Dodaj do ulubionych

A może sprośny dowcip????

14.05.05, 14:00
Tylko uprzedzam jest ostry!!!!
Obserwuj wątek
    • mrug To już? 14.05.05, 14:07
      ?
      • rabin.fajfus Re: To już? 14.05.05, 14:14
        Rozmawia dwóch gości. Jeden bez, a drugi z ogromnym doświadczeniem seksualnym.
        Kilka dni temu ten bez doświadczenia pytał tego "wygę' gdzie jest łechtaczka.
        - No i jak było pyta ten starszy?? Znalazłeś ją??
        -Tak!! To jest takie coś co troche wystaje u dołu, nie mam racji??? Ależ ta noc
        była odjechana!!!
        -No tak, stary wychodzi na to żeś się całą noc hemoroidami bawił!!!-odpowiada
        starszy!!
        • mrug Ja też znam świński dowcip... 14.05.05, 14:15
          Słonina...
          • Gość: łomatko Re: Ja też znam świński dowcip... IP: 62.121.129.* 14.05.05, 14:23
            Przecież to jest świński KAWAŁ, mrug.
            :)
            • mrug Re: Ja też znam świński dowcip... 14.05.05, 14:25
              No jakby nie było, to tamto, to tak!
              :)
              • Gość: krakowianka Re. a to znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:01
                Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej dziewczynie urodzinowy prezent, a
                że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił
                kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie
                młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił
                narzeczonej rękawiczki. Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie
                parę majtek. Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że
                siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki. Bez sprawdzania, co jest gdzie,
                facet wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list: "
                Kochanie, ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że
                nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej
                siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i
                łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która
                mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale
                nie były poplamione czy zniszczone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i
                wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć, tak
                by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je
                będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem
                całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często
                będę je całować w tym roku. Mam nadzieje, że będziesz je miała na sobie w
                piątkowy wieczór. Z całą moją miłością.
                PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywiniętych tak, by widać było
                trochę futerka "
                :D:D
        • Gość: 7 Re: To już? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 20:59
          eee! ani ostry ani kawal
    • tommaso Re: A może sprośny dowcip???? 17.05.05, 20:28
      to dawaj ten kawał !!
    • Gość: wodzu Re: A może sprośny dowcip???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:15
      przychodzi baba do lekarza i mowi
      -panie doktorze po tym lekarstwie ktore mi pan przepisal strasznie rosna mi
      wlosy
      - niech sie pani nie martwi to normalne po kuracji hormonalnej a tak konkretnie
      to gdzie pani rosną?
      - na jądrach............
    • halinka.jola Re: A może sprośny dowcip???? 19.05.05, 00:52
      Jak przedłużyć krzyk żony przy orgazmie do PÓŁ GODZINY?
      -wytrzeć małego o firankę...
      • Gość: phi Re: A może sprośny dowcip???? IP: 193.120.70.* 19.05.05, 13:57
        phi, oto ostry dowcip:

Gada 2 gejow.

- ty wiesz Marian ma hemorojdy jak ogorki

- takie wielkie???

- NIE, takie slone...

• Gość: pilot nie wiem czy sprośny, ale... IP: *.wil.pk.edu.pl 19.05.05, 15:29
          możę stary, ale IMHO świetny:
          siedzi gość na plaży. podchodzą do niego dwie laskii mówią:
          -jak puścisz bąka, to zdejmniemy biustonosze.
          Gość zaskoczony, ale w sumie to co mu zależy - puścił bąka.
          Dziewczyny zdjeły biustonosze. Facet zaskoczony, a dziweczyny ciągną dalej:
          -Jak puścisz takiego dużego bąka, ale takiego solidnego, to zdejmujemy
          majtki.
          Facio rozochocony zebrał się w sobie i puścił takiego wielkiego, donośnego
          bąka. Dziewczyny, zgodnie z umową, zdjęły majteczki. Do śliniącego się faceta,
          dziewczyny mówią dalej:
          -Jak puścisz prawdziwą serenadkę bąków, głośno i dosadnie, to pozwolimy się
          dotknąć.
          Nie trzeba było jemu powtarzać tego dwa razy. Puścił prawdziwą, donośną
          serenadkę bąków. W pewnym momencie słyszy głos:
          -Panie Kowalski, nie dość, że pan śpi na zebraniu, to jeszcze pan pierdzi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka