mrug 25.05.05, 23:33 ...w wykonaniu naszego bramkarza komiczna, ale jakże skuteczna! LIVERPOOL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapturak Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 21:08 Dudi jest OK. Te wygibasy wyprowadziły Szewczenkę z równowagi... Może niech ktoś ze świadków przed Komisją ORLENu zrobi taki taniec no i posłowie spudłują... mrug napisał: > ...w wykonaniu naszego bramkarza komiczna, ale jakże skuteczna! > > LIVERPOOL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 21:29 Ja myślę że Giertycha nie byłoby tak łatwo wyprowadzić z równowagi. Posępny to poseł i do rozkojarzeń nieskory. Swoją drogą, jego twarz jest już wystarczającą prowokacją dla oponentów. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 21:42 Element komizmu osłabiający przeciwnika:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 21:43 Mnie też osłabiło...;) Ale pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 21:44 Tak, tak, rzadkie to przypadki, gdy piłka kopana budzi we mnie jakiekolwiek emocje, ale wczoraj na koniec prawie się popłakałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 21:46 Spaghetti-legs!!! > Tak, tak, rzadkie to przypadki, gdy piłka kopana budzi we mnie jakiekolwiek > emocje, ale wczoraj na koniec prawie się popłakałam:) Więcej takich meczów i tabuny kobiet zaczną walić na spotkania.;) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 21:49 I jeszcze gdyby tak chodzenie na mecze nie było samo w sobie sportem ekstremalnym...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 21:54 Dlatego lepiej zimne piwko i telewizor! Ale to chyba nie jest perspektywa zbytnio nęcąca dla kobiet...;) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 21:57 Jeszcze chrupki! Śmierdzące serowe czitosy! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 22:03 Bez chrupków. Nie lubię. Lepsze drugie piwo.;) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 22:08 Nie rozumiem, ale akceptuję... Ach, jak miło być wielkodusznym:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Samba-makarena.. 26.05.05, 22:13 Chipsy szkodzą! Alkohol nie!;) A wielkoduszność wielką cnotą jest! Odpowiedz Link Zgłoś