szpak_zam 29.08.05, 19:40 Który program gopspodarczy byście wybrali ? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lelekl Prog. PIS to Władysław Gomułka XXI wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:22 Rozumiem sondaż ale proszę bardzo. Wybrałbym program PO z tych dwóch alternatyw. Przyczyna ? Otóż program PiS jest socjalistyczno-narodowy a to już było za czasów Władzia Gomułki Odpowiedz Link Zgłoś
krid Re: PIS vs PO - program gosp. 29.08.05, 23:30 ja wybralbym PO - rozumieja jak funkcjonuje gospodarka, nie boja sie zmian i najmniej graja pod publiczke. Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: PIS vs PO - program gosp. 30.08.05, 03:32 > ja wybralbym PO - rozumieja jak funkcjonuje gospodarka, nie boja sie zmian i > najmniej graja pod publiczke. Nie tyle grają pod publiczkę co wykorzystują niewiedzę wyborców. Mogą rzucać takie kwiatuszki, że kwota wolna to komplikacja systemu podatkowego... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PIS vs PO - program gosp. 29.08.05, 23:46 Oczywiscie PO !! Program PiS jest po prostu socjalistyczny ( wierzacy socjalisci ) Uwazam ze Polacy maja juz dosc socjalizmu i sprawiedliwosci spolecznej ... Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: PIS vs PO - program gosp. 30.08.05, 03:30 Ale to PO proponuje podwyżkę podatków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostak Re: podwyżka podatków ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 05:57 Ta. Ponoć jest to nieznaczna podwyżka podatków. Nie martwi mnie to. Dla mnie ważne jest, że jest ten sam procent. Mam już doć w firmie siedzących przy szklankach z kawą księgowych i debatujących na tym : jaki jest VAT na to i jak wyliczyć .... . Jasny i jednolity system. Może być 12, może być 20. Ten sam procent bez kombinacji ! Odpowiedz Link Zgłoś