Dodaj do ulubionych

(PiS)ki na drogach

IP: *.76.classcom.pl 14.05.05, 13:49
Hi, ghi w innych gazetach np. w "Dzienniku" też go zjechali. Co za kretyn nie
zauważył nawet zbudowanych obwodnic. Widocznie za dużo zajmował się aferami i
wszędzie je już widzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: wypsztyk Re: (PiS)ki na drogach IP: *.crowley.pl 15.05.05, 20:31
      Wielka szkoda, że p. Ziobro - mówiąc o korupcji i malwersacjach finansowych
      zwiazanych, rzekomo, z drogownictwem - nie wspomniał o tym jak jego kolega
      partyjny - p. Wassermann wespół z niejakim p. Majchrem "załatwiają" w naszym
      mieście pieniądze na remont drogi dojazdowej do posesji p. Wassermanna i do
      czyjej kieszeni te pieniądze trafiają.
      Natomiast o brak kompetencji p. Ziobry w dziedzinie drogownictwa pretensji nie
      mam, smutno mi jedynie, ze fakt bycia tzw. gwiazdą medialną jest w dzisiejszym
      świecie wystarczającą przepustką do autorytarnego wypowiadania się na każdy
      niemalże temat. Żałosne.
    • Gość: gniewko_syn_ryba Re: (PiS)ki na drogach IP: *.autocom.pl 15.05.05, 21:21
      Pan Kłeczek też niezbyt się przygotował... ;))) Jakie "obejście Zabierzowa" miał
      na myśli ?... Bo nie zauważyłem, żeby jakieś powstało... ;)))

Przy okazji, mocno intryguje mnie jedno skrzyżowanie trasy 4 między K-wem a
      Bochnią (nie pamietam dokładnie w którym miejscu) z pewną polną drogą, na którym
      po remoncie tego odcinka pojawiła się... sygnalizacja świetlna (!!!) Ile razy
      tamtędy przejeżdżam, tyle razy próbuję znaleźć powód, dla którego postawiono ją
      akurat tam i nijak nie mogę... A jest cała masa innych, znacznie ruchliwszych
      skrzyżowań na tej trasie gdzie nie ma świateł... Czyżby była to droga dojazdowa
      do posesji jakiegoś "VIPa" ?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka