Dodaj do ulubionych

GEO Grupa Developerska - OPINIE

IP: *.ipt.aol.com 13.05.05, 22:11
Witam

Interesuje mnie zakup mieszkania w Krakowie - do wyboru zostalo mi miedzy
innymi KRAKOIN na Krowodrzy i GEO Grupa Developerska ''Zielony Stok'' na
Banacha (przecznica od Al.29 listopada).

Bardziej interesuja mnie jednak opinie na temat GEO. Czy jest to dobra firma.
Czy moze ktos byl/jest ich klientem i moglby wypowiedziec sie na forum.

Z gory dziekuje ;)
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: GEO Grupa Developerska - OPINIE 13.05.05, 22:27
      Są od lat i sporo zbudowali.O żadnych większych wpadkach nie słyszałem.
      Więc w miarę bezpiecznie.
    • Gość: chcialem kupic Re: GEO Grupa Developerska - OPINIE IP: *.crowley.pl 14.05.05, 06:52
      Chcialem kiedys kupic mieszkanie an Wlodarczyka, ale znalazlem w internecie
      informacje o historiach zwiazanych z brakiem drogi dojazdowych na poprzednich
      inwestycjach tego dewelopera. zdesperowani mieszkancy napisali farba na scianie
      budynku informacje o dzialaniach developera. Potem moj znajmy prawnik poszukal
      info o wlodarczyka i mam nadzieje ze GEO nie zadziala jak wiekszosc
      developerow. Poszukaj na forum watki o nich sa. Z zakupu mieszkania
      zrezygnowalem.
      • Gość: mike Re: GEO Grupa Developerska - OPINIE IP: *.nespo.pl / *.w-net.pl 14.05.05, 19:46
        Człowieku, nie wiesz o czym mówisz !!!
    • Gość: jarek Re: GEO Grupa Developerska - OPINIE IP: 83.238.200.* 14.05.05, 08:58
      Kup,a przekonasz się jak bardzo nieuczciwą,arogancką oraz krętacką ta "firma"
      jest.
      • Gość: fantomas Re: GEO Grupa Developerska - OPINIE IP: *.nespo.pl / *.w-net.pl 14.05.05, 19:44
        Na jakiej podstawie przedstawiasz taką opinie o firmie Geo. Podaj konkretne przykłady jak to nazywasz nieuczciwości, krętctwa itp. Lakonicznie rzucone hasło w twoim stylu w żaden sposób nie jest miarodajne. Wzywam na pojedynek na argumenty i czekam!!!
        • Gość: abc Re: GEO Grupa Developerska - OPINIE IP: *.mar-1.catskill.net 15.05.05, 21:55
          Administrator kamienicy w ktorym musialam sprzedac mieszkanie (niesolidny
          remont duzej krakowskiej firmy deweloperskiej) doradzal mi kupno w nowych
          budynkach Geo.

Mysle ze njlepiej dowiesz sie jesli porozmawiasz w firmach adminstujacych
          budynki - to sa jedyni ludzie - ktorzy znaja stan tych budynkow.

Drugim sposomem to zastukac do mieszkancow budynkow danej firmy albo pojsc na
          zebranie wspolnoty.
          • Gość: abc Re: GEO Grupa Developerska - OPINIE IP: *.mar-1.catskill.net 15.05.05, 22:11
            Jako dodatkowa informacja - po poradach admisnistratora rozmawialam z
            wlascicielami mieszkan budynkow
            Geo w poblizu ulicy Bronowickiej - byli zadowoleni - Natomiast inna firma
            wysawila im budynki mieszkalne przed oknami - tam gdzie przedtem byly ogrody i
            przestrzen. W Krakowie panuje "wolna amerykanka" jesli chodzi o budownictwo
            wiec warto zwrocic uwage czy jest mozliwosc ze przed oknem wymarzonego
            mieszkania stanie inny budynek.

Zdaje sie kupujesz bedac za oceanem? radze wziasc dluzsze wakacje i wszystkie
            informacje zabrac samemu nim zdecydujesz o zakupie - to sa sytuacje w ktorych
            opinia i dorady rodziny i przyjaciol potrafia zawiesc.
    • Gość: tomi Re: GEO Grupa Developerska - OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:57
      Ja tez bylem zainteresowany budynkiem na Banacha ale zrezygnowalem. Powód:
      byłem tam kilka razy i musisz wiedzieć że w bezpośrednim sąsiedztwie będziesz
      miał kilka bloków z ul Marczyńskiego czyli komunalek. I sam na własne oczy
      widziałem co niektóre osoby potrafią zrobić z nowych przecież bloków...nie
      wspominając o balkonach na których jakby tabor cygański się osiedlił tak
      zagracone...
      • bialy-kruk02 Re: GEO Grupa Developerska - OPINIE 11.09.13, 10:21
        Jeżeli sąsiedztwo inny bloków to największy problem z tym deweloperem to ja chętnie kupię u niego mieszkanie, bo na tle innych gdzie są notoryczne błędy, niedbalstwo, oszukiwanie i naciąganie klienta wypada fantastycznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka