Dodaj do ulubionych

"Zielony Stok" i GEO

IP: *.ch.uj.edu.pl 18.05.05, 07:11
Gorąco proszę o opinie na temat firmy GEO i ich inwestycji "Zielony Stok" przy
ulicy Banacha. Z góry dziękuję za uwagi.
Obserwuj wątek
    • Gość: fantomas Re: "Zielony Stok" i GEO IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 18.05.05, 16:57
      Firma jest ok. Zrealizowali już bardzo dużo budynków i mają dobrą opinię na
      rynku mieszkaniowym. Polecam!
    • Gość: jarek Re: "Zielony Stok" i GEO IP: 83.238.200.* 19.05.05, 19:32
      Chciałbym,aby to o czym pisze Fantomas było prawdą.Ale z własnego doświadczenia
      z przykrością muszę stwierdzić że tak nie jest. Pozdrawiam i ostrzegam!
      • Gość: arczi Re: "Zielony Stok" i GEO IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 20.05.05, 07:26
        Co za treściwa wypowiedz. Najlepiej rzucić na ślepo w kogoś błotem z nadzieją
        że coś się przyklei. Jeśli piszesz na kogoś coś negatywnego i to podobno z
        własnego doświadczenia to albo to uzasadnij albo lepiej nie pisz wcale!
        • Gość: Sylvek Re: "Zielony Stok" i GEO IP: *.chello.pl 20.05.05, 19:55
          Niestety firma nieuczciwa , stanowczo odradzam zakup mieszkania u nich.
        • g_4 Re: "Zielony Stok" i GEO 01.10.05, 20:30
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=19663184
          poczytaj sobie
    • Gość: estera Re: "Zielony Stok" i GEO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 22:01
      Zastanawiajace jest dlaczego przedluzaja termin realizacji o 5 miesiecy
      ("Zielony Stok")!? Co oni kombinuja???
      • Gość: tomek Re: "Zielony Stok" i GEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:23
        Nie maja pozwolenia i nie sadze zeby dostali do Wrzesnia a nawet gdyby to:
        sasiedzi postawili na ul. Marczynskiego brame (spor moze trwac znajac polskie
        warunki latami) przypominam ze ulica Marczynskiego bedziecie dojezdzac do bloku;
        ulica Banacha to porazka - zachecam przejdzcie sie tam i zobaczcie jak ona teraz
        wyglada, Geo nie bylo mi w stanie odpowiedziec kiedy miasto zacznie ja w ogole
        budowac; Wiec na razie nie ma jak dojechac do dzialki;
        po trzecie uwaga na mieszkania komunalne; miasto prowadzi teraz polityke wolnej
        amerykanki i mysle ze GEO nie bedzie mialo wielkich oporow zeby cos tam sprzedac
        zwlaszcza ze na Marczynksiego jest juz osiedla komunalne - 4 bloki;
        Odradzam!
        • krokiet Re: "Zielony Stok" i GEO 01.10.05, 15:59
          No, zgode dostali, wiec narazie nie jest zle...
          Ja sie najbardziej boje zmian cen...
        • Gość: hanks Re: "Zielony Stok" i GEO IP: *.nespo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:34
          masz niepełne informacje, ja zarezerwowałem u nich mieszkani. z początku
          faktycznie coś mi nie pasowało z tym przesuwaniem terminu, ale dowiedziałem się
          niedawno w czym rzecz. kilka miesięcy nie dostawali pozwolenia, bo architektura
          ciągle coś w dokumentacji podważała /podobno niesłusznie/, a jak poszli do
          Bujakowskiego to dostali pozwolenie w tydzień. Wniosek : totalny bałagan, nadal
          korupcja? w architekturxe! jeśli chodzi o bramę, to Geo ma zapenione w aktach
          notarialnych ustanowioną służebność przejazdu - tak że nie ma obawy.
          mysle, że teraz już będzie tylko lepiej!
    • krokiet Re: "Zielony Stok" i GEO 01.10.05, 15:58
      Zapraszam na forum (potencjalnych;) przyszlych mieszkancow Zielonego Stoku :)

krokiet.flopik.hostings.pl/geo_zielony_stok
      • g_4 Re: "Zielony Stok" i GEO 01.10.05, 20:27
        Witam. Jestem z Wrocławia i właśnie odbieramy mieszkania od GEO jest to
        najbardziej dziadowska firma z jaką do tej pory się spotkałem .
        Radzę poczytać nasze forum
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=19663184
    • Gość: jarek Re: "Zielony Stok" i GEO IP: 83.238.139.* 02.10.05, 09:53
      Pozdrawiam Was serdecznie a równocześnie bardzo współczuję!Czytajcie dokładnie
      umowy:przedwstępną,końcową a także całą korespondenję z GEO. Mimo tego
      będziecie przez tą krętacką "firmę" wyrąbani,o czym nawet niektórzy żyjąc w
      nieświadomości o tym nie wiedzą,a już od prawie roku mieszkają przy
      Głowackiego!!!Podzielam opinię większości na tym forum,że takiej pefidnej firmy
      nie ma wcałym Krakowie i Wrocławiu.
      • Gość: Kati Re: "Zielony Stok" i GEO IP: *.chello.pl 02.10.05, 11:16
        Ja również mam negatywne doświadczenia z firmą GEO , to bardzo mili i bezczelni
        oszuści. STANOWCZO ODRADZAM
      • Gość: mot Re: "Zielony Stok" i GEO IP: *.nespo.pl / *.w-net.pl 04.10.05, 22:04
        jarek, kto cię sponsoruje, jeśli chodzi o bluzgi nt geo?. ciągle na nich
        napie...lasz, nie mowiąc o konkretach! ja od jakiegoś czasu przymierzam się do
        zakupu mieszkania/biorę też pod uwagę geo/. twoje wywody mnie zastanawiają, ale
        ze względu na brak WŁASNIe KONKRETÓW oleję te twoje komentarze.
        a propos : na głowackiego kupil mieszkanie mój znakjomy i jakoś nie narzeka,
        więc moze wyjaśnij mi o co chodzi z tą krętacką firmą????
    • Gość: jarek Re: "Zielony Stok" i GEO IP: 83.238.139.* 05.10.05, 17:48
      Do mot-a:"uderz w stół a nożyce się odezwą"-jeśli chodzi o bluzganie i
      sponsoring,to raczej nie ja.A wracając do konkretów są takie,że zmieniając
      drastycznie zapis umowy przedwstępnej,w umowie sprzedaży mieszkań przy
      Głowackiego 10 GEO wymusiło na swoją korzyść na mieszkańcach nieograniczone
      czasowo i bezpłatne następujące służebności na terenie wpólnoty:miejsce na
      parking dla swojej wyłącznej dyspozycji,miejsce na swoją reklamę na dachu
      budynku,miejsce na swój baner reklamowy na działce oraz dokonało podziału
      działki wyodrębniając z niej drogę,która,mimo wczesniejszej zapłaty za nią
      przez mieszkańców przeszła na własność GEO.TO SĄ KONKRETY!!!-chyba
      wstarczy.Aha,bym zapomniał-POZDROWIENIA DLA ZNAJOMEGO Z GŁOWACKIEGO 10/47.
      Ukłony.
      • barnog wrocek pozdrawia kraków:) 05.10.05, 20:20

Witam krakusów:)

My walczymy z GEO od 2 miesiecy i za ciekawie to nie wygląda.:( teraz dostalismy
        juz klucze ale jazda była ostraaaa... macie o tyle dobrze ze macie siedzibe na
        miejscu my na pewno nie bedziemy robić GEO dobrego pijaru. Wszystkim odradzam GEO.

niezadowlony wrocławianin.

Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do czytania naszego forum.
      • Gość: mot Re: "Zielony Stok" i GEO IP: *.nespo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:03
        czyli jestes adwokatem znajomego z 10/47?
        wywody przednie, ale nie do konca zgodne z prawdą /rozmawiałem ze wspomnianym
        wcześniej znajomym/. Owszem z parkingiem dali w dupe, choc tak naprawdę to
        ponoć miejsca pod budynkiem jest full, ale reklamy mieli w umowach wstępnych, a
        banerów nie ma. zresztą gdyby brać pod uwagę jakość wykonania, terminowość itp.
        to szanowny kolega jest zadowolony. popatrz na innych deweloperów! czy znasz
        Jarku takiego któremu można zarzucic mniej niż geo? jeśli tak TO BARDZO PROSZĘ
        O PODPOWIEDŹ, BEDZIE TO DLA MNIE SUPER CENNE!!! /nadal rozważam zakup
        mieszkania u nich!/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka