Gość: trudny IP: *.sp / 192.168.5.* 29.06.02, 22:21 to na koniec dętych orkiestr? Bo przecież nie na Szerokiej... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: A te sztuczne ognie, fajerwerki... 29.06.02, 22:28 Gość portalu: trudny napisał(a): > to na koniec dętych orkiestr? Bo przecież nie na Szerokiej... > trudny ja tez slyszalem. zobaczyc nie moglem, bo musialbym z pokoju mojego brata patrzec, a ten ma jakas glupawke dzisiaj. cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: A te sztuczne ognie, fajerwerki... IP: *.sp / 192.168.5.* 29.06.02, 22:30 A ja nie mam brata. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: A te sztuczne ognie, fajerwerki... 29.06.02, 22:33 to wlasciwie masz czego zalowac. mimo, ze moj (znany tu i owdzie, hehe :-) daje mi w kosc, ja jemu tez, no ale bez niego bym zdechl z nudow... rodzenstwo jest potrzebne. zawsze jakis 'folklor' domowy :-) a siostre masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: A te sztuczne ognie, fajerwerki... IP: *.sp / 192.168.5.* 29.06.02, 22:41 Mam siostrę, byłą żone, syna, aktualna życiowa partnerkę, zwierzaki i...okropnie dużo ale ciekawej pracy... Znikam. Dobranoc... ;-)))trudny Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: A te sztuczne ognie, fajerwerki... 29.06.02, 22:45 Gość portalu: trudny napisał(a): > Mam siostrę, byłą żone, syna, aktualna życiowa partnerkę, zwierzaki > i... hoho, to wiecej niz ja ! :-))) > okropnie dużo ale ciekawej pracy... ja teoretycznie tez, ale jeszcze o tym nie mysle. od poniedzialku dopiero... ech... :-( > Znikam. Dobranoc... dobranoc :-) zostalem sam.... nikogo tu nie ma o tej porze - horror ! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka no jak to nikogo? 29.06.02, 23:52 przecież sam popłakujesz na forumszczecin, że ja tylko nocą grasuję po krakforum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no jak to nikogo? 29.06.02, 23:54 jottka napisał(a): > przecież sam popłakujesz na forumszczecin, że ja tylko nocą grasuję po > krakforum :)) bo tesknie za Toba ! :-))) i tylko dlatego siedze tutaj tak pozno... juz mialem zakldac watek, ze takich pustek nie bylo tu odkad pamietam (czyli zeszlego roku i dalej...), ale jak juz jestes to z czystym sumieniem bede mogl isc spac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no jak to nikogo? 29.06.02, 23:55 no zaraz, to po to fałszywie szczebioczesz o tęsknocie, żebym tu sama została?!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no jak to nikogo? 29.06.02, 23:59 jottka napisał(a): > no zaraz, to po to fałszywie szczebioczesz o tęsknocie, żebym tu sama została?! > ! hoho, gdzie ja sie skarzylem po szczecinie ? :-))) nie przypominam sobie... i czemu falszywie? jestem zawsze szczery do bolu i nigdy bym Cie nie oklamal i nie skusil do zostania tu w nocy :-))) samej hehe :-) moze sie pojawi ktos zza oceanu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: no jak to nikogo? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.06.02, 00:04 Ale se szczebiotacie!!! ho,ho. zazdroszczę wam:(( :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:05 no też się przecież podłączyłeś do szczebiotów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 smialo, smialo :) 30.06.02, 00:09 jottka napisał(a): > no też się przecież podłączyłeś do szczebiotów :)) ale cos niemrawo - dalej Skks, ktos musi zabawiac Jottke pod moja nieobecnosc, zeby o nas pamietala na przyszlosc i zebysmy kiedys doszli ten caly Poznan :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: smialo, smialo :) 30.06.02, 00:10 a to z całą pewnością macie pełne poparcie forumszczecin :)) dla przypomnienia - poznań to jądro ciemności :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: smialo, smialo :) 30.06.02, 00:14 jottka napisał(a): > a to z całą pewnością macie pełne poparcie forumszczecin :)) > > dla przypomnienia - poznań to jądro ciemności :) jadro ciemnosci? hoho, czyzbyscie kiedys tez sie scigali? ja bym nie byl taki ostry w sadach, fakt, ze maja tam nudno jak flaki z olejem, no ale forumowiczki ladne i praktyk satanistycznych nie widzialem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:07 Gość portalu: skks napisał(a): > Ale se szczebiotacie!!! ho,ho. > zazdroszczę wam:(( czemu ten smutek, dolaczasz do szczebiotow i cieszyc sie masz ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 6000 !!! 30.06.02, 22:43 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: skks napisał(a): > > > Ale se szczebiotacie!!! ho,ho. > > zazdroszczę wam:(( > > czemu ten smutek, dolaczasz do szczebiotow i cieszyc sie > masz ! :-) moj szesciotysieczny post ! ha ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:04 no to cytuję :)) Re: Michal Pakuzinski na prezydenta!!!!! TAK,TAK,TAK! Autor: mikolaj7@poczta.gazeta.pl Data: 28-06-2002 16:11 -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: JACEK napisał(a): > hej Mik, zapytaj jottki, Pakuzinski nawet w krakowie na UJ studiowal!!!! Jottka wchodzi na krakforum tylko wtedy, jak wszyscy spia, heh :-/ to są właśnie te krokodyle łzy :) a tak a propos oceanów - czy muzaaa przyjeżdża na imprezę za tydzień, czy mi się tylko śniło? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:06 jottka napisał(a): > no to cytuję :)) > > > Re: Michal Pakuzinski na prezydenta!!!!! TAK,TAK,TAK! > Autor: mikolaj7@poczta.gazeta.pl > Data: 28-06-2002 16:11 > > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > hej Mik, zapytaj jottki, Pakuzinski nawet w krakowie na UJ studiowal!!!! > > Jottka wchodzi na krakforum tylko wtedy, jak wszyscy > spia, heh :-/ > > > to są właśnie te krokodyle łzy :) to jest wlasnie szczerosc i slowa prosto z serca ! :-) > > a tak a propos oceanów - czy muzaaa przyjeżdża na imprezę za tydzień, czy mi > się tylko śniło? chyba taaak, ale ja wlasciwie nic nie wiem na pewno :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:05 jottka napisał(a): > no zaraz, to po to fałszywie szczebioczesz o tęsknocie, żebym tu sama została?! > ! jak w ogole mozesz nie wierzyc w moje szczere intencje? jestem nieskalany falszywoscia - jak ten golabek pokoju :-) /co ja gadam !/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:07 jottka napisał(a): > Ja z zasady nikomu nie wierzę :))) no wiesz... ja tu czekam na Ciebie caly dzien i dowiaduje sie, ze mnie odrzucasz? chlip chlip :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:09 iii, w szczecinie to osobne wątki zakładają, żeby mnie zwabić, a tu mam Ci wierzyć na słowo po fakcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:12 jottka napisał(a): > iii, w szczecinie to osobne wątki zakładają, żeby mnie zwabić, a tu mam Ci > wierzyć na słowo po fakcie :)) bos jest lamym dla nich kaskiem, a co mnie biednemu sie z nimi rownac? i w czym? odpowiedz frustrujaca, bo w niczym... i jeszcze nie wierzysz w najszczersze me intenecje :-))) jak mozna Cie przekonac zes w bledzie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: no jak to nikogo? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.06.02, 00:17 Mikołaju!!!! nie poznaje Wacpana!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:24 Gość portalu: skks napisał(a): > Mikołaju!!!! nie poznaje Wacpana!!! > :-))) skks ach juz nie wiem co ja pisze tutaj :-) i tyle bledow... rany, jak Wy mozecie ze mna wytrzymac ! a najlepsze, ze tak gadam bez zadnego dopingu - upoic sie mysla - to jest cos ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:26 zaraz, chwileczkę, jaką myślą? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:29 jottka napisał(a): > zaraz, chwileczkę, jaką myślą? :))) o Boze... nie, nie taka (ciekawe o jakiej pomyslalas? :-)... po prostu... jakos mi sie tak gorzej na duszy... uaaaa... zrobilo i musialem sie uspokooooic.... i wyluzowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:34 a nie, ja nie o tym, jeśli to o to chodziło - ja w ogóle nie mogłam się myśli jako takiej dopatrzyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:39 jottka napisał(a): > a nie, ja nie o tym, jeśli to o to chodziło - ja w ogóle nie mogłam się myśli > jako takiej dopatrzyć :))) ja naprawde nie wiem o co Ci chodzilo - sama zaczelas :-))) ale jesli chodizlo o brak mysli przewodniej... hmm... cos w tym jest, ale widze jednak jedno ale... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:21 że przepraszam, jakim kąskiem jestem? doczytać nie mogę :(( no a ze szczecinianami nie wygrasz :)) ale możesz odwiedzić to piękne miasto i się zapoznać, franekkk ofiarowuje ogródek na grille, a impreza i tak będzie, jak się pojawię (połowa lipca :)) a stosunek szczecina do poznania jest mniej więcej taki sam jak krakowa do warszawy :)) poznań - kraina podziemnych pomarańczy Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no jak to nikogo? 30.06.02, 00:27 jottka napisał(a): > że przepraszam, jakim kąskiem jestem? doczytać nie mogę :(( przepraszam - lakomym mialo byc, ale pierdola jestem i pisze bez sensu :-((( sorry, bede juz lecial, bo powariujecie ze mna :-((( > > no a ze szczecinianami nie wygrasz :)) ale możesz odwiedzić to piękne miasto i > się zapoznać, franekkk ofiarowuje ogródek na grille, a impreza i tak będzie, > jak się pojawię (połowa lipca :)) polowa lipca ? ha! wtedy to ja sie nie wybiore pewno :-((( ale brzmi interesujaco... Muzieee sie spodoba pewnie :-) > > a stosunek szczecina do poznania jest mniej więcej taki sam jak krakowa do > warszawy :)) czyli najlepsi przyjaciele? :-) > > poznań - kraina podziemnych pomarańczy ale czemu?! to takie antagonzimy miedzymiastowe, czy miedzyforumowe? ps. tym razem bez bledow, ale i tak koncze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka poznań/szczecin 30.06.02, 00:31 poznańsko-szczecińskie antagonizmy kwitną od kiedy pamięcią sięgam i dawniej :) poznań jest jednakowoż sporo większy, wcześniej miał uniwersytet, różne poważne inwestycje, no i się zawsze puszył, mówiąc do szczecinian "bo wy z prowincji.." no to każdego człowieka krew zaleje, nie? :)) a poza tym szczecin jest nieporównywalnie ładniejszy, a porządnego portu to oni i tak nie mają :)) i wszyscy wiedzą, że poznań na ziemniaczkach stoi i ziemniaczkami się ino żywi, i dlatego "pyrkensztadt" albo "kraina podziemnych pomarańczy" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: poznań/szczecin 30.06.02, 00:33 jottka napisał(a): > poznańsko-szczecińskie antagonizmy kwitną od kiedy pamięcią sięgam i dawniej :) > > poznań jest jednakowoż sporo większy, wcześniej miał uniwersytet, różne poważne > > inwestycje, no i się zawsze puszył, mówiąc do szczecinian "bo wy z prowincji.." > > no to każdego człowieka krew zaleje, nie? :)) a poza tym szczecin jest > nieporównywalnie ładniejszy, a porządnego portu to oni i tak nie mają :)) > > i wszyscy wiedzą, że poznań na ziemniaczkach stoi i ziemniaczkami się ino żywi, > > i dlatego "pyrkensztadt" albo "kraina podziemnych pomarańczy" :)) hoho, to sie kompleksy ujawniaja :-))) poznaniakow oczywiscie, zeby niedomowien nie bylo :-) no taaak, ja tez ich nigdy nie lubilem, teraz juz wiem skad ta wrodzona wrogosc :D Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: poznań/szczecin 30.06.02, 00:35 aha, oni jeszcze palmiarnię mają!! a my nie :(( i zoo... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: poznań/szczecin 30.06.02, 00:40 jottka napisał(a): > aha, oni jeszcze palmiarnię mają!! a my nie :(( > > i zoo... zablokowac. zabrac. zrzuccie sie na swoje. niech wam Pakuzinski zadba o zoo :-))) a w porcie rybek nie ma? to juz jak zoo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: poznań/szczecin 30.06.02, 00:45 Pakuziński wszystko nam załatwi, jak wiadomo :)) a rybki w porcie to tylko niepełnosprawny na rozumie mógłby łapać :( jak się jedzie do Lasku Arkońskiego (Lasek Wolski, ale na płaskim :), to jest schronisko i obok parę wybiegów z sarenką, dzikiem i trzema kozami :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: poznań/szczecin 30.06.02, 01:03 jottka napisał(a): > Pakuziński wszystko nam załatwi, jak wiadomo :)) > > a rybki w porcie to tylko niepełnosprawny na rozumie mógłby łapać :( jak się > jedzie do Lasku Arkońskiego (Lasek Wolski, ale na płaskim :), to jest > schronisko i obok parę wybiegów z sarenką, dzikiem i trzema kozami :(( i to jest powod do smutku? to juz sa podwaliny najwiekszego zoo w Polsce :-))) a w porcie zrobice tunel podziemny, przeszklicie i bedzie, ze akwarium :-))) ale teraz juz naprawde bede musial isc :-((( szkoda, milo mi sie szczebiotalo :-) Odpowiedz Link Zgłoś