Dodaj do ulubionych

studia-psychologia na UJ

04.05.05, 12:06
w tym roku chce zdawac na psychologię na UJ,ciekawa jestem opinii obecnych i
przyszlych studentow o egz wstępnych i warunkach nauki pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sabbina Re: studia-psychologia na UJ 04.05.05, 14:02
      opowiem ci coś,
      podjechałam kiedyś do znajomych, mieszkają w Krakowie, przy ul. Mazowieckiej 49.

zaparkowałam pod blokiem, wysiadam z samochodu, a tam stoi jakiś facet 50-60
      lar, gruby, w okularach, koło jakiegoś 15- letniego golfa, ma jakiś olbrzymi
      przedłużacz, i bierze jedną końcówkę przedłużacza i podrzuca ponad gałęż drzewa
      stojącego obok.

w ten sposób gałąż wisząca na wysokości około 5-6 metrów, była takim pkt przez
      jaki został przerzucony przedłużacz,

pytam się gościa : "Panie, co Pan robi" ???

a on mi na to :

"a wie Pani, ten przedłużacz taki, długi, plącze mi się, a ja chce odkurzyć w
      samochodzie, więc przerzuciłem go przez gałąż i już mi się nie plącze...

???

poszłam się do znajomych, mówię im, że jakiś psychol na dole wariuje, a oni mi
      na to :

"Spoko ! to Profesor psychologii z UJ T. Rotter"

:)))
      • Gość: fillipinka Re: studia-psychologia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:06
        Sabba,

Rotter to fajny facet, serio.

Może trochę zakręcony, ale w sumie nigdy nikomu żadnej krzywdy nie zrobił.

Ludzie go lubią, pomimo tych "wspaniałych" pomysłów.
    • nerrrra Re: studia-psychologia na UJ 04.05.05, 14:52
      Mieszkam obok i nie widuje:>
    • myosotis86 Re: studia-psychologia na UJ 04.05.05, 17:21
      fajna historia:) wlasnie mnie utwierdzilas w tym,ze moje miejsce jest na
      PSYCHOL-ogii :):):)
      • Gość: antysab Re: studia-psychologia na UJ IP: *.autocom.pl 05.05.05, 11:22
        Poczytaj posty sabiny to zrozumiesz, że jest starsznie zakompleksiona i na kazdym kroku najeżdża na UJ;)
        Tak na serio, to exam ciężki, żeby się dstać to trezba prawie na 100% oba testy napisać i o ile można sie z książki przygotować na blachę to testy na rozmunienie są róźne. Dużo pracy Cie czeka! Powodzenia
        • Gość: fillipinka Re: studia-psychologia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:16
          Ja bym powiedziała, że najgorsze są testy z wiedzy licealnej (historia, fizyka,
          biologia, chemia,j.polski).
          Do testów rozumowania logicznego mozna się dosyć dobrze przygotować
          przerabiając testy Mensy, nawet te podstawowe.
          Testy rozumienia tekstów psychologicznych badają najczęściej umiejętność
          rozumienia czytanego fragmentu. Jeśli przeczytało się chociaż pięć lub dziesięć
          lektur szkolnych, nie powinno się mieć z nimi większego problemu.

Oczywiście wypowiadam się jedynie o egzaminie na Psychologię Stosowaną na UJ.

Pozdrawiam i życzę powodzenia
          • myosotis86 Re: studia-psychologia na UJ 10.05.05, 12:57
            dzieki za pocieszenie:)
            • lensko Re: studia-psychologia na UJ 15.05.05, 18:43
              jak masz jakies konkretne pytania, pisz na mejla, zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka