Dodaj do ulubionych

Okulisci za scanmedu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:49
WITAM:)
wybieram się do okulisty< a że najczesciej leczę sie w scanmedzie chciałam
zapytać czy macie jakieś zdanie o okulistach tam przyjmujących:
Januszewski Tadeusz<
Mazurek Małgorzata
Miklaszewska Grażyna
będę wdzieczna za każdą podpowiedź
pozdrawiam Jagoda
Obserwuj wątek
    • seven Re: Okulisci za scanmedu 31.05.05, 10:59
      nie wiem, czy warto ryzykowac ...
      • Gość: Ja-gódka Re: Okulisci za scanmedu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:18
        A to czemu???
        • Gość: nn(;-) Re: Okulisci za scanmedu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:33
          Miałem pół dioptrii a mam ..... seven.
    • Gość: Ja-gódka Re: Okulisci za scanmedu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:53
      Skoro nie Scanmed to co???
      Jesli macie namiary na sprawdzonego okulistę w Krakowie, bardzo proszę o
      namiar, sprawa prawie pilna:)
      Dzięki Jagoda
      • Gość: nn Re: Okulisci za scanmedu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:07
        Mam nadzieje ze Seven nie obrazi sie za tamten post.

A tak całkiem serio to ja gdy mialem zapalenie spojowki
        leczylem sie na Szwedzkiej.
        Moja rada z okulista trzeba duzo rozmawiac i upewnic sie
        czy nie chce nam wcisnac jakiegos drogiego leku
        z zaprzyjaźnionej firmy.
        Typowe dolegliwosci mozna leczyc skutecznie dosyc tanimi lekami.
        Nie wiem z czym masz problem ,ale jesli idzie o kase to lekarzom
        zawsze trzeba patrzyc na rece

Zycze zdrowia ;-)
        • Gość: Ja-gódka Re: Okulisci za scanmedu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:49
          Dzięki za podpowiedź.
          Sprawa dotyczy wizyty kontrolnej po wypadku i operacji przebytej dawno, dawno
          temu:(, czyli sprawa poważna wymagająca wizyty u specjalisty z prawdziwego
          znaczenia.
          Pozdrawiam
          • Gość: Fryga Re: Okulisci za scanmedu IP: 82.160.252.* 31.05.05, 14:02
            Ja osobiscie polecam Joanne Kunz, ktora przyjmuje prywatnie na pilotow, w
            almie, u Koczorowskiego, lecze sie u niej od wielu lat, ok 10 lat i zawsze
            pomaga moim oczkom...
            • Gość: pacjent Re: Okulisci za scanmedu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 17:18
              seven ma racje, ze ostrzega, mi tam kiedys prawie oko wykuli przez przypadek, a sasiadce
              zoperowali nie, to ktore bylo chore!!!
              • Gość: Ja-gódka Re: Okulisci za scanmedu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 11:41
                Bardzo to zabawne drogi pacjencie, zważywszy na fakt, że własnie dawno, dawno
                temu mi tez ktoś przez przypadek o mało nie wybił oka. Tak więc żart wielce
                trafiony:(
                Dlatego liczyłam na podpowiedź, żeby wybrać kogoś kompetentnego do kontroli...
                Dzieki za podpowiedzi i pozdrawiam żartownisiów
                Jagoda
                • anulla1 Ania 01.06.05, 19:36
                  Ja mogę ci z pełną odpowiedzialnościa polecić Dr Słomską. Miałam naprawdę
                  poważne problemy z oczami i bardzo nietypowe objawy, i cały czas mnie leczyła-
                  znam ja od jakis 18 lat. Napierw chodziałam na do niej na klinikę na kopernika,
                  a teraz chodze prywatnie na Mikołajską. Niestety wizyta u niej jest tana - ale
                  dokładnie nie wiem ile kosztuje bo ja mam zawsze robione dodadkowe badania-
                  pole widzenia- i razem płaciłam 100zł.
                  To numer tel. 4231303
                  • Gość: Ja-gódka Re: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:25
                    Bardzo dziękuję Aniu:)
                    Chyba się rzeczywiście zdecyduję na Dr Słomską bo to juz druga pozytywna opinia
                    o niej. Pozdrawiam Jagoda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka