Dodaj do ulubionych

Metale pomocy!

IP: *.chello.pl / *.chello.pl 07.07.02, 22:13
Proszę wszysykich ludzi słuchających Jedynej Słusznej
Muzyki o pomoc! Mianowicie podajcie mi adresy sklepów
krakowskich w których można kupić koszulki/bluzy z
Waszymi ulubionymi zespołami. Z ukierunkowaniem na
Dimmu Borgir i Cradle of Filth. Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • faciu Re: Metale pomocy! 07.07.02, 22:23
      Music Corner na Rynku (tam zaczyna się ul. Grodzka) albo Music Corner na ul.m
      Siennej (po prawej jakieś 150 m od Rynku)...
    • an-nah Re: Metale pomocy! 08.07.02, 08:56
      A na grodzkiej nie bylo?
    • evangeline Re: Metale pomocy! 18.07.02, 09:49

nio wiec... jest metal shop na grodzkiej, zaraz pod Rock'n'Rollem... ale tam
      jest drogo... szczegolnie polecam metal shop na dlugiej... tylko kurde nie
      pamietam adresu, ale wchodzi siem do pasazu i schodkami na pietro do sklepu...
      jest tanio, a koszulki swietnej jakosci...
    • tomcrac Re: Metale pomocy! 18.07.02, 09:55
      Chyba nie jestem osoba, ktora prosiles o pomoc, bo nie uwazam black'u za JEDYNA SLUSZNA MUZYKE (moj kolega twierdzi, ze to disco polo metalu :))), ale co mi tam NEUM na Zwierzynieckiej. Najwiecej tego znajedziesz jednak pod Rockiem
      • evangeline Re: Metale pomocy! 18.07.02, 21:13
        tomcrac napisał:

bo nie uwazam black'u za JEDYNA
        > SLUSZNA MUZYKE

ejejej od kiedy to Credki som blackiem?? moze i troszeczke czerpia z blacku,
        ale na pewno blacku nie graja... dimmu borgir to w sumie tesh nie jest czysty
        black... black to np. darkthrone, carpathian forest etc.
      • evangeline Re: Metale pomocy! 18.07.02, 21:15
        aha... a na zwierzynieckiej to nie Neum tylko Neuma... :)
        • Gość: mtq Re: Metale pomocy! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 21:24
          ty jędzo słuchasz takiej muzyki? a to Ci dopiero
          kamuflarz!
        • tomcrac Jam nie metal.. 18.07.02, 21:40
          a tylko pomoc chcialem :) Opieralem sie na zdaniu kolegi, ktory ma wlasna kapele i interesuje sie tym od drugiej klasy podstawofki. Chcesz sie jeszcze 'bić'?? ;))) To skocz z nami na pyfko, winko lub podobne i wtedy wymienimy poglady ;)
    • kriss.forum Re: Metale pomocy! 19.07.02, 00:26
      Gość portalu: Gorry napisał(a):

> Proszę wszysykich ludzi słuchających Jedynej Słusznej
      > Muzyki o pomoc! Mianowicie podajcie mi adresy sklepów
      > krakowskich w których można kupić koszulki/bluzy z
      > Waszymi ulubionymi zespołami. Z ukierunkowaniem na
      > Dimmu Borgir i Cradle of Filth. Z góry dziękuję!

Jedynie słuszna muzyka? Hheehhehe
      Jeżeli chodzi o metal, to możesz się wybrać na złom - tam metalem handlują na
      tony, może uda Ci się uzyskać jakieś rabaty. A tak na poważnie to wystarczy się
      o to spytać pierwszego lepszego brudasa z gitarą na dworcu albo Plantach -
      powinni wiedzieć (w końcu słuchają metalu).

Kriss.
    • kriss.forum Re: Metale pomocy! 19.07.02, 00:29
      Tomcrac, cóż to za filozoficzna sygnaturka?

Kriss.
      • Gość: tomCrac Re: Metale pomocy! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:41
        > tomCrac, cóż to za filozoficzna sygnaturka?

Taki tam aforyzm, a ze pasuje do forum to sie nim podpisuje.. Masz serce? :)
    • Gość: tEq Re: Metale pomocy! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 01:05
      Metalowcy ;-) a co nie ma już MetalShopu na długiej? jak ostatnio tam byłem
      (jakiś rok temu) to był jeszcze ze sporym wyborem asortymeny wszelkiego rodzaju.
      • Gość: T-34 Re: Metale pomocy! IP: 2.4.STABLE* / 10.0.0.* 19.07.02, 13:13
        Metal Shop ul. Długa 17(Długi Pasaż- po schodkach na I piętro i pierwsze drzwi
        na prawo)-ale w przeciwieństwie do Evangeline, uważam , że koszulki z tego
        sklepu są kiepskiej jakości (chodzi o materiał).Największy wybór wg. mnie jest
        na Grodzkiej w Music Shopie(obok Rock'n'Rolla), ceny raczej normalne, ale za to
        właściciel jest strasznie wkurzający(za wszelką cenę chce ci coś wcisnąć,aż żal
        sie robi jak z dumą wyciąga z zaplecza koszulkę, która przed 5 minutami
        widziałem w Music Cornerze i chwali się "Tylko u mnie takie coś dostaniesz,
        widizałeś taką koszulkę gdzie indziej ?").JUest jeszcze NEUMA na Zwirzynieckiej
        ( już blisko Wisły, na jednym podwórku ze sklepem harcerskim :P), ale żadko tam
        chodze więc nie wiem jaki jest wybór i ceny.Oprócz tego, możesz próbować szukać
        w Music Cornerach ale tam jest mały wybór.
        • evangeline Re: Metale pomocy! 19.07.02, 13:56

hm roznie to bywa... na grodzkiej tylko niektore koszulki sa z dobrego
          materialu... za to przewazaja t-shirty z fatalnymi nadrukami... do nadrukow na
          dlugiej nie mam zastrzezen... a kolesia z grodzkiej znam :)... rzeczywiscie
          jest wkurwiajacy... moj qmpel tam pracowal i dlugo pzy takim szefie nie
          wytrzymal...
          • Gość: mtq Re: Metale pomocy! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:03
            evangeline napisała:

>
            > hm roznie to bywa... na grodzkiej tylko niektore koszulki sa z dobrego
            > materialu... za to przewazaja t-shirty z fatalnymi nadrukami... do nadrukow na
            > dlugiej nie mam zastrzezen... a kolesia z grodzkiej znam :)... rzeczywiscie
            > jest wkurwiajacy... moj qmpel tam pracowal i dlugo pzy takim szefie nie
            > wytrzymal...

TY i taka muzyka? brrr.....

Pamiętam, jakie nam rzeczy wstrętne opowiadałaś!
            • Gość: tomCrac Re: Metale pomocy! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:10
              Ja niestety nie pamietam, o co chodzi mtq'u? [emilek]
              • Gość: mtq Re: Metale pomocy! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:34
                dolazł i odlazł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka