona mnie rozszyfrowala... > > > > > > > > mnie i moje zwielokrotnione ego i nicki :-))) > > > > > > acha, czyli mozna zapisac stokrotke do naszego klubu. > > > pamietasz nasze rozmyslania na e-mail, chyba z przed dwoch tygodni? > > > tylko my bylismy trzezwi > > > > dwoch tygodni? to o teorii spisku i szpiegowaniu mnie przez > > gazete? ;-))) > > mowilem o toku kumania a nie o jakims szpiegowaniu > > > a kto wtedy jeszcze byl? zaraz, zaraz... przybliz mi troche > > ta sytuacje, bo cos nie nadazam w paru momentach :-))) > > nie wiem kto byl, nie mysle o tym, bylo minelo. teraz jest fajnie i tak trzymaj > my hym.... cos sie wymigujesz. napisz mi maila o co Ci chodzilo, bo widze, ze tutaj kombinujesz strasznie... ja nie pamietam zadnego toku kumania. ostatni mail (jakos ze dwa tygodnie temu) byl o spisku Janusa :P Odpowiedz Link Zgłoś