28.04.05, 22:24
witam chciałam poinformowac ze budrem to firma drani,niezorientowanych
pracowników łącznie z p.prezesową, nie oddają mieszkan na czas, 10 miesięcy
po terminie to dla nich norma.ekipa budowlana pracuje 4 godziny dziennie,więc
efektu pracy nie widać. jestem rozgoryczona i oburzona tą firmą, na
mieszkanie czekam czekam i pewnie jeszcze minie troche czasu nim budrem
łaskawie skonczy budowe.ostrzegam wszystkich ,którzy mają zamiar kupIĆ
mieszkanie w BUDREMIE , NA UMOWIE napiszcie dokładną DATE ODDANIA MIESZKANIA,
wtedy firma będzie musiała zapłacić zaległe odsetki
Obserwuj wątek
    • Gość: kolosi Re: BUDREM IP: *.aine.pl 28.04.05, 22:52
      Witam, również czekam i czekam ,możesz napisać w którym z budynków kupiłaś
      mieszkanie.
      Czekam na Swoje M w Puchatku.
      Rozgoryczony.
      • Gość: gość Re: BUDREM IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 21.07.05, 12:27
        w którym puchatku masz mieszkanie?? ja mam w 10
        • Gość: Kuba Re: BUDREM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:01
          Mogę więcej informacji? Ja też w 10.
    • dagmara.t Re: BUDREM 28.04.05, 23:01
      no to nie jestem sama ,wystrychnięta na dudka...
      długo juz czekasz na M
      • Gość: kolosi Re: BUDREM IP: *.aine.pl 28.04.05, 23:06
        8 miesięcy
        • dagmara.t Re: BUDREM 28.04.05, 23:19
          moze wiecie coś więcej o wiarygodności tej firmy
          • Gość: goliat Re: BUDREM IP: *.net.pl / 62.233.214.* 28.04.05, 23:53
            ..wreszcie Wam wybudują, a słysząc co się dzieje wokół to juz jest plus (no
            może malutki plusik). Zawsze ściemniali, ale wkońcu mieszkanie oddali...
            Uważajcie przy odbiorze na wszelkie usterki w mieszkaniu i dokładnie każcie je
            opisac w protokole odbioru, gdyż jest duży problem z wyegzekwowaniem ich
            usunięcia (tak przynajmniej było w przypadku TBSów). Generalnie Budrem
            to "paproki", ale mieszkam już pół roku i wsumie jest OK.
            Strasznie ściemniają jeśli chodzi o rozliczenie kosztów ogrzewania i ciepłej
            wody-po prostu równo nas szyją, w rozliczeniu wpisując kwoty za podgrzanie
            ciepłej wody i ogrzewanie z ...kosmosu (oni twierdzą, że na podstawie
            rozliczenia kosztów ekspoatacji kotłowni, ale nikt takiego rozliczenia nie
            widział ;-) ). Te kwestie chyba Was nie dotycza, bo macie mieć, zdaje się,
            piece dwufunkcyjne-bardzo dobre rozwiązanie!!! (szczególnie w przypadku
            Budremu).
            Moje mieszkanie oddali chyba w rok po terminie...i Wy też się tak nastawcie,
            choć ostatnio przy puchatkach przyspieszyli i w czwartym zaczęli wstawiać okna!
            Powodzenia! Pzdr!
            • casual Ogrzewanie 29.04.05, 09:05
              Z tego co wiem tylko jeden blok ma piece dwufunkcyjne, a reszta ma kotlownie i
              tak jak mowi poprzednik to dobra okazja dla Budremu do naciagania.
              • Gość: maro Re: Ogrzewanie IP: *.aine.pl 29.04.05, 19:11
                Jak chcecie oszczędzić to załóżcie WSPÓLNOTĘ (min 7 osób w budynku ) i po
                zawodach.
                Sami będziecie zarządzać budnkiem itp.
                Czy w umowie jest zapis o bezwzglednym prawie BUDREm-u do administrowania ?
                Nie sądzę!
                Pozdrawiam ambitnych
    • Gość: 123 Re: BUDREM IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 22.07.05, 10:15
      ja mieszkam w tbs-ach.Gdybyscie wiedzieli jak wywindowali ceny za ogrzewanie(
      ludzie mieli do dopłaty 3,000 zł) my co słabo grzalismy i mielismy w sumie
      dosyc chłodno w domu dopłacilismy "tylko" 400 zł.To co by było jakbysmy chialei
      zeby było ciepło?Tragedia.P.Prezes boi sie rozmowy z petentami-chyba jeszce
      nikt z nia nie romzawiał bo ona nigdy nie ma czasu-"odpowiedni pracownik na
      odpowiednim stanowisku hahaha "
      Co do usterek to naprawde zanim podpiszecie odbiór mieszkania to sprawdzcie 5
      razy czy nie ma gdzies usterek(na 99% one bedą) bo tak jak ktos mowił
      wczesniej,potem sie nie doprosicie!!
      teraz ogradzaja osiedle,zobaczymy co wymysla z brama-jak to bedzie wszystko
      wygladac.
    • Gość: Katarzyna Re: BUDREM IP: 10.30.39.* 20.09.05, 14:24
      Przykro mi to czytać :( serdecznie współczuję. Ja sama miałam tam kupić
      mieszkanie ale w wyniku niekompetencji i ignorancji pracownika zrezygnowałam,
      za co teraz dziękuje losowi.
      Trzymam kciuki i życzę powodzenia w dochodzeniu swoich praw
      Pozdrawiam
      Katarzyna
      • Gość: Ania Re: BUDREM IP: *.183.243.89.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.09.14, 10:47
        Odradzam! Niesłowni, niepoważni i niekompetentni. O jakiejkolwiek terminowości można zapomnieć. O nic nie można się doprosić. Dni zamieniają się w tygodnie a tygodnie w miesiące. Tragedia!
        • Gość: Karina Re: BUDREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.14, 13:13
          Mam zupełnie inne doświadczenia.Od 2 lat mieszkamy na Felińskiego. Wszystko było oddane na czas, na każde pytanie dostawaliśmy szybko odpowiedź. Do wykonania inwestycji też nie mamy zastrzeżeń, jest ok
    • Gość: paw Re: BUDREM IP: *.146.2.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.05.16, 11:14
      Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem swojego niedużego mieszkania, zakupionego od firmy BUDREM i muszę przyznać że był to dobry wybór, nie miałem żadnych problemów przy zakupię mieszkania wszystko według terminów, dokumenty do kredytu dostałem bardzo szybko, polecam :)
      • Gość: Jacek Re: BUDREM IP: *.142.citypartner.pl 30.05.16, 10:19
        Hej, ja też kupiłem mieszkanie w Budremie. Mieszkam już parę tygodni i jestem mega zadowolony. Cała procedura zakupu poszła ekspresowo i bez żadnych problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka