aksonm 04.06.05, 09:56 co sadzicie o szpitalu narutowicza. ktory oddzial według was zasluguje na uznanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: szpital narutowicza 04.06.05, 10:38 A co? Zamierzasz wybrać na co będziesz chorował? Odpowiedz Link Zgłoś
annb podpopwiedz 04.06.05, 11:21 sądzę że należy wybrać oddział z oknami na żabiniec...i nie pomylić z tym oddziałem co ma okna na linię kolejową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y-grek Re: szpital narutowicza IP: *.autocom.pl 04.06.05, 17:43 Mam doświadczenia z II Odz WEW bardzo miły personel,no i lekarze z prawdziwego zdarzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: szpital narutowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:01 Bardzo fachowo i milo na oddziale polozniczym i noworodkowym! Super i lekarze i pielegniarki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szpital narutowicza IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 04.06.05, 18:12 LEZAŁAM NA ODDZIALE WEWN.ENDOKRYNOLOGICZNYM MIMO ZŁYCH WARUNKÓW SANITARNYCH I WIZUALNYCH BARDZO MIŁA FACHOWA OBSŁUGA PEŁNE POSWIECENIA PIELEGNIARKI I LEKARZE.NIE WSZYSTKO ZŁOTO CO SIE SWIECI A TEN ODDZIAŁ JEST TEGO DOSKONAŁYM PRZYKŁADEM PONIEWAZ MOZE SIE NA NIM NIE SWIECI ALE JEST W PORZADKU I GO POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
aksonm Re: szpital narutowicza 04.06.05, 21:33 ciesze sie ze sa i dobre opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentos nie wiesz co operować? IP: *.crowley.pl 04.06.05, 21:42 Co za pytanie? Nie wiesz co operować? A może urodzić dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dendryt Re: szpital narutowicza IP: *.autocom.pl 05.06.05, 15:19 a dlaczego pytasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dendryt Re: szpital narutowicza IP: *.autocom.pl 05.06.05, 18:48 z zawodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dendryt Re: szpital narutowicza IP: *.autocom.pl 07.06.05, 17:39 zawodowa ciekawość zasługuje na uznanie:) Odpowiedz Link Zgłoś