Gość: skks IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:30 A co bysta powiedzieli na to by stworzyć stronkę o Kazimierzu - jak przeczytałem o Podgórzu to mi się smutno zrobiło:((( A sam nie umiem:(()) :-))) skks PS. A może by ktoś jeszcze pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 08.07.02, 19:38 my sie deklarujemy !!! absolutnie. mtq sie zgodzi. dawac zdjecia, pisac co byc powinno na stronie etc. na czym mamy sie wzorowac /czy moze na niczym?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Mikoła7j i mtQ!!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:43 Najsampierw to byśta musieli mi powiedzieć/osobiście/ jak się to robi cobym głupot nie gadał:))) Bo np. jakie zdjęcia? I uprasza się o nieśmianie sie ze starego:))) Artykuły? Aktywna? A cholera wie co jeszcze? Ja nie wiem co można:(( :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 08.07.02, 19:47 wienc tak - proponuje obgadac to jak mtq sie pojawi w domu. wybyl, a nie chce decydowac za niego... a da sie wiele, naprawde :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 08.07.02, 19:50 to od razu zróbcie jeszcze kawałek agitacyjny - w dzisiejszej gw jest spaśny artykuł o buncie mieszkańców kazimierza przeciwko robieniu z ich cichej i spokojnej dzielnicy "kultury śródziemnomorskiej".. znaczy - są knajpy zamiast sklepów, a do tego festiwale i różne imprezy :( nie żartuję Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 08.07.02, 19:51 :))))) To zakładamy spółę:))) Reklamy, kasa:))))) Mam nadzieję, że ktoś nam jeszcze pomoże, bo jednak pare tekstów to by się przydało, jakieś zdjęcia - może ktoś zrobi lub gdzieś znajdziemy by nie było barachła:)) A czy można zmieścić jakieś głosy/:)))/-nie myślę o duchach ale muzyczce:)) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 08.07.02, 20:04 skks napisał(a): > :))))) > To zakładamy spółę:))) > Reklamy, kasa:))))) > Mam nadzieję, że ktoś nam jeszcze pomoże, bo jednak pare tekstów to by się > przydało, jakieś zdjęcia - może ktoś zrobi lub gdzieś znajdziemy by nie było > barachła:)) > A czy można zmieścić jakieś głosy/:)))/-nie myślę o duchach ale muzyczce:)) da sie... ale ta ksiazke czytal mtq, a on jeszcze o niczym nie wie (mam nadzieje, ze sie zgodzi....) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 08.07.02, 19:49 Gość portalu: skks napisał(a): >Aktywna? tzn. zeby szary odiwiedzajacy mogl cos sam popisac? czy zeby sie ruszalo? :-) wszystko do zrobienia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 08.07.02, 19:53 napisać. A co może się ruszać? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 08.07.02, 19:58 skks napisał: > napisać. > A co może się ruszać? ale to wymaga inwencji wlasnej /ja nie umiem :-)/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew adres www IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:51 skks trzeba najpierw załatwić adres internetowy a niestety takie jak: www.kazimierz.pl, kazimierz.com.pl, czy kazimierz.krakow.pl już są zajęte:(( Chyba że wolisz na darmowym serwerze podobno najlepsza jest republika. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: adres www 08.07.02, 19:55 e zbigniew, ale adres typu "www.kazmirz" chyba nie? :) a zdaje się to by odpowiadało skks'u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: adres www IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:57 jottka napisała: > e zbigniew, ale adres typu "www.kazmirz" chyba nie? :) a zdaje się to by > odpowiadało skks'u? Masz recht:)) Takiego nie ma więc niech skks zarezerwuje tylko że to trochę kosztuje ale tylko trochę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: adres www 08.07.02, 20:01 EEE to nie chodzi o parę złotych tylko jak to zrobic? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: adres www 08.07.02, 20:02 skks napisał(a): > EEE to nie chodzi o parę złotych tylko jak to zrobic? > :-))) skks lepiej, zeby najpierw byla strona :-) rezerwaja to nic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: adres www 08.07.02, 20:00 Mylisz się Miła Jottko - takie krakowianizmy sa mało znane:((( Jednak jak będziesz szukać przez wyszukiwarkę Kaźmirza to napiszesz KAZIMIERZ :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: adres www 08.07.02, 19:57 Adres to już mam:))) - wymysliłem taki co jeszcze nie zajęty. Zezłościło mnie, że www. Kazimierz.pl ktoś sobie wykupił:(((( A jak mozna sprawdzić kto? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: adres www IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:58 skks napisał: > Adres to już mam:))) - wymysliłem taki co jeszcze nie zajęty. > Zezłościło mnie, że www. Kazimierz.pl ktoś sobie wykupił:(((( > A jak mozna sprawdzić kto? > :-))) skks A jaki jest ten Twój? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: adres www 08.07.02, 20:06 skks napisał(a): > Zezłościło mnie, że www. Kazimierz.pl ktoś sobie wykupił:(((( jesli jest niewykorzystywana moze daloby sie... odebrac. ale nie wiem. na adresach nieplatnych mozna przejac taki adres prawie zawsze. ale jesli tu ktos zaplacil te 250pln to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 konto www - no problem 08.07.02, 20:00 ja mam duze konto www. wlasciwie nieuzywane, choc zapchane troche dziadostwem. jest platne i wystarczy. zadnej darmochy Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: konto www - no problem 08.07.02, 20:03 A może być np: www.kazimierz_krakowski.pl www. kazimierz.krakow.pl albo coś takiego? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: konto www - no problem IP: 217.97.124.* 08.07.02, 20:05 skks napisał: > A może być np: www.kazimierz_krakowski.pl > www. kazimierz.krakow.pl albo coś takiego? > :-))) skks To masz zarezerwowane czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew www.kazimierz_krakowski.pl IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 20:07 Jeszcze wolne:)) A www.kazimierz.krakow.pl już nie ktoś z Tarnowa zajął:( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 http://www.kazimierz.net.pl/ - WOLNE 08.07.02, 20:09 adres jest chyba calkiem, calkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: http://www.kazimierz.net.pl/ - WOLNE 08.07.02, 20:11 Mam rozumieć, że juz zajęte?:)))))))))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: http://www.kazimierz.net.pl/ - WOLNE 08.07.02, 20:14 skks napisał(a): > Mam rozumieć, że juz zajęte?:)))))))))) > :-))) skks no nieee... procedura jest dosc glupia... i dluga chyba... ale bez obaw - nie zniknie z dnia na dzien :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: http://www.kazimierz.net.pl/ - WOLNE 08.07.02, 20:19 No to trzymam za słowo:))) WWW.KAZIMIERZ.NET.PL - to ładnie brzmi:))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 cholera :-/ 08.07.02, 20:07 skks napisał(a): > A może być np: www.kazimierz_krakowski.pl > www. kazimierz.krakow.pl albo coś takiego? > :-))) skks moze byc kazdy... kazimierz.krakow.pl w przygotowaniu..... cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: cholera :-/ 08.07.02, 20:10 To zajmij co bo zachwile już nic co bo przypominało Kazimierz nie bedzie:((( :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
jottka no ale, 08.07.02, 20:26 czy wpiszesz w adresie 'kazmirz' czy 'kazimierz cos tam' jest nieistotne, bo wyszukiwajki szukają nie po adresach, tylko treści i opisie strony - a poza tym można się chyba samemu wpisac do wyszukiwajek, że jak ktoś pyta o strony kazimierskie, to proszę bardzo, najpierw do nas :) a krakowianizmy należy popularyzować - i załączyć prawidłową wymowę :), to tak apropo tych efektów akustycznych od emteka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: no ale, IP: *.net / 192.168.1.* 08.07.02, 20:27 A może by tak: www.Stary.Kazimierz.Kazimierz.Stary.pl? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: no ale, 08.07.02, 20:30 Jottko ! wchodzisz do spółki? Bądziesz odpowiedzialna za prawidłową wymowę:))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no ale, 08.07.02, 20:36 em, tego, jesli chodzi o różnice między krakowskim a szczecińskim, to proszę bardzo :), ale ja nie wiem, czy to jest to, czego szeroki ogół pożąda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 08.07.02, 20:59 No to teraz ja wrzucę swoje 0.03 PLN w końcu chyba należę do spółki :-))) Wszystko co tu widzę jest do zrobienia, artykuły, zdjęcia, pliki multimedialne (audio/video) pełna interaktywność itd. Tylko musimy się jakoś spotkać (lub zrobić połączenie konferencyjne :-) żeby omówić szczegóły i żebyś skks-ie powiedział jak to widzisz. Co do adresu - kazimierz.net.pl jest super. Kosztuje 150 zł + trzeba zapłacić za serwer, cena serwera waha się od 100 do 500 zł, ale nie ma obawy, postaramy się żeby koszty były jak najmniejsze. Oczywiście tyle płaci się za rok użytkowania. Na razie tyle z mojej strony czekam na więcej postów :-) mtq PS. Nic nie pomogę, jak nie nauczycie się pisania i wypowiadania mojej ksywki - mówię serio :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac I'm in :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 21:10 Pokazalbym Wam swoja ubiegloroczna stronke, ale zamkneli darmowe konta na Hodze :( Bylo co poogladac i o czym pomazyc :) Teraz bede musial sobie przypomniec co nie co, ale spokojna glowa! Dostalem sie na Informatyke na AE, wiec moze czegos sie tam naucze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: I'm in :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 21:11 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Pokazalbym Wam swoja ubiegloroczna stronke, ale zamkneli darmowe konta na Hodze > :( Bylo co poogladac i o czym pomazyc :) Teraz bede musial sobie przypomniec c > o nie co, ale spokojna glowa! Dostalem sie na Informatyke na AE, wiec moze czeg > os sie tam naucze. Z tą informatyką na AE to bym nie przesadzał:) A co z PK i AGH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: I'm in :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 21:19 > Z tą informatyką na AE to bym nie przesadzał:) Dobijaj mnie dobry czlowieku, dalej :D Gdybys wiedzial i czul ile dramatow ludzkich rozegralo sie w ciagu ostatnich 2 tygodni, nie wybrzydzalbys tak :) Naprawde nawet najlepsi nie dostali sie na upragnione studia, wiec dziekuje nawet za to. > A co z PK i AGH? AGH papa (moze za rok), PK jutro wyniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: I'm in :) 08.07.02, 21:18 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Pokazalbym Wam swoja ubiegloroczna stronke, ale zamkneli darmowe konta na Hodze > :( Bylo co poogladac i o czym pomazyc :) Teraz bede musial sobie przypomniec c > o nie co, ale spokojna glowa! Dostalem sie na Informatyke na AE, wiec moze czeg > os sie tam naucze. powiedz lepiej w czym ja pisales - to mi moze zaimponowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: I'm in :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 21:29 Gdybym widzial Twoje dzielo lub bylbys dla mnie autorytetem w tej dziedzinie moglbym sie pokusic o imponowanie Tobie, ale poki co nie mam takiej potrzeby, imponujace prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: I'm in :) 08.07.02, 21:39 chwaliles sie, ze byla swietna, pytam sie w czym byla napisana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: I'm in :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 21:45 > chwaliles sie, ze byla swietna Gdzie? Mialem na mysli jej tresc, a nie forme. Mikolaju musisz troszke poskromic swoja rzadze rywalizacji, bo czasami to jest niezdrowe :) > pytam sie w czym byla napisana. DHTML Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: I'm in :) 08.07.02, 21:49 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > chwaliles sie, ze byla swietna > > Gdzie? Mialem na mysli jej tresc, a nie forme. Mikolaju musisz troszke poskromi > c swoja rzadze rywalizacji, bo czasami to jest niezdrowe :) > > > pytam sie w czym byla napisana. > > DHTML > aha, dziekuje. nie powiedziales, ze tresc. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: I'm in :) 08.07.02, 21:48 Znasz moją Comurę:) Umówimy się na Kaźmirzu w tym tygodniu:))) i do roboty:) Mam nadzieję, że wczytywac się będzie z jakąś przyzwoitą prędkością:) A co z reklamami:)? Spóla jest spóla:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: I'm in :) 08.07.02, 21:52 Zeby byly reklamy musi byc tresc i popularnosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: I'm in :) 08.07.02, 21:53 tomcrac napisał(a): > Zeby byly reklamy musi byc tresc i popularnosc :) tomCrac - zerknij na poczte za jakies 5 minut !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: I'm in :) 08.07.02, 21:55 > tomCrac - zerknij na poczte za jakies 5 minut !!! Dobrze tylko nie krzycz tak, bo juz prawie 22 i dopiero zaczynam swoj dzien ;) oooo moja ukochana piosenka w radiu... hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: I'm in :) 08.07.02, 21:56 To nie po to zakładamy profesjonalną stronkę by była niepopularna:))) A gości to bedzie od cholery:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: I'm in :) 08.07.02, 22:05 I to jest zdrowe podejście do rzeczywistości:)) Poprostu jesteśmy najlepsi.:))))) :-)))skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: I'm in :) 08.07.02, 21:54 skks napisał(a): > Znasz moją Comurę:) > Umówimy się na Kaźmirzu w tym tygodniu:))) i do roboty:) > Mam nadzieję, że wczytywac się będzie z jakąś przyzwoitą prędkością:) > A co z reklamami:)? > Spóla jest spóla:) > :-))) skks wymyslimy cos :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: I'm in :) 08.07.02, 22:37 skks napisał(a): > Myślisz? > :-))) skks na pewno !! jutro zrobimy pierwsze szkice :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pete79 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 09.07.02, 11:54 Panowie! Chętnie się dołączę! Jako adres strony proponuję: www.kazimierz.com (jest wolny, rejestracja kosztuje ok. 50 USD). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 09.07.02, 17:35 Jeśli macie jakieś zajęcie dla kolesia, który w życiu niczego nie programował, to też mogę w czymś pomóc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 09.07.02, 17:53 juz sie skontaktowalismy z skks`em przez maila. poradzimy sobie :-) w tej chwili oprocz tego, jak strona bedzie wygladac ciekawimnie jej zawartosc merytoryczna - co skks wymysli, bo my mamy pare ciekawych pomyslow... Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 09.07.02, 17:57 mikolaj7 napisał(a): > ciekawimnie jej zawartosc erotyczna hhhmmm...ciekawe...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 sorry!! 09.07.02, 18:03 to przez te cholerne rece i nowe opatrunki - ciagle boli :-) mialo byc 'merytoryczna'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Chlopak w malinach :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 18:17 Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Chlopak w malinach :) 09.07.02, 19:21 Mikołaju7 i mtQ nie obiecujcie Emilków!!!! tylko je poślijcie nic nie dostałem:((. :-))) skks PS.Proponuję spotkanie jutro po południu gdzieś na Kaźmirzu. Rano jestem w Warszawce, brrrr - wracam kole 12,00 Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Chlopak w malinach :) 09.07.02, 19:24 A wyjeżam za 25min:((, także z postków dziś nitki:(( :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Chlopak w malinach :) 09.07.02, 20:02 sam widzialem jak emil szedl !!! a jutro kolega sie do mnie wdynia, wiec nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Chlopak w malinach :) 10.07.02, 10:08 Szedł, szedł ale poszedł na piwsko!!! Do tej chwili na skrzyni tak jak i w portfelu czyli pusto. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Chlopak w malinach :) 10.07.02, 10:18 skks napisał(a): > > Szedł, szedł ale poszedł na piwsko!!! > Do tej chwili na skrzyni tak jak i w portfelu czyli pusto. > :-))) skks za 10 minut mtq przejmie paleczke i wyjasni sprawe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Chlopak w malinach :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 11:11 Napisałem Ci tego maila jeszcze raz i chyba powinien dojść.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Chlopak w malinach :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:21 Eskakaes, dostałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Chlopak w malinach :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:24 cichoooo skks jest na wycieczce krajoznawczej w Wawie, nie przeszkadzaj mu, bo sie napatrzec nie moze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Chlopak w malinach :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:42 Tyle że już powinien wrócić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Chlopak w malinach :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:46 Tyle że już powinien wrócić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks za gorąco na myslenie:(( IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.07.02, 18:15 Wróciłem, wróciłem już wcześniej ale musiałem do firmy zawitać:((((((((((( A teraz siedzę leżąc i piszę!! sam nie wiem co:) Gorąco jak diabli a jeszcze muszę wrócić do firmy o 19,00 i krew mnie zalewa. O stronce to nawet mi się nie chce dziś myślec:), :(. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: za gorąco na myslenie:(( 10.07.02, 18:57 Gość portalu: skks napisał(a): > Wróciłem, wróciłem już wcześniej ale musiałem do firmy zawitać:((((((((((( > A teraz siedzę leżąc i piszę!! sam nie wiem co:) > Gorąco jak diabli a jeszcze muszę wrócić do firmy o 19,00 i krew mnie zalewa. > O stronce to nawet mi się nie chce dziś myślec:), :(. > :-))) skks myslimy za Ciebie na zapas... Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz06 Re: za gorąco na myslenie:(( 11.07.02, 05:13 Jakbyscie mieli jakas robote dla goscia, ktory mieszkal 8 lat na Kazimierzu, ma zdjecia i wiadomosci (no i poza tym to moja najukochansza dzielnica) to bardzo chetnie sie przylacze (jak wroce z USA) :))...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: za gorąco na myslenie:(( 11.07.02, 10:31 mateusz06 napisał(a): > Jakbyscie mieli jakas robote dla goscia, ktory mieszkal 8 lat na Kazimierzu, ma > > zdjecia i wiadomosci (no i poza tym to moja najukochansza dzielnica) to bardzo > chetnie sie przylacze (jak wroce z USA) :))...pozdr taka pomoc sie przyda, ale na razie wszystko w rekach Skks`a :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: za gorąco na myslenie:(( IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 11:31 Proponuję spotkać się dziś na Kazimierzu !!! Proponuję 15,00!!! Tylko gdzie? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: za gorąco na myslenie:(( 11.07.02, 11:36 Spotkajcie się "U Kukurby" w Małopolskiej Kasie Chorych. Hi hi hi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek57 Re: za gorąco na myslenie:(( 11.07.02, 12:00 Popieram, popieram! Mam nadzieję, że napiszecie o swiatyniach zlokalizowanych na Kazimierzu. Przecież Skałka, św. Katarzyna, Bonifratrzy zasługują na umieszczenie ich na Waszej stronie!! Z Bogiem Panowie!!! leszek57 Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: za gorąco na myslenie:(( 11.07.02, 12:10 Skks Ty przecież najepiej wiesz, gdzie powiniśmy się spotkać!!! Może Józefa 25 ;-) ??? mtq (śladem m.in'a) BEZ DUŻEGO Q NA KOŃCU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: za gorąco na myslenie:(( 11.07.02, 12:15 haker w rodzinie! ratuj sie, kto w Boga wierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: za gorąco na myslenie:(( IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 12:15 :))))) ale nie chciałem narzucać!!!! mtQ i Mikołaju to o 15,00 w ogródku? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: za gorąco na myslenie:(( 11.07.02, 12:17 Gość portalu: skks napisał(a): > :))))) ale nie chciałem narzucać!!!! > mtQ i Mikołaju to o 15,00 w ogródku? > :-))) skks mtq chce o 13:00 zdążysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: za gorąco na myslenie:(( IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 12:21 W tak słusznym celu:))) już jadę !!!! Tylko co na to Leszek57 może jego też zaprosic? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: za gorąco na myslenie:(( 11.07.02, 12:23 Gość portalu: skks napisał(a): > W tak słusznym celu:))) już jadę !!!! > Tylko co na to Leszek57 może jego też zaprosic? > :-))) skks jasne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ram123 Re: za gorąco na myslenie:(( 11.07.02, 12:26 Leszku. Oni cie tam zdeprawują!!!!Szczególnie niejaki Skks. Potem to już będziesz leszkks :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Będą klisze z majówki i anatewki:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 12:28 Wykorzystam że się spotkacie i przyniosę klisze bo ostatnio zapomniałem i komuś przekażę:)) Już jadę poczekajcie na mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Będą klisze z majówki i anatewki:) 11.07.02, 12:31 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Wykorzystam że się spotkacie i przyniosę klisze bo ostatnio zapomniałem i komuś > > przekażę:)) > Już jadę poczekajcie na mnie:) juz wychodzimy... moze ktos jeszcze sie dolaczy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Będą klisze z majówki i anatewki:) 11.07.02, 12:32 o trzynastej!!!?!!!!?!!!?!!!!??!!!?! niektórzy pracująąąąąą!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Będą klisze z majówki i anatewki:) 11.07.02, 12:48 duchem juz jestem z wami. Kazimierz rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Będą klisze z majówki i anatewki:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 15:24 m.in napisał(a): > duchem juz jestem z wami. Kazimierz rulez! trzeba bylo byc tez i materialnie ;-) bylo ciekawie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Będą klisze z majówki i anatewki:) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 11.07.02, 17:10 www.geocities.com/kazimierz_krakow/szeroka.html powyższa ta taka jaka wg. mnie by była dobra!! www.fotokuba.cad.pl/http://rus.krakow.pl/tour/kazimerz.htm#Костёл%20Тела%20Господнего www.jasnet.pl/CIASNA/HTMA/O-SZTUCE.HTMhttp://www.krakow.pl/kultura/kazimierz/zdjecia.html www.krakow.pl/miasto/dzieje.php3 Tu jest parę zdjęć które mi sie podoba, strony takie jakie wg. mnie sa niezłe :-))) skks PS. To nie znaczy, że nie można wymyślić ciekawszych~!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Będą klisze z majówki i anatewki:) 11.07.02, 17:23 dzieki ! z przedostatniego adresu sciagnalem wszystko i sie zabawie zaraz :-))) Gość portalu: skks napisał(a): > <a href="www.geocities.com/kazimierz_krakow/szeroka.html"target="_blank" > >www.geocities.com/kazimierz_krakow/szeroka.html</a> > powyższa ta taka jaka wg. mnie by była dobra!! > <a href="www.fotokuba.cad.pl/http://rus.krakow.pl/tour/kazimerz.htm# > 50;?????%20????%20? > ?????????"target="_blank" > >www.fotokuba.cad.pl/rus.krakow.pl/tour/kazimerz.htm#??l > 9;???%20????%20???& > #1087;??????</a> > <a href="www.jasnet.pl/CIASNA/HTMA/O-SZTUCE.HTMhttp://www.krakow.pl/kult > ura/kazimierz/zdjecia.html"target="_blank">www.jasnet.pl/CIASNA/HTMA/O-SZTUCE.H > TMhttp://www.krakow.pl/kultura/kazimierz/zdjecia.html</a> > <a href="http://www.krakow.pl/miasto/dzieje.php3"target="_blank">www.krakow.pl/ > miasto/dzieje.php3</a> > Tu jest parę zdjęć które mi sie podoba, > strony takie jakie wg. mnie sa niezłe > :-))) skks > PS. To nie znaczy, że nie można wymyślić ciekawszych~!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Będą klisze z majówki i anatewki:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 18:22 Gość portalu: skks napisał(a): > www.krakow.pl/kultura/kazimierz/zdjecia.html Stąd należy pobrać zdjęcia, jest dużo dobrych - ale to raczej tylko do galerii > PS. To nie znaczy, że nie można wymyślić ciekawszych~!!! Chyba trzeba będzie :-))) W ogóle to ja myślałem, że ta brama to jakoś inaczej sfotografowana...hmmm, coś trzeba innego wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Będą klisze z majówki i anatewki:) IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 22:28 Gość portalu: mtq napisał(a): > Gość portalu: skks napisał(a): > > > <a href="www.krakow.pl/kultura/kazimierz/zdjecia.html"target="_blan > k">www.krakow.pl/kultura/kazimierz/zdjecia.html</a> > > Stąd należy pobrać zdjęcia, jest dużo dobrych - ale to > raczej tylko do galerii > > > PS. To nie znaczy, że nie można wymyślić ciekawszych~!!! > > Chyba trzeba będzie :-))) > > W ogóle to ja myślałem, że ta brama to jakoś inaczej > sfotografowana...hmmm, coś trzeba innego wymyślić. Plac Nowy wyglada super hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Do m.ina 11.07.02, 22:19 Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > m.in napisał(a): > > > duchem juz jestem z wami. Kazimierz rulez! > > trzeba bylo byc tez i materialnie ;-) > > bylo ciekawie :-))) Zróbmy konkurencyjne spotkanie, powiemy że było ciekawie i niech teraz nam zazdroszczą. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Do Prokocim'a 11.07.02, 22:39 Nie smiej się z tych kilku malutkich papierków:) To po niedzielnym "handele, handele" starzyzną:) to jest właśnie "duch":) Kaźmirza. A tak poważnie to te góry smieci zaraz po "handele" sprzętają - naprawdę! :-))) skks PS. Mikołaju i mtQ, to ta brama ale nie to zdjęcie!!! szlag mnie trafia bo nie mogę go znaleźć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Do Prokocim'a IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 22:43 skks napisał: > Nie smiej się z tych kilku malutkich papierków:) > To po niedzielnym "handele, handele" starzyzną:) to jest właśnie "duch":) > Kaźmirza. > A tak poważnie to te góry smieci zaraz po "handele" sprzętają - naprawdę! > :-))) skks Moze i "duch" ale wyglada jak niezly smietnik. Nie ma tam zadnych koszy na smieci? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Do Prokocim'a 11.07.02, 22:54 :))) Wyobraź sobie niewielki placyk na który z, autentycznie, całego krakowa zjeżdżają: emeryci by kupić coś uzywanego, młodzież po extra ciuch z "drugiej ręki" i jest ich tysiące /jak nie dziesiątki/. Mierzą, rozpakowywują, stają na gazecie by portki przymierzyć:)/och co za widoki:)/. I gdyby ci ludzie chcieli wszyscy swojego smiecia wrzucić do kosza, to pewnie cały plac musiałby byc zastawiony kubłami:) A poza tym to masz rację:) głupio to wygląda. Lecz wg. mnie nie da się inaczej. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Do Prokocim'a IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 23:02 skks napisał: > :))) > Wyobraź sobie niewielki placyk na który z, autentycznie, całego krakowa > zjeżdżają: emeryci by kupić coś uzywanego, młodzież po extra ciuch z "drugiej > ręki" i jest ich tysiące /jak nie dziesiątki/. Mierzą, rozpakowywują, stają na > gazecie by portki przymierzyć:)/och co za widoki:)/. > I gdyby ci ludzie chcieli wszyscy swojego smiecia wrzucić do kosza, to pewnie > cały plac musiałby byc zastawiony kubłami:) > A poza tym to masz rację:) głupio to wygląda. Lecz wg. mnie nie da się inaczej. > :-))) skks Wyobrazac to sobie nie musze bo dobrze pamietam ten plac. Zagladalem tam czasami ale tak duzo smieci nie widzialem. Moze dlatego ze ludzi pelno bylo i nie rzucalo sie w oczy, dopiero jak pusto to widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Skks IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 23:14 skks napisał: > PS. Mikołaju i mtQ przestańże już! :-((( > to ta brama ale nie to zdjęcie!!! szlag mnie trafia bo nie > mogę go znaleźć!!!! no właśnie tak myślałem... A jak się nie znajdzie, to co Ty na to, żeby zrobić tę stronę na tle ul. Józefa ( www.krakow.pl/kultura/kazimierz/foto/old_ulica_lampa.jpg) ??? Myśle, że dobry pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Skks 11.07.02, 23:25 :)))) poszukam jeszcze:))) tamto było kapitalne, takie klimatyczne:) Znajdę na 100% :-))) skks PS. Wcale się nie upieram przy moich gustach - demokracja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Skks IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 23:28 Dobra, to szukaj tego zdjęcia i podsyłaj, najwyżej zrobię 2 wersje (jedna z uliczką - co o niej sądzisz? - a druga z tą bramą). Do jutra!!! Do branoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do m.ina 12.07.02, 15:15 kathy38 napisał(a): > Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > > > m.in napisał(a): > > > > > duchem juz jestem z wami. Kazimierz rulez! > > > > trzeba bylo byc tez i materialnie ;-) > > > > bylo ciekawie :-))) > > Zróbmy konkurencyjne spotkanie, powiemy że było ciekawie i niech teraz nam > zazdroszczą. :-D przyjdziemy tez :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Zdjęcia 12.07.02, 08:37 A nie pomysleliście żeby zrobić własne zdjęcia - takie Wasze subiektywne patrzenie na Kazimierz. Tak jak Wasza ma być ta strona. Zdjęcia na podanych przez Was stronach są piękne, ale może pokusilibyście się o coś jeszcze bardziej niepowtarzalnego. Może ktoś ma aparat cyfrowy. Poza tym jest jeszcze sprawa praw autorskich do tamtych zdjęć, tak gwoli przypomnienia jakbyście chcieli wykorzystać już gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Zdjęcia 12.07.02, 09:34 jeśli mozna ad vocem: 1. stronka powinna być całkowicie inna od juz istniejących 2. te, które znam nie podobają mi się i myśle, ze można je spokojnie "przebić" ale to juz bedzie kosztowało wiecej pracy 3. oddaje do dyspozycji swoja głowę (na programowaniu sie nie znam) w godzinach, kiedy nie pracuję pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Zdjęcia IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 11:18 Jedno jest całkiem super zdjęcie, a z nowymi może być kłopot (do mojego projektu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: skkS, szukasz tego zdjęcia? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 12:27 Witajcie!!! Dzis rano chciałem coś poszukać ale mi komp oszalał:(( nic nie łączył. teraz pracuje z prędkością 100b/s. Można dostać szału:)) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: skkS, szukasz tego zdjęcia? 12.07.02, 12:31 Gość portalu: skks napisał(a): > Witajcie!!! > Dzis rano chciałem coś poszukać ale mi komp oszalał:(( nic nie łączył. > teraz pracuje z prędkością 100b/s. Można dostać szału:)) > :-))) skks Nawiasem mówiąc, mi też :((( Pewnie tepsa coś kombinuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: skkS, szukasz tego zdjęcia? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 12:45 :)))) Chyba mi mój ulubiony Alzheimer odpuścił, przypomniałem sobie:)) To zdjęcie widziałem w kapitalnym sklepie fotograficznym na ul. Tomasza:) Są tu stare aparaty, urządzenia fotograficzne, zdjęcia, widokówki - cuda:) Zaraz tam idę. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: skkS, szukasz tego zdjęcia? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 12:56 Gość portalu: skks napisał(a): > :)))) Chyba mi mój ulubiony Alzheimer odpuścił, przypomniałem sobie:)) > To zdjęcie widziałem w kapitalnym sklepie fotograficznym na ul. Tomasza:) no toś nas wypuścił w pole :-) !!! PS. mnie też nic nie robiło dziś rano, siedzę na starym forum, bo nowe jest 2 razy mniej wydajne. Może jak je przeniosą z www2 na www to będzie lepiej ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 12.07.02, 15:54 eech, cos cierpie na zapasc tworcza, moj pomysl padl, a wydawal sie niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Mikoła7j i mtQ!!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 12.07.02, 17:01 Mikołaju nr 7 co się stało? Czyzby załamka? Nie nasladuj mnie, też mnie moja chandra dziś łupie:(( :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 12.07.02, 17:21 Gość portalu: skks napisał(a): > Mikołaju nr 7 co się stało? > Czyzby załamka? Nie nasladuj mnie, też mnie moja chandra dziś łupie:(( nie jest tak zle - po prostu jak zwykle wymyslam cos za dobrego :-) nie jestem grafikiem i przelozenie na ekran tego, co mam w glowie to dla mnie problem... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Poczta! 14.07.02, 19:36 Skks idź na pocztę! Przyszła paczka! Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Poczta! 14.07.02, 20:17 Witajcie!!! Kriss byłbym szczęsliwy:)) A czy mógłbys poprosić Szwagra o parę zdjęc o Kazimierzu dla mnie:)) Proszę!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Poczta! 14.07.02, 20:36 skks napisał: > Witajcie!!! > Kriss byłbym szczęsliwy:)) > A czy mógłbys poprosić Szwagra o parę zdjęc o Kazimierzu dla mnie:)) Proszę!! > :-))) skks Jasne, ale on trochę tych zdjęć ma, poza tym nie wiem które by Ci się spodobały. Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Poczta! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.07.02, 20:37 Pooglądałbym wszystkie a przynajmniej te o Kazku!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Poczta! 14.07.02, 20:49 Jeśli nie pojadę w tym tygodniu do Bielska, to możemy się umówić. Może wpaść również reszta Forumowiczów :) Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Poczta! 14.07.02, 20:54 Mnie by pasowało jutro, ale muszę najpierw zadzwonić do szwagra czy będzie w domu. Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Poczta! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 14.07.02, 20:58 Ale czy wypada? tak kogoś w domu napaść?:) Może lepiej u mnie w pracy? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Poczta! 14.07.02, 21:01 Gość portalu: skks napisał(a): > Ale czy wypada? tak kogoś w domu napaść?:) > Może lepiej u mnie w pracy? > :-))) skks Nie chodziło mi o to, żeby go nawiedzać. Mogę od niego wziąć zdjęcia a potem się z Tobą umówić. Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Poczta! 14.07.02, 21:02 Gość portalu: skks napisał(a): > Może lepiej u mnie w pracy? czyli jak zwykle ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Poczta! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.07.02, 21:09 :))) to się cieszę, że to stało się już tradycją:) A może ERER'ka by mogła się zjawić jako siła fachowa:) przy pisaniu tekstów. Zapraszamy?:))) :-))) skks PS. Ja oczywiście zapraszam!!!:))) Może i Janus miałby chętkę na zdjęcia i piwo Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Poczta! 14.07.02, 21:13 Ja jutro jestem wolny do 17.00. Skks - muszę już spadać, jakbyś coś ustalił to dzwoń albo SMS-uj. Na wszelki wypadek numer Ci prześlę jeszcze raz. Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Poczta! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 14.07.02, 21:15 A ja jestem wolny we wtorek, poniedziałek mam pracowity:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Poczta! 14.07.02, 21:14 Gość portalu: skks napisał(a): > PS. Ja oczywiście zapraszam!!!:))) Może i Janus miałby chętkę na zdjęcia i piwo najpierw niech wywali co trzeba na osla lawke... prosze od tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Poczta! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.07.02, 21:17 Miki nr 7 a po kie licho? i co ma wywalić? Musisz czytać? daj im spokój. Wywalą na oslą i czy cos to zmieni? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Poczta! 14.07.02, 21:24 Gość portalu: skks napisał(a): > Miki nr 7 a po kie licho? i co ma wywalić? > Musisz czytać? daj im spokój. Wywalą na oslą i czy cos to zmieni? > :-))) skks owszem. mnie troche irytuje watek michala i belamiego. a gadanie o nieczytaniu jest bez sensu. i tak zagladne i sie wk... wiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Poczta! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 14.07.02, 21:29 To zaglądaj i się nie wkurwiaj:) Jak mawia mój znajomy: Puszczaj głupiego przodem:). :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Poczta! 15.07.02, 10:47 No i co skks-ku, jak się umawiamy? Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Poczta! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:48 Skks, kiedy wyślesz albo pokazesz mi to zdjęcie bramy?!? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Poczta! 15.07.02, 18:01 Miki nr 7 i mtQ to może wpadniecie jutro na oglądanie zdjęć z Kazimierza i wybierzemy któreś na tapetę a może dogadamy sie i zrobimy od razu galerię:))) :)) A jeszcze trzeba się zająć tekstami, proponuję tez o tym pogadać :)) :-))) skks PS. i jeszcze może NASZE FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Poczta! 15.07.02, 18:07 skks napisał: > Miki nr 7 i mtQ to może wpadniecie jutro na oglądanie zdjęć z Kazimierza i > wybierzemy któreś na tapetę a może dogadamy sie i zrobimy od razu galerię:))) > :)) > A jeszcze trzeba się zająć tekstami, proponuję tez o tym pogadać :)) > :-))) skks > PS. i jeszcze może NASZE FORUM wpasc mozemy. jedyny warunek to zeby nie lalo :-)) nie wiem, czy mtq ma jakies plany, ale pewnie nie. a Kriss ? tez przyjdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Poczta! 15.07.02, 18:14 Kriss to podstawa:) On ma zdjęcia szwagrowe:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Skks - Poczta! 16.07.02, 12:44 Kriss przynosi zdjęcia do Wicka Trąbki o 15,00:) Zapraszam Wszystkich zainteresowanych uczestnictwem w tworzeniu stronki:)!! Oczywiście nie części technicznej bo w technologie to się MtQ'owi i M nr 7 nie wcieramy:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Skks - Poczta! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 13:24 chyba strasznie nie chcesz, żebym pomógł :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Mikoła7j i mtQ!!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 16.07.02, 20:14 Kriss!!! Jestem ciekaw co wyjdzie z naszej ogrodzeniowej galerii:)) jutro bedziesz miał więcej wiadomości!!! Tylko zastanawiam się czy te posty nie powinny być na Kazimierzu... :))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 16.07.02, 21:20 Gość portalu: skks napisał(a): > Kriss!!! > Jestem ciekaw co wyjdzie z naszej ogrodzeniowej galerii:)) > jutro bedziesz miał więcej wiadomości!!! > Tylko zastanawiam się czy te posty nie powinny być na Kazimierzu... > :))) skks jakby Kriss wybyl na wakacje w sierpniu to chetnie przejme jego stanowisko na ten krotki czas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Mikoła7j i mtQ!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.07.02, 21:42 Mam rozumieć, że druga spółdzieknia:))? Stronka to pierwsza.:) :-))) skks PS. Brudny Harry leci - boski film!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 16.07.02, 21:53 Gość portalu: skks napisał(a): > Mam rozumieć, że druga spółdzieknia:))? > Stronka to pierwsza.:) > :-))) skks > PS. Brudny Harry leci - boski film!!! cholera, zapomnialem o nim :-((( chcialem ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Mikoła7j i mtQ!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.07.02, 21:55 I sie skończył:( Harry jest swietny!!! a jaki brudny:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Mikoła7j i mtQ!!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 16.07.02, 22:23 Hej!!! Forumowicze!!!Uwaga!! uwaga!!! nadchodzi!!! Strona o Kazimierzu. Dyrektor całości: PINGWIN Dyrektor techniczny: MtQ i M nr7 Dyrektor reklamy i PR: M.in. /bez kropki/ Dyrektor biegający: Kriss.forum Spirytus: skks :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Jaki będzie adres? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 08:44 I kiedy będzie dostępny jakiś projekt? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Jaki będzie adres? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 09:52 WWW.KAZIMIERZ.COM dyrektor techniczny mówił, że w tym tygodniu w piątek cóś będzie:-)) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jaki będzie adres? 17.07.02, 10:37 drogi skks: jak sie chwalisz publicznie adresem, to chyba trzeba by go dzisiaj kupic, bo ktoś moze byc szybszy. ze nie wspomne o podglądzie prac... niniejszym jako Dyrektor ds PR informuję, ze osoba, która ujawni adres roboczej stronki zostanie skuta klamrą, którą Straż Miejska haltuje auta, i spławiona rzeką Wisłą z mostu Piłsudskiego (a la misie-patysie) wrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Jaki będzie adres? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 11:20 Czyń kacie swoją powinność!!! A Ty dyrektorze techniczny doprowadź do zaklepania adresu!!! Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina!!!! :-))) skks PS. ale smutnym nie bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq wszyscy! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 12:20 wszyscy zaangażowani znaczy się :-))) Odbeirzcie mejla i czekam na Wasze odpowiedzi (mailem ma się rozumieć) :-) Aha - to moje, tylko moje, stopka napisana na przyszłość :-))) Skks, mam już rejestrować tę domenę? Jest jeszcze wolna, chciałbym to załatwić jak najszybciej, tylko przyślij mi na priva swoje dane, OK??? Już jestem gotow to zrobić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: wszyscy! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 13:04 Mailem, MAILEEEMMMM!!!!! :-( > Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: wszyscy! 17.07.02, 13:13 ... i tak w świadomości mtq festiwal kultury stał sie swietem Kazimierza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: wszyscy! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 13:17 Szybko chcialem napisać :-) Nie myślałem, co piszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: wszyscy! 17.07.02, 13:21 przestańcie złośliwości sobie czynić.Bo was leczyc każę :-)) pozdrgin :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: wszyscy! 17.07.02, 21:59 Mtq'u mozna spojrzec na projekt? Chetnie dolacze sie do czynnego wspomagania stronki. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: wszyscy! 17.07.02, 22:31 Ufffff! Wreszcie wróciłem do chałupy!! ale dzień !! latam od 7,30 do teraz! Nawet na interka nie było kiedy wleźć:((( Ale teraz czytam:)) sprawdzam pocztę:)) i może uda mi się co mądrego napisać, ale wątpię:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 konkretniej :-) 17.07.02, 22:40 a ja napisze co mysle o tym projekcie. ogolne zalozenia sa dobre, ale mnie nie podobaja sie (to naprawde konstruktywna krytyka): - tlo jest zbyt ciemne i tekst staje sie mniej widoczny. postulowalem rozjasnienie, ale uslyszalem, ze i tak nikt nie czyta tekstow (moze tak jest naprawde - oswieccie :-) - czy linki w menu nie moglyby byc jakas ciekawsza czcionka ? wtedy bylyby obrazkami, ale to generalnie bez znaczenia... to moje uwagi. mtq skwituje je: 'zrob swoje', ale moze inni sie wypowiedza ? ps. ten post NIE jest i NIE mial byc zlosliwy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: wszyscy! 17.07.02, 22:46 mtQ!!! jesteś KTOŚ:))) Ja bym tak nie umiał:) Uwagi: 1. Tytuł nie może być gotykiem bo to niemieckie a na tej dzielnicy to sie źle kojarzy:) 2. Popróbuj może ze stylizowanymi literami hebrajskimi, 3. Czy po lewej stronie tzw. spis treści musi być tak oklepany:(, czy nie można wymyslić czegoś innego? /czego to ja nie wiem:((/ 4. Tapeta dobrze widoczna:)))) 5. Literu kontrastowe:))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Krakow - fajny artykul IP: *.client.attbi.com 17.07.02, 22:49 zobaczcie na moj watek jw. Jest tam tez troche o kazimierzu Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Krakow - fajny artykul 17.07.02, 22:57 :(((((((( tyle mogę:((( Ja jestem to stare pokolenie :( jeszcze wczesno Gomółkowskie i nas wtedy uczyli rosyjskiego a nie kapitalistycznych, wrogich języków!!! Tylko burżuje uczyli się języka WROGA:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Krakow - fajny artykul IP: *.client.attbi.com 17.07.02, 23:01 skks napisał: > > :(((((((( tyle mogę:((( > Ja jestem to stare pokolenie :( jeszcze wczesno Gomółkowskie i nas wtedy > uczyli rosyjskiego a nie kapitalistycznych, wrogich języków!!! > Tylko burżuje uczyli się języka WROGA:) > :-))) skks sratatata, a wywiadowcy to co? Chcialem pomoc ze szczerych checi bo artykul na prawde fajnie napisany ale jak masz to w du.. to juz nie bede sie udzielal na tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Krakow - fajny artykul 17.07.02, 23:11 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > sratatata, a wywiadowcy to co? > Chcialem pomoc ze szczerych checi bo artykul na prawde fajnie napisany ale jak > masz to w du.. > to juz nie bede sie udzielal na tym watku. Ja naprawdę nie znam angielskiego:( a córka która mogłaby mi przetłumaczyc pojechała sprawdzić czy Babia Góra jeszcze stoi:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Krakow - fajny artykul 17.07.02, 23:28 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > skks napisał: > > > > > :(((((((( tyle mogę:((( > > Ja jestem to stare pokolenie :( jeszcze wczesno Gomółkowskie i nas wtedy > > uczyli rosyjskiego a nie kapitalistycznych, wrogich języków!!! > > Tylko burżuje uczyli się języka WROGA:) > > :-))) skks > > sratatata, a wywiadowcy to co? > Chcialem pomoc ze szczerych checi bo artykul na prawde fajnie napisany ale jak > masz to w du.. > to juz nie bede sie udzielal na tym watku. Rafal, a moze Ty przetlumacz ?? bedziesz mial wklad w rozwoj strony i obejmiesz posade korespondenta zagranicznego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Krakow - fajny artykul IP: *.client.attbi.com 17.07.02, 23:34 mikolaj7 napisał: > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > skks napisał: > > > > > > > > :(((((((( tyle mogę:((( > > > Ja jestem to stare pokolenie :( jeszcze wczesno Gomółkowskie i nas wt > edy > > > uczyli rosyjskiego a nie kapitalistycznych, wrogich języków!!! > > > Tylko burżuje uczyli się języka WROGA:) > > > :-))) skks > > > > sratatata, a wywiadowcy to co? > > Chcialem pomoc ze szczerych checi bo artykul na prawde fajnie napisany ale > jak > > masz to w du.. > > to juz nie bede sie udzielal na tym watku. > > Rafal, a moze Ty przetlumacz ?? bedziesz mial wklad w > rozwoj strony i obejmiesz posade korespondenta > zagranicznego :-))) bardzo dowcipne, bardzo ................. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Krakow - fajny artykul 17.07.02, 23:42 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał: > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > skks napisał: > > > > > > > > > > > :(((((((( tyle mogę:((( > > > > Ja jestem to stare pokolenie :( jeszcze wczesno Gomółkowskie i n > as wt > > edy > > > > uczyli rosyjskiego a nie kapitalistycznych, wrogich języków!!! > > > > Tylko burżuje uczyli się języka WROGA:) > > > > :-))) skks > > > > > > sratatata, a wywiadowcy to co? > > > Chcialem pomoc ze szczerych checi bo artykul na prawde fajnie napisan > y ale > > jak > > > masz to w du.. > > > to juz nie bede sie udzielal na tym watku. > > > > Rafal, a moze Ty przetlumacz ?? bedziesz mial wklad w > > rozwoj strony i obejmiesz posade korespondenta > > zagranicznego :-))) > > bardzo dowcipne, bardzo ................. no wiesz... nie chcialem sie z Ciebie nabijac. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Krakow - fajny artykul 17.07.02, 23:01 A ja powiem tak: :-), bo mi link zadziałał. Ale o tej porze trudno mi uruchamiać zwoje mózgowe odpowiedzialne za czytanie w obcym języku. A na pierwszy rzut oka podoba mi się, że w artykule jest Kraków a nie Cracow. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 18.07.02, 00:57 Urwał nać, czy nie możemy gadać o tym trochę "ciszej"? Np. na mailach, żeby to było niespodzianką dla innych Forumowiczów! A fe, już nie będzie :( Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Mikoła7j i mtQ!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 18:04 Kriss, święta racja!!! Mailem!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 18:47 Żadnych zczegółów o projekcie nie omawiamy na forum. Tutaj propozycje tekstów obrazków itp. Ale resztę mejlem, please. I przede wszystkim żadnych linków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH 18.07.02, 19:31 Czy jestem juz na Twojej liscie zaangazowanych czy nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH 18.07.02, 21:37 Witam ponownie!!! Wszystkich!!! Co słychać ze stronką? Panowie!! ze względów marketingowych:) ważnym jest by o WWW.kaźmirz, com wiedziało jak najwięcej ludzi:) i jak najwięcej ludzi uczestniczyło w jej przygotowaniu:)) Chciałbym by to była nasza - Forumowa - strona nie tylko skks'a, MtQ'a ale nas wszystkich:)) Proszę zrozumcie mnie :)) :-))) skks Oczywiście uważem, że budowanie techniczne to sprawa MtQ'a i nie należy Mu się do tego wtrącać:) ale do formy, treści, kolorów, tekstów:) to róbmy to wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 18.07.02, 23:29 Stronka opłacona !!!1 Do roboty!!!! To musi być prawie portal , mtQ i m7 obiecali, że będzie nawet Forum :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 23:54 Ale to nie od razu :-))) Poza tym już jestem spokojny i jutro wszystko się okaże. Dam znać jak już będzie działało. PS. skąd wiesz że o 11:00 powinno dojść? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH 18.07.02, 23:57 Wysłałem teraz to pieniądza pójda pierwszą sesją o 8,00 i w zachodnim zapisza sie o 11,00 na ich koncie:)) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:08 Ale ciągle nie wiem, jak dostanę potwierdzenie :-) Może po prostu będę musiał się zalogować do konta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH 19.07.02, 00:12 :)))) To już twój problem:))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:16 No wlaśnie...sam z nim zostałem :-((( Nikt mi nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:54 MtQ'u niestety moje empatia nie jest jeszcze w tak wysokim stadium zaawansowania, zebym widzial Twoj projekt, wiec przeslij mi go i wtedy moze wysune jakies konstruktywne wnioski ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH 19.07.02, 09:37 skks napisał: > ze względów marketingowych:) ważnym jest by o WWW.kaźmirz, com > wiedziało jak najwięcej ludzi:) i jak najwięcej ludzi uczestniczyło w jej > przygotowaniu:)) ale nie swiat cały ... kazdy, kto chce dołączyć się do projektu może napisac maila i dostanie link > ale do formy, treści, kolorów, tekstów:) to róbmy to wszyscy!!! j.w. ; oczywiście można puścic wszystko na zywioł, upublicznić link roboczy na forum i tak pracowac, ale w ten sposób sprzedamy materiał, zanim go wyprodukujemy. :( a dyskusja o kolorach, kiedy ktoś nie ma linka, jest trochę bez sensu. zaraz puszcze emila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:54 Na forum gadajmy o zawartości merytorycznej, jak zostanie wybray projekt i będzie już jakiś html-owy zaczątek to wtedy pogadamy o kolorkach. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: DO WSZYSTKICH ZAANGAŻOWANYCH 19.07.02, 20:01 mtQ napisał, że www.kazimierz.com potwierdzone;)))) cieszę się bardzo!!! Alem uje.... dziś strasznie:((( i mam zły humor!!!brrrr i wrrrr:((((( :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 obecny wyglad 19.07.02, 23:38 skks napisał: > mtQ napisał, że www.kazimierz.com potwierdzone;)))) > cieszę się bardzo!!! > Alem uje.... dziś strasznie:((( i mam zły humor!!!brrrr i wrrrr:((((( > :-))) skks juz lepiej? z mtq wymyslilismy juz jak strona bedzie wygladac od strony technicznej. przydaloby sie jeszcze urzadzic oglona burze mozgow na temat obecnego wygladu. na razie to obrazek, a nie html, wiec latwiej zmieniac. mysle, ze najlepiej zrobic to wspolnie. nie wiem, w poniedzialek, wtorek trzeba sie spotkac, wydrukowac w kolorze to, co wymyslilismy i pokonsultowac. a potem zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: obecny wyglad 19.07.02, 23:59 > poniedzialek, wtorek trzeba sie spotkac, wydrukowac w > kolorze to, co wymyslilismy i pokonsultowac. a potem > zmienic. Czyli juz tradycyjnie mnie nie bedzie :( chociaz moze we wtorek wroce.. kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: obecny wyglad 21.07.02, 22:29 mam nadzieję, że mi wybaczycie:)? No nie dałem rady, złośliwość rzeczy martwych. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: obecny wyglad IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 23:41 My z Mikołajem wybaczamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Mikoła7j i mtQ!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:49 A czemuż to się na tyłach znalazło? Coś się nie staramy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 23.07.02, 11:52 Kiedy następnie spotkanie grupy założycielskiej? Chciałabym pożyczyć negatywy od skksa, a on @#$%^&[ocenzurowano] nie odpowiada na maile. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 23.07.02, 15:49 Noooooo nie!!! Beze mnie? Łotry!!!!:))) gdzie i kiedy? jak bedę mógł to przyjdę!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Mikoła7j i mtQ!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 15:53 Czwartek, 18:00 - bądź, bądź!!! Jak nie, to daj znać, jak tak to też daj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 23.07.02, 15:58 Na tą chwilę wychodzi:))),że nic nie mam i chętnie przyjdę:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Mikoła7j i mtQ!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 16:17 To przyjdź!!!!!!!!!! czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 23.07.02, 16:18 łotrze skks-ie! :))) jak wyciągne emilka ze skrzynki... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 23.07.02, 16:26 Ale mam cykora, strach sie bać:) Mam nadzieję, że od poniedziałku:) juz będę miał wolniejsze, bo Peteen zabierze się za robote i prezesik bedzie się mógł, jak to prezesik, znowu opier... :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikoła7j i mtQ!!!! 23.07.02, 19:11 skks napisał: > Ale mam cykora, strach sie bać:) > > Mam nadzieję, że od poniedziałku:) juz będę miał wolniejsze, bo Peteen zabierze > > się za robote i prezesik bedzie się mógł, jak to prezesik, znowu opier... > :-))) skks no dobrze, ale co z tym czwartkiem? Kriss nie moze, jak jeszcze ktos nie moze to trzeba przelozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 czy skks może 23.07.02, 20:15 Czy skks może przynieść na spotkanie klisze o których trąbię na prawo i lewo? Przyszłabym po nie. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czy skks może 23.07.02, 21:05 :-)))!!!!!! skks przyrzeka, ze klisze wozi bez przerwy w samochodzie:)!!!! i tylko jak skutecznie dojdzie do wstrieczi to je przekaże!!!:))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: czy skks może 23.07.02, 21:22 :-) To czekam na jakieś informacje co do dnia i godziny spotkania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czy skks może 23.07.02, 21:30 Nie znam dnia ani godziny:)) Dlategom zawsze umyty!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czy skks może 23.07.02, 21:33 skks napisał: > Nie znam dnia ani godziny:)) Dlategom zawsze umyty!!! > :-))) skks a co z tym czwartkiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czy skks może 23.07.02, 21:37 Ja już odwaliłem wszystko z czwartku!!! od 18,00 a nawet od 16,00 jestem wolny jak ptaszek:)!!! :-))) skks PS. mam nadzieję, że jutro będę mógł się skontaktować z Erer'ką. a może jeszcze dziś Emila wyślę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: czy skks może 24.07.02, 12:15 Eeeee, a w piątek nie można? Cały czwartek mam zajęty, będę robił zakalca i inne takie rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
ram123 Re: a wiecie,ze skks już nie może 24.07.02, 12:39 Tak zeznała pewna czarnulka - kelnerka w "trąbkach" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: czy skks może IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 12:44 no to poniedziałek (piątek - m.in nie może :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czy skks może 29.07.02, 11:29 Informuje wszystkich zainteresowanych i nie zainteresowanych, że skks jeszcze może!! Rzadko bo rzadko ale jeszcze może:), się spotykac w kolorkach, Wysyłałem Emilów bez liku ale cos mi maszyna chyba szwankuje:( i nie wiem czy doszły:)? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: czy skks może IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 11:35 Nie doszły, ale fajnie że potwierdzasz. za godzinę i pół do Ciebie wpadam (jak ja tam mam wejsc, z rowerkiem sie wepchnac? gdzie ty urzedujesz?) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czy skks może 29.07.02, 11:37 :)))) Nie martw się!!! damy se rade! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: czy skks może 29.07.02, 11:39 doszły emilki, ale tylko do tych co zagladaja do skrzynek gazetowych :) skks urzeduje tuz za wickowym płotkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: czy skks może 29.07.02, 11:43 ale ja tam przyjadę i co? mam się wreżnąć z tym rowerem do Was ;-) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czy skks może 29.07.02, 13:39 m.in napisał: > doszły emilki, ale tylko do tych co zagladaja do skrzynek gazetowych :) ja nic nie dostalem - dzieki ! Odpowiedz Link Zgłoś
antyarchiwizacja Re: Miko?a7j i mtQ!!!! 09.02.03, 23:31 -- Post przeciwko archiwizacji najciekawszych w?tków na forum ! Odpowiedz Link Zgłoś