Dodaj do ulubionych

gdzie na Meksykańskie jedzonko?

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.05.05, 15:25
Bardzo lubię Meksykańskie jedzenie,w Krakowie jest spory wybór restauracji z
tą kuchnią,byłam we wszystkich.Szczególnie polecam "Azteca" niebanalne
potrawy,moje ulubione to Combo-pycha.Czasami się długo czeka,ale
warto.Wnętrze też przyjazne ,ciepłe i jest klimatyzacja chyba bo nie czuć
dymu z papierosów,a ja nie palę.Pozdrawiam wszystkich lubiących dobre
jedzenie;D
Obserwuj wątek
    • seven Re: gdzie na Meksykańskie jedzonko? 07.05.05, 22:41
      azteca jest droga, taniej i tez dobrze (jesli nie lepiej) jest w los amigos na grodzkiej (poza tym
      super ogrodek) albo na sw krzyza - nazwy lokalu nie pamietam. oczywiscie taco mexicano
      nalezy omijac z daleka xD
      • kati_p Re: gdzie na Meksykańskie jedzonko? 16.05.05, 09:12
        no właśnie, seven!
        Los Amigos nazywa się teraz Tequilla, wszystko podrożało o 1 zł, ale nadal warto :)
        'to na krzyża'- nie byłam ;)
        A co do Taco- słabe menu, jak dla mnie. Byłam tam ostatnio, i jadłam w miarę
        dobrą sałatkę, ale jak zobaczyłam chilli con carne.. śmiać się czy płakać?
        • Gość: Kika Re: gdzie na Meksykańskie jedzonko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:17
          nie zgadzam sie- wg mnie Tequillla (na Grodzkiej) jest duzo gorsza niz Taco.
          Podali mi zimne jedzenie, niedoprawione. W taco jest kilka fajnych dan. Niestety
          w Krakowie nie ma prawdziwej meksykanskiej restauracji
          • Gość: crz Re: gdzie na Meksykańskie jedzonko? IP: *.77.classcom.pl 29.05.05, 14:12
            Dawne Los Amigos jest dramatyczne!!!Odradzam!!!Czekalem na posilek 30 min co
            oczywiscie mozna przebolec ale nie wtedy gdy danie jest z mikrofali..Obsluga
            mierna!!No chyba ze byl to pierwszy dzien w pracy tego pana....Wystroj okropny ,
            muzyka z radia FATALNIE!!! Zaznaczam ze gdy tam bylem to bylo to jeszcze Los
            Amigos .Nie wiem jak jest teraz.Co do Azteci ( chyba tak sie to odmienia:))
            bardzo w porzadku mila obsluga i ok jedzonko.Taco dawniej bylo super , potem
            kilka razy zle sie czulem po nieswiezym burito ale ostatnio bylem i powiem wam
            ze chyba sie znow poprawilo:)Niestety nowa obsluga jest do d...Brakuje tym nowym
            kelnerkom nie tylko klasy ale rowniez WYGLADU!!
            • Gość: SEVEN Re: gdzie na Meksykańskie jedzonko? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 14:30
              ok, w los amigos bylem ostatnim razem w zeszle lato, mozliwe, ze od tego czasu sie troche
              zmienilo, nie wiem. w kazdym razie wtedy naprawde bylo super, swietne jedzenie, zajebisty
              ogrodek, ale obsluga (jakis facet) faktycznie niezbyt bystra, chociaz zostawilem tam spora kase.
              co do taco, to moja noga tam nie postanie, chyba, ze po pijaku, tyle razy juz sobie mowilem po
              wizycie tam, ze `to juz ostatni raz`, ze w koncu naprawde przyszedl ten ostatni raz. jesli
              najdzie mnie w najblizszym czasie na meksykanskie jedzenie to i tak pojde do los amigos,
              raczej z ciekawosci, czy macie racje tak narzekajac. mimo wszystko azteca jest wg mnie zbyt
              droga.
    • Gość: TGIF Re: gdzie na Meksykańskie jedzonko? IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 01.06.05, 06:19
      ta knajpa na sw Krzyza to El Paso. Jedzenie dobre, chociaz nie rozumiem
      dlaczego do np. burritos podaja salatke z kapusty.......tak po polsku.
      Z autentycznoscia maja wiec troche problemu, ale moze jeszcze sie naucza, ze
      Meksykanie tak nie jedza!
    • Gość: Alina Re: gdzie na Meksykańskie jedzonko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 00:18
      naprawdę dobre Tacos i Buritos są... w Plazie :) w szczególności polecam
      wegetariańskie, z przepyszną surówką!
      a tak poza tym to od jedzenia w centrach handlowych trzymam się z daleka ;)
      • yamat Plaza 24.08.05, 18:31
        Jadłem w Plazie meksykańskie żarcie gdzieś rok temu może więcej i było złe.
        Daleko z tyłu za każdą z restauracji mex w centrum, no chyba ze się baaardzo
        poprawiło....

PS. A był ktoś w Jeffs w GaleriiKazimierz?
        • Gość: Zadowolona Re: Plaza IP: 10.30.39.* 26.08.05, 10:27
          Byłam i napradę polecam. Bardzo dobre świerze, oryginalne jedzenie. Takie
          steaki jadłam tylko za granicą i w grillu w wierzynku. Miła obsługa, dużo
          promocji, naprawdę jak dla mnie restauracja na 5- (- za lokalizację) :)
          • Gość: lol Re: Plaza IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.08.05, 11:31
            jesli jedzenie tam porownujesz do jedzenia w wierzynku, to na pewno sie nie wybiore, a nawet
            mialem isc - z ciekawosci
            • Gość: zadowolona Re: Plaza IP: *.net.autocom.pl 26.08.05, 22:10
              nie w wierzynku, tylko w grillu wierzynka, a to różnica. Wiem co się podaje w
              wierzynku, knajpa jedzie tylko na opinii a nie na jakości, ale polecam
              ichniejszego grilla 15/16, miłe miejsce, pyszne jedzenie, wspaniałe desery i
              nawet nie jest jakos straszliwie drogo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka