Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 22:08 wpadlem na chwile, pare watkow przejzalem i ide dalej. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtq Re: cienko tu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 23:20 no przecież ja nie idę spać, tylko odpowiadam PROKOCIMIOWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: cienko tu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 23:05 Ja też idę spać - czekam od kiu również odpowiedzi jak dla prokocimia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: cienko tu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 23:18 RITA PRZESTAŃ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: cienko tu IP: *.client.attbi.com 12.07.02, 00:17 Rozmyslilem sie, jeszczo slonko przeblysluje. Tak na prawde to pojechalem po "paliwo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: cienko tu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 11:04 DOŚĆ MAM! :-((( mtq BEZ DUŻEGO Q NA KOŃCU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: pobudka !!!PIWSKO DLA PROKOCIMIA IP: *.swipnet.se 12.07.02, 20:25 mikolaj7 napisał(a): > Rafal, wstawaj - juz 8 rano !!Prokocim pij piwsko. Samotniku jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Na sniadane to ja pije soczek pomaranczowy IP: *.client.attbi.com 12.07.02, 20:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM ZNAJDZ SOBIE STARA I GRUBA BABE IP: *.swipnet.se 12.07.02, 20:31 Prokocim ty jestes dziwak i samotnik. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ZNAJDZ SOBIE STARA I GRUBA BABE 12.07.02, 20:36 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Prokocim ty jestes dziwak i samotnik. przeginasz pale... troche wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
qqlio Faktycznie... 13.07.02, 07:51 Stare Forum jest weg, ale może to i lepiej (skończą sie dyskusje na temat zmian). Teraz trzeba po prostu ochrzaniać za braki a nie oczekiwać powrotu starego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: cienko tu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 23:28 Jak się obudzisz forumowiczu - wpadnij tu - dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cienko tu 12.07.02, 23:43 Gość portalu: rita napisał(a): > Jak się obudzisz forumowiczu - wpadnij tu - dobranoc przeciez on juz dawno nie spi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: cienko tu IP: *.client.attbi.com 13.07.02, 00:02 jeszcze nie spi Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cienko tu 13.07.02, 00:04 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > jeszcze nie spi kto? niektorzy nie spia, bo maja 5 po poludniu, inni sie umartwiaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: cienko tu IP: *.client.attbi.com 13.07.02, 00:07 a ja sie martwie tylko w poniedzialki i wystarcza mi na caly tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cienko tu 13.07.02, 00:12 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > a ja sie martwie tylko w poniedzialki i wystarcza mi na caly tydzien masz prostsza osobowosc. ja sie mecze... dusze... tfuu... jest beznadziejnie... szkoda, ze forum jest ubliczne. popisalbym wiecej, a tak pisze ciagle to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cienko tu 13.07.02, 00:16 prokocim1 napisał: > to ty sobie jaja robisz no wiesz... nie dzisiaj - serio :-( jutro juz bede normalny, ale czasem trzeba sie wygadac.... Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: cienko tu 13.07.02, 00:22 juz jest jutro chyba ze czekasz do niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cienko tu 13.07.02, 00:24 prokocim1 napisał: > juz jest jutro chyba ze czekasz do niedzieli jasnosc splynie w poniedzialek dopiero :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cienko tu 13.07.02, 00:18 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > wpadlem na chwile, pare watkow przejzalem i ide dalej. > dobranoc to takie symboliczne - w zyciu tez idziemy dalej i nie ogladamy sie za siebie, zeby potem zalowac :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: cienko tu IP: *.swipnet.se 13.07.02, 06:00 mikolaj7 napisał: > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > wpadlem na chwile, pare watkow przejzalem i ide dalej. > > dobranoc > > to takie symboliczne - w zyciu tez idziemy dalej i nie > ogladamy sie za siebie, zeby potem zalowac :-( > > Slusznie byle ciagnac do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cienko tu 13.07.02, 11:36 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Slusznie byle ciagnac do przodu. do ciagniecia znajdz sobie szweda. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: cienko tu 13.07.02, 12:58 Nie ma co rozpaczać, alleluja i do przodu.. To tak jak w piosence: "....nie patrz do tyłu patrz prosto przed siebie, jeśli się obrócisz ktoś łopatą ci przyj..ie.." :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: cienko tu IP: *.swipnet.se 13.07.02, 13:41 faciu napisał: > Nie ma co rozpaczać, alleluja i do przodu.. > To tak jak w piosence: "....nie patrz do tyłu patrz prosto przed siebie, jeśli > się obrócisz ktoś łopatą ci przyj..ie.." ZLOTE SLOWA !!!!!!!!!!!!!! > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: cienko tu 13.07.02, 18:18 Gość portalu: rita napisał(a): > Jak się obudzisz forumowiczu - wpadnij tu - dobranoc No ja już się obudziłam, a gdzie reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cienko tu 13.07.02, 18:30 kathy38 napisała: > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Jak się obudzisz forumowiczu - wpadnij tu - dobranoc > > No ja już się obudziłam, a gdzie reszta? ja jestem, ale lekko podk..., po lekturze postow ze szwecji Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cienko tu 13.07.02, 18:47 kathy38 napisała: > jedni wybywają inni przybywają jakie to filozoficzne :-) ale nie jestem w nastroju.. szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: cienko tu 13.07.02, 18:44 Taaa chyba rzeczywiście dałem się sprowokować.... Człowieka czasem łatwo podpuścić...Tym bardziej gdy jest troche wczorajszy.. Odpowiedz Link Zgłoś