Gość: trudny IP: *.sp / 192.168.5.* 02.07.02, 07:43 Czy ktoś wie jak wygląda prognoza pogody na najbliższy miesiac? Ta Instytutu Meteo i taka powiedzmy ludowa, różnią się? Chodzi mi o to czy będzie lało i potem powódź czy ujdzie nam na sucho? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anulcia7 Re: Prognoza... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 07:49 Czy Ty dziś masz wolny dzień, że tak od rana na forum? Takie wiesz błogie lenistwo? Tobie na pewno na sucho nie ujdzie to leniuchowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny O uchodzeniu. IP: *.sp / 192.168.5.* 02.07.02, 08:26 Pewnie nic nie ujdzie mi na sucho. Jak uchodźcy.Uchodzącemu przed dżdżem z politycznych przyczyn. A co do lenistwa to chętnie ale dzis niestety nie. Musiałem wstać bardzo wczesnie i teraz to już wróciłem . Za godzinkę moze dwie znów pójdę więc przez chwilę...miłego dzionka trudny;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Prognoza... 02.07.02, 08:46 Gość portalu: trudny napisał(a): > Czy ktoś wie jak wygląda prognoza pogody na najbliższy miesiac? > Ta Instytutu Meteo i taka powiedzmy ludowa, różnią się? > Chodzi mi o to czy będzie lało i potem powódź czy ujdzie nam na sucho? > trudny Nauka wykazała, że przewidzenie pogody na trzy dni do przodu jest niemożliwe. Praktyka to notorycznie potwierdza. Winą obarcza się teorię chaosu. Jeśli chcesz na najbliższy miesiąc, to najlepiej na najbliższy wstecz, wtedy się zgadza, choć nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Prognoza... IP: *.sp / 192.168.5.* 02.07.02, 09:07 Może być i wstecz. Jeśli jednak wstecz to i ja chciałbym to raz jeszcze.No to jak, masz na to metodę? Jeśli masz to interesuje mnie też nawet dłuższa prognoza! trudny;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Prognoza... 02.07.02, 09:10 Mogę tylko polecić ósmą (chyba ósmą) księgę Tytusa, Romka i A'Tomka. Odpowiedz Link Zgłoś