Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:58 chcę złożyć papiery do ogólniaka do XV może ktoś kto teraz tam się uczy powie czy warto czy nauczyciele są ok ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: XVLO teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:16 ile w ubiegłych latach trzeba było mieć punktów aby dostać się do XV jaką klasę wybrać jeżeli nie lubię polskiego a interesuje mnie historia "Europa wspólne dziedzictwo i przyszłość" tu problem bo jest franc.a ja wolę niemiecki czy "medialny" o ogóle w tym roku jakoś kiepsko ułożone są profile nie ma klasy ogólnej cz w latach ubiegłych też były takie może poczekam i za rok będzie lepiej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: XVLO teraz IP: *.76.classcom.pl 15.05.05, 10:27 mam tam znajomych i oni raczej nie polecaja tego przybytku; jest opinia, ze nauczyciele zdlawiaja wszelkie ambicje, nio i strasznie duzo osob oblalo u nich ustne... moze nawet to dobrze, bo sprawiedliwie oceniali, tyle ze jest pytanie o sens oblewania tylu uczniow, jak w kazdej innej szkole z ustnych zdali wszyscy (czasem nawet nieslusznie), po to zeby nie robic uczniom problemow... wiec wlasnie tak sie mowi o XV-ce - bardzo problemowa szkola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: XVLO teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:26 czy to prawda że w tym roku trzeba mieć conajmniej 125 punktów może ktoś wie ile przedmiotów wchodzi do punktacji???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: XVLO teraz IP: *.chello.pl 17.05.05, 15:36 Tu masz wszystko. Na końcu jest podane że nie ustala się granicy punktów. Przyjęcia do wyczerpania 306 miejsc, decyduje ilośc punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: XVLO teraz IP: *.chello.pl 17.05.05, 15:37 Posłałam tylko nie podałam strony www.xvlo.pl/rekrutacja.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: XVLO teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 09:26 czy w ubiegłym roku dostał się do szkoły ktoś kto miał mniej niż 120 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: XVLO teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:51 czy to prawda że w XV bardzo dużo osób oblało maturę????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: XVLO teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 07:48 czy dużo osób oblało w XV ustną maturę z czego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: XVLO teraz IP: *.76.classcom.pl 21.05.05, 14:01 z relacji znjaomych wiem, ze troche osob oblalo, slyszalam o polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: XVLO teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:29 czy naprawdę trzeba mieć aż 125 punktów aby dostać się do piętnastki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: XVLO teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:14 wpisujcie się z jaką ilością punktów dostaliście się do 15 czy bardzo oblewają na maturach?? Odpowiedz Link Zgłoś