Dodaj do ulubionych

Powstała Platforma Wyborcza Janusza Korwin-Mikke

21.05.05, 11:41
cel :

start w wyborach parlamentarnych - wrzesień 2005 r.
cel - poparcie Janusza Korwin-Mikke w wyborach prezydenckich - wrzesień 2005
r.

Kto jest zainteresowany ? - pełna informacja tu :

mazowsze.k-raj.com.pl/111662288879002.shtml

Obserwuj wątek
    • Gość: 9ton i co z tego? IP: *.wil.pk.edu.pl 21.05.05, 15:41
      znowu wymyśli jakieś radykalne i nierealne rozwiązania typu likwidacja
      wszyskich podatków i dostanie 0,5% poparcia.
      dobrz by było, gdyby Janusz opuścił melmack i pojawił sie na ziemi z bardziej
      realnymi pomysłami. wtedy ma mój głos...
      • luki761 Re: i co z tego? 21.05.05, 15:55
        rok temy startując w wyborach uzupełniających do Senatu z Wrocławia uzyskał
        około 11 % poparcie,

każdy wyborca ma prawo głosowac na kogo chce, lub nie głosowac,

Ale pamiętaj :
        ONI JUŻ BYLI i RZĄDZILI
        - PO, PiS, SLD, PSL .....,

Ale jak ludzie chcą znów na nich glosować, niech głosują !

tylko niech potem nie narzekają na otaczającą ich rzeczywistość : na
        bezrobocie, niskie zarobki, biede etc.

POZDRO !
        • kwasniewszy Re: i co z tego? 22.05.05, 03:27
          a ja stawiam na Jedrka Golote !!
          • Gość: TGIF Golota na prezydenta !!! IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 22.05.05, 08:23
            Sabbina na premiera.
        • Gość: Darko Re: i co z tego? IP: *.bydgoska.krakow.pl 04.06.05, 11:20
          mial ponad 18% ,pozdro ja, zona ,brat i ojcie glosujemy na Korwina!!!
          • Gość: fan ta w tym upr to same darki, czy co ??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 12:40
            • Gość: fan do to będzie dark unia ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:37
              a może tylko darek
    • Gość: Lele J K-M wyprzedzi PeDe . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:51
      Ta malutka i wkstremalna partyjka jak UPRma szansę wyprzedzić poważną
      kilkunastotysięczną partyję Demokraci.pl z niezwykle odpowiedzialnymi ludzmi :-)
      • Gość: Januszek Re: J K-M wyprzedzi PeDe . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 08:39
        jest za i bede glosowac - ok !
    • Gość: Pole a ten JKM to spozniony co najmniej o 2 dekady IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.05.05, 09:51
      dzis potrzebni sa politycy do wyprostowywania swiata po skrzywieniach
      thatcheryzmu
    • Gość: PRAWY Jestem za Korwinem i tylko za nim!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:40
      Korwin Mikke to najmądrzejszy poltyk w Polsce. Ludzie zrozumcie w koncu, że na
      tych złodzieji z SLD,PO,PIS,SO,LPR czy PD nie ma co głosować. Wszyscy
      narzekacie ale głosujecie dalej na tych złodzieji.
    • Gość: JANEK Już myslalem ze nas Korwin zostawił na pastwe losu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:45
      Dziękujemy Panie Januszu!!! Niech Pan rozwali tą zasraną biurokracje a tych
      wszystkich socjalistów wypedzic z kraju.
      • rita100 Re: Już myslalem ze nas Korwin zostawił na pastwe 26.05.05, 22:46
        jestem za !
    • Gość: Miokl21 Jestem za Platforma JKM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:31
      TYLKO KORWIN!!!
    • Gość: Misiek BRAWO JANUSZ! MASZ MÓJ GŁOS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:32
      BRAWO JANUSZ! MASZ MÓJ GŁOS!!!
    • Gość: jonek19 Jestem za!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 18:14
    • Gość: ankieter Platforma Wyborcza JKM wygra o 0,5 % z PeDecją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 22:03
      • rita100 Re: Platforma Wyborcza JKM wygra o 0,5 % z PeDecj 27.05.05, 22:29
        prawie nic o niej nie mówią w mediach
        a gdzie są bliższe informacje i program ?
        • luki761 Re: Platforma Wyborcza JKM wygra o 0,5 % z PeDecj 27.05.05, 23:10
          rita100 napisała:

> prawie nic o niej nie mówią w mediach

zaoytaj się medió, czemu nie mówią !

> a gdzie są bliższe informacje i program ?

jak wejdziesz na
          mazowsze.k-raj.com.pl/111662288879002.shtml
          to tam pod tekstem JKM masz linki do programu i statutu platformy JKM !
          • Gość: janek Re: Platforma Wyborcza JKM wygra o 0,5 % z PeDecj IP: 212.182.107.* 28.05.05, 19:59
            będzie wesoło:P
    • piechur Re: Powstała Platforma Wyborcza Janusza Korwin-Mi 29.05.05, 09:02
      To facet który żyje z wymyślania bzdur, wizji, snów z Księżyca. W każdej bajce
      jest odrobina prawdy, morał też, ale czy to dowód na słuszność jego toku
      rozumowania? Też mam swoje wizje. Ktoś mi pomoże założyć ngos'? Fundację?

Ktoś zaprzeczy tezie że Janusz to inteligentny oszołom?

Czy gdzieś w świecie jest taki prezydent? Czy gdzieś rzadzi taka partia?

To dobre dla takiej kanapowej partii, działa tyle lat... zawodowy bajkopisarz,
      maskotka salonów, atrakcja dla prasy. Płacą mu za to gazety, portale, wydawcy,
      organizatorzy wykładów. Jest takich conajmniej kilkunastu w Polsce.
      Michalkiewicz też, plus Leppery, Giertychy ze słynną MW. Każda ta partia
      zafunduje Polsce totalny-GROŹNY eksperyment, albo nic... skończy się na gadaniu
      po wyborach, kosmetyce, utrwalaniu biurokracji, bezrobocia, tak jak z SLD-UP, a
      wcześniej poprzednikami ze świętej AWS i fanatykaki religijnymi z ZCHN. Mimo to,
      może wejdę z ten "cyrk" Mikke? Będzie przynajmniej wesoło... tak jak z
      Pietrzakiem czy partią przyjaciół piwa. Mnie jednak chodzi o powiat oświęcimski,
      może jakieś koło u nas istnieje? Istnieją jakieś struktury u nas? Proszę o
      namiary. Bolesne jest to że w sejmie kilkunastu posłów z takimi ideami nic nie
      zdziała wielkiego. Za to w samorzadach... hohoho... i tam widzę szansę dla
      takich idei oczyszczania z absurdów, biurokracji. Byle bez utopii Panowie... są
      jakieś sztywne ramy, nie da się za wiele zrewolucjonizować, cosik tak, ale nie o
      180 stopni. To mój skromny głos w tej sprawie. Jestem przeciw, ale tak naprawdę
      za, jak my wszyscy... Niestety z taką "gadką" Janusz nie wygra prezydentury,
      szkoda, bo to nie jego wina, polszczynę ma przecież w porównaniu z każdym
      świetną, od Wałęsy IQ razy DWA... ale kampania prezydencka to reklama idei i
      wstęp do sukcesów w wyborach samorządowych za rok. Tego durnia od reklamy co ma
      znowu się pojawić powinno się nie dopuszczać do wyborów, szok... Zebrać 100 tys
      podpisów żeby reklamować np. podpaski? Jezu... co za kraj!!!
      • Gość: prawica Ty pajacyku widac ze ci dobrz w tym chorym panstwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 13:01
        Musisz zrozumiec ze jestes oklamywany na kazdym kroku!
        Czy naprawde nie masz dosc tego co teraz jest w naszym kraju!
        Zobacz unia sie sypie po jest przeregulowana, wtracaja sie wszedzie gdzie sie
        da, chca miec wszystko pod kontrola (niemcy maja teraz 5 mln bezrobocie).
        ZABRANIAJA ROLNIKOWI PRODUKOWAC MLEKA!!!(nie wierzysz to pogadaj z jakims
        rolnikiem lub podjedz do najblizszej mleczarni! Zabraniaja łowic nam dorsza w
        bałtyku!! (Ustalili kwote polowowa i polowa rybaków jest bez pracy no i
        oczywiscie mamy dluzszy okres ochronny dla tej rybki o 3 miesiace niz dania.
        Dania ma wieksza kwote polowowa niz my chociaz jest duzo mniejszym krajem!!!
        Czy naprawde nie masz tego dosc!!!
        A ta cala kontrole musza sprawowac setki tysiecy niepotrzebnych urzedasów (i to
        za nasze pieniadze!!!) Czy naprawde takując samochód chcesz 3/4 ceny oddowac
        fiskusowi!!! Widac ze wychowali cie komunisci ktorym sie wszystko nalezało.
        • krzychut Re: Ty pajacyku widac ze ci dobrz w tym chorym pa 04.06.05, 15:19
          Czas najwyzszy dac kopa socjalistycznej bandzie zlodzieji!
          Glosuje na Janusza Korwina - Mikke i jego UPR!
          • Gość: eksiu krzychut, azali to naprawdę ty??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:21
            sadząc po błędach, po stylistyce i głupocie politycznej, to chyba jednak ktoś
            sie pod ciebie podszywa, ty na to za mądry jestes
        • Gość: misio program 5 B IP: *.75.56.40.brzesko56.ptc.pl 04.06.05, 15:24
          program "pieciu B" jest dosc ogolnikowy - chcialbym poznac szczegoly
          Wyjatkowo zainteresowal mnie postulat reformy obu izb parlamentu, wprowadzenia
          Rady Stanu itd. - gdzie mozna znalezc cos wiecej w tej kwestii ???
          prosze o wskazanie tylko rzetelnych, wyczerpujacych opracowan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka