Gość: Kaśka IP: *.net.autocom.pl 16.07.02, 21:12 Czy to naprawde takie fajne miejsce? Chcemy wziąść gdzieś znajomych na naprawde dobre jedzenie, w wyjątkowej atmosferze. Warto tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miokt Re: A La Carte? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 12:35 No Maklowicz sie rozplywa ze to fantastyczne ale mysle ze w tym wypadku mozna mu zaufac bo BOudon to znana firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norton Re: A La Carte? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 17:21 Dośc czesto bywam na Kazimierzu i zawsze widze tam zamknieta krate a w srodku 2- max 5 osob, chyba rodzina pracownikow:)) Kucharz ponoc pracowal wczesniej u Madonny, dziwne ze Kaska Figura zainwestowala w tak snobistyczne miejsce- a moze kolejna "pralnia"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figuressa Re: A La Carte? IP: 195.116.253.* 05.08.02, 14:45 hm, niestety nie miałam się okazji przekonać organoleptycznie, a to z prozaicznego względu jaki stanowi szczelnie zamknięta krata wejściowa, o którejkolwiek godzinie bym tam nie przechodziła... o pardon, krata się uchyla gdy chyłkiem powraca do restauracji ichniejsza obsługa, skąd wracają? z okolicznych pubów z szybkiego jak mniemam piwka ( mimowolnie podsłuchane ) zatem bon apetit... Odpowiedz Link Zgłoś
piekny-mikolaj7 Re: A La Carte? 05.08.02, 15:41 Kto tam je ten jest be! Ja omijam z daleka takie profanacyjne knajpy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.J Re: A La Carte? IP: *.z93-2-66.customer.algx.net 08.08.02, 22:56 NAJLEPSZA RESTAURACJA W KRAKOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgom Re: A La Carte? IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 12:06 CHYBA TAM ;PRACUJESZ?????????? IDIOTO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbaa I.J brak ci smaku i gust!!!!!!!! IP: proxy / 213.25.22.* 22.10.02, 22:27 Knajp aokropna.BYlem raz i wiecej moja noga tam nie stanie.Popierwsze jak pedal moze byc szefem kuchni.Mieszkal kiedys niedaleko mnie takze wiem na 100% ze jest pedalem bo non stop z jakis przyjacielem chodzil i sie obsciskiwali.Zarcie niedobre zero smaku ma pedal jedynie dobry byl deser jakies sery na slodko zapiekane czy cos nie pamietam ale knajpa okropna!DLa zniewiescialych moze i wporzadku ale nie dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabq w sprawie qbaa IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 13:25 Gość portalu: Qbaa napisał(a): >Qbaa - jesteś zdegenerowanym, wiejskim, polskim kmiotem. życzę ci, żeby twój syn był pedałem, a córka lesbijką, może wtedy degeneracie mentalny zmądrzejesz. idź na obiad do baru smok nieopodal dworca, tam nie gotują pedały, ale prawdziwe polskie kuchary z ziemią za pazurami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derec Re: A La Carte? IP: 62.233.211.* 11.09.02, 14:41 Hej! A ja jadlem w tej knajpce. Na szczescie NIE ja placilem baaardzo wysoki rachunek. Jadlo mi smakowalo, obsluga i atmosfera super. Nie mam sie czego przyczepic poza wysokimi cenami. Przyznaje, ze jestem bywalcem drogich (chwale sie nieskromnie) restauracji w Krakowie i mam porownanie. Wiec jesli tylko fundusze pozwalaja to polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Jarecki Re: A La Carte? IP: *.z115-107-66.customer.algx.net 22.09.02, 20:39 .najzabawniejsze, ze ludzie, ktorzy krytykuja ta wspaniala restauracje nigdy tam nie jedli, nigdy nawet nie byli w srodku, gdzie to doskonala atmosfera, obsluga wysokiej jakosci i oczywiscie JEDZENIE, latwo porownywalne do najlepszych restauracji Swiata. Ciesze sie, ze w Krakowie istnieje A La Carte. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: A La Carte? 20.10.02, 13:32 Gość portalu: Igor Jarecki napisał(a): > .najzabawniejsze, ze ludzie, ktorzy krytykuja ta wspaniala restauracje > nigdy tam nie jedli, nigdy nawet nie byli w srodku, gdzie to doskonala > atmosfera, obsluga wysokiej jakosci i oczywiscie JEDZENIE, latwo porownywalne d > o > najlepszych restauracji Swiata. Ciesze sie, ze w Krakowie istnieje A La Carte. Po pierwsze to tandetny banalny , udający coś czym nie jest styl wystroju wnętrz. Kiczowate i naciągane , bejcowane na mahonie i wiśnie - listeweczki spod góralskiej cyrkularki. Równie tandetne reprodukcje sztychhów na ścianach i bardzo podobne , upięte z "pańska" kotary, zasłony itd. Takie domorosłe, gdzieś tam podpatrzone, przemieszane i nieudolne. No cóż, jaki Pan taki kram... Ale przecież restauracje nie muszą być w wystroju autentyczne, i niekiedy w takim lichym tandeciarstwie , można nieźle zjeść. Ale to nie tu. Owszem to podszpanowane i takie miejsce co to chciałoby aby się na nie snobować. Jak dotąd bezpodstawnie. Jeśli wygłaszasz Panie Igorze takie opinie, to alboś Pan dotąd jadał jedynie w pociągach radzieckich linii kolejowych, albo w stołówkach typu Sąsiedzi... dobre jedzonko , prosze Pana to napewno nie jest to co można połknąć w tym lichym a pozującym na elitarny lokalu. Dopbrze, ze takie coś jest tylko jedno i dobrze, ze takich koneserów jak Pan również niewielu. To kicha proszę Pana, a nie doskonała kuchnia. Kicha jak się patrzy i nie mów Pan o tym czy kto tam jadał, jada czy miał przyjemność. Przyjemności to tam mieć nie można, a jeśli to nie dla przyczyny podania doskonałego jedzonka. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Jarecki Re: A La Carte? IP: *.z115-107-66.customer.algx.net 10.11.02, 02:09 ZAWISC ? ........czy nie wystarczylo by, napisac , ze jestes innego zdania niz ja ? pewnie nie czul bys sie wazny, gdybys mi nie naublizal. Gdybys mial ochote uslyszec w jakich restauracjach Swiata ostatnio jadlem. oto moj e-mail: jarecki@chevychaseclub.org Odpowiedz Link Zgłoś
lullabay Re: A La Carte? 22.11.02, 12:33 Bosze, to jest właśnie typowy nuworysz. Nikt Ci nie zawiści, opinia o A la Carte a zawiść to chyba daleko od siebie leżą? A La Carte odwiedziłam raz i never again. Jedzenie okropne, wybór win - żaden (karta marna a jeszcze połowy nie ma) Obsługa zero, kompletene zero pod każdym względem. Wystrój - koszmarek. A gdybyś chciał wiedzieć gdzie ostatnio jadłam to zapraszam na e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maru Re: A La Carte? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.11.02, 14:50 trudny2002 napisał: > Gość portalu: Igor Jarecki napisał(a): > > > .najzabawniejsze, ze ludzie, ktorzy krytykuja ta wspaniala restauracje > > nigdy tam nie jedli, nigdy nawet nie byli w srodku, gdzie to doskonala > > atmosfera, obsluga wysokiej jakosci i oczywiscie JEDZENIE, latwo porownywa > lne > d > > o > > najlepszych restauracji Swiata. Ciesze sie, ze w Krakowie istnieje A La Ca > rte. > Po pierwsze to tandetny banalny , udający coś czym nie jest styl wystroju > wnętrz. Kiczowate i naciągane , bejcowane na mahonie i wiśnie - listeweczki > spod góralskiej cyrkularki. > Równie tandetne reprodukcje sztychhów na ścianach i bardzo podobne , upięte > z "pańska" kotary, zasłony itd. > Takie domorosłe, gdzieś tam podpatrzone, przemieszane i nieudolne. > No cóż, jaki Pan taki kram... > Ale przecież restauracje nie muszą być w wystroju autentyczne, i niekiedy w > takim lichym tandeciarstwie , można nieźle zjeść. Ale to nie tu. > Owszem to podszpanowane i takie miejsce co to chciałoby aby się na nie > snobować. Jak dotąd bezpodstawnie. > Jeśli wygłaszasz Panie Igorze takie opinie, to alboś Pan dotąd jadał jedynie w > pociągach radzieckich linii kolejowych, albo w stołówkach typu Sąsiedzi... > dobre jedzonko , prosze Pana to napewno nie jest to co można połknąć w tym > lichym a pozującym na elitarny lokalu. > Dopbrze, ze takie coś jest tylko jedno i dobrze, ze takich koneserów jak Pan > również niewielu. > To kicha proszę Pana, a nie doskonała kuchnia. Kicha jak się patrzy i nie mów > Pan o tym czy kto tam jadał, jada czy miał przyjemność. Przyjemności to tam > mieć nie można, a jeśli to nie dla przyczyny podania doskonałego jedzonka. > trudny Trudny 2002 - ty też nie wygłaszaj opinii o sąsiadach .Nie jadłeś widocznie w "oberży u sąsiadów" -na Kurdwanowie -ci sami właściciele .Radzę spróbować (Igorowi też,jeżeli jeszcze tam nie był), według mnie piękny wysrój ,dobra obsługa no i jedzonko ! maru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: A La Carte? IP: *.net.autocom.pl 08.12.02, 13:20 Hm...ale dyskusję spowodowalo moje niewinne pytanko..hm W końcy... byliśmy gdzie indziej i było smakowicie i miło. Dziękuję za rady...pozdrawiam Kaśka(mająca słabość do dobrych restauracji:) Odpowiedz Link Zgłoś