Dodaj do ulubionych

sklep z ciuchami ryłko

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.04.05, 19:54
Wie ktos może gdzie w Krakowie mozna kupić ciuchy marki Ryłko?
Obserwuj wątek
    • Gość: sławek Re: sklep z ciuchami ryłko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:03
      Ryłko robi buty , a nie ciuchy.
      • Gość: elemele Re: sklep z ciuchami ryłko IP: *.netcontrol.pl 25.04.05, 20:11
        ciuszki też szyje. nigdy nie spotkałam sklepu firmowego z samymi ciuchami - co
        najwyżej pojedyncze egzemplarze w innych sklepach.
        • Gość: renia Re: sklep z ciuchami ryłko IP: *.ae.krakow.pl 25.04.05, 20:38
          i własnie o te sklepy mi chodzi.Wiesz gdzie takie sa?
          • Gość: mikasa Re: sklep z ciuchami ryłko IP: *.chello.pl 26.04.05, 08:53
            kiedys mozna je bylo znalezc w sklepach ,, Twój strój'' na Floriańskiej i na
            Szewskiej, ale o samym sklepie(z ciuchami) nic nie slyszałam
        • Gość: jasio Re: sklep z ciuchami ryłko IP: 62.111.149.* 25.04.05, 20:54
          Spróbuj na www.rylko.com
    • Gość: agaka Re: sklep z ciuchami ryłko IP: *.ghnet.pl 27.04.05, 23:18
      natknęłam się na nie na Zwierzynieckiej ... Było to jakiś tydzień temu, tylko
      nie potrafię wytłumaczyć w którym miejscu :/ qrcze ... hm, mały sklepik, bliżej
      Rynku, po prawej stronie (idąc od Rynku) na wystawie mieli marynarki (fajowskie
      zresztą) :) chyba pozostaje Ci tylko spacerek, sorki za tylko takie info ale
      mam nadz ze choc troche pomoglam
      pzdr
    • lucy215 Re: sklep z ciuchami ryłko 28.04.05, 12:58
      ubrania Ryłki są tylko w Twoim Stroju, jak już tu wspomniano na Floriańskiej,
      Szewskiej, Zwierzynieckiej i Karmelickiej kolo przystanku jadąc w stronę Placu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka